משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי מבקש את המלצותכם למשחקים כבדים בסיגנון גוף ראשון , כך אוכל לבדוק את כרטיס המסך שלי MSI R4850 OC
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש אתר\ קובץ עם רשימה של כל הקומבואים לכול הדמויות... מצאתי איזה אתר נחמד עם קומבואים לרוב בדמויות, אבל עדיין חסר שם דמויות כמו נוב סאייבוט והמלך (שכחתי איך קוראים לו... זה עם הפטיש הגדול...) תודה
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם משחקים חדשים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים (לעומת 5.1 )?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כל הזמן שאני נכנס לדמו של פיפא 06 קיצר אז התפריט מתחיל לקפוץ לבד... אני לא מבין מה זה ..אבל הבנתי שיש לו בעיות אם דברים אלחוטיים..יש לי עכבר אלחוטי אז הוצאתי אותו ואז זה לא קופץ יותר .. איך אני יכול לשחק מבלי להוציא את העכבר..!?????????????
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם משהו יכול לעזור לי במשחק Marvel - Ultimate Alliance אני תקוע די בהתחלה עם הדלת הזאת (הכחולה)- כיצד ניתן לפתוח אותה פליז! הנה תמונה: http://img342.imageshack.us/my.php?image=marvel0000rd6.png תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, תגידו אנשים מישהו אולי בטעות יודע על אימולטור טוב למשחקי DOS בא לי לחזור אחורה עם המשחקים הישנים רק עד שאני מוצא אימולטור הוא לא על כול המסך והוא מריץ לי את המשחק באיטיות נוראית אה וגם אין סאונד... סומך עליכם תותחים. תודה ביי.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב, אחרי שנגמרו הדמעות והסתיים יום האבל לזכר הרגעים המדהימים שהמשחק הזה סיפק, הנה כמה זכרונות מ CITY 17 . . . לזכור ולעולם לא לשכוח ! ! ! [glow=red,2,300]MSI 9800 PRO OC 430@400 + PIII 1133Mh"z@ 1300 1024X768 הגדרות גרפיקה בתוך המשחק מקסימליות בכל התחומים . [/glow] ======================================================================================== אני חוזר ליחידה שלי,כך שאם יהיו שאלות אוכל לענות רק בסופ"ש.יש לציין שאני צלם,כך שניסיתי לתפוס בתמונות זוויות "לא שגרתיות" אל תתפלאו אם לא תבינו מאיפה הבאתי את זה. שלכם, אלכס טורובסקי.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק שנקרא sheep dog and wolf. אשמח אם מישהו יכול לתת לי מידע היכן ניתן לרכוש אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני משתמש בכרטיס מסך Albatron 7600GT. לאחרונה אני משחק במשחק FEAR והגרפיקה דיי טובה חוץ מזה שהמשחק תקוע קצת. זז לאט מאוד ולא בתנועות שלמות, קיצר, תקוע. ואני לא יודע ממה נובעת הבעיה. חשבתי אולי דפקו אותי בכרטיס מסך, אבל חבר שלי אומר שבטח יש בעיה בהגדרות תלת המימד של הכרטיס, אבל אין לי מושג למה לשנות אותן. אני מריץ את המשחק על מערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 Corsair 1 GB (2x512) DDR2 533 ואלה הפרטים החשובים אני חושב... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
Brothers in Arms Hell's Highway בעיה בהפעלה של המשחק, רושם שחסר לי NCUDA.DLL , יש לי כרטיס של ATI4850 . רוני
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, סרטון נוסף שהעלתי לערוץ שלי. https://youtu.be/ridLpQv_vD0 אשמח לעוקבים חדשים
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם תראו אני קניתי את המשחק שבכותרת ממש קניתי אותו מקורי 200 שקל..באמת..עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה והתחלתי לשחק ויש לי בעיה עם הווליום כאילו הקול של המשחק עצמו עובד אבל כשאני לוחץ על חייל או מפקד הוא אמור להגיד משו תמיד זה ככה בכל משחקי האסטרטגיה...וכאן הוא לא אומר כלום!!! ר פשוט לא מדבר רק הקול של המשחק עובד וזהוווו לא עובד הקול שאם נגיד אני לוחץ על חייל אז הוא אומר משו...תראו אני ממש ממש ממש עצוב ומבואס כל כך ממש בא לי לבכות כי חיכיתי 3 חודשים למשחק הזה וסוף סוף שיש ל אותו הוא לא עובד לי כמו שצריך אז בבקשה איך אני מסדר את הבעיה עם הקול בבקשה תעזרו לי מה לעשות?? (יש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם כמו להרבה...עם directx 9 האחרון) בבקשה אם תעזרו אני כל כך יודה לכם אי…
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את המשחק הוא עושה לי מסך אפור ואז מסך לבן ופשוט לא עובד... וקינפגתי כבר את הCONFIG של ה DOOM... מה הבעיה כאן ? למה התפריט והקונסול לא עולים ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למה חברת SONY לא מוציאה את המשחק God Of War2 ל-PC ויש אותו רק ל-PS2. מה הבעיה שלהם לעשות את זה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בואו לקבל את Warhammer 40K: Space Marine חינם לתמיד ולנסות את Warhammer: Vermintide 2 הטרי ללא תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
חוץ ממני ומIDANP (אני מקום 2 בארץ ועידן מקום 3 בארץ... כאשר אנחנו בין ה40 הטובים בעולם(אני בין ה10... ) סתם מעניין אותי למה אני רוצה עוד שותפים למשחק הזה... משחק חזק ביותר... ניתן להורדה מהאתר הרשמי : www.trackmanianations.com
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
נתקעתי במשימה ב-infernal אני לא מצליח לעבור אותה הנה תמונה שתראו:http://www.img-il.com/file.php?file=m0yjglzrwztk.jpg נכנסתי לטירה הזו היה סרטון מצאתי משהו ועכשיו הוא אומר שאני יעשה סריקה באיזה בית אני לא יודע כל כך מה לעשות עכשיו עם תוכלו תעזרו לי תחזירו תשובה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התקנתי אותו אבל אין לי את האופציה של Snipr מישהו יודע למה ???
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
כשאני ניכנס לאפשרויות ומנסה לשים רזולוציה 1280x1024 זה ביכלל לא מופיע לי.....מה עושים?יש לי מחשב חזק שצריך להריץ את זה על גראפיקה הכי גבוהה ומסך 19
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לא HL3, לא PORTAL 3 ולא L4D3... הם כן יגיעו ל E3 אבל יציגו שם רק את DOTA 2, CS:GO ודברים שקשורים ל STEAM. אולי נשמע מהם משהו חדש ב GAMESCOM (איפה ש DOTA 2 הוצג לראשונה) או PAX PRIME (איפה ש CS:GO הוצג לראשונה). http://valvetime.net/threads/gabe-newell-we-are-not-announcing-anything-at-e3.189989/
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת ההרחבה שמתי את כל הפאצים הקיימים ובתזוזה בתוך המשחק הכל זז לאט כל יריה לוקחת כמה שניות ואני ממש מתעצבן זה כבר כמה זמן ככה ואי אפשר לשחק נורמלי מה זה לפי דעתכם?? המחשב שלי:מעבד פנטיום 4 1.4 gb זכרון 256 rdram pc800 כרטיס מסך אסוס gf4 64 mb ddr (הדריברים האחרונים מותקנים כבר) בבקשה עזרה כי אני פשוט לא מסוגל לשחק ככה זה מביא לי את הסעיף!!! תודה גל
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-