עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עוד יום חלף, ועוד כותרים מצטרפים אל קמפיין ההוזלות המרשים בחנות ה-Humble Store לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-משחקים-נוספים-שלא-כדאי-לכם-להתעל/

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. חנות הגיימינג שבה כל הכותרים מגיעים ללא הגנות קבצים מאפשרת לכם לרכוש בהנחות את מיטב יצירותיה של המפיצה האמריקאית אשר זרחה בסוף המילניום הקודם האם הכותרים שבמבצע כעת בפלטפורמת ה-Steam לא מספקים אתכם? גם בחנות ב-GOG יש רשימת של משחקים קאלסיים במחירי מבצע שעשויה להתאים לכם. המבצעים בשתי היממות הקרובות מתרכזים בכותרים שהושקו בעבר תחת Interplay האמריקאית, שהגיעה לשיא הצלחתה בשלהי שנות התשעים וסייעה ליצור כמה מסדרות המשחקים הפופולריות ביותר בסביבה – כמו Fallout ו-Baldur's Gate. Kingpin: Life of Crime בין 38 הכותרים שמוצעים, ניתן לציין לחיוב את משחק הפלטפורמה ההומוריסטיים Earthworm Jim, עם הראשון והשני שנמכרים יחד ב-4 דולר והשלישי (3D) שמו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yonatan.mendelson,

מגוון גדול של משחקים מעניינים זמינים במחירים מקוצצים - ולכם נותר רק לבחור לכתבה

4. רוצים להבין על מה כל המהומה בלהיט האינדי המקוון הגדול ביותר של השנה החולפת? בימים הקרובים תהיה לכם הזדמנות לכך פסח כבר כאן, ואם יש לכם רצון למצוא שעשוע דיגיטלי שיסייע לכם להעביר את הזמן בצורה נעימה – לחנות של Steam יש כמה וכמה פתרונות בשבילכם. הפלטפורמה המקוונת מציעה סוף שבוע של משחק חינמי בשני כותרים שונים ופופולריים הפעם – עם Rocket Leagueשהפך לתופעה בינלאומית כמעט חסרת תקדים, ו-Company of Heroes 2 אשר ממשיך לשמור על קהילה מקוונת חזקה גם היום, כמעט שלוש שנים אחרי שהושק לראשונה. Rocket League צמד המשחקים יהיה זמין להורדה וגישה חינמית עד לשעות הערב ביום ראשון, ה-24 באפריל, כאשר מי שיתלהבו מהחוויה יוכלו גם לבצע רכישה שלהם במחיר מוזל …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. חנות פלטפורמת ה-Steam מציינת את השקת הסרט החדש בסדרת 'מלחמת הכוכבים' ומציעה כמה הנחות שכדאי לכם לבדוק לכתבה

6. אחרי ה-Humble Store, גם חנות ה-Green Man Gaming נכנסת להילוך גבוה עם מבצעים נאים לפי תחומים ונושאים אשר ישתנו מדי יום לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-קיץ-משתלמים-במיוחד-בחנות-של-green-man-gaming/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by MusBurger,

אהלן חברה. סתם רציתי להגיד לכם שיש מבצעים באוריג'ין למי שחשב לקנות את dragon age החדש או אולי BF4 או TITANFALL אני אישית קניתי את דרגון אייג' החדש בגרסאת הסטאנדרט ב40E . אישית רציתי לקנות אותו אבל הוא היה ממש יקר, גם עכשיו זה דיי יקר אבל זה הרבה יותר טוב מ60 E...

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אם רציתם לקנות משחקים בהנחה זה הזמן שלל אתרים מציעים הנחות גדולות על הרבה משחקים. נתחיל בדילים טובים שמצאתי: Fallout 4: https://uk.gamesplanet.com/game/fallout-4-steam-key--2838-1#community כרגע מחיר מוזל ועם הקופון הזה (OCT-COUPMAIL-PRE25) נותן עוד(!) הנחה. המחיר הסופי 45$(הכי זול שניתן להשיג) witcher 3: כרגע בחצי מחיר פה uk.gamesplanet.com בסטים מבחר משחקים מוזלים, לדוגמא GTA V ב40$ ו-Dying light ב-30$ ועוד הרבה... http://store.steampowered.com/search/?salepage=steamhalloweensale ב-GMG גם כן מבחר הנחות על משחקים "מפחידים" (אימה,הישרדות, shooters למיניהם) ועוד קופון על סף 20% הנחה על כמעט הכל באתר http://www.greenmangaming.com/ אחרון חביב, חנות האונליין של…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. חברי מועדון ה-VIP החינמי של חנות ה-Green Man Gaming יכולים לקבל את Mad Max, Advanced Warfare ו-Battlefield Hardline בחצי מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעים-מעולים-ב-gmg-מקס-הזועם-gta-ו-cod-בהנחות-ש/

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  10. החנות המקוונת שמשמרת כותרים וותיקים ומתנגדת להגנות DRM למיניהן מציעה כעת יפות על מספר משחקים שעשויים לעניין אתכם כמו כל חנות גיימינג ברשת שמכבדת את עצמה, גם חנות ה-GOG הצנועה וההוגנת ממשיכה לספק לנו מבצעים על בסיס שבועי – הפעם עם מגוון משחקים וותיקים יותר ופחות, שבהחלט כדאי לשקול לנסות (אם עוד לא עשיתם זאת עד עכשיו). בין הכותרים המוזלים ניתן למצוא את שלושת משחקי האקשן-תפקידים של סדרת Risen, מהיוצרים של סדרת משחקי Gothic הפופולרית, אשר נמכרים במחירים של 2 דולר עבור הפרק הראשון, 4 דולר עבור הפרק השני ו-15 דולר עבור הפרק השלישי, שהושק בשנת 2014. גם צמד משחקי הפעולה הנהדרים Metro 2033 ו-Metro: Last Light, בגירסאות Redux מעודכנות, מוצעים במחירי מבצע של 5 ד…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. אחי בפורום אני צריך SERIALL סיסמה למשחקים F.E.A.R ול-BROTHERS IN ARMS EARNED IN BLOOD

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by ZorD,

שלום לכולם. כוונתי היא למשחקי רשת ביתית, כלומר אני מתכוון לשחק בהם עם אחי וחברים, יש לי שלושה מחשבים בבית לכן חשבתי לנצל קצת את המצב בזמני הפנוי CS - Quake 3 - Star Wars - Battle Field - Black Hawk down ועוד כמה דומים מחוץ לתחום, פשוט נמאס כבר... לא ממש משנה איזה סוג משחק רשת זה יהיה - 3d shooter, strategy, RPG, Else... העיקר שיהיו מעניינים וכיפיים! ישנה עדיפות למשחקים חינמיים, אך גם משחקים לא חינמיים אשר הדמו שלהם גם כן מספק יתקבלו בברכה. אשמח לקבל את המלצותיכם למשחקי הרשת האהובים עליכם. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Guyn,

עדיין לא יצא לי להתנסות בסדרת משחקי CIV וחשבתי שהגיע הזמן... 8) אני מבקש מחובבי המשחק לספר בקצרה מה אהבו במשחק, בנוסף יש לי כמה שאלות: * הבנתי שהמשחק בתורות- הכוונה כמו ב-Heroes? כלומר ביצוע פעולות, סיום תור והעברת התור לעם הבא? * כיצד מתבצעים ונראים הקרבות במשחק? * בתור שחקן חדש, כדאי לי להתחיל דווקא ממספר 4 בסידרה?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by ~Bulldog~,

כרגע אני משחק בעיקר בBF2. עד כמה דומה \ שונה הסיגנון בCALL OF DUTY 4? יש עוד מישחקים בסיגנון של BF2 רק חדשים יותר? אותו רעיון של חוליות וVOIP וכאלה? עומר

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  15. שלום לכולם. שיחקתי לאחרונה בכל מיני משחקי FPS (כמו COD4 , CRYSIS וכו') ונוצר אצלי חשק עז למשחק קצת יותר "נקי"... הכוונה למשחק FPS שלא צריך ללכת ולרסס את כל העוברים והשבים, אלא משהו יותר רגוע, עם יותר טקטיקה ועם הרבה רובה צלפים חשבתי על המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 .. הוא בסגנון הזה לא? הוא שווה? או אולי משחקי Hitman למינהים יעשו את העבודה טוב יותר... אשמח להמלצות. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ShahafH,

שמעו אנחנו 6 חברים ואנחנו רוצים למצוא משחק FPS שכולנו אוהבים שנוכל לעשות 3 על 3 וכאלה.. שיחקנו עד עכשיו SWAT 4 אבל זה מתחיל להמאס ולא כולם אוהבים קאונטר סטרייק.. יש להם הצעות למשחקי FPS ל6 אנשים? חוץ מUT2004/7

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by Sepsis,

אהלן, אחרי כל ה-Shooters האחרונים, בא לי להישאב לתוך איזה משחק RPG טוב. חשבתי אולי על Dragon's Age. יש המלצות נוספות?

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by imac,

אני מאוד אוהב את Oblivion, Fallout ומשחקים בסגנון הזה שיחקתי Dragon Age 1 + 2 מאוד אהבתי Gothic 3 לא משנה מה אני מנסה לא רוצה לעלות גם אחרי Community patch.. חבל מאוד רציתי לנסות Witcher לא כל כך אהבתי אולי ננסה את 2 עד שיצא Gothic 4 ו-Risen שיחקתי נחמד לא יותר מדיי מה עוד יש שם בחוץ מהשנים האחרונות שפיספסתי אולי? משעמם לי!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by THE-BIG,

בסגנון רד אלרד 2 גנרלס אג׳ אוף אמפייר תודה

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. שלום לכולם קניתי מחשב חדש, צריך להגיע שבוע הבא , המפרט למי שמעוניין - כאן (ב2-3 דפים האחרונים יש את המפרט שקניתי בסוף) עכשיו, בחיים לא קניתי משחק מקורי (חוץ מ RED ALERT 1, זה שיצא ב 1996) אני מעוניין לקנות משחק מקורי עכשיו, שאפשר לשחק ברשת מול שחקנים אחרים. ז'אנר - אסטרטגיה (הכי אהבתי - RED ALERT 1 , STARCRAFT) או משחקי תפקידים + אסטרטגיה (WARCRAFT, DIABLO) (אף פעם לא שיחקתי דיאבלו 2, המחשב שלי לא החזיק אותו, זה שווה ?) (אגב "אהבתי" אומר - ממש אהבתי, הגעתי בתחרויות של WESTWOOD למקום שישי ורביעי בRA1 בעולם, מתוך עשרות אלפי שחקנים, בחיבור DIALUP מאפן לאינטרנט) דרישות : אורך חיים ארוך מאוד, משחק רשת חובה, הרגשת "מתכת במתכת" משחק כיפי שלא ייגמר, תצוגה יפה ולא תלת מימדית מקרטע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אני מבקש המלצה שלכם למשחק אקשן לשני שחקנים, כאשר אחד במקלדת והשני בגיימפד (כמו משחק האקשן של שר הטבעות- The return of the king, לעיונכם: LotR ואם אפשר לספר בשורה-שתיים מה העלילה של המשחק... עריכה: נזכרתי בעוד משחק כזה שאהבתי ותומך בעד 4 שחקנים: Get Medival Get Medival

22. Started by tomer_et,

אני מת על משחקי חלליות בסגנון של המשחקי וידאו, אתם יודעים חללית שאם הזמן מוסיפה נשקים ומתחזקת ובסוף כל שלב יש בוס אכזר.... מישהו מכיר משחק כזה ברמה טובה? בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. בסגנון בטרפילד2 וכו, לילד בן 14, מחשב ברמה בינונית (מעבד AMD 3800*2 2.2 Mhz, כרטיס מסך GEFORCE 7600, זיכרון 1GB) תודה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by ההוגה,

אני רוצה לקנות מתנה לאחיין שלי ש"קיבל קידומת" 10, והוא ביקש משחק מחשב. המחשב הוא חדש שעדיין לא נקנה, אבל בימים הקרובים הוא יירכש והוא יהיה E5200 עם 2GB זיכרון וכרטיס מסך יחסית פשוט. הגברבר אמר שהוא אוהב משחקי כדורגל בדר"כ, אבל עכשיו דווקא בא לו פעולה. אבא שלו ביקש בלי יותר מדי אלימות, אבל אפשר יריות, ואקשן רק בלי דם נשפך וכאלה... בנוסף בנושא האנגלית, הוא דווקא מבין קצת ומנסה לדבר בבית אנגלית - אפשר לאתגר אותו עם זה. ולא פחות חשוב, אם אפשר שיהיה משחק במחיר עד 150 ש"ח. כמובן שאין צורך במשחק חדש, גם משהו בן שנתיים יתאים - רק שיהיה קל למצוא אותו (אני מניח שאקנה בבאג, שיהיה גם סניפים ופתק החלפה) אודה מאוד למי שיעזור עם המלצות.

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים