משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
היי , היום התקנתי את WOW , יצרתי חשבון באתר אבל עוד לא הכנסתי פרטים של אשראי כדי לשלם.. לפני זה , בחרתי ב 10 ימים נסיון ל Burning Crusade ... לא יודע למה , פשוט לחצתי וזה כתב לי שהחשבון שלי עכשיו מותאם לשחק 10 ימים ב BC . בכל מקרה אין לי את זה על המחשב ואין לי כוונה להוריד את זה... הכנסתי פרטים של האשראי שלי , הכל עבר בהצלחה , הם מצידם כמובן חייבו אותי... עכשיו שאני בא להכנס במשחק , אני מכניס את ה user\pass וזה כותב לי שהחשבון שלי מותאים לשחק BC ושאין לי את זה על המחשב אז אני לא יכול לשחק. אני לא מבין את זה... החשבון שלי מותאם לשחק גם ב WOW הרגיל ללא ההרחבה.. אז למה זה לא נותן לי? איך אני מבטל את "ההטבה" הזאת של ה 10 ימים חינם? לא רוצה את זה :-\ תודה! עריכה : עכשיו שאנ…
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
למישהוא יש פה geforce gts 8800 640mb והוא משחק oblivion ??...התחלתי על הגדרות הכי גבוהות אבל המשחק לא הולך חלק..יש קצת איטיות..זה בסדר בהתחשבות במפרט שלי...??
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא קצת מוזר (מזכיר לכם שיר) ...סתם... אני מעריץ משובע של משחקי קווסטים למינהם וכשגליתי שלאחד הקווסטים שאני הכי אוהב ומעריך (TLJ) יצא המשך ידעתי שאני חייב לשם את ידי על המשחק הזה... לפי כבערך 4 חודשים כשקיבלתי את המשחק הבנתי שבעצם אני לא מסוגל לשחק בו , עקב דרישות מערכת גבוהות ורק בשביל המשחק הזה בעצם החלטתי בחופשת הקיץ להשקיע כסף ולשדרג את המחשב עכשיו כ-4 חודשים אחרי וכיום יום אחרי שסיימתי את המשחק אני חייב לציין שההשקעה היתה שווה, אומנם סוף המשחק משאיר אותך עם פה פעור והרבה שאלות לא פתורות (שיפתרו כנראה במשחק השלישי) אך משחק זה החזיר לי את האמונה ביכולת של משחקי מחשב לסחוף ולרתק אותך לעולם אחר, בדיוק כפי שספר או סרט טוב עושים התחושה שאתה חלק אינטר…
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איזה משחק יותר טוב,עדיף? clear sky או Shadow of Chernobyl ?
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אין לי בעיה של ביצועים או גימגומים המשחק עובד ממש מהר אבל מדי פעם הוא קופא וצריך ריסטארט יש לי רדיאון ATI מזכיר לי את הדמו שגם עשה צרות ועכשיו זה קורה בגירסת DVD זה קורה גם לכם ???
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אתה מחכה למשחק הרבה זמן את מוריד אותו ואז הוא מגיע כולך שמח אתה פותח אותו ואז הוא אומר שצריך מספר סריאל וזה הכי מציק בעולם ואז אתה צריך לחכות כמה ימים עד שיוצא הסיראל . אני שואל אם יש דרך יותר קלה או האם אפשר למצא אצר באינטרנט שנותן סיראלים :lsvader:
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
O.K אז כשאני נכנס לסרברים הוא יוצא ואומר ש... your counter-strike executable is out of date. counter-strike will now update to the current version אז אני לוחץ על או קי והוא מחפש דרך האינטרנט ואז הוא אומר לי שזה מעודכן אני לא יודע מה לעשות התקנתי כבר את המוד 1.5 וזה עדיין חוזר בבקשה תעזרו !!! ??? ??? הנה 3 פתגמים שכדי לשנן אותם : 1. אל תסתכל על הקנקן אלא על המלצרית שמגישה אותו 2. למד את כל החוקים ורק לאחר מכן תשבור כמה מהם 3. לפעמים הצדק הוא רק כוכב לכת
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תגידו למה הרבה פעמים במשחקים רואים איזה משהו(חפץ או גדר...)אז רואים אותו בצורה כל שהיא אבל כמתקרבים אליו קצת פתאום הצורה שלו משתנה?למה זה קורה ואהם יש איזה דרך לפתור את זה(הפעלת פילטרים וכאלה)?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק הורגים אותי האלו עם החץ וקשת ואני יוצא . אני עכשיו בקומה 5 בכנסייה (עם לוחם) וגם כשאני מנסה לדלג לקומה 6 מז*נים לי תצורה . יש לכם איזה טיפ או משהו בשבילי ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
עם איזה דיירקטX המשחק אמור לעבוד ? 9c ? או שרק 10 ? ואיפה אפשר להוריד את גירסא 10? לא מצאתי אותה באתר של מיקרוסופט. הצלחתי להוריד רק את 9. תודה לעוזרים! מנהלים אם זה לא הפורום הנכון אודה אם תעבירו
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי את אנריל הישן (לא הישן ישן ולא החדש, זה שבאמצע..) ואני רוצה לשחק ברשת. רק שבשביל זה צריך מלא פאצ'ים ואני לא יוצא בדיוק מה להוריד ואיך... מישהו יכול לתת לי הסבר מה להוריד ואיך להתקין + לינקים להורדה? תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאיזה תיקיה אני אמור להתקין את הפאצ'ים???
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
מי זוכר את משחקי סיזר 3? אחר כך היה פרעה וקלאופטרה... יש למישהו המלצה למשחקים חדשים יותר באותו סגנון של בניית עיר עתיקה וניהול מסחר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
UT2003 Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2615 MHz with 2046MB RAM Video: NVIDIA GeForce 8500 GT (6218) Negative delta time! History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop ואל תגידו לי לקנות את UT2004... אני רוצה לדעת איך לפתור את הבעיה...
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בוקר טוב! האם משחק מסויים למחשב יכול להגיע בעטיפות שונות?... למשל קניתי black & white 2... וכשסתם חיפשתי בגוגל תמונות ראיתי שיש כל מיני עטיפות...[עם הבדלים קטנים...], יש לזה משמעות?... ולמה בדיסק עצמו למעלה מצד שמאל כתוב pc dvd only dvd compatible ובמשחק American McGee's Alice כתוב למעלה בצד שמאל pc cd rom מה ההבדל? האם זה תלוי בשנת היציאה של המשחק?...[כי השני ישן יותר מהראשון]... שאלה אחרונה... רציתי לקנות את המשחק של אליס אבל כתוב באתר שהוא נמכר בגרסת ה-jewel case.... מה זה אומר? http://www.freak.org.il/sg_product~0101010~3~1.htm תודה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
משחק מטוסים קרבי מודרני. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני נוסע לסין בסוף החודש רציתי לדעת אם הסוני החדש יימכר שם בתקופה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק אז ההתקנה עוצרת ומופיע לי ההודעה הבאה: download failed. check your internet connection and try again מה צריך לעשות??
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ואם זה באמת 3 אז יש תיכנונים אחרי זה להמשך למשחק השלב עם המכונית ב EP2 בסוף היה ממש טוב, כל פעם הם מצליחים למצא רעיונות חדשים לא כמו 90% מה FPS שאתה סתם יורה כל הזמן, וממש העלילה פה היא חלק מהמשחק
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מהו לדעתכם משחק הרשת הכי טוב שקיים מבחינת הנאה וגרפיקה וכמובן תחרותיות...... אני חשבתי על Warcraft III Frozen Throne ורציתי לשמוע גם את דעתכם... נ.ב: הרבה חברים שלי אוהבים מאוד את Dungeon Siege...
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חרשתי את התפריטים ולא הצלחתי למצוא את הדרך לבטל את האופציה של ה Auto Switching. ברגע שאתה אוסף נשק שהוא חזק יותר מהנוכחי, הוא מתחלף אוטומאטית לנשק החזק יותר. אני מאוד לא מסמפט את המצב הזה, ואני מעדיף שהנשק הנבחר יישאר איתי עד לכשיתרוקן או שאחליט להחליף אותו באחד אחר. האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite2/index.html אני אישית די מאוכזב מהכיוון שהם הולכים אליו - עושה רושם שזה הולך להיות עוד משחק אסטרטגיה. אבל נאמרו מספיק דברים טובים על פיטר מולינו, והוא הודה ברוב הטעויות שלו מהמשחק הקודם והבטיח שהוא באמת מקשיב לכל התגובות שהוא קיבל עליו, כך שאני בטוח שהמשחק יהיה טוב. עכשיו רק צריך לחכות שיהיה Release Date, כדי שאני אוכל להודיע לבוס שלי על חופש שאני רוצה לקחת ;D
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המפתחת היפנית המפורסמת נכנסת לשגעון של חידושים ותאפשר לשחקני ה-PC להתנסות לראשונה במשחקי Devil May Cry ו-Mega Man קלאסיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
- 1 follower
-