משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
להלן החוקים ללאן הקרוב, במידה ויש שאלות אתם מוזמנים לשאול על מנת למנוע אי נעימויות. נשקים: נשקי Assault: M4A1 M16A3 Scar-L MK14 Ak47 נשקי SMG: MP5 Ump45מקסימום של סנייפר אחד לקבוצה - L118A מקסימום של שוטגן אחד לקבוצה - SPAS 12/ Model 1887 אקדחים: USP P99 MP412 .44 Magnum Five Seven Desert Eagleרימוני פראג בלבד, רימוני פלאש וסמוק בלבד. בונוס מוות Revenged בלבד. *שימוש במיניגן אסור. *שימוש בפרקים אסור - האופציה מבוטלת ע"י קובץ החוקים. *נשקים אסורים מבוטלים ע"י קובץ החוקים. *קובץ החוקים יועלה לשרתים אשר עליהם תשחקו. מהלך המשחק וחוקים כללים: *בשלב הבתים, כל קבוצה תטייל וטו על מפה מסוימת עד שתשאר מפה אחת אותה ישחקו. *יתבצע סיבוב סכינים בו המנצחת תקבע באיזה צד להתחי…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
את אחת מהשימות ב-ASSIGNMENTSלא הבנתי. המשימה היא השנייה שבה משיגים את ה- QBU-88, צריך להשיג חמש דברים... משהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
bet on soldier: blood sport single-player demo http://dlx.gamespot.com/pc/betonsoldier/moreinfo_6132457.html?tag=boxcar_pc_download_image
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש משחק מכוניות טוב שאפשר להוריד מהאינטרנט (עם הרבה גרפיקה, שלבים) - משהו נחמד. חוצמזה, אני אשמח בכלל שמישהו ידריך אותי מאיפה הכי טוב להוריד משחקים, והאם יש אתר שמסביר (בעברית עדיף) על כל מיני משחקים חדשים וטובים שאפשר להוריד. אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני משחק במשחק קרוב לשבוע וביומיים האחרונים התחילו תקיעות במשחק, בהתחלה חשבתי שזה בעיה אצלי מהספק או חום, בדקתי וזה לא זה :-\ התקיעה מאוד מוזרה, בהתחלה יש קיפאון של התמונה אבל הצליל נישאר רגיל אחרי זה כאילו המכונית עומדת ויש רק צליל של המנוע, אז יש הודעה שהמשחק נתקע אני לוחץ לא על DONT SEND ואז מסך שחור למישהו יש את הבעיה הזאתי?יש לכם רעיון למה זה קורה? עוד בעיה מוזרה זה שב FEAR אני משנה את ההגדרות ולא משנה אם זה MID או MAX ה FSP תמיד מעל 50 אבל בכל זאת התמונה "קופצת", למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק (ויש להוסיף שזה אחד המשחקים שהכי נהנתי מהם בשנתיים האחרונות) ונפתחו לי כמה פרקים,השאלה היא האם יש עוד מה לפתוח?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite2/index.html אני אישית די מאוכזב מהכיוון שהם הולכים אליו - עושה רושם שזה הולך להיות עוד משחק אסטרטגיה. אבל נאמרו מספיק דברים טובים על פיטר מולינו, והוא הודה ברוב הטעויות שלו מהמשחק הקודם והבטיח שהוא באמת מקשיב לכל התגובות שהוא קיבל עליו, כך שאני בטוח שהמשחק יהיה טוב. עכשיו רק צריך לחכות שיהיה Release Date, כדי שאני אוכל להודיע לבוס שלי על חופש שאני רוצה לקחת ;D
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך לינק למשחק או מאיפה אני יכול להשיג אותו :asthanos: תודה רבה על העזרה LOCO2000
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחקי סימולטורים טובים. גרפיקה טובה, אווירה טובה, והכי חשוב: משחקיות טובה. שיחקתי עכשיו בAces High 2 וזה נראה ממבט ראשון מצויין, אבל הכול שם מבולגן וקשה לחדשים להתמצא, אז בינתיים זאת לא נראת אופציה. אני מחפש גם יש מולטי טוב, זה גם חשוב לי מאוד. תודה לעוזרים! אלון
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כבר לא אקסקלוסיבי ל PS3 ....... יוביסופט הודיעו רשמית שזה גם מגיע ל 360 Ubisoft Announces Assassin's Creed For Xbox 360, Not PS3 Exclusive http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9645 :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש תמשחק הזה שמישו או קבוצה כל שהיא פיתחה ששוקל בערך חצי מגה ופועל באיזה טכנולוגיה שלמרות הגודל שלו יש לו גרפיקה חזקה מאוד.. מישו יודע על מה אני מדבר ? אם כן אפשר לינק או משו ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, קודם כל, זה משחק מ-2011 למי שבמקרה חשב שיצא משהו חדש. שמתי לב כי המשחק חסום ב-steam לישראל ולא הצלחתי להבין מדוע. המשחק מופץ ע"י codemasters שבד"כ לא חוסמים, והמשחק הקודם בסדרה מ-2009 (Dragon Rising) גם לא חסום. מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב נורמלי יחסית לעומלת המחשב הקודם וחיכיתי אליו כל כך הרבה זמן כדי לשחק עליו טיפה משחקים וזה ביאס אותי כי כל העולם שמחק כזה ורק אני כמו איזה מסכן רק כי יש לי מחשב ענתיקה בקיצור המפרט לא כזה אדיר, אבל לפיו אולי תכולו להמליץ על איזה כל מיני משחקים שירוצו סביר יחסית, פה ושם קצת תקיעות לא אכפת לי..: פנטיום 4 כלשהו 2.66 GHz 512 MB 400 MHz איזשהו כרטיס מסך נראה לי ישן לאללה Geforce FX 5200 זהו.. אניט חושב שהמידע הזה מספיק אני עובד על מסך 19 אינץ' ברזולוציה 1280X1024, אני מן הסתם מעדיך שגם הרזולוציית משחק תקתרב כמה שיותר לזה אם אפשר אבל בטח להריץ דבר כזה בצרוה חלקה ל המחשב שלי זה נשמע כמעט בלתי אפשרי בקיצור תמליצו לי אם אפשר על כל מיני דברים.. גםד בריםכ אלה שלא שמע…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
משחק ברוסית, וזה לא טעות... אמור להיות משחק נחמד+. אם מישהו שיחק, אני מעוניין לשמוע את דעתכם http://sanitars.games.1c.ru/?action=describe
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
חנות ה-GOG מציעה עשרות משחקים חדשים וישנים בהנחות יפות, רק למשך היממה וחצי הקרובות מחפשים להתחדש בכותרים עדכניים למחשב האישי שלכם?מומלץ מאוד שתעיפו מבט על הסייל של חנות ה-GOG שמתקיים ברגעים אלו, כסיומת חגיגית למבצעים אשר באו בטיפטופים במשך כל השבוע החולף – וכעת זמינים כולם יחד ל-34 שעות אחרונות, עד סופו של יום ראשון, ה-1 במאי. גולת הכותרת מבין כל הדילים הנוכחיים הוא משחק הזומבים הנהדר Dying Light, שזמין בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו במחיר של 40 דולר – זאת ללא שום מנגנוני הגנות קבצים. מגיפת זומבים רצחניים מעולם לא נראתה טוב יותר כמו כן, ניתן לרכוש חבילה של משחק הפעולה האותנטי Mount & Blade, יחד עם כל ארבעת ההרחבו…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ויש לי את הMDS אבל כשאני מנסה להפעיל את הMDS דרך הדימון טולס או אלכוהול או איסובסטר הוא פותח את הMDS אחרי שאני עושה MOUNT והוא מראה כאילו אין כלום, כאילו הקובץ ריק .. מה לעשות?? בדימון טולס לדוגמא הוא כותב FILE NOT ACSSESABLE... הצריבה לא בסדר...???(דיסק צרוב מחבר..), צריך אולי קראק???, לצרוב מחדש רק את הבין?? אני תקוע כבר מעל שבוע ואין לי מושג מה לעשות.. aldema_@walla.com
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אז ככה נתקלתי באתר הזה - http://www.gametap.com/play/gameDetails/000467250?launch=deluxe ניסיתי להתקין את התוכנה שהאתר מחייב להתקין אם WINE כי אני בלינוקס וזה כמאת עבד וחבל שזה לא עבד כי זה היה מוסיף ללינוקס המון משחקים טוב אולי מישהו ימצא דרך ... בכל מקרה למי שיש WIN יכול לנסות ולבדוק אני אולי מחר או עוד כמה ימים ינסה על ויסטה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חבל שזה משוחרר רק ל XBOX , נראה ממש טוב: המשחק ישוחרר בקיץ הקרוב, מזכיר מאוד את Limbo
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה קורה חברים, אחרי המתנה של כמה שבועות קיבלתי את החבילה מ - Lootcrate,את האמת היא נראית הרבה יותר קטנה ממה שדמיינתי, שטויות.העליתי סרטון של Unboxing, אני מדבר די בשקט כי כולן ישנות, אז תסלחו לי. חודש הבא כנראה אקבל את החבילה של דצמבר ואעלה עוד אחד. https://www.youtube.com/watch?v=IrJT6o6N578
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מכיר ויודע על מה מסופר בנסיך הפרסי 1,2,3 אבל מזה המשחק הזה: Battles of Prince of Persia ??? http://www.allgames.co.il/product.cfm?pid=2898&cat=14&sub_cat=76&affilliate=zap
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בואו לקבל את Warhammer 40K: Space Marine חינם לתמיד ולנסות את Warhammer: Vermintide 2 הטרי ללא תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם !!! אני צריך שתציעו לי על משחק סימולטור יפה של מכוניות משחק טוב עם גרפיקה טובה תודה לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי משחקים והם היו ככה.. rzr-ltrc.001 עד מספר מסוים זה משתנה לפי גודל המשחק... ויש גם את הקובץ rzr-ltrc.sfv עכשיו השאלה שלי איך אני פותח את הקבצים האלה כדי שאני יוכל להתקין... תודהההה מראששש....
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1)אם אני יקנה שני ג'ויסטיקים ויחבר אותם למחשב האם אני יוכל לשחק נגד אחי למשל במשחק ?.כי אני רוצה לקנות שני ג'ויסטיקיםן במיוחד בשביל לשחק נגד אחי .אז מי שבטוח שיענה.{כי במקלדת אי אפשר לעשות 2} 2)אני רוצה לקנות את הדיסק המקורי יש למשהו מוסג אם יש הרבה משתתפים ב online ?{רק למי ששיחק ב online }
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לקראת יציאתו של SC2 הוצאתי את הדיסק העתיק של SC מהארון, ניגבתי את האבק והתחלתי לשחק. החלטתי לנסות לשחק גם בבטלנט ושם ציפתה לי הפתעה - לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להתחבר, אני בוחר את האיזור שלי, מכניס סיסמה ואז הוא כותב שהוא מנסה להתחבר ושום דבר לא קורה. הפיירוול מנותק והפורטים פתוחים. המשחק מקורי עם CDKEY נקי. כ"כ האתר של התמיכה הטכנית של בליזארד בתחזוקה כך שאין את מי לשאול. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-