עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by guyfaran,

שלום אני רוצה לקנות PSP ויש לי כמה שאלות קודם... מה ההבדל בין החבילות sony psp 1000k sony psp 1004k sony psp 1006k ? מה התפקיד של כרטיס הזיכרון במכשיר? והאם זה באמת משנה אם אני אקנה את הכרטיס הזה שהוא לא בהכרח של סאנדיסק אבל חמישית מהמחיר שסוני מציעים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=1870&CAT=50&SCAT=269&b=refzap תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by 104952,

מישהו מכיר את המשחק המכות הקלאסי FATMAN? אם כן, מישהו זוכר על איזה קונסולה הוא היה ומאיפה אפשר להוריד אותו בגרסה חינמית?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by The Dom,

יש לי battelfield special forces ויש לי שאלה די מטומטמת ( ) איך עולים דרגות??

4. Started by KKK,

שאלה בכותרת תודה ;D

• 15 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. Started by DorCo,

שאני לוחץ על האייקון(גם מהקיצור וגם מהתיקיה עצמה של המשחק) של המשחק שום דבר לא עולה. והמשחק מעודכן... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by The Dom,

אני משחק בבאטל פיאלד 3 ימים(וקיבלתי מדליית כסף עליתי רמה 1 וקיבלתי את הבייסיק של החייל נגד הטנקים-אבל עזבו את זה ) ומידי פעם כשאני מתחבר לשרת ואני עושה join game זה יוצא לי מהמשחק!!!!!!! משהו יכול לעזור לי?!?!?! תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אפשר להפוך קובץ של הילוך חוזר לקטע וידאו?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by mikko,

http://joinfear.com אני מקווה שיהיה שרתים ישראלים עוד שבוע אבל שווה לחכות F.E.A.R. Combat features: - 10 Multiplayer Game modes. - 19 Multiplayer Maps. - 12 different weapons. - Punkbuster support for anti cheat support. - The capability to download user generated content.

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by lmlm,

פשוט גדול מה שהיא הולכת להיות 8)

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. מה שם המשחק הכי חדש בסידרת Command and conquer ?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by isach,

היי , מישהו מכיר את האימולטור הזה ? mame32 ? יש בו כל מיני משחקי מכות נוסטלגים כאלה , אקס מן נגד סטריט פייטר וסטריט פייטר זרו וכל מיני , בכל מקרה היה לי את זה לפני כמה שנים ואני זוכר שהמשחקים היו צריכים להיות מכווצים בזיפ בתקית roms כדי להפעיל אותם , הורדתי כמה משחקים מכווצים והכנסתי לתקיה , אבל זה לא מראה לי שום משחק שאני יכול להפעיל.. יש למישהו אולי לינק לגרסה טובה של התוכנה שמתאימה לחלונות וקישור לאתר של משחקים ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש אפשרות להפעלת SM1.1 או 2.0 וכשאני שם 2.0 יש אפשרות להפעיל עוד אפשרויות אבל הanti aliasing נהיה DISABLE וכשאני שם 1.1 אז הanti aliasing פועל ואפשר לשים אותו על הכי גבוה. למה זה לא נותן גם SM2 וגם ANTI ALIASING? ואם כבר מדברים אז מה כדאי לי לשים: SM1.1 עם anti aliasing או SM2 בלי?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by nokobik,

הדמו עלה לי, שיחקתי בו איזה פעמיים כבר ופתאום שניסיתי להעלות אותו עוד פעם הוא לא עולה ולא קורה כלום. הוא גם לא מופיע ב-PROCESSES ולא רושם שום הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה כזו? מפרט: Athlon XP 2500+ 512MB DDR ATI Radeon 9800Pro ** עריכה ** הסתדרתי, מתברר שהעדכון של MS מספר KB917422 גורם לבעיה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. היי, פשוט לא מזמן סיימתי את השני עוד פעם מהתחלה, ונהנתי מכל רגע. אז חשבתי אם יש באופק אולי קומנדוס 5 ... מישהו יודע משהו ? אגב סדרה מאוד מוזרה קומנדוס הראשון היה מעולה ההרחבה הייתי מיותרת לגמרי קומנדוס 2 היה הכי טוב, ולפי דעתי 1 מהמשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם. קומנדוס 3 היה אכזבה כזאת גדולה אחרי ה-2, במקום לשפר או לפחות להשאיר מה שהיה פשוט הרסו שם הכל. קומנדוס 4... מה יש להגיד? ערמה של חרא צרובה על דיסק. CrapShooter אז בתקווה שיעשו אחד אחרון כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by stone cold,

התחלתי לשחק בFlatOut 2 לצערי בגירסה הגרמנית :lol: אבל המישחק מגניב וקלט גם תהגה וגם תידית לצערי הרטט כרגע לא פועל מיסיבה לא ידוע ואני צריך ליבדוק למה ואם גם בידית הוא לא מזה אבל מהקצת ששיחקתי המישחק מאוד טוב ומאוד מומלץ לפחות לPC שלא מקבל הרבה מישחקי מרוצים ארקידים חוץ מהסידרה הממוחזרת וממוסחרת ניד פור פיכס בכל מיקרה כדי לכם לנסות תמישחק זה מזכיר קצת את סגע ראלי אם גרפיקה הרבה יותר טובה ופיזיקה נחמדה (לא מציאותית אבל מגניבה) וקחו תמונות מיגוגל תמונות-

• 73 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by sasasa,

יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! ב MW יש לי BLOOM למישהו יש שיטה טובה כדי לא כל הזמן שיהיה מחסור באוכל??? כי שמתי כימעט את כל האנשים שיש לי בFARMER ועשיתי איזה 10 שדות של 74 אנשים אפילו שהאריה שלי ברמה MASTER של האיסוף אוסף אוכל עדיין יש מחסור!!! וגם אם אני עושה תחנת רוח לאוכל זה לא עוזר... ובאי ה5 אין לי ORE!!! וניגמר במיכרה זהב! מישהו יודע מה לעשות.?? אני לא יכול לבנות הרבה TEMPLE וBATHS בשביל הרשמה כי אין לי ORE אז מה אני עושה??

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9070 צעד כזה יכול מאוד לחזק תמכירות של הPSP ואני מקווה שאם סוני יעשו את זה גם נינטנדו יורידו מחירים לנינטנדו DS LITE ותיהיה פריחה ענקית בתחום הקונסולות הנידות

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. איך קוראים למשחק הזה שצריך לשבור את כל הלבנים למעלה ויורדים בונוסים ששוברים ואז גם עוברים שלבים וזה ניהיה יותר קשה משחק פשוט ויפה שכחתי מה שמו

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by WeddingSinger,

And it sucks really bad... hopefully the full version won't succeed the bugs derived from the demo...

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by kawaii,

אז ככה, המשחק עבד בסדר כמה שעות, ואז התחילו הבעיות: זה בעיות תאורה כאלו שכל הדברים במשחק נראים כמו לוח שחמט מהבהב (ממש ריבועים ריבועים מהבהבים של אור-חושך) גוגל אמר לי שזה קרה גם לאנשים אחרים, אבל לא אמר לי את הפתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה? המשחק בגרסא האחרונה שלו,בלי הרחבות. מישהו יודע איך לפתור?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by DS,

אז ככה בעוד כמה חודשים יש לי יום הולדת ואני לא יודע בדיוק מה לקנות 1. האופציה הראשונה היא לקנות PS2+ צ'יפ וכרטיס מסך חדש משהו כמו הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856 2. או אני יכול לקנות רק 360 PR אני לא יודע מה יותר משתלם כי יש משחקים בלעדיים ל 360 והבולט שבינהם הוא GTA IV אבל לעומת זאת עדיין יוצאים משחקים ל PS2. גם המשחק Bully בוטל לבוקס ויוצא בלעדי ל PS2.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by nirh216,

יש משחק ל- PS2 ואני לא יודע אם יש אותו במחשב כי אני מאוד רוצה אותו... קוראים לו: Ratchet And Clank... מישהו יכול לעזור ?!??!?!?!?!

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  23. אני גיימר וותיק משנת 92. המחשב הראשון שלי היה 386. שיחקתי באינספור משחקים מעולים לאורך השנים. אבל בשנים האחרונות אני מרגיש שהפסיקו לפתח משחקים טובים. נתחיל בזמן שיותר לא יוצאים משחקים מקוריים. כל משחק שיוצא לשוק הוא גרסה העתק - הדבק + מספר שינויים קטנים של משחקים אחרים או שליד שמו מודבקת הספרה 2/3/4. אם זה לא מספיק משחקים גם פונים למכנה המשותף הנמוך ביותר. אין יותר משחקים כמו Deus Ex או Baldur's Gate. היום המגמה היא לפתח משחק כמה שפשוט יותר, שיפנה לקהל רחב יותר, כדי שהחברה תרוויח יותר כסף. בנוסף, יותר לא קיימות חברות קטנות ומקוריות. שוק המשחקים נשלט בידי חברות ענק כמו EA או UBISOFT, שרוכשות מפתחות קטנות וכופות עליהם לפתח משחקים נטולי מקוריות. המצב כל כך גרוע שבשנתיים האח…

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by naoriko,

מישהו משחק פה במשחק KINGDOMS או HEROES????? מי שכן אז שיגיד לי אני רוצה לנסות לשחק ברשת

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  25. אהלן, הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6 החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי... יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה... אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך... אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר... מה לקנות? יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון? האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד? אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה? ואם לא, אז מה כן לקנות??? אני מעוניין לשחק ב …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים