משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם אמרו לי שבקונטאר סטרייק כדאי להוריד את ה אקסלראישון accelirtion מצטער אם אני לא רושם את זה נכון מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן פורום משחקים התקנתי היום GENERALS בציפיה שהמשחק ירוץ חלק ואכן רץ חלק אבל על 31FPS לא ניסיתי עדייןMP , אני משחק בSKRMISH על HIGH 1024 X 768 , איך אפשר לבטל את ה'מגביל' לFPS ? כי שהעלתי את המהירות עד הסוף זה הגיע ה85 FPS בכיף Amd Athlon64 3000+ Epox 8KDAJ 512MB ADATA 400MHZ 6800GT XFX מקווה שזה קשור לכאן. *תודה.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הגיע הזמן שיחזרו לעבר בהווה אני לא חושב שמאז "הדור הבא" בקונסולות ואפילו בPC, יצא משחק שמבוסס על מלחמות העבר (WW2) בגרפיקה חדשנית. לא יודע מה אתכם, אבל קצת נמאס מהלוחמה המודרנית. אני חושב שחלבו את הפרה הזאת קצת יותר מידי :-) נקווה שזה יהיה משהו טוב.....
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בואו לגלות מה גרם ליצירתה של סדרת משחקי הפעולה המפורסמת מכולן שמלווה אותנו כמעט יותר מ-20 שנים והפעם הסיפור מאחורי אחד המשחקים המשפיעים ביותר על תעשיית הגיימינג בכל הזמנים. משחק שנחשב לאבא של משחקי ה-First Person Shooters ועוד שנים לאחר מכן חברות משחקים התייחסו אליו כהתנ"ך של משחקי היריות.משחק כל כך טוב, שאפילו כיום יותר מ-20 שנים אחרי שיצא, אנשים עדיין משחקים במודים של המשחק המקורי מ-1993. אנו מדברים כמובן על Doom. הסיפור של Doom מתחיל בחברה לפיתוח משחקי מחשב בשם Id Software שהוקמה בשנת 1991 ע"י ארבעה חברים: ג'ון קארמק, ג'ון רומרו, אדריאן קארמק וטום הול. וזאת לא הייתה סתם עוד חברה, כי ג'ון קארמק היה בחור שאפתני שעם כל משחק ומשחק שהוא וחבריו פתחו חיפש תמיד…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי COUNTER STRIKE CONDITION ZERO ואני רוצה שהוא יופיע בSTEAM איך עושים את זה??? בבקשה תעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
למרות שאני שונא משחקים כיום בילדותי חרשתי על כל משחק והיה לי כל קונסולה כמעט. אז הנה למשוגעים לדבר אמולטורים(תוכנות אשר מחקות חומרה) של כל הקונסולות שהיו אי פעם. תהנו... http://www.arcadeathome.com/console.phtm וזה לPS2 http://www.arcadeathome.com/ps2.phtml וזה לPS1 http://www.arcadeathome.com/psx.phtml וזה לנינטנדו 64 http://www.arcadeathome.com/n64.phtmll
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את החבילה השלמה של כל המשחקים של FEAR דרך סטים ב10$ הבעיה היא שסטים מתייחס לFEAR ולחבילות ההרחבה שלו כאילו הם משחקים שונים. הם מופיעים בLIBRARY בקטגוריות שונות. ובDOWNLOADS הם מופיעים כקטגוריות שונות אשר לכולם אותו גודל 17GB. וקצבי הורדה שונים. כל אחד סיים להוריד כמות שונה של מידע כך שאני יודע שזו לא אותה הורדה ששכפלה את עצמה. מה שעשיתי בינתיים זה עצרתי את ההורדה של שתי ההרחבות. דבר נוסף מוזר הוא שבציור של ההורדה (שלא כמו בשם שלה) רשום FEAR: INCLUDES .....EXPANSIONS. מה לעשות? האם זה יסתדר?[br]פורסם בתאריך: 23.12.2010 בשעה 16:40:03 סליחה על ההקפצה. בבקשה תעזרו לי.יש לסטים דרך ליצור איתם קשר ישירות?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלומות פורום משחקים, לא מזמן רכשתי את המשחק Call of Duty ואני נתקל בכמה בעיות.... קודם כל ברגע שאני בוחר רמה, המשחק פשוט לא רוצה להתחיל הוא פשוט לא עושה כלום כנ"ל בעת לחיצה על קרדיטס, פשוט לא קורה כלום אותו דבר לגבי המולטיפלייר, אני לא מצליח להפעיל.. עכשיו עוד דבר המסך שלי במשחק כולור אפור + שחור בלי שום תמונת רקע, זה צריך להיות ככה? (אני יצרף תמונה למקרה שזה לא יהיה מובן) תודה מראש לעוזרים ממני, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול להזכיר לי איך אני בודק fps באנריל 2003? אני לא רוצה תוכנה מסויימת כי יש לי fraps, אני רוצה את הפקודה שרושמים בתוך המשחק עצמו. מצטער שפתחתי נושא שלם בשביל שאלה קטנה אבל חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי תשובה. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק (לא מיין מניו אלה כבר המשחק עצמו) ברגע שאני זז עם המסך (לכול כיוון לא משנה לאן) התמונות נראות כאילו עולות אחת על השניה זאת אומרת שאין חידוש פיקסלים לפי איך שזה נראה הנה תמונה אם אתם רואים את התמונה אז בצד ימין למטה אפשר לראות מן ערבוב מוזר של כול מיני דברים שונים ומשונים למישהו יש מושג מה לעשות? אני לא יודע אם זה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך או אולי חוסר התאמה של חומרה אין לי מושג הכרטיס מסך שלי זה gefore fx 5200 זכרון 256 ראם ומעבד 1.6 גיגה הרטז
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הי חברים! מדי פעם אני מעלה פה סרטון, אבל הפעם יש לנו משהו באמת יוצא דופן - בסביבות חמישה חודשים של עבודה, מחקר, ראיונות מצולמים וכן הלאה, ומזה יצא בסוף אחד הסרטונים המושקעים ביותר שלי! יש פה סיפור על משחק וההיסטוריה שלו, אבל זה גם סיפור של אנשים שגדלו פה, ואיך הכל התחיל בישראל רגע לפני שהיה אינטרנט מהיר בכל בית. פשוט מתרגש להראות לכם את הסרטון הזה, אני מקווה שתהנו ממנו!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
-
קניתי מחשב חדש ושיחקתי ב age of empires 2 ואחרי הרבה זמן (בעיצומו של המשחק שיש מלא חיילים וכל זה לכל אחד הרבה אובייקטים בוא נגיד) זה מתחיל להיות איטי פתאום... עד רמה שכבר לא כל כך כיף לשחק... בהתחלה זה פעל מהר מאוד חלק בלי שום בעיה רק אחרי כמה זמן שהמשחק מתקדם זה ככה... זה המפרט של המחשב: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך 9800gtx+ 512 ram מערכת הפעלה: speedy vista ברקע ששיחקתי פעל רק האנטי וירוס סגרתי אפילו את האייסיקיו ואת המסנג'ר... זה הגיוני שזה ככה? זה קרה לי גם במחשב הקודם... רק בשלבים מוקדמים יותר... או שהיה פחות אוויבים(ואוביקטים על המסך) (המחשב היה 1.7 386 ראמ) תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בואו לקבל משחקים ותכנים בשווי כולל של אלפי דולרים - עם תשלום של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך צלף טוב! אני פשוט רוצה צלף וצריך לעשות36 פגיעות אך לא הצלחתי אז חשבתי שמישהו יכול לעזור לי בזה שאני יביא לו את הUSER שלי והוא בטובו יוכל להסיג לי את הצלף באימונים אבל רק את זה של הצליפה עם הM16 של ה36 פגיעות לפחות
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני ואח שלי רוצים לשחק אחד מול השני יש לנו רשת אבל אנחנו לא יודעים איך אפשר לשחק דרך המשחק אחד נגד השני בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה הדרישות של BF2 כדי שיהיה בגרפיקה הכי גבוהה(כרסיס מסך, זכרונות וכו...) :s05:
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נכנסתי לשחק היום ב UFO ואחרי שעברתי מהסמך האסטרטגי (עם כדור הארץ) למסך השני בעיר המצלמה לא מפסיקה להסתובב סביב השחקנים ??? מישהו יודע איך לסדר את זה ? יכול להיות שלחצתי על איזה כפתור בטעות ???
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שיוריד עכשיו!!! איזה דמו ענק, חבל שנגמר מהר כל כך בדוק אני קונה תמשחק כשייצא אגב, שימו לב לדרישות המערכת וגודל ההורדה(1.6GB הקובץ) הנה לינק להורדה למנויים בויגיימס http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=24053&seqDownloadTypeID=1
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם ויסטה והתקנתי את המשחק קומנדוס 2 שנמצא ברשותי כמה שנים ועבד בXP השאלה איך אפשר לעשות שזה יעבוד בויסטה. השגיאה היא DIRECTX 5 NOT FOUND תודה לעוזרים! :-\
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי. יש לאחי ג'ויסטיק חדש והוא מחפש משחקי מסוקים (אחרי שחרש על Flight Simulator) טובים. Helicopter Strike Force לא ממש להיט... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בקיצור השתמשתי ב 6 משימות עם צ'יטים מתוך 27 בלוס סאנטוס. זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
crysis 2 שנקנה בsteam במבצע קורס מעט עם תחילת ההפעלה. אפילו לא מגיע למשחק עצמו אלא לחלון ההרשמה. ואז נסגר. ראיתי ברשת כל מיני עצות טכניות שאנני מבין איך ליישם האם מישהו נתקל בבעיה הצליח לפתור אותה ומוכן לעזור?