משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
האם קניה דרך התוכנה הזאת בטוחה? (דרך הכרטיס האשראי) אני לא מפיץ את הפרטים שלי של המשתמש בטח לא סיסימא.. ואני בודק באופן קבוע את המחשב שלי בתוכנה Spybot - Search & Destroy זו השתדלות מספיקה? או ששמעתם שקרו מקרים לא נאימים בעת ביצוע קניה שכזו?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו להיזכר בטרול האמיץ אשר גרם לנחילים של ילדי ניינטיז לשבת בצמוד לטלוויזיות ולטלפונים הקוויים שלהם ולהמתין בדריכות לצלצול המיוחל מגיל ססובר עם התקדמות הטכנולוגיה, משחקים הופכים להיות מורכבים יותר גרפית, ואיכות הפקתם עולה משנה לשנה. אבל בעוד שמשחקים חדשים כבודם במקומם מונח, למשחקים נוסטלגיים שמורה לכולנו פינה מיוחדת בלב. בפינת הנוסטלגיה של גיימג'מס תוכלו להצטרף למסע בנבכי הזמן בו נגלה מחדש משחקים קלאסיים שהיוו חלק מהילדות שלי ושל כל מי שנולד בשנות השמונים והתשעים. אז הפעם נחזור בזמן לאמצע שנות התשעים. באותה תקופה שודרה בערוץ הילדים תוכנית בשם "הוגו" בהנחיית כוכבי ילדים שונים כמו גיל ססובר ונמרוד רשף. במהלך התוכנית, ילדים היו מתקשרים להפקה והמאושרים מביניה…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
כן חברה, אולי סוף סוף יהיה לנו RE4 מעולה למחשב? לפחות עם מנוע גרפי מעולה כמו ה-Source. הינה קצת פרטים על המשחק העתיד לבוא עלינו לטובה. http://www.blackwidowgames.com/ http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=16030 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדאי? מה ההבדלים בין המכוניות.. כי בין כל המכוניות המדדים של המהירות וזה לא משתנים. כולם אותו דבר.. והכי חשוב.. אם החלפתי מכונית ואני רוצה חזרה את הגולף שלי, אני יכול לעשות עוד פעם טרייד עליה? יש לי עוד כמה שאלות שבטח יצוצו לי במהלך המשחק.. צריך לעשות איזה ת'רד כמו של ג'י טי איי שירכז את כל הבולשיט...
-
- 126 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
תחת פורום קניות קבוצתיות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547887.msg4673479#msg4673479
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. איך בועטים פאול נמוך 2. איך פותחים טורניר נעול ( לקחתי את כל האליפויות )
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
4A Games נשארת בידיים פרטיות, Koch Media (ידועים יותר כ Deep Silver) קנו את זכויות ההפצה של Metro. גם Ubisoft ניסו לקנות אבל ההצעה שלהם הייתה שניה בגובהה. South Park: The Stick of Truth כנראה יעבור ל UBISOFT למרות שנראה כאילו South Park Studios הולכים לערער את העסקה הזו (אומרים שאין ל THQ את הזכות למכור את הרישיון). Homefront נקנה על ידי CRYTEK. Volition, Inc נקנו על ידי Koch Media, אני מאמין שיחד עם Saints Row. Evolve (המשחק החדש של TRS) נקנה על ידי Take-Two Interactive (היה גם ניסון של TRS לקנות את ה IP אבל אין להם מספיק כסף). THQ Montreal נקנה על ידי UBISOFT, כנראה יאוחד ל UBISOFT Montreal (מה שאומר ש Patrice Déselit חוזר ל UBISOFT). Relic Entertainment נקנו על ידי SEG…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה טוב? משהו בסיגנון RISE OF NATIONS הראשון משחק מודרני כזה ולא סוסים וכו בבקשה לא להציע גנרלס
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי תמשחק אבל גם כשאני בוחר את כל הנשקים שיהיו אין לי במשחק את הבננה שמתפצלת לבננות ואחר כך מפוצצות חזק או החמור שהיה נופל מהשמיים והיה עושה חור ??
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב . התקנתי את המשחק Crysis 3 ובעת ההפעלה אני מקבל שגיאה : You need a DX11 capabie GPU to play Crysis 3 הכרטיס מסך שלי זה HD4870, יש מצב שבגלל שהכרטיס אינו תומך ב DX11 אני לא מצליח להפעיל את המשחק ? . ניתן לעשות משהו ? ? ... תודה .
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי AMD3800X2 מה יותר טוב לשחק אם שתי ליבות או לבחור בין ליבה 0 ו 1?
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חברה התקנתי את הדמו של המשחק ויש לי דרייבר ATI 6.9 הפעלתי את המשחק והוא מראה לי את ההודעה הבאה(תסתכלו בתמונה) המחשב במידע מערכת אומר לי שיש לי דיירקטס 9.0C והמשחק אומר שאין לי יכול להיות שיש גרסה יותר מתקדמת של דיירקטס שאני צריך להוריד ואם כן תנו שם וקישור להוריד.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי CSS מקורי הפינג שלי בדרך כלל לא עולה על 25 ויש לי המון losse וchokes! פתחתי פורטים בראוטר למשחק בדיוק כמו שכתוב באתר של steam ועדיין יש לי מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
השחזור למשחק האסטרטגיה האגדי זוכה לתאריך השקה מעודכן ממיקרוסופט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 2 followers
-
-
הדבר הזה שוקל יותר מ-7 ג'יגה, מה לעזאזל? למישהו כבר יש התרשמות מהמשחק? אצלי היו זמני טעינה ארוכים מאוד בדמו. הדמו של ה-MP היה זוועה מבחינתי, לאגים מטורפים, כנראה גם קשור למחשב המעפן שלי. קישור לאתר המשחק ב-Steam http://www.steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=2100& ת'רד קודם שנפתח פה בנוגע למשחק, עם תמונות וסרטונים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181595.0 דרישות המערכת של המשחק: Minimum: AMD Athlon, Pentium® 2.4 GHz, 512MB RAM, 128MB video card, 7GB HDD Space, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection Recommended: AMD Athlon, Pentium® 3.0 GHz, 256mb dx9 video card, 7GB HDD Space, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection [at…
-
- 146 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק Beijing 2008, על ההתחלה הוא שואל אותי אם אני רוצה להרשם לאיזה אתר ואני לא יכול לסמן לו את האופציה השנייה שאני לא רוצה. לא מופיע לי הסמן של העכבר ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון ללאגים בתפריטים וכו'.. אני פשוט לא רוצה לקנות משחק ואז להדפק .. אז יש לי עוד שאלה, לאלה ששחקו בדמו של COD2, מה דעתכם? מה עדיף לקנות? BF2 או COD2? את הQUAKE 4 \ FEAR אני מעדיף לקנות בפעם אחרת אז ההתלבטות שלי היא בין BF2\COD2 (HL2 הוצאת מאופפציות כי אני מעדיף משחק מלחמתי.. ) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
לא יודע אם יש את זה לעוד אנשים אבל זה הבעייה מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ואז מתחילים להסביר איך להסתובב בעולם , לסובב את זווית הראיה וכו מיד אחרי זה מסבירים על המגילות (מממממש בהתחלה של המשחק.. אפילו לפני משימות וכו'..) מזה מגילת זהב כסף וברונזה. מיד אחרי זה אומרים לי ללחוץ על המגילת ברונזה ואיך שאני עושה את זה המחשב עושה לי ריסטרט!!!! מה זה לעזזל? זה באג במשחק בעיה אצלי?? זה קורה רק כשאני לוחץ על המגילה הזו שהם אומרים לי ללחוץ עליה יש לי Asus 6600GT extreme pcx 1024 MB kingstone amd 64 3000 מספיק חזק בשביל להעלות את המשחק... אבל לא יודע מה בעיה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק שנקרא sheep dog and wolf. אשמח אם מישהו יכול לתת לי מידע היכן ניתן לרכוש אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה למצוא שם של משחק דוס, וחיפוש בגוגל לא העלה שום תוצאות, אז החלטתי לפנות אליכם. התיאור הוא משהו כזה - אתה מחזיק אקדח (ככל הנראה FPS) ויורה בסמיילים ענקיים ועננים סגולים שבאים אליך. התיאור כ"כ ביזארי ולא ברור ששום חיפוש גוגל לא העלה תוצאות, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאם מישהו פה מכיר את המשחק הוא יזהה לפי זה. שם המשחק יספיק לי, אבל אם אתם גם לא זוכרים ואתם יכולים להרחיב איכשהו את התיאור זה גם יהיה טוב. תודה, גיא (והחבר).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש שותף שישחק לא מי יודע מה רציני רק לחוות את התחרותיות נכון גם אני לא אוהב להפסיד אבל העיקר ההישתתפות (מה הבעיה גם בלנצח) מחכה בטים ספיק לבקשות או כאן.... ZaBaRi
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, (חג-שמח) המחשב שלי עשה ריסטרט פתאומי לפני כשעה, הפעלתי את המשחק והמשחק לא נראה כמו תמיד - חלק,יפה,דברים במקום,במקום זה במקום שכל דבר שאמור להראות חלק הוא נראה כפיקסל,והמשחק נראה מגעיל. עוד הרבה דברים השתנו במשחק אבל שום הגדרה לא חוזרת לעצמה,אני מנסה להחזיר אבל זה לא חוזר. -המשחק הוא Cs- מה עושים? :'( :'( :'( :'( :'( אני עומד למות!!!. עזרה בבקשה!.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק (דמו) דרך הסטים המקורי שלי . בשלב הראשון כשאני רוצה לבחור איזה תפקיד אני יהיה - לא משנה איזה כפתור במקלדת אני לוחץ- המשחק יוצא זה כול כך מתסכל זה קרה כאן לעוד אנשים - זה רק אצלי? ואיך אפשר לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-