משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התפתחות מפתיעה בהחלט בעולם הגיימינג הופכת את החברות ZeniMax ו-Bethesda לחלק ממערך פיתוח הגיימינג האישי של חברת מיקרוסופט - בתמורה לתשלום אימתני של 7.5 מיליארד דולרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש לכם פה בעיות רציניות בסך הכול ביקשתי עזרה במשחק ונועלים לי את הפורום אין לי מושג למה בסך הכול רציתי עזרה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ההמשך לכותר האסטרטגיה המצליח משנה שעברה אמור לפעול באיכות דומה לו עבור מערכת מחשב נתונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום מקווה שזה המקום הנכון. בשלב מסוים במשחק Singularity נתקעתי ואינני יודע איך להמשיך משם הוספתי סרטון שיתאר את המקום בו נתקעתי: תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זה קורה לכולם או שזה רק אצלי?: ב-MP דמו של המשחק בשרתים של 32 שחקנים לפעמים יש מן תקיעות כאלו שרואים שההארדיסק טוען - לפעמים זה גורם להתרסקות עם המטוס. לפעמים זה לחצי שנייה ולפעמים זה לאיזה 5 שניות אפילו (זה די נדיר). בהתחשב בזה שיש לי מחשב ממש טוב - Athlon XP 1600/GF 4 Ti 4200 זה די מוזר... אז רציתי לדעת אם זה אצל כולם ככה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חברים יקרים, בערוץ Yarimiz התחילה הגרלה חדשה: חמישה עותקים של Watch Dogs במתנה! כל ההוראות להשתתפות בהגרלה נמצאים בסרטון הבא: שווה מאוד לעקוב אחרי הערוץ בימים הקרובים, הזוכים יוכרזו ביום ראשון ובתקופה הקרובה יהיו עוד הרבה הגרלות על משחקים וחלקי חומרה! עקבו אחריי גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz ## טוויטר: https://twitter.com/YarimizGaming צפיה מהנה, ובהצלחה!
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלושה משחקי פעולה מושקים ב-Steam בגירסאות מודרניות ומלוטשות יותר, עם הנחה גדולה עבור כל מי שכבר רכשו את הכותרים המקוריים בעבר לא כולם אוהבים זאת, אבל גרסאות מעודכנות ומשופרות למשחקים (שמכונות לרוב Remastered, Definitive, Redux, HD או אפילו Game of the Year Edition) הן דרך לא רעה לשמור על רלוונטיות של כותרים אשר ראויים לכך, ונראה שהן כאן בכדי להישאר. כעת, שלושה כותרים חדשים-ישנים שכאלו מגיעים לעולם הדיגיטלי – ויחד עם Steam מנסים למצוא את הנוסחה הנכונה שתהפוך אותם לקורצים הן עבור אלו שמעולם לא התנסו בהם בעבר והן עבור אלו שניסו והתרשמו לטובה. הצמד הראשון הוא Dead Island ופרק ההמשך שלו Dead Island Riptide, אשר זמינים שניהם כעת בגירסאות Definitive Edition הן עבור קונ…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הבהירות של המסך, זה לא מפריע לי כי בווינדוס העליתי את הבהירות, אבל במשחקים כמו NFS MW אני רואה קצת חשוך משהוא מכיר אולי תוכנה להעלות את הבהירות של המשחקים ידנית כשאין אופציה כזאת במשחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר דרך התוכנה the all-seeing eye ולכול חדר שרני מנסה להתחבר זה כותב לי the addres is invalid מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
יצא PATCH לRAINBOW SIX VEGAS PC יש הרבה תיקונים ,המשחק רץ הרבה יותר חלק http://rainbowsixgame.uk.ubi.com/
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קפצתי לביקור באתר של Rockstar Games כדי להתעדכן בקשר למשחק החדש בפיתוח Bully ופתאום קלטה עיני לינק ל-Rockstar Classics ולאחר שנכנסתי נדהמתי - Rockstar מאפשרת להוריד למחשב שלכם, בחינם את GTA המקורי ואת המשכו GTA2. כמו כן אפשר להוריד שם איזה משחק לא מוכר בשם Wild Metal. כל מה שצריך לעשות זה להירשם וההורדה תתחיל! תהנו מהקלאסיקות http://www.rockstargames.com/classics/wmc.html
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום שמתי בCALL OF DUTY 2 על רזולוציה גבוהה והמסך לא תומך בה! הוא מציג איזו הודעה כזאת ומסביב הכול שחור! בקיצור עכשיו אני לא יכול לחזור לתפריט..כל פעם שאני נכנס למשחק הוא שוב מציג את ההודעה..ניסיתי ללחוץ במאפינים שיפעיל את המשחק על רזולוציה נמוכה ולא עזר. איך אני מחזיר שוב לרזולוציה הרגילה? (1024X768)? תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות (רשמתי את זה גם בתוכנה פשוט אני לא יודע איפה המקום המתאים כי זה משחק) תודה.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי נמחקה לי ההתקדמות שלי ב Call Of Juarez Gunslinger אחרי עדכון גירסה 1.01 אני צריך את הקובץ autosave.sav. הייתי בשלב 6 אז אם יש מישהו שהגיע לשלב זה או 5 אשמח מאוד אם ישלח לי את הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בתי ראתה אצל חברות את SIMS3 ומאז מבקשת ש"אקנה" לה אותו. כל ניסיונה בתחום מסתכם בקצת MOGOBE וכמובן WEBKINZ המקולל. מתוך דאגה כנה לרגשותיה הרכים - מה צפוי לה ברחבי SIMS3 מניסיונכם? האם לאשר או להחרים? יש לדבר הזה מולטי? כי אין לי כל כוונה לאפשר זאת, לפחות לא בהתחלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לכאלה שכבר אהבו אותו אמרו לי שהוא משחק די יפה ואפילו מוצלח ואני אוהב סגנון משחקים כאלה אך יש לי בעיה שאין לי מושג אך לשחק ??? למישהו יש מדריך בעברית או מישהו שמוכן לתת לי הדרכה איך אני מתחיל לשחק אני מאד ישמח לקבל תשובות!
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני לא יודעה אם זה מתאים לפה או לפורום כללי אבל ... אני מחפש המלצה משחק ראלי טוב וכיפי (לא בהכרח חדש או איכות טובה) שיש בו הרבה דיגמי מכוניות ומסלולים . תודה .
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-