משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לא שיש הבדל משמעותי אבל לכל אלא שרוצים עוד איזה כמה FPS ב GTA אולי זה יעזור מעצבן שבכל הבדיקות תמיד שוכחים את NOD32 למרות שבהמון מבחנים הם לוקחים מקומות ראשונים. בכל מקרה ההבדל הוא די זניח אבל נראה שקספרסיקי מקום אחרון וביט דפנדר מקום ראשון. ------------- קישור לכתבה המלאה: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2336629,00.asp
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש נאשות אחרי חנות שמוכרת מדריכי אסטרטגיה (STRATEGY GUIDE) של משחקים בארץ... מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש אתר שיש אפשרות להוריד ממנו צ'טים או טריינרים לאנריל טורנמנט 2003 . חיפשתי אך לא מצאתי ולכן יגעתי ------------ אשמח לכל גלגל הצלה שתזרקו לי
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
בקיצור השתמשתי ב 6 משימות עם צ'יטים מתוך 27 בלוס סאנטוס. זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן פורום משחקים התקנתי היום GENERALS בציפיה שהמשחק ירוץ חלק ואכן רץ חלק אבל על 31FPS לא ניסיתי עדייןMP , אני משחק בSKRMISH על HIGH 1024 X 768 , איך אפשר לבטל את ה'מגביל' לFPS ? כי שהעלתי את המהירות עד הסוף זה הגיע ה85 FPS בכיף Amd Athlon64 3000+ Epox 8KDAJ 512MB ADATA 400MHZ 6800GT XFX מקווה שזה קשור לכאן. *תודה.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא אומר שהמשחקים רצים לו מהר מידי. לדוגמא קונטר סטרייק מקורי רץ לו חלק וקונטר סטרייק פרוץ רץ מהר מהרגיל. יש לו כרטיס מסך GeForce 6200 ומעבד +AMD Athlon 64 x2 3800. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי COUNTER STRIKE CONDITION ZERO ואני רוצה שהוא יופיע בSTEAM איך עושים את זה??? בבקשה תעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני משתמש חדש ב BF3 איך מחפשים שרתי משחק ? כרגע אני משתמש בחיפוש דרך הדפדפן האם יש דרך אחרת ? (כמו לדוגמא ב BF 2 דרך המשחק עצמו)
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אחד המשחקים שיותר נהניתי לשחק . אם אני לא טועה נסיונות התקנה של המשחק על XP לא ממש צלחו(או בעצם על ויסטה 64ביט ).... האם יש משחק שדומה לו?או משחק המשך ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כמן כמו כל דבר דורש אימוץ של מפתחי המשחקים במנועים שלהם, אבל בהחלט נראה מרשים ומבטיח: https://www.neogaf.com/threads/amds-new-femfx-physics-based-cpu-library-offers-lifelike-object-deformation-and-destruction.1516162/
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אוהבים את סדרת Total War: Warhammer? לא כדאי לכם לוותר על הדילים בחנות הגיימינג המקוונת הגדולה ביותר שיוכלו לספק לכם את כל התכנים שלה בעלויות מקוצצות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
שלומלום לכם... אני ב44% במשחק ואני לא רואה מירוצים על המפה לא בשביל ג'יפ ולא בשביל רכב רגיל ממש כלום!!! אני לא יודע מה לעשות..
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
משחק ממש כיף בנתיים, למרות שלקח לו המון זמן להוריד בגלל שהוא עובד דרך TORRENT..? מוזר שהם פשוט לא שמים את זה ברשת להורדה.. בכל מקרה-אני בסה"כ שלב 3 ויש קטע שאפילו שחקן של שלב 1 יכול להרוג אותי בקלות...וגם אני הצלחתי להרוג כמה פעמים שלב 5 או 6-זה קרה שהרבצתי הרבה ואז התחיל לרדת לי מהקו הירוק? ואז זה הרג אותו... עוד כמה שאלות-כמה זה משנה השריון, שווה לקנות? בקרבות של הזירה, כמה פעמים הורידו אותי עם חרב ואז שהייתי על הרצפה ירו בי עם האקדחים והרגו אותי שהייתי על הרצפה, אני כשאני יורה-הוא כותה לי מעולה מצוין בלה בלה בלה, אבל זה לא הורג בכלל-כשפוגעים בי הקו האדום יורד די מהר..זה בגלל שאני מפספס? בקיצור אחלה משחק..
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
סקר שכל משתמש יוכל להשתתף פעם אחת בלבד :smoke: ותהיה זכות הצבעה רק למשתמשים שרשומים מתחילת אפריל :AR15: :AR15: :AR15: וזאת כדי למנוע פתיחת חשבונות מנויים פיקטיביים, והצבעה שקרית, ובכך לגרום להטיית התוצאות... :nono: אפשר לבחור בין 2 סקרים: : או שכל בוחר יבחר בקומיקס הכי יפה ;D ;D או שכל בוחר יתן ציון בנפרד לכל קומיקס מה אתם אומרים ???
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושיחקתי ב age of empires 2 ואחרי הרבה זמן (בעיצומו של המשחק שיש מלא חיילים וכל זה לכל אחד הרבה אובייקטים בוא נגיד) זה מתחיל להיות איטי פתאום... עד רמה שכבר לא כל כך כיף לשחק... בהתחלה זה פעל מהר מאוד חלק בלי שום בעיה רק אחרי כמה זמן שהמשחק מתקדם זה ככה... זה המפרט של המחשב: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך 9800gtx+ 512 ram מערכת הפעלה: speedy vista ברקע ששיחקתי פעל רק האנטי וירוס סגרתי אפילו את האייסיקיו ואת המסנג'ר... זה הגיוני שזה ככה? זה קרה לי גם במחשב הקודם... רק בשלבים מוקדמים יותר... או שהיה פחות אוויבים(ואוביקטים על המסך) (המחשב היה 1.7 386 ראמ) תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כשאני מגיע לשלב ההתקנה ואני בוחר את התיקיה שברצוני להתקין את המשחק, אני בוחר באפשרות C ואז אני לוחץ INSTALL , התקנת המשחק פשוט נעלמת, כלומר לחצתי INSTALL החלון נעלם וזהו. ככה חזרתי על התהליך כמה פעמים וזה לא עובד. יש רעיונות? עריכה: בסוף הצלחתי להתקין את המשחק, העלתי אותו וכבר היה בפתיחה שמים לב שמשהו בו לא מרשים.. ניסיתי לסדר את המקשים של המשחק וכבר תפסתי עצבים עליו...כזה לא ידידותי. כשנכנסתי למשחק הסתכלתי על הגרפיקה והיא פשוט גרועה. לקחו כזה משחק טוב והרסו אותו. חבל על זמן ההתקנה. סתם תתאכזבו.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
סדרת טראן נגד זרג של מאריןקינג נגד סימבול:
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה (Steam), וחשבתי על לקנות את המשחק דרך האתר עצמו (מוצע ב 10 דולר) נראה נחמד מאוד בתאכלס. עכשיו ממה שראיתי אין איזה הסבר על איך המשחק מגיע אלי או אם הויזה שלי תתקבל דרך האתר עצמו (ויזה ישראלית לא בינלאומית), אז רציתי לשאול כאן אם מישהו אי פעם קנה את המשחק דרך התוכנה STEAM, והאם ישנם בעיות כלשהם בלקבל את המשחק. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש מן גשרים שמחברים בין מקום למקום ואז יש גשר שבור שאני צריך להגיע לצד השני ויש שם משאית.איך אני עובר לצד השני של הגשר????
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12560 בקיצור אתר אינטרנט שאמור היה להיות אתר שניבנה על ידי מעריצי PSP ניבנה על ידי סוני :lol:
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, מה המצב? התקנתי את Battlefield 1942 ושמתי CRACK, עדכנתי הכל.. ושאני מנסה לעלות אותו הוא נותן מסך שחור ויוצא בחזרה לוינדוס! יש לי radeon 9700 דרייבר גירסה 3.6 , winXp , 512 זיכרון , DX9(לציין עוד משהו?) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לאחר כחצי דקה עד דקה של משחק ברשת, זה יוצא לי מהסרבר ואני מקבל את ההודעה הבאה: למשהו יש מושג איך אפשר לפתור תבעיה הזאת ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה הדרישות של BF2 כדי שיהיה בגרפיקה הכי גבוהה(כרסיס מסך, זכרונות וכו...) :s05:
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-