עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gilad16,

אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  2. בואו לרכוש משחקים מדליקים במחירים מוזלים - וגם לקבל את גרסת הבסיס של For Honor מבית יוביסופט ללא עלות כלל לכתבה

3. Started by H.I.V,

מישהו יודע מתי הוא יוצא? אני מת שכבר יצא

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by Rondh,

חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!

5. Started by INFERNO,

אנשים רוצים למכור את Blizzard החברה :-\ :'( :'( http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4205 תקראו

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. Started by aviran_n,

התחלתי את המשחק, אחרי שבחרתי מכונית ועשיתי איתה מסלול אחד והחלטתי להישאר איתה, מתחילים מירוץ בו אני ועוד 2 רכבים ולא הבנתי ממש מה עלי לעשות שם... אשמח לקבל עזרה/הדרכה...

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by kip,

אהלן, יש לי בעיה, מקווה שמישהו יוכל לעזור... ה PS2 הפסיק לעבוד!!! יש לי מכשיר עם גיים שרק בן מס' שנים, הוא מסרב להעלות משחקים בזמן האחרון, הדיסק של גיים שרק עולה וזהו, נתקע עם הכנסת דיסק משחק. דיסק מוסיקה כן עולה, גם דיסק ניקוי אז אני לא חושב שנשרף משהו אלא יצא מכיוון (מה שזה לא אומר...) יש מישהו שאפשר לקחת אליו באזור ב"ש? מישהו אמין.... ואם כבר בשטויות עסקינן... הגיים שרק הוא דבר מעצבן תחת, להחליף דיסקים...עולה...לא עולה... מישהו יכול לומר משהו על צ'יפים? מה טוב היום, כמה עולה, איפה לקנות, כאן או להזמין מארה"ב? מחכה לתשובתכם המהירה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by tsvika,

ככל שאני מתקדם אני שומר ושומר ואז אני יוצא מהמשחק וכשאני חוזר לשחק אני מתחיל מהעיר האחרונה שאליה הגעתי ולא מהמקום שבו שמרתי לאחרונה זה אמור להיות ככה?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by pringles,

אני צריך המלצה למשחקים של direct 3d ולא opengl יש לי בעיה עם הכ. מסך.... אז בינתיים עד שאני אשלח לתיקון הייתי רוצה לדעת איזה משחקים בDIRECT3D אפשר לשחק?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  10. אורח גיימר במיל'
    Started by אורח גיימר במיל',

crysis 2 שנקנה בsteam במבצע קורס מעט עם תחילת ההפעלה. אפילו לא מגיע למשחק עצמו אלא לחלון ההרשמה. ואז נסגר. ראיתי ברשת כל מיני עצות טכניות שאנני מבין איך ליישם האם מישהו נתקל בבעיה הצליח לפתור אותה ומוכן לעזור?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by ^Daemon^,

שלום לכם, לאחר שהורדתי את גרסת המשחק הפרוצה ונהנתי מאוד מהסינגל פיילר אני מעוניין לרכוש את המשחק בגרסתו האחרונה. ברשותי היום גרסת Battlefield.3-RELOADED ותיקון Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911 שמבטל את ה DRM. האם עלי לרכוש גרסא מלאה להורדה או שמספיק לרכוש CD-KEY? חשוב לומר שאני מעוניין בגרסא המלאה כולל ההרחבה. אני לא מעוניין לקנות סידי בשפה הרוסית. תודה.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את המשחק ואשמח לדעת מהיכן הכי כדאי לרכוש את המשחק? מכל הבחינות (מחיר, שירות, וכו') תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by SinfuL-,

סוף סוף הוא עובד על המחשב החדש על הכי גבוהה אני מדבר על HIGH לא על ULTRA כי אמרו לי שיש באג שאצל כולם זה עובד על 1FPS אז לא ניסיתי אפילו.. התקנתי את המשחק והתחלתי מירוצים אבל לא הבנתי מה המטרה של המשחק.. במסלול הראשון עם הבאגי הזה לקחתי מקום ראשון ועברתי למירוץ הבא ולקחתי מקום 13 משהו כזה ועדיין זה סימן לי כאילו סיימתי אותו.. זה בסדר? יעני צריך לעבור שם את כל המסלולים בטבלה לא משנה באיזה מקום או מה לא הבנתי איך זה הולך אז שמישהו יסביר לי בבקשה.. ועוד משהו.. יש בכמה אפשרויות שאפשר לבחור ULTRA, איזה מהם עושה את הבאג?

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by ETB,

אני תקוע בשלב השני עם הפקינק ליזרים בחצר. אני אמור איך שהוא לנטרל את החרא הזה. איך?????

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by eyal,

שאני נכנס לקטגוריית ההתאמנות אז כתוב שעברתי את האימון הבסיסי (באמת סיימתי) וכשאני מעביר לאימון הטקטי הכל הול טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לאימון עצמו אני עושה: הבא, הבא, הבא והוא חוזר לי למסך הראשי!!!! יש משהו שעשיתי לא טוב!!!??? עריכה: לא ראיתי את הת'רד למטה!!!!!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by sgt_flippy,

מהו המשחק רשת המוני שאתם ממליצים כי אני רוצה לשחק במשחק רשת שדומה ל -mu (כן כן אתם יכולים לסקל אותי באבנים) אבל אני פשוט אוהב את הסגנון של המשחק הזה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  17. תגובות שליליות מבחינות האלפא? קצב מכירות מוקדמות מאכזב? בעיות בפיתוח? הפרק החדש בסדרה של EA Games שיחזיר אותנו לימי מלחמת העולם השנייה יגיע רק בסוף חודש נובמבר לכתבה

18. הוא הופך לכחול אחרי שהוא שואב מהשלט חשמל לפני זה הוא היה בעל חשמל צהוב והיה קל להביס אותו אחרי שהוא נהיה כחול הוא כבר בלתי ניתס לנצחוןן

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  19. קונאמי מתכוננת לעוד שנה של מלחמת עולם מול EA ופיפא עם סרטון בכיכובו של ניימאר, שעבר דיגיטציה מרשימה במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c-pro-evolution-soccer-2016/

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by rikus,

http://www.gamershell.com/news/41049.html תמונות: http://www.2-worlds.com/?l=en&act=scr# מזכיר את DUNGEON LORDS מי ששיחק...דווקא דמו ממש ארוך, והמשחק לא כזה גרוע, מין שילוב של דיבאלו עם אוביליוויון

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם שבוע הבא אני נוסע לפריז ועוד כמה חלקים בצרפת ואני מעוניין לקנות שם את ה PSP רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה זה עולה שם והאם זה כדאי דבר שני רציתי לדעת האם ניתן לחבר את זה לטלוויזיה! ואם וכאשר אני אקנה האם יש חלקים נלווים שהם חובה!

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by לביא,

אפילו הכי ישן

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. משחק שווה ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. בואו לקבל משחקים ותכנים בשווי כולל של אלפי דולרים - עם תשלום של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה

25. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12560 בקיצור אתר אינטרנט שאמור היה להיות אתר שניבנה על ידי מעריצי PSP ניבנה על ידי סוני :lol:

• 3 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים