עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mahno586,

סרטון חדש של המשחק state of decay מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=BgB1ys4_Dp0

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by black T.I,

תנו לי בבקשה משחק אסטרטגיה או פעולה ברמה!

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. Started by A_MuMu,

שלום, ראיתי שמישהו הזכיר חיילים וחרדים בפרומו של Pandora וכשראיתי אותו גם מצאתי את זה: התמונה הפוכה לטובת הכתב ראי וכתוב שם "נמרוד מאוטנר" חנות המפעל. מרשים. הפרומו מציין שחלק מהמשחק יהיה בירושלים. מישהו מכיר את סיפור הרקע?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  4. ICQ - 169824856

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by arel508,

תגידו אין מד לכל רובה שמראה כמה damage יש לו, range ,accuracy ואלה.. ואיך אני יודע גם מתי נתפתח לי כל רובה שאין לי אותו עכשיו?

6. Started by Kurt,

שלום! בפוסטל ביום שלישי המשימה הראשונה היא ללכת להתוודות בכנסייה. עכשיו כשאני מגיע למקום(הכנסייה אמורה להיות ליד כל הרכבות) יש סימן של Load Zone אני עובר דרכו כדי להגיע לכנסייה ופתאום הוא רושם באמצע המסך "Cant find "Church" File not found" ואז הכל ניהיה אפור ואני פשוט הולך ולא מתקדם לשום מקום וכשאני אני לוחץ על המפה הוא מראה לי את המשימות של היום הראשון(Monday) מההתחלה אפילו כשכולם מקושקשים. תודה ותודה מראש דוד

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך geforce 8800 640 עם 2 ג'יגה של זכרונות וכשאני נותן למשחק לזהות את עוצמת הכרטיס מסך והמחשב את הכרטיס מסך הוא מזהה כמקסימום אבל את המעבד כמדיום שזה לא הגיוני בעליל כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב והמשחק מזהה לו את המעבד כמקסימום. יש למישהו מושג איך זה יכול להיות?? דרך אגב המחשק מעודכן עד לגרסא 1.08

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  8. אהבתי את המשחק הזה לאללה...

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  9. שלום , אז ככה אני עושה מסלול ולוקח מקום ראשון ואז עושה עוד מסלול... הולך ל " MANAGER" עושה SAVE ואז אני לא יכול לעשות עוד מסלול ....לא שומרר מה עושים!?!!?!

10. Started by STRENGTH,

אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by ff10,

מי משחק ב RAKION ?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  12. Started by Load,

אולי למישהו זה קרה או שמישהו מבין מה זה ההודעת שגיאה הזו, שאני מקבל בGTA3 וVICE CITY כשאני מפעיל אותם, אין לי מושג מה זה ,חייב עזרה תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by adamshar,

אני נמצא בשלב התשיעי, בקרואטיה, שבו יש לי שיירה שמגיעה מצד שמאל למעלה שצריך לחלץ ורשת חשמל שלא מספיקה לכל התותחים. האם להשאר בבסיס עד שיגמרו ההתקפות (הם נגמרות ?) ואז ללצאת לחץ אותם או לא להמתין לסוף ההתקפות ולצאת לחלץ ?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by menyha,

אני משחק בפרו 2011 וגם 2013אני רוצה לפרמט את המחשב. אני רוצה אח"כ להתקין את המשחק עם כל ההגדרות. כיצד ניתן לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש בקרוב יוצאת חבילת המשך ל C&C:G בשם Zero Hour סוף סוף. ניהנית מ GENERALS אז אני בטוח קונה (מוריד ;D) את זה גם.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by siin,

משום מה התראד ננעל על אף שמדובר על דיסק צרוב המשמש גיבוי חוקי לקיים. אז חבר'ה נמשיך מכאן.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. HOMEWORLD 2 BATTLE REALMS שווים קניה? אני מחפש משחק אסטרטגיה הרבה זמן... שמעתי שאלה משחקים טובים,אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  18. היי מבקש את המלצותכם למשחקים כבדים בסיגנון גוף ראשון , כך אוכל לבדוק את כרטיס המסך שלי MSI R4850 OC

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by MuSuper,

פרטים: שם השרת : אמיו סופר עונה : 6 המלאה ! ניסיון : 150 X סחר ביהלומים , אקסים וכד' ! מאקס סטאט : 32,000 ריסט ברמה 400 * ריסט לא מאפס סטאטים נקודות לרמה : 5\7 (מרלון מוסיף 1 ! ) חנויות - מותאמות לשרת ספורטים נוחים ומותאמים לשרת! איוונטים מותאמים לעונה 6 ! חנות באתר שעובדת על קרדיטים. ל פקודות בסיסיות לשחקן רגיל: addstr addagi addvit addene addcmd post pkclear ועוד! קצת פרטים על המערכות: מערכת גראנד ריסט: כל 60 ריסט שהשחקן יבצע , יפתח לו האופציה ל"גראנד ריסט" באתר ! כל גראנד ריסט מזכה ב 600 קרדיטים שאיתם ניתן לקנות בחנות באתר. *גראנד ריסט לא…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  20. הייצור של קונסולת הרטרו דמוית ה-NES מסתיים רשמית - אך יתכן שגירסה משודרגת נמצאת בדרך אלינו, היישר מהניינטיז לכתבה

21. יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lord-fallen-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by noambason,

יש לי את המפרט הבא: Asus P5LD2 Pentum D 945 3.4gh Zotac 9800GX2 Geil CL4 4G בקיצור, אני מודע לצוואר הבקבוק שקיים אצלי, בעוד כשבועיים אני קונה לוח ומעבד החדשים. הבעיה שלי: ב-NFS הגדרתי את הכל על האיכות הכי גבוהה. המשחק רץ ומהר מאוד (ללא תקיעות או משהו דומה), אבל יש לי הרגשה שהוא לא רץ מושלם. הייתי רוצה לגרום לו לרוץ מושלם יותר בינתיים. האם יש סיבה שהוא לא ירוץ חלק על האיכות הכי גבוהה, או שאני יכול להגדיר בכרטיס גרפי משהו שיגרום לו לרוץ מושלם. בנוסף יש קטעים שרואים במסגרת של המכוניות כמו נקודות כאלה וההשתקפות לא נראית מקסימלית, זה נראה כאילו יש מקום לשיפור. הדרייבר של הכרטיס הגרפי מעודכן לאחרון ביותר, והמערכת שאני עובד עליה היא XP X64.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  24. אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. Started by zionsoldier,

שלום מישהו יכול להביא לי אתר טוב בנוגע לאמולטרים וגם הוראות שימוש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים