עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by zionsoldier,

שלום מישהו יכול להביא לי אתר טוב בנוגע לאמולטרים וגם הוראות שימוש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by TermiNal,

מכירים את המשחק? אז מי משחק? אגב, מישהו מוכן לשלוח לי מתנה? ;D ה-id שלי הוא - tomerlev. תכתבו גם אתם את ה-id שלכם ונוכל לשחק ביחד..

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by naknir,

אהלן, אני רוצה לשנות שהקפיצה תתבצע באמצעות מקש הרווח ולא ה-Enter, אבל לא מצאתי שום אופציה לשינוי המקשים במשחק...! זה אפשרי?? תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. Started by mahno586,

סרטון חדש של המשחק state of decay מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=BgB1ys4_Dp0

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  6. שלום רב, אם אני רוצה רשימה של משחקים שעובדים על מחשב מסויים לדוגמא כל המשחקים שעובדים על PII 500MHZ, יש איזה אתה שיכול להביא לי דברים כאלה?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by Boomer,

אני נמצא בשלב Follow Freeman במקום שבארני אומר לי להרוג את הצלפים. זרקתי רימונים לכל חלון אפשרי באזור ונהרגו כל הצלפים והוא עדיין לא זז. ניסיתי לעשות את זה פעם שנייה מההתחלה וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by HuGeMouTh,

לא HL3, לא PORTAL 3 ולא L4D3... הם כן יגיעו ל E3 אבל יציגו שם רק את DOTA 2, CS:GO ודברים שקשורים ל STEAM. אולי נשמע מהם משהו חדש ב GAMESCOM (איפה ש DOTA 2 הוצג לראשונה) או PAX PRIME (איפה ש CS:GO הוצג לראשונה). http://valvetime.net/threads/gabe-newell-we-are-not-announcing-anything-at-e3.189989/

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. Started by eladbu,

תגידו שמעתי כל כל הרבה דברים טובים על PATH OF NEO קניתי אותו ממיטב כספי!וזה פשוט נראה אצלי גרועה זה נראה כאילו לקחו משחק קונסולה וזרקו את זה עם איזה אימולטור למחשב הגרפיקה לא משהו בכלל! אולי הבעיה אצלי במחשב? אני משחק על רנדרינג 8 עם 9800XT פ4 3ג דרייבר 5.13

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  10. לפני בערך שנה - שנתיים היה משחק שנדמה לי שקראו לו אינדיגו פרומיסס ... אני בטוח שלא כותבים ככה אבל אני פשוט לא זוכר יותר מזה .. ואני מת לשחק בו עכשיו ... קצת פרטים אליו ... אתה פותח את המשחקכשאתה נמצא בשירותיים של מסעדה ואתה מגלה שרצחת מישהו , אתה אמור להתחיל לנקות את הבלאגן שעשית לפני שהשוטר במסעדה יכנס לשירותיים . אחרי זה אתה אתה בורח מהמסעדה ומשם אני כבר לא זוכר את העלילה ... אני מקווה שמישהו שיחק בו ויוכל לומר לי מה השם המדויק כדי שאני יוכל להשיג אותו

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by RavivRavR,

המד חיים לא יורד לי בכלל בשום מצב. חיפשתי באינטרנט את כל ה-SAVE GAME כי הלך לי פעם ההאר דיסק ולא רציתי להתחיל מחדש את המשחק אז הורדתי את ה-SAVE GAME והתחלתי מהנק' שהפסקתי אז אבל אני לא יכול למות וזה די מעצבן לשחק ככה. מה אני יכול לעשות ? האם אני צריך להתחיל לשחק מחדש ?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by The Ball,

שלב מספר 2, עשיתי את כל מה שצריך לעשות חוץ מלהציל את כל האזרחים. הצלתי את כולם חוץ מאחת שעושה לי קצת בעיות עם לשים את האזיקים... היה כתוב בתדרוך שהיא חולת נפש P: מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  13. Started by J.allmighty,

שלומות, הדיסק שלי המקורי גמור ולא ניתן להתקין את WC3 יש למשהוא לינק להורדה מהירה של ISO או BIN? יש לי CDKEY מקורי,ואני לא רוצה\צריך קראק אז אין מה לדבר על זה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. פתאום קלטתי שאני לא ממש יודע :-X מה סדר השחרורים? או המיקום שזה מתחיל, תלוי איפה פותח המשחק? וכמה זמן בד"כ עובר בין יבשת ליבשת... תודה

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by shemiraz,

האם במחשב שלי המעבד הוא הגורם לצוואר בקבוק? או שמשהו אחר? לוח אם gigabyte ds4 965p e6600 2.4@2.88 oc 4gb ddr2 800mhz ocz hitachi 320 gb +120 gb gigabyte 9800gtx+ 1gb zalman fan cpu cooling zalman fan ‏CNPS7500-Cu LED‎ hec 400

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  16. בסה"כ צריך לשלם 3.93 דולר ומעלה (נכון לכתיבת דברים אלו) כדי לקבל את כל המשחקים שבחבילה, עסקה לא רעה בכלל. http://www.indiegala.com/

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  17. Started by psybrain,

מה דעתכם על הדמו השני ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

אתם יכולים להזכיר לי כתובות של אתרים עם משחקים קלאסיים זה היה לי ב favorites ואיבדתי את זה...

19. יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

מהו לדעתכם משחק הרשת הכי טוב שקיים מבחינת הנאה וגרפיקה וכמובן תחרותיות...... אני חשבתי על Warcraft III Frozen Throne ורציתי לשמוע גם את דעתכם... נ.ב: הרבה חברים שלי אוהבים מאוד את Dungeon Siege...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by constantine16,

tagidu kma levels yesh bamishak aze klomar mau a Max Level?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by alexbmw,

אני לא יודעה אם זה מתאים לפה או לפורום כללי אבל ... אני מחפש המלצה משחק ראלי טוב וכיפי (לא בהכרח חדש או איכות טובה) שיש בו הרבה דיגמי מכוניות ומסלולים . תודה .

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by אבי11,

אני מחפש את המשחק שנקרא sheep dog and wolf. אשמח אם מישהו יכול לתת לי מידע היכן ניתן לרכוש אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by Gimel,

http://www.ocremix.org/info/OC_ReMix:_Super_Street_Fighter_II_Turbo_HD_Remix_Official_Soundtrack ממש עושה חשק לשחק. למישהו יש שלט של סגה סאטורן?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.