משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מכירים את המשחק? אז מי משחק? אגב, מישהו מוכן לשלוח לי מתנה? ;D ה-id שלי הוא - tomerlev. תכתבו גם אתם את ה-id שלכם ונוכל לשחק ביחד..
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הוא עובד אצלי ב20 פריימים פחות מפיפא 2005...למרות שהגרפיקה נראית לי בדיוק אותו דבר(גם אם אני שם SUNNY DAY עדיין זה עובד על 45 פריים בממוצע) יש לי פנטיום 1.8 9600 פרו זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
חוץ ממני ומIDANP (אני מקום 2 בארץ ועידן מקום 3 בארץ... כאשר אנחנו בין ה40 הטובים בעולם(אני בין ה10... ) סתם מעניין אותי למה אני רוצה עוד שותפים למשחק הזה... משחק חזק ביותר... ניתן להורדה מהאתר הרשמי : www.trackmanianations.com
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני התקנתי ת'משחק STREET RACIN זה 2 דיסקים ואז בדיסק השני זה מסיים להתקין לי ואז זה מראה לי ת'שגיאה הזה: התמונה פה ... זה כבר המשחק השני שזה קורה לי.... אז מי שיודע מה \ למה \ איך \ עוזרים לי לתקן את זה שיתקין לי או להגיד לי מה הבעיה שיעזור לי... בבקשה תעזרו לי .... בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
משחק האינדי המדובר ביותר של השנה, שהושק לקונסולות ונוחת היום גם במחשבים האישיים, מקבל ביקורות מעורבות עד כה מהמבקרים וגם מהשחקנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
hello i have a gameplay question. I reached the level of minas tirit when i play with gandolf and i have to defend the walls. Now i understood that i can't let the orcs overrun be. i know that i need to pust the ladders down. My quistion is this. there are 2 towers aproaching the walls. First one on the left(the left catapult takes it down) and one on the right. Now i can't find a second catapult to take that onw down and the first allways turned to the lest so i can't use that one. PLEASE HELP ME. help will be much apprisheated
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
יש לי כבר תNFSC שסיימתי וכרגע אני משחק רק ב-PES6 שהוא אחד השמחקים החזקים לפי דעתי... יש עוד איזה משחק מעניין שיצא לאחרונה ולא שמעתי עליו? אם כן אפשר לקבל חוות דעת בבקשה... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, כל הנושא של DX10, יש בכלל השפעות בשטח? מישהו יכול להגיד מנסיון שהוא ראה הבדל בין משחק ב9 למשחק ב10? אני למשל שיחקתי בקרייסיס עם DX9 על XP והבנתי שיש הבדלים גדולים מאוד. רצתי והתקנתי את ויסטה 64, הרצתי שוב את קרייסיס (הפעם עם DX10 כמובן) ו..... כלום. בדיוק אותו הדבר. עשיתי משהו לא נכון או שפשוט עדיין אין תוצאות בשטח? מתי יהיו?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה בזמן אמת שנבנה מתחילתו בהתבסס על תקן ה-DirectX 12 החדש ויספק לנו אלפי ועשרות אלפי יחידות לוחמות על המסך בכל רגע נתון, מקבל תאריך השקה סופי שנמצא ממש מעבר לפינה אחד ממשחקי ה-PC המעניינים ביותר בסביבה קיבל סוף סוף תאריך השקה רשמי – שאמור להיות גם ההזדמנות הטובה ביותר שלנו לחזות במלוא עוצמתו ויכולותיו של תקן ה-DirectX 12 החדש עבור מעבדים גראפיים. Ashes of the Singularity, משחק האסטרטגיה בזמן אמת מחברת Oxide Games מחברת Stardock Entertainment האמריקאית שיצרה סדרות מצליחות כמו Galactic Civilizations ו-Sins of a Solar Empire, יצא מתוכנית ה-Early Access של סטים ויושק באופן מלא ב-31 במרץ 2016 – כלומר בעוד פחות משבועיים, בתור אחד מהכותרים הראשונים אשר נבנו…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
טוב אז זה כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת. חשבתי שזה יעבור אבל אני רואה שזה לא.. אז ככה שאני הורג מפלצת לוקח לה איזה 3 שניות למות,ושאני לוקח כסף לוקח איזה 4 שניות עד שהוא לוקח אותו יש עיקוב רציני אני לא יכול לקחת מהר דברים. וגם לפעמים המשחק יוצא לי בגלל שהכל נתקע לי וכל המפלצות קופאות. יש דרך לתקן את הבעיה הזאת??? ניסיתי הכל
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/final-fantasy-xiii-2-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הכותר הגדול הראשון מתוך רצף גדול שעתיד להיות מוצג במסגרת תערוכת המשחקים הגדולה ביותר בעולם מגיע - לשמחתם הרבה של חובבי ההתנקשויות היצירתיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
בוא נראה אם באמת יכולים לעזור לי ולהוכיח את הפורום הזה. שאלתי כמה פורומים ואף אחד לא ידע לתת לי. מי יכול לתת לי צ'יטים ל Wolfeinstein:Enemy Territory לEtpro 3.2.4 - גרסת ההגנה של המשחק תודה אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לשחק במשחק crysis על הרזולוציה שציינתי בנושא ומשום מה לא מופיעה לי האפשרות הזאת בכלל במשחק הרזולוציה הגבוהה ביותר שאני יכול לשים היא 1768x992. הכרטיס מסך שלי הוא gigabyte 9800gt 1gb, המעבד הוא i7 920 ויש לי 6gb זכרון. שיחקתי כבר בהמון משחקים ובכולם יכולתי לשחק ברזולוציה 1980x1080. יש לי טלויזיה של lg שתומכת כמובן ב1980x1080p full hd. גם עדכנתי את הpatch האחרון של המשחק ועדיין ללא שינוי אני ממש אובד עצות. אשמח לתגובה יוסי.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
בסה"כ צריך לשלם 3.93 דולר ומעלה (נכון לכתיבת דברים אלו) כדי לקבל את כל המשחקים שבחבילה, עסקה לא רעה בכלל. http://www.indiegala.com/
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
היה לי פעם אתר מזה טוב עם כל העטיפות משוןם מה הוא נעלם לי
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
הייצור של קונסולת הרטרו דמוית ה-NES מסתיים רשמית - אך יתכן שגירסה משודרגת נמצאת בדרך אלינו, היישר מהניינטיז לכתבה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gamercenteronline.net/?p=386
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא יודע עם זה כלכך קשור לפה אבל היעם יכול להיות שמישחק לא עובר על קפול ליבה עז הוא עולה ביכלל היתקנתי היום 2 מישחקים X-Men Legends 2 BOILING POINT ושניהם לא עובדים לי היתקנתי לא מיזמן Second Sight והמשכתי את השמירה ממחשב קודם וכן עובד FIFA 06 עובד GTA San Andreas עוד רק שני אלה העם זה קשור שמישחקים האלה לא תומכים כפול ליבה או שיש איזה בעייה עכשיו סימתי להקין את ה X2 על מחשב שני שברשותי אינטל חד ליבה ועובד יש מצב שזה ביגלל הבילה בכפולה ? תודה מראש :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאחרונה עדכנתי את הDRIVERS של הכרטיס מסך ל 3.10 ?(ATI R9600P ) וגם עדכנתי את המשחק לגירסה 1.30 ומאז כל פעם שאני משתמש ב NITROUS OXIDE (או איך שלא קוראים לזה... ) המסך שלי נעשה שחור ורואים רק פנסים בנוסף כאשר מהירות הנסיעה מתגברת המסך נעשה חשוך יותר ויותר ... בקיצור משהו דפוק באפקט המריחה או BLUR יותר נכון...... מה לעשות???????????
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המלא לפני כשעה,25 FPS קבוע בזמן GAMEPLAY, 75 קבוע בזמן סרטוני מעבר. מפרט בצד. האם ישנה בעיה אצלי? ********************* ד"א יש לי דריוור של NVIDIA גרסא 84.21,אני לא רוצה לעדכן דריוורים מכיוון שיש בעיה עם סדרה 9,הם לא מראים סרטוני סטרים טוב באינטרנט. + הDX התעדכן לי בזמן ההתקנה של המשחק-אז כנראה שזה לא בעית DX. עריכה:חח שחכתי לציין שהכל אצלי על HIGH ויש משהו אחד על MAXIMUM ושמתי אנטי אנלייס על 4x + 1280x1024.זתורמת שרשום לי בהגדרות Custom.(הגדרות שאני הכנתי).motionbluer=on.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היום התקנתי את העידכון 1.7 , ונידמה לי שיש מפות חדשות במהלך המישחק , זה נכון ? רוני
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-