עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חרשתי את התפריטים ולא הצלחתי למצוא את הדרך לבטל את האופציה של ה Auto Switching. ברגע שאתה אוסף נשק שהוא חזק יותר מהנוכחי, הוא מתחלף אוטומאטית לנשק החזק יותר. אני מאוד לא מסמפט את המצב הזה, ואני מעדיף שהנשק הנבחר יישאר איתי עד לכשיתרוקן או שאחליט להחליף אותו באחד אחר. האם יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by club_501,

:D :) שמישהו יריץ את הזמן אני כבר רוצה את זה אצלי! עריכה: http://www.eidosinteractive.co.uk/index.html

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. שלום אני מנסה להתקין COD1 ובאמצע ההתקנה כאשר אין לי אפשרות לעבור לכונן השני הוא מבקש שאכניס את הדיסק, האם יש פתרון או שחייבים לצרוב באמת? תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  4. Started by yosda-boy,

שלום רב, הבעיה במשחק היא שכאשר אני עושה Play ואז בוחר סגנון משחק נגיד DeathMatch אז אין לי אפשרות לבחור סרבר, הוא כותב שהוא מחפש סרברים ואין לי אפשרות לבחור סרבר. הוא נכנס ל - DeathMatch אבל אין לי אפשרות לבחור את השרת. איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש Mystery.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  5. Started by nadav275,

שלום הורדתי את המשחקים של VALVE- hl2 counter stike וכו' דרך steam down במחשב הישן שלי p3 מכיוון שאליו מחובר האינטרנט המהיר.. ההורדות הסתיימו, ורק עכשיו אני רואה שמה שהורדתי זה לא ההתקנה אלא המשחקים עצמם. השאלה היא מה אני עושה כדי להעביר אותם למחשב שלי? והאם תהיה אפשרות לשחק אותם ב offline mode? תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by רפאל סרוסי,

שלום לכולם כל מי שרוצה לקנות משחקים מלאים מוזלים ילחץ על אתר הזה https://www.g2a.com/r/user-58f5a85d4c48f

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  7. Started by Superative,

אז ככה,היום ניסיתי להיכנס למשחק וכל פעם זה כותב לי את זה כשאני לוחץ על הסמל בשולחן עבודה : קניתי את המשחק,והדיסק בתוך המחשב. אין לי מושג למה זה קורה. ועשיתי RETRY הרבה פעמים זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by itai_1813,

יש לי בעיה עם שני המשחקים האחרונים בסרת ספלינטר סל, הם עובדים לי בצורה מוזרה - לאט מאוד אבל משום מה לא מקוטע פשוט ל-א-ט! אני לא חושב שלמחשב שלי אמורה להיות בעיה עם הרצת המשחק, זה החלקים החשובים במפרט: מעבד: amd 3800x2 כרטיס מסך: ati saphire x1950gt זיכרון פנימי: 2gb אם מישהו כבר שמע על הבעיה או יותר טוב, יודע איך לפתור אותה בבקשה להודיע.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by fish,

zakook lcrack tov shel fear toda.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  10. היי לכולם אני יודע חלק הרוב מעדפים לקנות קרייסיס מקורית בגלל שרת ועולה המשחק 178 שח לפי באתר זאפ וכעת אני רואה שהתחילו להעלות מחיר תראו : :screwy: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 למה אני לא מבין למה העילו מחיר רק ביגלל שלמדינה אין מספיק כסף אוו שסתאם העילו מחיר ?! בתודה לעונים

11. Started by Guarding angel,

http://shadowrun.com/ עריכה: הלינק לדמו נעלם?! מחילה אפשר למחוק

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by DS,

הוא לא עולה בכלל! www.pcsx2.net

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by J0n1,

היה לי פעם משחק של סנטה אני חושב, שצריך לאסוף נקודות ולהתחמק מאויבים, זה היה בדו מיימד כמו דייב, והיה אפשרות לבנות שלבים. אני זוכר שהלבנים שם היו בצבע אדום והיו גם מדרגות נעות, והיה איזה קטע עם מקלות סבא (זה נראה לי מה שהיה צריך לאסוף) מישהו זוכר את השם? ???

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

משום מה המשחק זז לאט... אל קצב פריימים נמוך וזה משחק ישן.. אני משחק בכולם וגם באחר המודים DC וזה איטי בהכל :-\

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by lader,

יש לי 160K ואני בעיר השנייה. מה כבר אפשר לקנות בכסף רק בתים?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by mathan,

התקנתי והפעלית את act of war direct action וכשנכנסתי למשחק הוא לא היה על מסך מלא... חשבתי שזה יעבור לו, אבל גם במזמן משחק, הוא לא על מסך מלא, ובהגדרות לא מצאתי כלום בקשר לגודל של המסך כמו שכתוב לי בחתימה, יש לי 6200 משודרג, וזה עובד חלק בהגדרות הגבוהות, אבל אני לא בטוח שזה שינה את ההגדרות, למרות שאמרתי לו-כי הוא לא על מסך מלא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? או שאולי הכרטיס שלי לא מספיק? כי הבנתי שזה משחק כבד.. או שבכלל המשחק הזה מוזר..והוא אמור לעבוד לא במסך מלא.. תודה מראש לעונים!

17. Started by IlanF,

UT2003 Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2615 MHz with 2046MB RAM Video: NVIDIA GeForce 8500 GT (6218) Negative delta time! History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop ואל תגידו לי לקנות את UT2004... אני רוצה לדעת איך לפתור את הבעיה...

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by deso,

מישהו פה עדיין משחק את המשחק הזה?? אני התמכרתי לRayman M כמעט סיימתי אותו תוך יומיים..טוב רק חצי שלם : חח אם מישהו פה שיחק, שיירשום את רשימת המשחקים שהוא שיחק מהסדרה

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by Sunny Jim,

האם אפשר לקבוע רזולוציה ספציפית שאני רוצה? אני מעוניין ב1280X800 ואין אותה בהגדרות המשחק עצמו... ואיך אפשר להפעיל AA\AF?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by stone cold,

התחלתי לשחק במשחק הראשון החרי שסימתי את 2 סדרות הפלטפורמות הגדולות האחרות שיש לPS2 להציעה ואני מאוד מופתע שהמשחק טוב למעשה הוא טוב כי אני מנסה לקחת את כל הבקבוקים בכל שלב ובלי זה הייתי גומר אותו כבר וגם ככה הוא קצר -לא שזה משנה הרבה... אבל לפחות מהמשחק הראשון הסידרה מוצאת חן בעייני והגרפיקה הילדותית לא מציקה יותר מידי http://www.gamespot.com/ps2/action/slycooperandthetr/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by GameGems,

ביקורת: Transistor הסטודיו SuperGiant Games מוכיחים כבר בפעם השנייה שאפשר לחדש את שוק הגיימינג, ומוציאים משחק חדש מלא באישיות בשם Transistor. ב-Transistor אתם מגלמים את רד, זמרת מועדונים שאבדה את קולה, ומוצאת את עצמה מחזיקה בחרב ה-Transistor המסתורית במרדף אחרי חברי הCamerata שהפעילו את מה שנקרא "התהליך" - The Process שהרס את העיר והשתלט עליה. מערכת הקרב במשחק ייחודית ומשלבת מהלכים בזמן אמת לצד מהלכים במערכת תכנון מתקפות בשם ה-Turn(). המשחק זמין לPC ולPlayStation 4.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by tnt studios,

הכותרת אומרת הכל: אני רוצה לקנות את אחד הNeed for Speed ואני מיטלבת בין MOST WANTED לUNDERGROUND... אז מנסיון אישי: מה אתם מעדיפים? מה יותר "מעניין? אם יותר מכוניות? גרפיקה יותר טובה ומשוכללת.... תספרו תודה בהקדם

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  23. חבילת Humble Bundle טרייה מספקת אוסף של כותרים איכותיים מבית המפיצה Paradox Interactive בעשרות שקלים בודדים לכתבה

24. Started by gscorpion,

splinter cell יש למישהו מושג למה באמצע המשחק המחשב עושה restart יש לי geforce mx 440 p4 2ghz מבקש את עזרתכם זה נראה משחק טוב .................................. :'( :saint:

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, אתמול, ברמת השרון, גל זוהר אירח את שני הקבוצות ל-CW שהיו בו אחלה של משחקים, והנה כולם! משחק 1 - משחק 2 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes משחק 3 - משחק 4 - משחק 5 - משחק 6 - משחק 7 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes אני מקווה שלא התבלבלתי בסדר מקווה שתיהנו, היה כיף מאוד לשדר, הרבה תודה למארח והמארגנים

• 0 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.