עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם אני הןרדתי תמשחק הזה ששמעתי שהוא משחק מאוד נחמד ודומה לGOW אז הורדתי אותו עכשיחו הורדתי קובץ פגום ואי אפשר להתקין אז אני רוצה שמ י שיחק במשחק הזה ויש לו ליניק טוב להורדה רק מטורנט שילשלח לי בפרטי או באשכול שהיה עם קראק טוב איתו או בנפרד תודה מראש מתן

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by 4x4,

יש לי את המשחק ניד פור ספיד איזה חודש שיחקתי בו הסרתי אותו מהמחשב ואז רציתי שוב להתקין אותו זה סיים להתקין העתקתי קראק והוא לא עובד

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by yonatan.mendelson,

מגוון גדול של משחקים מעניינים זמינים במחירים מקוצצים - ולכם נותר רק לבחור לכתבה

4. יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך 9800gtx+ מעבד e8400 ואני מריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות עם מקסימום פילטריםם ורזולוצייה והמשחק רץ מצויין הוא פועל מצויין הבעיה שנגיד אני יתן דוגמא בסירטון של ההתחלההשמראים את שתי האנשים האלה רביםם אז מתי שאני נגיד נותןן לוו אגרופים אזז רואים את הפנים כזה מוזר העייןן זזה מהמקוםם הראשש כזה כאילו כזרו אותו וגם הראו את שתי הדמויות כאלה מכוסות בכמו משהוא כזה לבןן וזה תמיד קורה באותםם קטעיםם והמשחק מקורי קניתי אותו מה יכולה להות הבעיה? יש לציין הבעיה רק בסירטונים תודהה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by LazyBurger,

התחלתי היום לשחק במשחק Lost PlaneT, ואחריי שסידרתי את כל האפשרויות על הכי גבוהות, החלתי לשחק, המשחק, כמצופה, פעל חלק אך משום מה לאחר זמן מה הוא נתקע לי באופן מוזר מאוד, ולאחר קצת זמן וכמה Ctrl Alt Del זה הראה לי : ERROR: MEMORY OVERRUN אבל לא נראה לי שזה הגיוני משום שיש לי שתי גיגה של זכרון DDR 2 במהירות 800MHZ וגם 8800 עם 640 זכרון, אז מה יכול להיות גורם הבעיה? מישהו אחר נתקל בזה? פתרון?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  6. טוב לפני שאני נותן את הביקורת אני רוצה להגיד כמה דברים ברורים כי בטח יש הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה פה 1-אני בודק את זה יחסית למה שיש בשוק היום ולא לפי מה שהיה שזה יצא לפני שנים 2-לי יש את הטעם שלי אז בבקשה תתיחסו לעובדות שאני כותב ולא לציון הסופי ואיך אני רואה את המשחק מבחינתי טוב אז ככה למי שלא מכיר METAL GEAR זאת סידרה שהתחילה לפני שנים עוד בתקופת ה8 ביט של הקונסולות זאת סידרה מאוד מוכרת בתחום הקונסולות והמשחקים בסדרה לרוב מקבלים ציון גבוה בביקורות וכמובן גם מוכרים טוב METAL GEAR SOLID הראשון התחיל בPS1 וקיבל מאז פורטים ואפילו רימיק אחד לפלטפורמות אחרות וMETAL GEAR SOILD 2 התחיל בPS2 וקיבל פורט לPC ואולי לXBOX1 אבל אני לא בטוח בזה הסידרה נחשבת התגנבות…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by noam_m,

הרבה זמן לא עשיתי את זה.. אבל נהיה לי חשק בזכות כמה אנשים טובים, והיה ריפליי ממש טוב.. אז הנה: אני קצת חלוד, ואשמח לביקורת בונה!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  8. משחק חדש בסדרה הטקטית הוותיקה והאהודה נוחת בעוד כמה ימים - וזמין לרכישה מוקדמת כעת בעבור 40 שקלים או קצת פחות, שהם רק חצי מהעלות המיועדת המלאה לכתבה

9. שלום רב, אם אני רוצה רשימה של משחקים שעובדים על מחשב מסויים לדוגמא כל המשחקים שעובדים על PII 500MHZ, יש איזה אתה שיכול להביא לי דברים כאלה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  10. משהו חדש וטב... ועם אפשר מנסיון אישי... ולא את c&c generals

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by enzo,

הגעתי לשלב עם הדינוזאור הענק וכל פעם הקטע הזה חוזר על עצמו ואין לי שליטה על זה. אז מה סיימתי את המשחק? :s05:

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by HaEsrimVeArba,

מישהו משחק בזה? אני מחפש שותפים למשחק. דיון וכו..

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

סיימתי את שני המשחקים ונהניתי מאד,אין הרבה משחקים שאני אוהב כל כך וחורש עליהם כל היום.. סיימתי את המשחק השני ביום אחד!!! הוא היה ארוך,אבל טוב. אז לא הבנתי כמה דברים,עכשיו ALCAMIS הזאת תיהיה כלואה במימד אחר? ויש מישהו שיכול שרוצה לשחק איתי ברשת (MULTI-PLAYER)? טוב ולשאלה שהכי מעניינת אותי!! יהיה המשך שלישי למשחק התותח הזה?! אני חייב לשחק במשחק הבא!! הסוף השאיר אותי במתח ולפי מה שהבנתי יכול להיות המשך,אז יהיה המשך ? :jump: :jump:

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. מצאתי את זה: http://vge.editor.googlepages.com/ אבל זה לא עובד אצלי :'( עריכה: מצאתי שזה נשמר ב REG HKEY_LOCAL_MACHINE_\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\GAMEUX\ אבל אני לא מצליח לשנות שם שום דבר חשוב, מישהו יודע איך אפשר לשנות הקבוצה של המשחקים כדי שאז כל המשחקים שלי יופרדו מכל משחקי WIN הדי מיותרים?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by dudimalka,

חברה התקנתי היום את המשחק גרסת רילודד קיבלתי איתו קראק ושמתי אותו עכשיו כשאני מנסה להעלות את המשחק אני רואה את הסרטונים והפרסומות של ההתחלה ואז זה יוצא עם דו"ח שגיאות... מישהו יודע מה הבעיה? אולי הקראק לא תקין?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. אני יודע שDX10 רלוונטי על ווינדוס ויסטה בלבד. עם זאת, ראיתי שבמשחק CRYSIS, למשל, ניתן לשחק גם עם ווינדוס XP. האם זה אומר שיהיה הבדל ברמת האפקטים וגרפיקה בלבד, או שגם הביצועים על אקספי יהיו נמוכים יותר? עד כמה ההבדל הגרפי הוא משמעותי? כמו כן, האם יש היום כבר משחקים שמחייבים שימוש בDX10, ולא יפעלו על DX9?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Iko89,

-כותרת- סה"כ משחק שדומה במשחקיות לBURNOUT PARADISE (שתהיה בו עיר ולא סתם מסלולים) אם אפשר שתהיה בו אפשרות לעצב לעצמך את המכוניות .. אני מעדיף לא מסדר NFS

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by ytoledano,

שלום! למזלי, נפלו בחלקי, למשך השבועיים הקרובים, שני מסכי dell 2407. כן, אני יודע, יותר מדי. מישהו יודע איזה משחקים (חוץ מFlight Simulator, אין לי כוח אליו) תומכים ברזולוציה של 1920x1200 כפול 2? יש מצב שאני אוכל לשחק עם Radeon9800pro בצורה נורמאלית? ראיתי יש לי אפשרות לעשות Stretch של הdesktop לשני מסכים, במקום expand. לצערי, זה לא נותן לי 3840x1200 אלא רק 3200x1200, אז זה די מתוח.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by CheeseBud,

שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by yonib5,

היי, תגידו אנשים מישהו אולי בטעות יודע על אימולטור טוב למשחקי DOS בא לי לחזור אחורה עם המשחקים הישנים רק עד שאני מוצא אימולטור הוא לא על כול המסך והוא מריץ לי את המשחק באיטיות נוראית אה וגם אין סאונד... סומך עליכם תותחים. תודה ביי.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by Rhx,

אוקיי,אז ככה רציתי לדעת אם המחשב שלי יחזיק את המשחקים הבאים שאני כותב : BF2 HL2 DOOM3 ירצו לפחות על low-medium .. מפרט בחתימה תודה!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  22. התקנתי את ההיטמן וכשניסיתי להיכנס למשחק קפצה ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין שוב ולא הלך. מה אפשר לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

23. האתר הרשמי של משחק הפעולה הפופולרי שינה את העיצוב שלו, ומצטרף אל רמזים קטנים אחרים מהתקופה האחרונה אשר מפיחים תקווה באפשרות של קאמבק טכנולוגי לכתבה

24. Started by zgd,

כ"כ הרבה משחקים כאלה יוצאים לאחרונה וכובשים את העולם... משחקים כדוגמת:Planetside, Neocron,Star wars:galaxies. לדעתי משחקים אלה הם ההמשך של משחקי המולטיפלייר בעולמנו. כ"כ הרבה אפשרויות ועולם ומלואו בכל משחק. הביעו דעתכם.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  25. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7399

• 7 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים