עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pC gUy,

אז ככה בתחילת היום הכל היה בסדר:הפינגים כרגיל מצוינים אבל פתאום התחילו לאגים!!! פשוט לאגים חזקים ביותר והפינג נשאר כרגיל על 90-100 אז יצאתי בסוף מהשרת כי לט יכולתי לשחק יותר אז ראיתי ב FEVORITS שהפינגים של השרתים הם 324234234!!!! שזה לא אמור לקרות בדרך כלל אצלי זה בשרתים על 12-188 חחח אז חשבתי שזה בעית התחממות,או שיש לי SPYWEAR או VIRUS אבל אני לא חושב כי אני כל הזמן מנקה את המחשב יותר נכון אחרי שאני יוצא מהדפדפן אז מה אתם חושבים?? :-[ יש לי 012 NET 1.5 MODEM של TERAYON TJ715

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by KKK,

בסוף לא יוצא COD במלחמה מודרנית? :'(

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by ultras5,

לא נראה לי שהמחשב שלי יעמוד בכלל בדרישות המינימום :s05: אבל אני סתם רוצה לדעת

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  4. תודה למי שעונה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז ככה הרבה זמן שלא שיחקתי במחשב.. למען האמת מאז Soldier of Furtune הראשון ושאר המשחקים הישנים מאוד שיכלו לרוץ בפנטיום 3 שהיה לי. עכשיו שדרגתי את המערכת שלי והייתי רוצה המלצות למשחקים בז'אנר פעולה ואסטרטגיה. אסטרטגיה- שלא יהיה מסובך יותר מידי כמו Rome: Total War.. בנוגע לפעולה, גמרתי עכשיו את COD2 (מה זה קצר מידי..לא? בטח זה מיועד יותר למולטיפלייר) והייתי רוצה המלצות בסגנון משחקי המלחמה כמו COD, המשחקים המאוד ריאליסטיים.. אבל תנסו להמנע ממשחקי מלחמת העולם השניה אלא אם כן זה משחק ממש טוב. לגבי גראפיקה, יש לי פנטיום D 805 כפול ליבה 2.66, ג'יגה זיכרון DDR2 וכרטיס מסך GeForce3 Ti200 64MB.. אני יודע שהכרטיס מסך לא פותח הרבה אפשריות של הרבה משחקים, אבל אם הוא הריץ את COD2 חלק …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bobby323,

http://www.killernic.com/KillerNic/

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

אני מכניס את הדיסק של המשחק (מקורי) לוחץ על האייקון של המשחק, הכונן מתחיל לעבוד, נהיה מסך שחור כאילו המשחק מתחיל לעבוד אבל אז המחשב חוזר לשולחן העבודה והמשחק לא עולה... תעזרו לי, התחרפנתי כבר...

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  8. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9002 :funn: :funn: :funn: :funn:

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Dan1919,

http://www.pixelrage.ro/downloads/Crysis-Official-Tech-Demo-(HiRes)/download739.html נשמע מבטיח.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by uzana2004,

אני די חדש בתחום ורציתי לדעת מה ההבדל בין NTSC לבין PAL...

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by The Dom,

מישהו יודע מתי יצא המשחק liberty city STORYS יצא לpc?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by EdenC,

מישהו יודע איך עושים? איך משתמשים בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by ranran,

מה אתם אומרים על המשחקים ב2007 לפי מה שהבנתי השינוי הראשי יהיה סביבה הריסה וזזה לגמרי.. המשחק שאני חושב יהיה ההבטחה הגדולה זה CRYSIS אחריו לדעתי יהיה גם משהו גדול הוא COMPANY OF HEROeS (אם אתם לא מכירים כאן יש תמונות וכל מיני דברים http://planetcoh.gamespy.com/)

• 90 תגובות
    • 19.1k צפיות
  14. Started by Incomplete,

תצביעו!

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  15. שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by sasasa,

1) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? 2)יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? :'(

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by avivlevy,

אני בשלב השני משמירה השניה. כשאני מגיעה ל"מבצר" של הצבא שלי..... אני צריך להדיעה למסוק שלמעלה אבל אני לא יודע איך??? HELP! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  18. Started by nir_gamer,

שלום חברים יש לי בעיה במשחק SIMS התקנתי את המשחק על מחשה אחד והוא פעל טוב לאחר מכן מחקתי אותו והתקנתי על מחשב אחר , ההתקנה עברה חלק . כאשר אני מפעיל את המשחק אז אני רואה את הסרט של ההתחלה ואז המשחק יוצא ל WIN האם יש למישהו רעיון ?? תודה

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by yuval1101,

המשחק GOTHIC 3 עומד לצאת בחודש הבא, וכפי שזה נראה הוא יהיה המצלחה גדולה, ומשחק ענק. לפי מה שהבנתי הוא בסגנון של OBLIVION, ומשחק כזה יתקבל אצלי בברכה ( אהבתי מאוד את אובליביון ). מי לדעתכם יהיה יותר טוב מבחינה גרפית? משחקיות? לחימה? קווסטים? ובכללי??? לפי מה שראיתי בטריילרים, הכשפים שם יהיו יותר טובים, יש מן מטר של אש שנופל מהשמיים, אתה יכול להפוך לדינוזאור קטן, ועוד דברים מגניבים. יש גם הבדל נוסף בכשפים והוא שבאובליביון אתה בוחר כישוף ורק כשאתה לוחץ על C אתה עושה אותו, אך תוך כדי אתה יכול להילחם בחרב או בכל נשק אחר, אולם בגוטיק כשאתה בוחר כישוף כמו כדור אש אז יש לך את הכדור ביד ואתה לא יכול להחזיק חרב לפי מה שאני חושב, אול לפחות לא יכול להחזיק נשק ב-2 הידיים, זה יפה יותר …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אנשים , אני צריך עזרה ומקווה שהדבר אפשר במקרה הנתון התקנתי תמשחק לפני מלא זמן כבר ושיחקתי איזה בו הרבה זמן , וכבר ניראלי שהגעתי דיי רחוק עם המשחק ואז נאלצתי לפרמט תמחשב עקב פריצה למחשב , :s05: ולפני שבוע החלטתי שאני חייב להתקין ולפצח תמשחק אבל לא בא לי לעשות את כל המשימות שכבר עשיתי מחדש מישו יודע אולי על קוד שאפשר לקפוץ משימות ?

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by nadaviz,

אני חושב שיצא כבר ל- PS2, אבל מתי זה יוצא ל- PC?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by Incomplete,

אל תצביעו סתם , כל מי שמצביע שיתן גם סיבה .

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בדיוק כמו בכותרת אני רוצה לדעת דרישות מערכת מומלצות ומינימום למשחק NHL 2006 תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  24. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

בסופו של דבר הסוני פליסטיישן3 יכלול 512 RAM XDR & GDDR3 ולא 256 http://effectu.googlepages.com/Console_Table.jpg נלקח מהאתר -http://www.news4gamers.com/ היתרון היחיד של המתחרות על הפליסטיישן3 זה הרטט עריכה : אל תקפצו ותתחילו לדבר על המחירים זה לא מעניין אף אחד עם תקנו את זה או לא ..

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום ! אני מתלבט איזה משחק ליקנות... אני רוצה משחק בסגנון של F.E.A.R ושל QUAKE 4 אם יש עוד משחקים בסגנון שאתה אומרים שהם יותר טובים משני אלה תכתבו אותם בתגובה ואני יוסיף אותם לסקר

• 109 תגובות
    • 8.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים