עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחרי כמה חודשים שבהם נדמה היה כי יש סיכוי להיפוך מגמה, נתונים עדכניים מצביעים על כך שקונסולת ה-PlayStation 4 עדיין שולטת בשוק בהפרש שהוא יותר מכפול לכתבה

2. Started by 888,

.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mishmish,

שלום ! אני תקוע במשחק הנסיך הפרסי חולות הזמן ( כבר די הרבה זמן ) . רציתי לשאול אם יש אתר שנותן קודים למשחק ? (או שהוא יודע אותם בעצמו ויכול לרשום אותם ) נ.ב. : אני צריך קוד של "תעופה" (אם יש דבר כזה בכלל) .

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק ורק מי שמכיר את המשחק יוכל לעזור העניין הוא שנדירים האנשים שמכירים או שיש להם אותו האם מישהו מכיר אותו???

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by oran,

עם בא לך לשחק צור איתי קשר באיי סי קיו לשלי 219728076#

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  6. Started by צפיד,

אודה להמלצות מעניינות למשחקי מלחמה מגוף ראשון בלבד - פחות בדיונים, עשיתי חיפוש באתר ורוב ההמלצות על CRYSIS ו BF (שחקתי את אCRYSIS 1+3 משום מה ה BF3 נראה לי פחות איכותי בגרפיקה). אז אם אפשר משחקים עם גרפיקה וטובה - למחשב חזק מאוד(!). תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. האם ניתן לשחק במשחקים אלה עם הכרטיס הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by xcalibur,

משום מה מאז הפאטץ האחרון כל הזמן יש לי קפיצות נוראיות בפינג גם אם אני מקבל בהתחלה 70. כשזה חוצה את ה-200 המשחק כמעט נתקע מישהו נתקל במקרה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Albetron,

הרחבה כל כך מיותרת ומפגרת לדעתי, מטרו נשארה בדיוק אותו הדבר וכולם נטחנים כמו בשר תותחים(אפילו בסרבר שאסור להשתמש בEXPL) כמו לפני 3 שנים!! רק עשו אותה יותר מכוערת. מה הקטע עם הסופת חול בGULF OF OMAN? ממש אי אפשר לעשות סנייפינג או להשתמש במטוס\מסוק(שזאת אמורה להיות מפה במיוחד לדברים האלה) כדי לדחוף את הפיצ'ר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי עליו שהורס את כל המשחק ולא טוב לשום דבר. ולא זה ממש לא עובד לשחק בתור Ghost כמה שניסיתי שם..וגם כן חוץ מהדבר המגעיל הזה לא השתנה שום דבר במפה. וOF גם לא השתנה בצורה מספקת. הוסיפו קצת זיקוקים ואולי היא ידידותית יותר לחי"ר, סך הכל חייב לציין שזאת מפה טובה בבסיס אבל מה הפואנטה בלשחק בזה שוב? קספיאן הכי פחות גרועה מביניהם כי כמובן שהיא הייתה טובה מ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אף פעם לא הצלחתי לסיים את המשחק, למרות שיש לו פתרון, מישהו שיחק פעם וזוכר?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. ההשקה שלו תתרחש רק בעוד שלושה חודשים, אבל חברת Bethesda לא מבזבזת זמן וחושפת לנו את מערכת המחשב לה נזדקק על מנת להפעיל באופן מכובד את הפרוייקט הגדול הבא שלה לכתבה

12. Started by marlboro,

http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13969

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. ;D כמובן שהוא גם יתמוך בDX10

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GNU,

לפני שאני מבצע פירמוט למחשב אני רוצה לשמור את השמירות של המשחק HL2 שלי. לפי מה שהבנתי את התיקיה הבאה צריך לגבות: C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\User\Half-Life 2\hl2\SAVE נכון? (השם משתמש הוחלף ב USER) ואח"כ בהתקנת המשחק בחלק של הרישום צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שנרשמתי בפעם הראשונה שהתקנתי? (ד"א המשחק מקורי).

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14050 מצד אחד אפשר לראות את זה כדבר טוב ולהגיד בצדק שיש משחקים מאוד מושקעים ל360 מי צד שני כמה משחקים כאלה כבר יהיו וזה סימן שאלה גדול כי משחק שהעלות הכוללת שלו זה 40 מיליון דולאר צריך למכור הרבה כדי להיות ריווחי וזה בלי לדבר על זמן פיתוח ארוך יותר באופן משמעותי יחסית למשחקים רגילים

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  17. סקר שמאוד מעניין אותי שבתכלס בא לענות לי באופן אישי על סוג הגיימרים בפורום של HW. אבל מה דעתכם להעלות סקר כזה רישמי (ומעט משופר,ויותר מקיף...) ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום חברים אני עורך מחקר על למידה באמצעות משחקים ומעוניין בפלטפורמה משחקית שתאפשר לקבוצה לקיים משחק יחד ולנהל דיון תוך כדי, ולפעול כקבוצה למען השגת מטרה משותפת. האם מישהו מכיר אתר או משחק שמאפשר יצירת תרחיש כזה? דרך פשוטה ליצור משחק שכזה? אשמח לכל עזרה או כיוון. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. BF-IL.Com Ranked By Beesites.biz - 80.179.153.14:16567 כנסו ותתפרעו!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. Started by RnG,

שלום חברים, אנחנו מחפשים מנהל קהילה ל-COD לקראת השקת השרתים וטורנירים עם פרסים. אם אתם חושבים שאתם מתאימים, אתם מוזמנים לפנות אלי באימייל ronen at hwzone.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם אני היחיד שנתקל בקשיי סנכרון אל מול שרתי Steam (עם הספקית 012-כבלים) הבאים לידי ביטוי בעדכון איטי בצורה בלתי נסבלת של ה Steam ו/או רכיבי התוכנה שלה, טעינה איטית להחריד של התוכנה (כתוצאה מקשיי הסנכרון). הקישוריות פשוט בלתי נסבלת ולא ניתן ממש להשתמש בקליינט הצולע הזה. האם משתמשים אחרים חווים את אותה תופעה (לאו דווקא עם 012)?...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אני בדילמה רצינית... לקנות כשיצא הCOD החדש או לחכות לBF ואז לקנות את הטוב מביניהם? בוא נאמר שההתלבטות העיקרית שלי היא בגלל שBF כמובן עדיפים במשחק רשת וזה יתרון עצום מבחינתי כי אחרי שאני אסיים את הSINGAL PLAYER של COD אני אצטרך אולי להסתפק במשחק רשת לא ברמה גבוה.... מה אתם אומרים? (ולא זה לא אפשרות לקנות את שניהם)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Blue Cheese,

אני רוצה לשאול האם שווה לי עכשיו לקנות את המשחק ב 100 שקל,בזמן אחרון אין במה לשחק,ויש לי L4D1,לא שיצא לי לשחק במשחק השני,אבל נורא נהנתי מהמשחק הראשון. חוץ מזה אני שואל בגלל שאמור לצאת עדכון למשחק הראשון בעוד כמה חודשים,אז אולי לא כדאי לשים כסף על המשחק השני? ועוד שאלה,האם אנשים עדיין משחקים במשחק הראשון?כלומר האם יש לו קהילה?לא שחקתי במשחק כבר הרבה זמן... תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by KavKazoon,

היי אני רוצה לקנות סטארקרפט (מספיק לי רק סי די קי מקורי ) באיזור ה 50 שקל אני מנסה לחפש ולא מוצא חוץ מהאתר פסיגיימס שהוא מוכר תמשחק ב 100 של וזה מוגזם למשחק ישן !! אם מישהו איפה אפשר למצוא תמשחק המקורי או סי די קיו מקורי אז שיצור איתי קשר (אני לא יודע אם אפשר לדבר על זה באתר)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by or,

איפה אני יכול לקנות את המשחק (ירושלים או אינטרנט)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים