משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
הורדת מ-Warezfew את הגירסת דיסקים והתקנתי הכל התקנה נקייה לגמרי.. עכשיו אני פותח ת'משחק וזה מראה לי את הוידאו הזה עם הקרדיטים והכל ואז את המסך הזה שרואים איורים וציורים של כל מיני דמויות וכתוב GTA San Andreas וככה בערך 3-4 שניות ואז זה נסגר ככה ישר לשולחן עבודה.. מה אפשר לעשות? מה לנסות? תעזרו!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
משום מה בהרבה משחקים אני מקבל את הרושם שזמני הטעינה שאני מקבל הם לא סבירים. הFPS בד"כ יושב יפה על קצת מעל 60 ובביצועים הכל אחלה. מצד שני, כשזה נוגע לטעינה של 'שלבים' זה יכול לקחת המון זמן, ובMW2 זה פשוט בלתי נסבל. אחרי כל הוידאו הסבר אני מוצא את עצמי על משהו כמו 30-40% ואז יש לי משהו כמו 5 דקות מתות. למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש נאשות אחרי חנות שמוכרת מדריכי אסטרטגיה (STRATEGY GUIDE) של משחקים בארץ... מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני לא מבין. פעם, כשהייתי קטן, כשעוד שיחקנו ב-C&C, שהיה אחד ממשחקי הטסטרטגיה הגדולים מעולם, אהבתי מאוד את הז'אנר הזה. עכשיו, אני כבר לא מתחבר אליו. אבל למרות זאת, שיחקתי ב-WarCraft III שבהתחלה היה נראה כמו כל משחק אסטרטגיה סטנדרטי אחר. התחלתי לשחק, עברתי כמה שלבים, ואז הגיע הניצוץ הראשון. הניצוץ שבלט כ"כ! אי אפשר היה להתעלם ממנו למשך כל המשחק. הסרטונים. הם היו כל כך ריאליסטים! אני חייב להודות שאלה היו אחד הגורמים המרכזיים שאמרו לי: "יש עוד סרטונים בהמשך, בוא תגלה אותם". הסרטון האהוב עליי היה בסוף המשחק (כאשר *ספויילר* ארט'ס הורג את אבין המלך, מראים את הצל שלהם *סוף ספויילר*) וגם הסרטון עם המפלצת הענקית (שכחתי את שמה) עם העץ הענק. הסרטון עם האורקים במערה היה יפה ג…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אחד המשחקים המצליחים ביותר בדור הנוכחי יזכה לגרסה מתקדמת יותר ב-Xbox Series X, ב-PlayStation 5 וגם במחשבים האישיים - ויוענק חינם לכל מי שרכשו אותו בגלגול הנוכחי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני במשימה שצריך לעלות לגג של הכלא ולהרוג את מורלו עם רובה צלפים אבל אם אני עושה כוונת תראו איך רואים ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחקים של direct 3d ולא opengl יש לי בעיה עם הכ. מסך.... אז בינתיים עד שאני אשלח לתיקון הייתי רוצה לדעת איזה משחקים בDIRECT3D אפשר לשחק?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המשחק מקורי ולא משו שהורדתי באינטרנט קודם כל חיפשתי כבר בפורום משו שיוכל לעזור ולא מצאתי אז ככה יש לי מחשב p4 2.8 Geil 512MB 400DDR X2 R9600 128M והתמונה מעצבנת דברים נעלמים וחוזרים וזה ממש מעצבן מה לעשות? אם תרצו אני יביא תמונות פשוט המחשב עבר פורמאט לפני שבועיים - 3 ולא התקנתי עוד פעם...
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר PROFILE מהמחשב שלי למחשב אחר איפה הוא שומר את הקבצים האלה?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מהו המשחק רשת המוני שאתם ממליצים כי אני רוצה לשחק במשחק רשת שדומה ל -mu (כן כן אתם יכולים לסקל אותי באבנים) אבל אני פשוט אוהב את הסגנון של המשחק הזה יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ציטים למשחק הזה לגרסה האירופאית וגם להסביר איך מפעילים אותם?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
טוב תראו, המשחק COH פועל לי די לאט- לא מאוד לאט, אבל לא ברמה מספקת... את ההגדרות הגרפיות השארתי כמו שהן.... המפרט שלי הוא: AMD 3800 Dual Core twinmose 1g 667 sapphire x1950pro זה פחות או יותר, ומשום מה המשחק לא פועל טוב... המפרט שלי עומד בדרישות המומלצות..... אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
ESL TV - Nationscup Semi-Final: Germany vs Israel www.twitch.tv/kazam/old - share & spread the steamlink! :-) בהצלחה לנו <:
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, כל הנושא של DX10, יש בכלל השפעות בשטח? מישהו יכול להגיד מנסיון שהוא ראה הבדל בין משחק ב9 למשחק ב10? אני למשל שיחקתי בקרייסיס עם DX9 על XP והבנתי שיש הבדלים גדולים מאוד. רצתי והתקנתי את ויסטה 64, הרצתי שוב את קרייסיס (הפעם עם DX10 כמובן) ו..... כלום. בדיוק אותו הדבר. עשיתי משהו לא נכון או שפשוט עדיין אין תוצאות בשטח? מתי יהיו?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
located בחוץ penor בפנים penor - STEAM_0:1:11449711 f 2 h . c o . i l / 4 4 j k v 5 8 l o 2 j 3 תוריד רווחים
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל: אני רוצה לקנות את אחד הNeed for Speed ואני מיטלבת בין MOST WANTED לUNDERGROUND... אז מנסיון אישי: מה אתם מעדיפים? מה יותר "מעניין? אם יותר מכוניות? גרפיקה יותר טובה ומשוכללת.... תספרו תודה בהקדם
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ושיחקתי ב age of empires 2 ואחרי הרבה זמן (בעיצומו של המשחק שיש מלא חיילים וכל זה לכל אחד הרבה אובייקטים בוא נגיד) זה מתחיל להיות איטי פתאום... עד רמה שכבר לא כל כך כיף לשחק... בהתחלה זה פעל מהר מאוד חלק בלי שום בעיה רק אחרי כמה זמן שהמשחק מתקדם זה ככה... זה המפרט של המחשב: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך 9800gtx+ 512 ram מערכת הפעלה: speedy vista ברקע ששיחקתי פעל רק האנטי וירוס סגרתי אפילו את האייסיקיו ואת המסנג'ר... זה הגיוני שזה ככה? זה קרה לי גם במחשב הקודם... רק בשלבים מוקדמים יותר... או שהיה פחות אוויבים(ואוביקטים על המסך) (המחשב היה 1.7 386 ראמ) תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש מן גשרים שמחברים בין מקום למקום ואז יש גשר שבור שאני צריך להגיע לצד השני ויש שם משאית.איך אני עובר לצד השני של הגשר????
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה.... בצעד נוסטלגי החלטתי לחזור לשחק ב american macgee alice הבעיה שהיא שלמשחק אין שום תמיכה בגויסטיק או גיימפאד מה שלדעתי יכול ממש להוסיף לחווית המשחק המשעשע והמוצלח הזה האם למישהו יש רעיון איך בכל זאת אפשר לגרום לו להשתמש בגיימפאד? (ורגב יש לי של לוגיטק) תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מלא סרטים קצרים עם מידע על משחקים חדשים כמו X-MAN 2, ספידר מן2, הולו 2... 2 סרטים מומלצים: --שימו לב לסרט של הולו 2 איזה יופי של משחק! לא רק הגרפיקה מעולה גם הסביבה והמשחקיות, ממש מדהים. -- מידטאון מדנאס 3, סרט ממש ממש מצחיק, סרט קומי על האנשים של שמאחורי האנימציה של הדמויות, מומלץ ביותר. http://www.ifilm.com/?sctn=main&pg=videogames צריך להוריד את REAL ONE החדש .
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק זה פשוט "נתקע" במסך הזה של הMENU מבלי שאני יכול ללחוץ על כלום: הבנתי שצריך לעשות משהו כמו שהמחשב יעבוד כאילו על ווינדוס2000 במקום XP, "There was the same menu bug in 06, and it was fixed by turning v-sync off, or if youre runnin WIN XP, try set compatibility mode for win2000"
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הורדה - http://www.gamershell.com/download_36496.shtml סרטון - http://www.gametrailers.com/player/35150.html
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הוא עובד אצלי ב20 פריימים פחות מפיפא 2005...למרות שהגרפיקה נראית לי בדיוק אותו דבר(גם אם אני שם SUNNY DAY עדיין זה עובד על 45 פריים בממוצע) יש לי פנטיום 1.8 9600 פרו זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יצא היום חם מהתנור!! תראו איך הצפיות טסות לשמיים הוא פשוט תותח חח תראו עוד סרטונים שלו כולם מצחיקים! יש לו גם "מיני סדרה" אם אפשר לקרוא לזה חח 4 חלקים של Songs in Real Life חפשו תראו גם קטלני
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-