משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
טוב, אחרי שנגמרו הדמעות והסתיים יום האבל לזכר הרגעים המדהימים שהמשחק הזה סיפק, הנה כמה זכרונות מ CITY 17 . . . לזכור ולעולם לא לשכוח ! ! ! [glow=red,2,300]MSI 9800 PRO OC 430@400 + PIII 1133Mh"z@ 1300 1024X768 הגדרות גרפיקה בתוך המשחק מקסימליות בכל התחומים . [/glow] ======================================================================================== אני חוזר ליחידה שלי,כך שאם יהיו שאלות אוכל לענות רק בסופ"ש.יש לציין שאני צלם,כך שניסיתי לתפוס בתמונות זוויות "לא שגרתיות" אל תתפלאו אם לא תבינו מאיפה הבאתי את זה. שלכם, אלכס טורובסקי.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
עד עכשיו שיחקתי ב NFSMW הרגיל ב XBOX ועכשיו יש לי את ה BLACK EDITION רציתי לדעת אם הקבצי שמירה הם תאמים ואפשר להעביר אותם ל BLACK EDITION ואם בכלל ההבדלי בגירסאות המישחק משמעותיים שכדי להתעסק עם זה?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
NBA LIVE 2008 מראה מסך שחור ויוצא לווינדוס . BIOSHOK - רץ ...רואים ת'סרט ההתחלתי ..ושהמשחק מתחיל רואים טקסטורות לא מובנות ! גם אין סמן של העכבר . גם ב MENU . Assassins.Creed - לא פועל - מראה מסך לבן - וחייבים לצאת לווינדוס כי לא קורה כלום . זה בגלל הכרטיס מסך ? GTO2 X850 או שזה רק UPDATES שצריך לעדכן כל משחק ? 10X
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין את המשחק doom3 על המחשב שלי. יש לי עליו כמה שאלות והן 1-האם geforce 7600gs יוכל להריץ אותו באיכות בינונית עד גבוה, יחד עם 1giga 667mhz cl5 5-5-5-12 ddr2 ומסך בעל קצב ריענון של 75mhz? 2-אני יודע שיש הרבה גירסאות למשחק הזה. שאלתי היא איזה גירסה להוריד (להזכירכם המשחק עדיין לא מותקן על המחשב שלי)? 3-האם המשחק הזה מומלץ, כיף לשחק בו?, או שאולי לא כדאי לי להוריד אותו. אני בעיקרון מחפש יריות (אף פעם לא היתנסתי בזאנר הזה), אבל בלי חיילים. אתם יודעים יריות קלאסיות כאלה, לא צבא וזה. 4-האם המשחק הזה חדש? תודה מראש לעונים וללא עונים
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ויש לי את הMDS אבל כשאני מנסה להפעיל את הMDS דרך הדימון טולס או אלכוהול או איסובסטר הוא פותח את הMDS אחרי שאני עושה MOUNT והוא מראה כאילו אין כלום, כאילו הקובץ ריק .. מה לעשות?? בדימון טולס לדוגמא הוא כותב FILE NOT ACSSESABLE... הצריבה לא בסדר...???(דיסק צרוב מחבר..), צריך אולי קראק???, לצרוב מחדש רק את הבין?? אני תקוע כבר מעל שבוע ואין לי מושג מה לעשות.. aldema_@walla.com
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא אומר שהמשחקים רצים לו מהר מידי. לדוגמא קונטר סטרייק מקורי רץ לו חלק וקונטר סטרייק פרוץ רץ מהר מהרגיל. יש לו כרטיס מסך GeForce 6200 ומעבד +AMD Athlon 64 x2 3800. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני שוקל להוסיף סלוט של 1gb בנוסף לג'גה שכבר קיים אצלי . השאלה שלי האם זה נחוץ כדי שהמשחקים יפעלו בצורה שחיקה גם על high ? יש לציין שברוב המשחקים ההגדרות אצלי על 1024:768 באיכות medium ועובד סבבה . מפרט: gf 8500 512mb ocz 1024mb 667 amd 4600 d.c 320gb
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני תקוע ב- Korean בשלב הראשון. אחרי שאני בונה את כל המבנים שצריך אני אמור להביא מס של אוכל לעם אחר ,אני לא הבנתי איך עושים את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי לכולם אני יודע חלק הרוב מעדפים לקנות קרייסיס מקורית בגלל שרת ועולה המשחק 178 שח לפי באתר זאפ וכעת אני רואה שהתחילו להעלות מחיר תראו : :screwy: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 למה אני לא מבין למה העילו מחיר רק ביגלל שלמדינה אין מספיק כסף אוו שסתאם העילו מחיר ?! בתודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
תגידו למה הרבה פעמים במשחקים רואים איזה משהו(חפץ או גדר...)אז רואים אותו בצורה כל שהיא אבל כמתקרבים אליו קצת פתאום הצורה שלו משתנה?למה זה קורה ואהם יש איזה דרך לפתור את זה(הפעלת פילטרים וכאלה)?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הרשמים שלי דיי קצרים, כי שחקתי בו 40 שניות וראיתי שזה לא זה, אני לא מדבר על השליטה שאפילו לא נסיתי ללמוד אותה המשחק נראה פשוט רע, שחקתי אותו על HDTV והכל נראה עדיין פחות חד מה PC, הרבה פחות מפורט. נראה לי שהם הורידו המון טקסטורות בגלל שכדיי לשלוט על היחידות צריך לרחף כל הזמן על המפה ולשנות זוויות כל הזמן (עובד מאוד מהיר) לכן לא נראה שהיה ניתן לעשות את זה במהירות כזאת עם שמירה על אותה רמת גרפיקה. משום מה כל מראה כאילו "מטושטש", מוזר שיחקתי את זה באותה רזולוציה ששיחקתי ב PC (על אותו מסך גם) נחכה ל HALO 3
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מי זוכר את משחקי סיזר 3? אחר כך היה פרעה וקלאופטרה... יש למישהו המלצה למשחקים חדשים יותר באותו סגנון של בניית עיר עתיקה וניהול מסחר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש amd 3200+ giga byte k8ns כל משחק שאני מנסה להעלות יוצא ישר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
זה מסוכן לשחק בלי אנטי וירוס שדולק ברקע אבל אני לא גולש בדפדפן אינטרנט.
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום! אומרים שמשחקים שפועלים על דיירקס 10 אמורים לרוץ יותר מהר מאשר משחקים שפועלים בדיירקס 9...עכשיו,אם למשל יש לי כרטיס מסך תומך דיירקס 10 ואני ישחק בקרייסיס אז המשחק ירוץ יותר מהר כשהוא על הגדרות של דיירקס 10 מאשר כשהוא על הגדרות של דיירקס 9(אע"פ שהוא יראה פחות טוב מן הסתם...)?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני יודע שכמה ממכם בטוח יצחקו, ויגידו שגם הם היו רוצים כרטיס מסך מהיר יותר.. אבל זאת לא הבעייה פה. יש לי כמה משחקים חדשים (MotoGP2, Korea Forgotten Conflict לדוג') שאיך שהמשחק מתחיל (כלומר לא בתפריט של המשחק) המשחק כמעט לא זז (זז בחלקים, כל 5-10 שניות חלק חלק), ההרגשה כאילו אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 עם האנטיאליאסינג הכי גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות בכלל עם כרטיס וודו 3!!.. אני מגדיר את המחשק להגדרות גרפיקה רגילות שאני מגדיר את כל המשחקים והוא עושה לי את הבעייה הזאת, כאשר במשחקים אחרים (כמו וורקרפט 3 למשל) שהם באותה קטגוריה מבחינת איכות הגרפיקה הכל עובד טוב (באותם ההגדרות כמובן)! למשל ב-MotoGP2 דרישות המינימום בכלל פנטיום 3 וכרטיס מסך בסדר גודל של GF2 (כאשר יש לי A…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם במחשב שלי המעבד הוא הגורם לצוואר בקבוק? או שמשהו אחר? לוח אם gigabyte ds4 965p e6600 2.4@2.88 oc 4gb ddr2 800mhz ocz hitachi 320 gb +120 gb gigabyte 9800gtx+ 1gb zalman fan cpu cooling zalman fan CNPS7500-Cu LED hec 400
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ניסיתי לקנות מהם את COD4 אבל כשאני עושה צ'קאאוט הוא מעיף לי אותו מהסלסלה ורושם לי שהמשחק מוגן איזור. רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעקוף את החסימה?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סיימתי ת'משחק בפעם החמישית או השישית ואני צריך איזשהו צ'יט: יש את הצ'יט הזה שCJ יכול לירות מהמכונית כמו החברי כנופיה שלו. חיפשתי ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
בהגדרות סאונד כתוב שהוא תומך בAC3 אבל כתוב בצריך כרטיס כמו הסאונד סטורם של NVIDIA שיודע לקודד AC3 לבד כדי להפעיל אותו, אבל אני מחבר את הHTPC עם כרטיס פוריסימו 3 דרך S/PDIF לרסיבר ואני רוצה שהוא יקודד את הAC3, איך אני עושה את זה? בתודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
פשוט ראיתי את המחשב לפני שהוא הבקיע שער הוא התחיל לדלג עם הרגליים משמחה. וחבר שלי סיפר לי שהשחקן שם את הכדור על הראש בדרך להבקעה אז למישהו יש מושג איך עושים את זה? נ.ב: מי שרוצה משחק איתי, מוזמן ליצור קשר 8)
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תוכלו לתת לי משחקי רשת כמו GUNZ,XIAH,MU שהם בחינם ואפשר להוריד אותם דרך האתר שלהם אבל אל תביאו לי משחקים שדורשים כמו DOOM 3 או QUAKE 4
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-