עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by iDanVas,

מישהו יודע איך להפעיל את HITMAN BLOOD MONEY ב VISTA?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  2. הורדתי את המוד Garrys Mod On Wheels איפה צריך לשים את התקיות של המוד You have to extract the contents of this zip file TWICE, once to your hl2 dir and again to the mod of your choice, (in this case, probably gmod folder) Example: Extract to D:\games\steam\SteamApps\SourceMods\gmod Extract to D:\games\steam\SteamApps\USERNAME\half-life 2\hl2

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. מצפים בקוצר רוח למשחק הפעולה הגדול הבא של אקטיוויז'ן? החשיפה תגיע היום אנחנו מתקרבים בצעדים גדולים אל תערוכת E3 הגדולה לשנת 2016, ונראה שגם קצב ההכרזות על כותרים חדשים מתגבר במקביל – והיום אנחנו אמורים לקבל את הפרטים הראשונים על הפרק הבא בסדרת Call of Duty הבלתי נגמרת, בשידור ישיר דרך פלטפורת ה-Twitch. לפי כל הסימנים ברשת, הפרק החדש במותג ישא את השם Infinite Warfare, ויהווה נסיון נוסף להמציא מחדש את הגישה והעלילה של הסדרה – כשאל כיסא המפתחת חוזר סטודיו Infinity Ward (שיצר את Call of Duty במקור, לפני שרוב הוותיקים בו עזבו והקימו את Respawn), שנתיים אחרי Ghosts המאכזב עד מאוד. גולת הכותרת השנה, כך נראה, תהיה גירסה מחודשת ומעודכת ל-Modern Warfare המקורי…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. לפני מספר שבועות קיבלנו פירוט טכני רשמי ראשון אודות מכונת הגיימינג של הדור הבא, לפני מספר ימים הגיעה העת לחשוף את בקר המשחק המעודכן שמציע שינוי יסודי ביחס לעבר - וכעת נראה כי היצרנית היפנית מתכוננת לחשוף את העיצוב השלם של המכונה לקראת ההשקה המוצהרת בסוף השנה לכתבה

5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

משום מה המשחק זז לאט... אל קצב פריימים נמוך וזה משחק ישן.. אני משחק בכולם וגם באחר המודים DC וזה איטי בהכל :-\

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by AnTiSh0ck,

עם איזה דיירקטX המשחק אמור לעבוד ? 9c ? או שרק 10 ? ואיפה אפשר להוריד את גירסא 10? לא מצאתי אותה באתר של מיקרוסופט. הצלחתי להוריד רק את 9. תודה לעוזרים! מנהלים אם זה לא הפורום הנכון אודה אם תעבירו

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by RDS,

טוב תראו, המשחק COH פועל לי די לאט- לא מאוד לאט, אבל לא ברמה מספקת... את ההגדרות הגרפיות השארתי כמו שהן.... המפרט שלי הוא: AMD 3800 Dual Core twinmose 1g 667 sapphire x1950pro זה פחות או יותר, ומשום מה המשחק לא פועל טוב... המפרט שלי עומד בדרישות המומלצות..... אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  8. Started by HaEsrimVeArba,

מישהו משחק בזה? אני מחפש שותפים למשחק. דיון וכו..

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by Rise<3,

מקווה שתאהבו אם כן פרגנו בלייק ושתהיה לכולנו שנה טובה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by ag43,

לקראת יציאתו של SC2 הוצאתי את הדיסק העתיק של SC מהארון, ניגבתי את האבק והתחלתי לשחק. החלטתי לנסות לשחק גם בבטלנט ושם ציפתה לי הפתעה - לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להתחבר, אני בוחר את האיזור שלי, מכניס סיסמה ואז הוא כותב שהוא מנסה להתחבר ושום דבר לא קורה. הפיירוול מנותק והפורטים פתוחים. המשחק מקורי עם CDKEY נקי. כ"כ האתר של התמיכה הטכנית של בליזארד בתחזוקה כך שאין את מי לשאול. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by E-10,

אחים שלי יש לי בעיה ....אני מת לשחק במשחק אבל כשאני משחק הכל עובד טוב ויפה ואחרי 10 + דקות ניתקע לי המחשב...אותו דבר ההמשך של המשחק zero hour......ככה שזה אותה בעיה ...ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך איי טי איי רדון 9600 אבל זה לא עוזר ...גם וירוסים אין .... יש מצב שמישהו יכול לעזור לי בזה ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  12. מצאתי את זה: http://vge.editor.googlepages.com/ אבל זה לא עובד אצלי :'( עריכה: מצאתי שזה נשמר ב REG HKEY_LOCAL_MACHINE_\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\GAMEUX\ אבל אני לא מצליח לשנות שם שום דבר חשוב, מישהו יודע איך אפשר לשנות הקבוצה של המשחקים כדי שאז כל המשחקים שלי יופרדו מכל משחקי WIN הדי מיותרים?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by exXxTreAm,

אז ככה, נתקעתי במשחק ואני כבר ימים מנסה להבין מה עושים שם, ולא עוזר כלום, פשוט לא יודע מה לעשות. אז ככה, אחרי שהגעתי ליפן, והגעתי למוזיאון של waticorp אז הלכתי לדבר עם האיש הזה שמאחורי הדלת הנעולה (נו אתם יודעים, זה שדיבר איתי שם על המכשירים המוזרים האלה שחולמים איתם) אחרי שדיברתי איתו וכל זה הוא אמר לי ללכת למטה לקומה הכי אחרונה, הלכתי, עכשיו המקום הזה זה מסדרון אחד עגול ויש במקום הזה מעבדות וspider אחד שהולך במסדרון, מה אני אמור לעשות בקטע הזה? כי אני לא יכול להיכנס לשום מעבדה וכלום. תודה למי שעוזר.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by Sleepy-T,

בוקר טוב! האם משחק מסויים למחשב יכול להגיע בעטיפות שונות?... למשל קניתי black & white 2... וכשסתם חיפשתי בגוגל תמונות ראיתי שיש כל מיני עטיפות...[עם הבדלים קטנים...], יש לזה משמעות?... ולמה בדיסק עצמו למעלה מצד שמאל כתוב pc dvd only dvd compatible ובמשחק American McGee's Alice כתוב למעלה בצד שמאל pc cd rom מה ההבדל? האם זה תלוי בשנת היציאה של המשחק?...[כי השני ישן יותר מהראשון]... שאלה אחרונה... רציתי לקנות את המשחק של אליס אבל כתוב באתר שהוא נמכר בגרסת ה-jewel case.... מה זה אומר? http://www.freak.org.il/sg_product~0101010~3~1.htm תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  15. המשחק הוא CONFLICT DESERT STORM 2 לא מצליח לעשות לו UNINSTALL, לא דרך "התחל", לא דרך לוח הבקרה/הסרת או הוספת תוכנה ולא דרך הקובץ שבתקיית המשחק..... למישהו יש רעיון ????? תודה.aaaaaa32

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by Checker,

בשבוע שבועיים הקרובים אני קונה מחשב חדש למשחקים(כ.מ 8800GT, 2GB זיכרון, 320 ג'יגה וכו') ואני רוצה לקנות איתו משחק שינצל את היכולות שלו ושיהיה כיף למשחק ברשת, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין COD4 ו-Crysis, אני חושב שבסופו של דבר את שניהם אני אקנה אבל בינתיים אני רוצה אחד שבאמת יהיה כיף ושיגרום לי להגיד "ואוו איזה כיף עם המחשב החדש..." אם יש לכם עוד הצעות למשחקים שכדאי לי לקנות אל תחששו להביע דעתכם. תודה :hi: :hi:.

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by vipersh,

ניסיתי לקנות מהם את COD4 אבל כשאני עושה צ'קאאוט הוא מעיף לי אותו מהסלסלה ורושם לי שהמשחק מוגן איזור. רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעקוף את החסימה?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. על 60 hz וזה ממממש הורס את העיינים ועוד שאני מתרכז מאוד במשחק..אז מישהו יודע אם יש איזו פקודה בקונוסול? או אם אין אז איך קוראים לתוכנה שמכריחה את המשחקים לעבוד בhertz מסויים? תודה רבה זה חשוב

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  19. מותחן פסיכולוגי מז'אנר האקשן. הסיקורי קדם משחק והתמונות מראים תוצר מבטיח ביותר. שווה לכם להכנס http://www.alanwake.com/

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Greg#,

מחפשים שחקנים לא רעים לקבוצה. לא את הטופ של הטופ, ולא שחקנים מתחילים לגמרי. אלא ממוצעים שיהיה כיף לשחק איתם. כמו שהשם אומר לוחמי הסופש זה אירוני ונכון כי אני עובד רוב השבוע אבל עדיין בכל יום יש לי כמה שעות לשחק אז אנחנו מחפשים שחקנים חשוב שיהיו בוגרים, ופעילים יחסית. עומדים להרשם לכל הקאפים ככה שתציעו את עצמכם כאן.

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by club_501,

:D :) שמישהו יריץ את הזמן אני כבר רוצה את זה אצלי! עריכה: http://www.eidosinteractive.co.uk/index.html

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by Tom3bar,

אהלן חברים, תהיתי אם יש לכם כמה פורומים עם פאבים למשחקים..? מקווה שלא עברתי על שום חוק אם כן אני מתצל מראש, תום.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. Started by Delvadar,

אני באתי להתקין את המשחק-וזה פשוט לא יאמן איזה שגיאה מפגרת המשחק הזה נתן לי: "Your system is incompatible with %p--please follow the link below for more information" ועוד דבר מטומטם בזה-לחצתי על הלינק אבל זה שלח אותי לאתר של מיקרוסופט לבעיות של מי שמשתמש ב-Windows XP SP3. ואני בכלל משתמש בויסטה. יש למישהו מושג מה הבעיה של המשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. Started by tmrm,

שלום, יש לי את הכסף והזמן ו.. אמ.. חבר שמשאיל לי משחקים.. המ.. ואני מטורף בעיקר על משחקי תפקידים, שיש בהמונים לps2.. השאלה היא כשיצא הps3 ממש לא יהיה לי כסף ועוד פחות זמן, לכן קונסולות הדור הבא בכלל לא באות בחשבון. השאלה עכשיו, האם בכל זאת שווה לי לקנות קונסולה מיושנת חומרתית? יש לקחת בחשבון שעל המשחקים לא אוציא כסף בגלל החבר שלי.. אני פונה אליכם כי נראה לי נחמד הרעיון לקנות פס2 עכשיו, אבל עכשיו אני בספק אחרי שהסתכלתי על תמונות מכמה משחקים חדשים יחסית ???

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  25. התקנתי את ההיטמן וכשניסיתי להיכנס למשחק קפצה ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין שוב ולא הלך. מה אפשר לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.