עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זה משחקון ישראלי חינמי אבל ישן משנת 2000 ככה.... , מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by micahel,

אבל לא מהאימיול כי אני מחפש את הגירסה v2.1.8 אתם חייבים להשיג לי אותו תודה ענקית לכם

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Iron Man,

אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק להורדה של CS תודה מראש

4. Started by avivlevy,

הורדה מהירה ויעבוד !

• 13 תגובות
    • 645 צפיות
  5. חיפשתי בגוגל זה לא ממש נתן לי ריפלי...אני מדבר על ריפליי של חבילת ההרחבה...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by Sman,

??? ;D :-X :-[ : ??? :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

7. נו ? אתם יודעים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפש את הדמו של GRAW2 אם אפשר לינק.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. ואני לא מתכוון לווארז. אני מחפש משחקים כמו DAEV, קין, ציויליזציה (1-2), קרמגדון (מהראשונים). יש דרך להשיג אותם באופן חוקי?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  10. מהי כתובת האתר שממנה ניתן להוריד את המשחק של צבא ארה"ב????????

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  11. התקנתי HF2&CSS מהדיסקים המקוריים (5 דיסקים, איזה חירפון! מזל שיש לי 3 כוננים) קיצר עכשיו הוא גם רוצה לעדכן את הCSS, והוא מוריד לי על 9KBS, יש מקום אחר שאפשר להוריד את העדכונים חוץ מהסטים? או אי אפשר לשחק בלעדיהם? אני מת כבר לשחק... תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  12. שלום, אני מחפש את 2 המשחקים בגרסת הדמו החינמית שלהם: HALF LIFE 2 SAN ANDREAS אני מחפש את הדמו שלהם למטרת בדיקת FPS... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  13. אני חייב טלאי או לפחות תלבושות ל pes08 לליגה הישראלית

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. הורדתי כבר 2 פאצ'ים שונים של 1.3 אבל אף אחד מהם לא מתקין

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by naoriko,

מאיפה אני יכול להשיג את המשחק הישן עם השועל הקטן FOX?? זה ממש נוסטלגיה בשבילי.. תודה לכל המגיבים!

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by HaVoC_850,

כל המחירים שראיתי יצאו מעל 250 שקל... לא שווה את זה כרגע. באתר של בליזארד הם מחייבים אותי לקנות במטבע אנגלי שבכלל מעלה את המחיר של המשחק ל-270 שקל וסתם הודעה ישנה מאוד שלי שמצאתי לגבי המשחק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362623.0 4 שנים עברו... לדעתי הם פישלו עם המשחק הזה בגדול.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  17. טוב, אז נראה שהפעם זה אמיתי והמשחק באמת ישתחרר סוף סוף ב 14 באפריל, מעבר לחששות שהמשחק לא יעבוד בצורה טובה מספיק (למרות שאני יחסית אופטימי מאחר ומדובר בגרפיקה לא מרשימה במיוחד) אני עדיין חושב שזה משחק MUST מאחר ולא שיחקתי בו בקונסולות... מה גם שהמולטיפלייר אמור להיות גם מרשים. השאלה היא האם מבחינת המחיר כדאי לקנות את המשחק לפני ההשקה? פחות מעניין אותי הבונוס של הכסף הוירטואלי שמקבלים ויותר שהמחיר לא יקפוץ פתאום אחרי ההשקה ואם כן, מאיכן הכי כדאי? האם ניתן להשיג קופונים להורדת המחיר? תודה

• 30 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by NiMo1771,

עד עכשיו קניתי משחקים בארץ, אבל עכשיו אני שם לב שאפשר להזמין משחקים בחו"ל וזה ייצא הרבה יותר זול מישהו יכול לתת לי לינקים לחנויות אמינות וזולות מחו"ל? כדאי להזמין מסטים? עוד שאלה לא קשורה- במשחק NFS HP האיכות מאוד נמוכה, ולא מצאתי איפה אפשר לשחק עם הגרפיקה איך מגיעים להגדרות גרפיקה? (ניסיתי בdisplay settings אבל זה לא עושה שינוי גדול) תודה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  19. Started by talisman,

הכוונה היא לאתרי אינטרנט - לא בא לי להתחיל לחפש חנויות. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איפה אני מוריד ET שבא כבר אם כל העידכונים ואם הכל בגירסה האחרונה? :-\

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by Stranger,

קשיור אם אפשר...? תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. מאיפו אני יכול להוריד GTA SANANDREAS?? כשהמשחק גמור 100%? הורדתי 100_percent_checklist.pdf אבל אני לא יודע איפו לשים אותו :_

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מאיפו אני יכול להוריד את הדמו של סימס 2?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מאיפו אני קונה\משיג את ה ARMOR הכי טוב שיש ב OBLIVION? אין חיפשתי מלא! בכל החנויות בכל הערים! אני רמה 50

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים