עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי רציתי לדעת עם מישהו מכיר את המשחק Guilty Gear XX: Reload - The Midnight Carnival והאם הוא משחק שווה? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי R9800Pro. לאחר זמן מסויים של משחק בסאן אנדריאס (בד"כ 20-40 דקות), פתאום הגרפיקה קופאת, והמסך נהיה שחור. ברקע אני שומע את המשחק ממשיך כרגיל. אחרי כמה שניות מופיעה בווינדוס הודעה של הדרייברים של ATI, שאומרת שהמאיץ הגרפי הפסיק להגיב ולכן ה-VPU RECOVERER איתחל אותו. כשאני חוזר למשחק, הוא עובד שוב, וכמובן, לא מאותה נקודה שהוא קפא (אם הייתי באוטו למשל, הוא המשיך לנסוע). הבעיה שלפעמים קורה שזה לא מצליח לחזור למשחק, וההודאה אומרת שה-VPU RECOVERER לא הצליח לאתחל את הכרטיס. ואז אני חייב לעשות ריסט, ולאבד את כל ההתקדמות במשחק :\ חשדתי שזו בעיית חום, אז הורדתי את האוברקלוק של הכרטיס, אבל עדיין הבעיה קיימת. לא היו ארטיפקטים למשל, וחוץ מזה, הכרטיס שלי באוברקלוק הריץ א…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר PROFILE מהמחשב שלי למחשב אחר איפה הוא שומר את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by Biatch,

חח קיצר שיחקתי הגעתי למשימה שאני הורג את אח של מורלו .. ב Lost Heaven Port הרגתי את כולם .. הסתובבתי במקום 70 פעם וכלום

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by shaul,

בשלב של הנמל(כן כן השתמשתי בחיפוש ולא ממש קיבלתי תשובה שמה) נראה לי רובכם עברתם אותו כבר, אבל אני רק לא מזמן קיבלתי את המשחק

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by GbeTech,

היום פתאום נזכרתי במשחק... ראיתי כתבה עליו ב Gamer, והתפלאתי לראות שהיא נכתבה באמצע 2005! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=85628 עוד מעט נגמרת 2007... ואין שום רמז על המשחק. אם תגגלו עליו קצת, תראו שתאריך היציאה בוטל?? מה זה אומר? ואם מישהו יודע משהו אחר עליו זה יהיה מצויין. נראה לי משחק פצצתי.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  7. 1)אני משחק רק נגד המחשב ולא ברשת אז איך אני יכול לראות כמה מדליות ונקודות וכישורים יש לי? 2)לפעמים שאני נפגע אז קורה משהו מוזר שכאילו הכל נהיה איטי יותר ושומעים פעימות לב ברקע כמו "זמן כדור" למה זה קורה ?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  8. חבר שלי טוען שהוא משחק חלק עם המשחק GTA זה המפרט שלו Q6600ו 9880GT ו2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by spartan,

located בחוץ penor בפנים penor - STEAM_0:1:11449711 f 2 h . c o . i l / 4 4 j k v 5 8 l o 2 j 3 תוריד רווחים

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  10. Started by bennash,

זה משחק כייפי וחינמי ב-UPaly המשחק הוא משחק פעולה כמו BF4, CoD, CS:GO רק שהמשחק בנוי הרבה יותר לעבודת צוות. לכן חשבתי שאם תהיה קהילה בישראל נוכל לעשות עבודת צוות. השם שלי ב-UPlay מופיעה בתמונה ואתם\ן יכולים להוסיף אותי אם תרצו.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by JAMOOS GADOL,

שלום נתקעתי בוורקראפט3 אני בשלב 8 עם בני-האדם (chapter eight) והמשימה שלי היא להרוס חמש אוניות אני מצליח להרוס שלוש אוניות אבל אני לא מצליח להגיע ל-2 האוניות שנשארו משהו יכול לעזור לי בבקשה!

12. Started by 888,

התחלתי לחזור לשחק בGTA VC כל הזמן המחשב קופא למשך כמה דקות...ואז חוזר ולפעמים הוא גם לא חוזר למצב הנורמלי אחרי כמה דקות... המשחק עבד ששחקתי בו בזמנו מה יכולה להיות הבעיה..?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  13. אהלן חברה, פיתחנו ושחררנו השבוע משחק חדש לאנדרואיד בשם Operation Justice Iran Assault. נשמח אם תתנסו ותתנו את דעתכם על המשחק. הכתובת של ההורדה בגוגל מרקט היא (גרסה חינמית לחלוטין): https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.xsitek.games.OperationJustice&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwyLDEwMiwiYWlyLmNvbS54c2l0ZWsuZ2FtZXMuT3BlcmF0aW9uSnVzdGljZSJd אם זה לא הפורום לפרסם משחקים מסוג זה, אשמח לדעת מה הפורום הנכון...

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  14. כבר סיימתי בעבר את DS2 אבל מחקתי את הגיבור והכל אז איך אני מתחילה לשחק ישר מ Broken world ? אני יודעת שיש איזו תוכנה\ציט שמעלה את הרמות של הגיבור או משהו כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  15. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.bigdownload.com/games/battlestations-pacific/pc/battlestations-pacific-demo/ http://www.gamershell.com/download_44462.shtml סרטון - http://www.gametrailers.com/player/42557.html http://www.gametrailers.com/player/43951.html [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by t d,

שלום אני לא משוכנע לאיזה פורום מתאימה הבעיה הזאת משום שאני לא ידוע מה הגורם לה... אז אם הפורום הלא נכון, אנא העבירו את ההודעה ואני מתנצל... בכל מקרה: הבעיה שלי היא שלא משנה איזה משחק אני מפעיל, המשחק ירוץ מספר דקות (ספורות) ואז המחשב יקרתע ויתקע לחלוטין! אני יכול להפעיל את המחשב שבוע שלם על הורדות ותוכנות כבדות, והמחשב לא יתקע, אך כל משחק שאני מנסה להפעיל תוקע את המחשב... יש לי geforce 4 mx 440 והדרייבר האחרון של nvidia שהוא 45.23, וזה לא שינה כלום, ברשותי גם directx 9.0b שלא מראה שום בעיות...אני לא מבין מה יכולה להיות הבעייה, למשל את unreal tournament 2003 שלפני שנה שיחקתי בלי בעיות ועכשיו נתקע כל פעם שאני מפעיל כמו משחקים אחרים... הבעיה הופיעה גם כשניסיתי לשחק postal…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by Aviad6,

אהלן אני מחפש משחק עם עלילה מוקשעת כמו the witcher או mass effect 2 ושיהיה לו גרפיקה יפה (מאוד חשוב). הבנתי שיוצא מתישהוא the witcher 2 שמאוד אהבתי את הראשון, הוא וoblivion היו ממש נהדרים בשבילי. למישהו יש משהו עלילתי (אפשר גם יריות), גרפיקה טובה ומושקעת אבל לא אימה?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by Y-T-M,

אני ואח שלי רוצים לשחק אחד מול השני יש לנו רשת אבל אנחנו לא יודעים איך אפשר לשחק דרך המשחק אחד נגד השני בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by haviv822,

לאחר כחצי דקה עד דקה של משחק ברשת, זה יוצא לי מהסרבר ואני מקבל את ההודעה הבאה: למשהו יש מושג איך אפשר לפתור תבעיה הזאת ? תודה.

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by DS,

אני תקוע את האמת בהתחלה :-\ אחרי שעברתי את הטוטוריאל ועברתי את המוקשים יש שם חייל שכל הזמן מסתובב עם פנס. ניסיתי לבוא אליו מאחורה וללחוץ על SPACE אבל הוא שומע את הצעדים ומאיר עם הפנס. ניסיתי לעבור אותו לא הצלחתי אגב גם פתאום כתוב SAVING וזה כל הזמן נשאר. כשאני לוחץ ESC אז זה נתקע

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by StorM FighteR,

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by zoyaniv,

אני באימון צניחה מהמגדל צנחתי בלי בעיה מהמטוס אני צונח לעיגול אבל מיתרסק בנחיתה מה עושים ומתי

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  23. ....

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

כנראה שהסוף לסדרת המשחקים המצוינת הזאת עוד רחוק מלהיות סוף http://silenthill5.net/

25. היי. יש לאחי ג'ויסטיק חדש והוא מחפש משחקי מסוקים (אחרי שחרש על Flight Simulator) טובים. Helicopter Strike Force לא ממש להיט... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.