עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היכרות ראשונה עם הכותרים המבטיחים שמבוססים על The Walking Dead ועל World War Z לכתבה

2. לי יש 2000 ועובד מצויין אך האם XP או 98SE יותר טובות

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by elad2k,

באזור ה 80 אחוז אחרי שהמכשף העיף אותי קיבינימט הבחורה נעלמה לי ואני נכנס בדלת ויוצא מדלת וזה לא נגמר פה ושם אני תופס איזה דלת שלא מחזירה אותי לדלת הראשונה ואני שומע את הבחורה ברקע צועקת "הנה אני" מה לעזאזל???? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://shadowrun.com/ עריכה: הלינק לדמו נעלם?! מחילה אפשר למחוק

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by amit123,

תגידו למה הרבה פעמים במשחקים רואים איזה משהו(חפץ או גדר...)אז רואים אותו בצורה כל שהיא אבל כמתקרבים אליו קצת פתאום הצורה שלו משתנה?למה זה קורה ואהם יש איזה דרך לפתור את זה(הפעלת פילטרים וכאלה)?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by GbeTech,

היום פתאום נזכרתי במשחק... ראיתי כתבה עליו ב Gamer, והתפלאתי לראות שהיא נכתבה באמצע 2005! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=85628 עוד מעט נגמרת 2007... ואין שום רמז על המשחק. אם תגגלו עליו קצת, תראו שתאריך היציאה בוטל?? מה זה אומר? ואם מישהו יודע משהו אחר עליו זה יהיה מצויין. נראה לי משחק פצצתי.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by lader,

יש לי 160K ואני בעיר השנייה. מה כבר אפשר לקנות בכסף רק בתים?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by mathan,

התקנתי והפעלית את act of war direct action וכשנכנסתי למשחק הוא לא היה על מסך מלא... חשבתי שזה יעבור לו, אבל גם במזמן משחק, הוא לא על מסך מלא, ובהגדרות לא מצאתי כלום בקשר לגודל של המסך כמו שכתוב לי בחתימה, יש לי 6200 משודרג, וזה עובד חלק בהגדרות הגבוהות, אבל אני לא בטוח שזה שינה את ההגדרות, למרות שאמרתי לו-כי הוא לא על מסך מלא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? או שאולי הכרטיס שלי לא מספיק? כי הבנתי שזה משחק כבד.. או שבכלל המשחק הזה מוזר..והוא אמור לעבוד לא במסך מלא.. תודה מראש לעונים!

9. Started by noam1979,

שלום לחברי הפורום בירשותי משחק מקורי של far cry 2 ומערכת ההפעלה שלי היא wundows xp הבעיה היא שבמהלך המשחק פיתאום אני נזרק חזרה לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיע עם למישהוא יש פיתרון או ניתקל בעבר בבעיה אני ישמח מאוד לעזרה בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by PuMbA,

התקנתי את המשחק אני מתחיל לשחק עם וולברין נגד אחד גדול כזה כל כמה שניות נתקע לי המשחק ואז אחרי שתי דקות בערך יוצא מהמשחק ולא נותן לי להכנס אליו שוב עושה לי ERROR עכשיו רק אחרי ריסט למחשב הוא נותן לי להכנס שוב ואז זה קורה עוד פעם שימו לב כל פעם זה נתקע לי במקומות אחרים וכל פעם זה יוצא במקום אחר עכשיו אני יתקין אותו מחדש ויראה אם זה קשור לאיך שהתקנתי דרך אגב שימו לב למפרט שלי לפני שאתם מגיבים ועוד משהו ביטלתי ליבה אחת במקרה שזה היה קשור לזה אבל אין קשר אז החזרתי ! תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by Biatch,

כל פעם שאני מנסה להתחבר הוא שואל איזה ניק לא משנה איזה ניק אני רושם הוא מביא לי תהודעה הזאת אחרי כמה שניות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by benor,

חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש עם Radeon 9700 טוב ונעבור לנושא הוא התקין עליו XP ואין לו Diretctx 8.1B זה נכון שחלק מהמשחקים החדשים לא יכולים לעלות בלעדיו? והוא לא יכול להתקין אותו כי צריך להתקין SP1 ומניסיון שלי זה רק דפק לי את מערכת ההפעלה ועשה מלא בעיות.... ועוד דבר זה חשוב הDirectx 8.1B יש הבדל גדול בינו לבין זה שטמוע כבר במערכת ההפעלה?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9c%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-dos-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. בואו לקבל משחקים ותכנים בשווי כולל של אלפי דולרים - עם תשלום של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה

15. Started by newyork3,

שלום רב. ברשותי WIN VISTA 32 . בנוסף יש לי GTA IV (מקורי) אני מנסה להתקין את המשחק ומקבל את השגיאה הבאה: http://img691.imageshack.us/img691/2406/39560473.jpg לחיצה על הקישור של מייקרוסופט לא מוביל לשום דבר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  16. Started by X-BLADE,

שלום יש לי את המפרט הבא: Q6600 ABIT P35-E 2GB GSKILL BFG 8800GT OC2 אני משחק בקרייסיס עםההגדרות הבאות: הכל על H 8AA 1280X1024 וזה רץ לי חלק עם למעלה מ30 FPS. אני רוצה להעלות את ההגדרות [או לפחות חלק מהם] לVH אבל זה לא נותן לי ללחוץ על האפשרות הזו! למה? ואין משנים את זה? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by alexrta,

אז ככה דבר ראשון המשחק עובד אצלי!!! ועובד בצורה שאפשר לשחק בה אבל רואים גועל נפש... עכשיו לשאלתי: באובג'קטיב שלוש אומרים לי להשיג 60% INFLUANCE ב-HQ QUARTERS 1. איך משיגים INFLUANCE!? 2. אייפה זה ה-HQ QUARTERS תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  18. הי חברים! טורניר ההתאחדות מספר 18 ביום רביעי בע"ה בשעה 20:30! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/h35 ושוב תהיה הגרלה לשחקנים שירשמו לטורניר (הפעם רק שחקנים שירשמו ויופיעו לטורניר ולא כתיבה בדף הפייסבוק שלנו!) כמו כן נוהל ה- Check-IN קיים ואנחנו שמחים מאוד שהוא כבר 2 טורנירים מנוהל כך. מקווים לראותכם, צוות ההתאחדות!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by BulletZ,

טוב אז לפני כמה דקות הגיע הרשימה הסופית של הקבוצות שהיו לEMS מי שלא יודע EMS זה טוריניר קבוצות של ESL שמי שהיה בליגה הגבוהה של הA-SERIS יעלה לשחק בטורניר על 1500 יורו. 3 קבוצות ישראליות עלו לEMS Reason gaming myRevenge e.V saevus אז רציתי לאחל הצלחה לכולם !!!!!

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  20. גירסת ה-VR המרשימה של אחד המשחקים הטובים ביותר שנוצרו תנחת ב-Steam בקרוב מאוד לכתבה

21. Started by zoyaniv,

אני באימון צניחה מהמגדל צנחתי בלי בעיה מהמטוס אני צונח לעיגול אבל מיתרסק בנחיתה מה עושים ומתי

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  22. יש לי הרבה משחקי אסטרטגיה שאנ י מת לשחק עם אנשים ברשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך לתוכנה GameSpy Arcade איך משתמשים בא פשוט אני לא יודע שם כלום.האמת נרשמתי אבל חוץ מזה כלום

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. משחקי העולם הפתוח שנתפסו פעם בתור יריבים משמעותיים עבור Grand Theft Auto יזכו לקצת עדנה מודרנית? לכתבה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  24. Started by the_reaper123,

כל 13 שניות בערך אני שומע צפצוף מהרמקולים בזמן המשחק... השאלה היא אם זאת בעיה במשחק או שזאת איזושהי בעיה שקשורה במחשב? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.