משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את הכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB אני רוצה כמה משחקים בגרפיקה מעולה לנסות אותו.. עדיפות למירוצים ופעולה... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lord-fallen-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
סופ"ש חינם למשחק המצוין MW3 לגרסת המולטיפלייר כדאי מאד! בסטים התקנה נדרשת משחק כבד כבר ניתן להוריד!!! לינק דף ההודעה : http://store.steampowered.com/news/7820/ מקווה שפירסמתי במקום הנכון אם לא תקנו אותי כוונותיי טובות! דרך אגב ניסיתי למייל האדום והוא מבקש להעתיק מספר וזה פשוט לא עובד !
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
FreeTrack היא תוכנה חינאמית, אשר באמצעות מצלמת רשת רגילה ולדים שנמצאים לכם על הראש מזהה את התנועות ראש שלכם, ולפי זה מזיזה את ה-View בסימולאטורים שונים. הגעתי אל האתר שלה אתמול, ראיתי כמה סירטונים והייתי דיי סקפטי. בערך ב-2 בלילה התחלתי לעבוד על חיבור LED אחד לאוזניות שלי (ניתן לחבר לד 1, 3 או 4. לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות). סיימתי את ההלחמות והחיבורים והכל היה טוב ויפה. עכשיו לקחתי מאחי הקטן את מצלמת האינטרנט שלו וחיברתי למחשב. אחרי כמה דקות של לנסות להבין את התוכנה (מאוד פשוטה, אגב) התוכנה הצליחה לזהות את תנועות הראש שלי - ימינה, שמאלה, למעלה ולמטה. המבחן האמיתי היה במשחק Liveforspeed, שלפי האתר הוא נתמך ע"י התוכנה. נכנסתי למשחק ופשוט נדהמתי! התוכנה עובדת כ"כ טוב שז…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי תמשחק ובקיצור אני עושה מצב SKIRIMSH ואז אני פשוט לא יודע איך בונים דברים או איך לוקחים זהב או כסף...מישהוא יכול להסביר לי? הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/moshefiles123/untitled.JPG תודה! כאילו רק אם מישהו יכול להגיד איך מתחילים לקחת כסף ובונים בנין ראשי....תודה!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה פשוט מגוחך כל מה שהיריב צריך לעשות זה להיתקע בי והוא משיג תכדור אין סיכוי להגיע למצב הבקעה ככה איך אני עושה שיהיה יותר קשה להשיג את הכדור? כמו שבנבא אפשר לשנות את הקושי של כל דבר אני פשוט לא מוצא את זה בפיפא תודה נ.ב המשחק הזה מגוחך
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם זה נכון? במידה וכן, אפשר לקבל קצת פרטים על זה? תודה מראש... ...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התחלתי היום לשחק במשחק Lost PlaneT, ואחריי שסידרתי את כל האפשרויות על הכי גבוהות, החלתי לשחק, המשחק, כמצופה, פעל חלק אך משום מה לאחר זמן מה הוא נתקע לי באופן מוזר מאוד, ולאחר קצת זמן וכמה Ctrl Alt Del זה הראה לי : ERROR: MEMORY OVERRUN אבל לא נראה לי שזה הגיוני משום שיש לי שתי גיגה של זכרון DDR 2 במהירות 800MHZ וגם 8800 עם 640 זכרון, אז מה יכול להיות גורם הבעיה? מישהו אחר נתקל בזה? פתרון?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה קורה חברס? יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי... למישהו שעבר יש טיפים?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לארגן הזמנה מסודרת מחו"ל של משחקים וציוד לקונסולה (זול כמעט בחצי מבארץ). אז ככה, כל מי שרוצה להשתתף רושם מה הוא רוצה ובעיקר איזה קונסולה יש לו? (אמריקאית או אירופאית). כמו כן המלצות על אתר טוב יתקבלו בשמחה. אותי ניתן להשיג במסנג'ר: geforce@zahav.net.il
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני התקנתי ת'משחק STREET RACIN זה 2 דיסקים ואז בדיסק השני זה מסיים להתקין לי ואז זה מראה לי ת'שגיאה הזה: התמונה פה ... זה כבר המשחק השני שזה קורה לי.... אז מי שיודע מה \ למה \ איך \ עוזרים לי לתקן את זה שיתקין לי או להגיד לי מה הבעיה שיעזור לי... בבקשה תעזרו לי .... בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! בפוסטל ביום שלישי המשימה הראשונה היא ללכת להתוודות בכנסייה. עכשיו כשאני מגיע למקום(הכנסייה אמורה להיות ליד כל הרכבות) יש סימן של Load Zone אני עובר דרכו כדי להגיע לכנסייה ופתאום הוא רושם באמצע המסך "Cant find "Church" File not found" ואז הכל ניהיה אפור ואני פשוט הולך ולא מתקדם לשום מקום וכשאני אני לוחץ על המפה הוא מראה לי את המשימות של היום הראשון(Monday) מההתחלה אפילו כשכולם מקושקשים. תודה ותודה מראש דוד
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי את המשחק על המחשב , המלא והוא עובד ואני משחק ב-SINGLE PLAYER כל מה שחסר לי זה ה-CD-KEY של באטלנט השאלה שלי כזאת -תקנו אותי אם אני טועה - הסידיקיי של באטלנט נמצא גם במארז של DIABLO 2 וגם ב-DIABLO 2 LOD. כל אחד מהם עולה לי 46 שקל , השאלה היא - אם אני קונה רק אחד מהם - בשביל הסידיקיי - אני אוכל לשחק? כי יש לי את המשחק מותקן על המחשב ועובד פיקס - רק בלי מולטיפלייר תקנו אותי אם אני טועה - בשביל לשחק ברשת ב-DIABLO 2 (בלי ההרחבה) אני אשתמש ב-CDKEY שאני מקבל בתוך הדיסק של DIABLO 2 ואם אני רוצה לשחק ב-DIABLO 2 LOD אני שם את הקוד שאני מקבל ב-LOD. בבקשה תגובות - ותודה על הקדשת הזמן חברים , עזרתם המון
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers5 /g ames/americasarmy/aao_patch_200to210.exe use flashget )this is a patch ,no full version) enjoy
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
לפניכן שיחקתי במשחק על ויסטה ועבד הכל כמו שצריך ברזולוציה הכי גבוהה -1920x1200 , כיוון שאין בתקופה הנוכחית משחקים טובים לשחק התקנתי את CRY SIS שוב פעם אך על W7 ומסתבר עכשיו שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגדיר זה 1600x1200 ,מה נסגר? מדוע זה לא נותן לי להגדיר לרזולוציה הטבעית של המסך? הערה:מאז המעבר ל W7 הרבה פעמיים יש בעיות במשחקים לעומת זאת כשהיה לי VISTA עבד הכל בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך עושים שהכוונת לא תגדל ??? icq 161371997 תודה NucleaR-StrikE :AR15:
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ESL TV - Nationscup Semi-Final: Germany vs Israel www.twitch.tv/kazam/old - share & spread the steamlink! :-) בהצלחה לנו <:
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלב מספר 2, עשיתי את כל מה שצריך לעשות חוץ מלהציל את כל האזרחים. הצלתי את כולם חוץ מאחת שעושה לי קצת בעיות עם לשים את האזיקים... היה כתוב בתדרוך שהיא חולת נפש P: מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הבהירות של המסך, זה לא מפריע לי כי בווינדוס העליתי את הבהירות, אבל במשחקים כמו NFS MW אני רואה קצת חשוך משהוא מכיר אולי תוכנה להעלות את הבהירות של המשחקים ידנית כשאין אופציה כזאת במשחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום מצאתי איזה משחק מחשב שקניתי לפני כמה שנים.. קוראים לו M.A.X. 2 - Mechanised Assault And Exploration אחרי ההתקנה קיבלתי הודעה שהמשחק לא עובד בווינדוס XP. רציתי לדעת אם יש איזהשהי דרך להפעיל את המשחק בכל זאת... תודה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מפעילה את הקובץ DS2VideoConfig שאחראי על ההגדרות של הכרטיס מסך והוא רושם לי שיש בעיה(ראו תתמונות ששמתי) כשאני מפעילה את המשחק רואים את הגראפיקה של המשחק ממש גרועה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר דרך התוכנה the all-seeing eye ולכול חדר שרני מנסה להתחבר זה כותב לי the addres is invalid מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אנשים.. אחרי הפסקה של שנתיים-שלוש החלטתי לחזור לשחק קצת ב CS... בכל מקרה רציתי לדעת איך מערכת ה STEAM עובדת... אני רוצה לקנות account למשחק. אמרו לי שניתן לעשות זאת דרך סטים בתנאי שיש לי כרטיס mastercard אז יש לי כרטיס... נכנסתי לסטים ואז ראיתי שיש אפשרות להוריד את counter strike + condition zero במחיר של 9.95$ .. עכשיו רציתי לדעת. אם זה המחיר רק בשביל להוריד את המשחקים ואז אני אצטרך להשתמש ב account משלי (שאין לי) או שזה להורדת המשחקים וזה כולל גם acount חדש בשבילי... אם זה רק בשביל המשחקים ללא החשבון.. היתי מעוניין לדעת מאיפה\איך אני יכול לרכוש חשבון דרך האינטרנט\סטים. אם זה כבר כולל את האקאונט בפנים... מתי בדיוק הוא מבקש ממני סיסמא\יוזר לאקונט? תודה!
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר שאלות בנוגע למשחק STALKER 1.האם במשך כל המשחק אני מקבל משימה מהאיש ההוא מתחת לאדמה עושה אותה חוזר אליו ועושה עוד אחת? 2.ראיתי שיש באפשרויות לשאול את האיש שנותן לך את המשימה "האם יש לך משימה בשבילי" וגם "אני צריך עבודה" מה ההבדל? יש טעם לעשות עבודות ולא משימות? 3.האם אפשר להקטין את הכוונה? היא פשוט עצומה (אולי משהו בקונסול..) 4.אין שמירה אוטומטית של המשחק? כי זה ממש מעצבן לשכוח לעשות סייב ב20 דק' ולהפסל ולעשות שוב את המשימה.. 5.האם אפשר לפתוח את התיק שיש בו פול דברים.. (ראיתי שעד עכשיו השתמשתי רק בנשקים תחבושת ומדקיט.. ויש עוד מלא חפצים.. מה עושים איתם? (לדוגמא מתי אני מזריק לעצמי סמים ואיך!?)-יש לי פולל נשקים בתיק איזה 14 אקחים 2 משיןגן נראה לי משהו כמו M…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי HD מחורבן של 40GB ואני מנסה לחסוך במקום, עכשיו ראיתי שהשמירה של הסיסמ 2 לוקח מעל 400MB ואני לא רוצה למחוק את זה לאחותי אז אני שואל האם אפשר להעביר אותו לכונן המשני שלי במקום זה של הWIN? האם זה יגרום בעיות? :s05:
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-