עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי את הכרטיס 6800GT ומחיפוש ראיתי שלא רק לי יש את הבעיה הזאת אז מישהו אמר לו להוריד את ה-Patch 1.3. פתחתי נושא חדש כדי לשאול אם כדאי להוריד את זה או שאולי יצא פאץ' יותר חדש???? תודה לעוזרים ואם אפשר קישור לפאץ' אז זה יהיה מצוין!!!! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by mazam,

עזרה בחיפוש שם באנגלית של משחק זה די דחוף.. הוא נראה משהו טאר אוף באטל או טאר אוף ביטל משהו כזה אני לא יודע תשם של המחשק אבל אני חייב אותו חדוף הבטחתי טובה לאאחד השכנים תודה רבה מאור זמיר

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  3. מפתחת המשחקים היפנית מצטרפת אל בת ארצה ותציע לעולם לרכוש קונסולות-רטרו קטנות ומדליקות לכתבה

4. Started by arel508,

תגידו אין מד לכל רובה שמראה כמה damage יש לו, range ,accuracy ואלה.. ואיך אני יודע גם מתי נתפתח לי כל רובה שאין לי אותו עכשיו?

5. Started by neogod,

כמו שכולם יודעים בתקופה האחרונה יש ריבוי של משחקים המאפשרים משחק ברשת נגד אנשים אחרים,ולפעמים ישנה בעיה בלמצוא שחקנים לחלק מהמשחקים, לכן לדעתי חסר תרד שירכז את כל האנשים שמעוניינים לשחק ברשת אז כל מי שרוצה לשחק במשחק כלשהו שירשום פה באיזה משחק הוא רוצה לשחק וכיצד ניתן ליצור איתו קשר (icq,messenger,email )

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by gbox,

הדי'ון נמחש

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

כמו tekken לסוני שאפשר לשחק בהם עם גי'יסטיקים של xbox360, תודה.

8. Started by Load,

אולי למישהו זה קרה או שמישהו מבין מה זה ההודעת שגיאה הזו, שאני מקבל בGTA3 וVICE CITY כשאני מפעיל אותם, אין לי מושג מה זה ,חייב עזרה תודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by Astrix-D,

מה הפאטץ' הכי חדש? תוכלו להביא לי הורדה בשבילו?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by Shoko,

יש אותו גם למחשב או שזה כותר רק לפלייסטיישן ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. Started by Morfium,

משהו מכיר משחק סימולטור טוב למחשב ? משהו בסגנון F-15 בזמנו או FALCON 4 ... למחשב ( אני לא צריך משהו כמו Flight Simulator ) אני צריך משהו קליל יותר אבל שיהיה למחשב ( לא חייב משהו חדש )

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  12. לא שיחקתי הרבה זמן במשחק ומשום מה שנכנסתי אתמול והתחלתי לשחק כול הפקודות שהיו נמחקו. את הפקודות הבסיסיות של החלפת נשק מהירה והצגת הFPS עשיתי. מישהו גם אמר לי לעשות RATE 20000 וגם את זה עשיתי, אבל עדיין המשחק רץ פחות חלק ומהר ממה שהיה לפני שהפקודות נמחקו. איזה עוד פקודות אתם מכירים לשיפור המהירות והפחתת הלאגים?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by alon134,

היום הסתובבתי קצת באתר gamespot לראות מה חדש בעולם משחקי המחשב, ולפתע ראיתי בין המשחקים ברשימה Bad Boys 2 ! נכנסתי לקישור, ולא היה שם שום פירוט וסנאפ שוטס מהמשחק, רק רשום שחברת Empire Interactive עובדת על משחק נושא חדש על הסרט שלפי דעתי היה [glow=red,2,300]מעולה[/glow] !!! מישהו מכם ראה את זה!? נשמע מעניין! רשום שהמשחק מתרחש בגוף שלישי... תאריך הוצאת המשחק לא ידוע עדיין. ;D רגע אבל רשום ככה : Empire Interactive is working on a game based on the[glow=red,2,300] upcoming film [/glow] featuring Will Smith and Martin Lawrence. זה אומר שהכתבה פורסמה לפני שהסרט יצא לקולנוע בכלל, יכול להיות שבוטלה עשיית המשחק? או שזה נורמלי להוציא משחק נושא על סרט שכבר לא בקולנוע? לא מ…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by gman_il,

האם זה בכלל שאף אחד לא משחק או שפשוט אף אחד לא מגיב / אין לו / לה להגיד על המשחק? אני אישית הייתי שמח אם היינו משתפים קצת Class-ים , טיפים וכו'.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. שלום אני רוצה לרכוש את המשחק battlefield bad company 2 בחנות מסוימת ורציתי לשאול האם צריך להשתמש בדיסק כל פעם שמשחקים או שמספיק להתקין את המשחק פעם אחת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  16. קפצתי לביקור באתר של Rockstar Games כדי להתעדכן בקשר למשחק החדש בפיתוח Bully ופתאום קלטה עיני לינק ל-Rockstar Classics ולאחר שנכנסתי נדהמתי - Rockstar מאפשרת להוריד למחשב שלכם, בחינם את GTA המקורי ואת המשכו GTA2. כמו כן אפשר להוריד שם איזה משחק לא מוכר בשם Wild Metal. כל מה שצריך לעשות זה להירשם וההורדה תתחיל! תהנו מהקלאסיקות http://www.rockstargames.com/classics/wmc.html

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. הייצור של קונסולת הרטרו דמוית ה-NES מסתיים רשמית - אך יתכן שגירסה משודרגת נמצאת בדרך אלינו, היישר מהניינטיז לכתבה

18. Started by amir85,

השם הרשמי של המשחק הבא יהיה Bioshock 2: Sea of dreams Teaser והנה TEASER קטן (שיצא כבר לפני 3חודשים) שהולך לפי מיטב המסורת נותן הרבה ומשאיר הרבה יותר לדמיון: http://www.gametrailers.com/player/41898.html

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by boogala,

קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by athi,

אני משחק בMarvel - Ultimate Alliance ויש לי שני שלטים אני רוצה לשחק במקלדת וחבר שלי בשלט איך עושים שאפשר לשחק ביחד?תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by nadav275,

שלום הורדתי את המשחקים של VALVE- hl2 counter stike וכו' דרך steam down במחשב הישן שלי p3 מכיוון שאליו מחובר האינטרנט המהיר.. ההורדות הסתיימו, ורק עכשיו אני רואה שמה שהורדתי זה לא ההתקנה אלא המשחקים עצמם. השאלה היא מה אני עושה כדי להעביר אותם למחשב שלי? והאם תהיה אפשרות לשחק אותם ב offline mode? תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by galh_5,

החופש חרשתי על הרבה משחקים אז בקיצור בבקשה תביאו לי המלצות למשחקים שיש ואולי לא ייצא לי לשחק בהם לא אכפת לי מאיזה סוג העיקר שיהיה כיף לשחק בו ושתיהיה גרפיקה טובה

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  23. האם זה נכון? במידה וכן, אפשר לקבל קצת פרטים על זה? תודה מראש... ...

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם הורדתי את המשחק דרך STEAM והורדתי את HL2 ואת COUNTER STRIKE SOURCE וה SOURCE ממש יפה... אז ניסיתי להוריד גם את COUNTER STRIKE הרגיל שיש בהורדות וגיליתי שזה המשחק מלפי 30 שנה ( התוספת של HL1 ) אז רציתי לשאול מה מהרשימה הזאת מבוסס על HL2 ולא על HL הישן ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by aviel3634,

טוב אז ככה אני לא יודע אם כולכם מכירים את המשחק BF3 אבל אני מניח שרובכם מכירים ואולי משחקים אז אני עושה סדרות של זה בערוץ שלי וגם מונטאג'ים , הפעם החלטתי לעשות משהו עם הקהילה הישראלית ולפתח אותה בטיפה , ביקשתי מהשחקנים הישראלים לשלוח לי קליפים טובים שלהם מהמשחק ואני יצור סרטון אחד שלם במחוות תודה לכל הסאבים שלי ולכל התומכים שלי כי באמת הקהל הישראלי הקהל הכי טוב אני בקושי נתקל באנשים שנותנים לי תגובות רעות בלי סיבה ודברים כאלה אני מקווה שתאהבו את זה ואם כן ואתם לא מכירים את המשחק ואהבתם אתם מוזמנים לקנות את המשחק כי באמת אני אוהב את המשחק הזה ואם אני לא טועה מוכרים אותו עכשיו בהנחה באוריג'ין, בלי הרבה דיבורים קחו לכם משו לנשנש ותהנו מהצפייה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.