משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אם נגיד אני רוצה לקנות משחק מsteam ואני רוצה לשלם דרך פייפל. הם לוקחים איזה תשלום או ריבית בגלל שאני משלם כביכול דרכם?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
אני משתמש חדש ב BF3 איך מחפשים שרתי משחק ? כרגע אני משתמש בחיפוש דרך הדפדפן האם יש דרך אחרת ? (כמו לדוגמא ב BF 2 דרך המשחק עצמו)
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה error in cglobalclientmgr::init() couldnt initialize debrismgr make sure the attributes\debris.txt file is valid
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הוא הופך לכחול אחרי שהוא שואב מהשלט חשמל לפני זה הוא היה בעל חשמל צהוב והיה קל להביס אותו אחרי שהוא נהיה כחול הוא כבר בלתי ניתס לנצחוןן
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
פעם היה פה דיון עם כל המשחקים שעתידיים לצאת עם תאריכים השחרור שלהם בצורה מסודרת. זה עדיין קיים ופעיל? אפשר קישור?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני משחק WOW חצי שנה על סרברים אירופאיים , אבל כל חברי משחקים בסרברים של US. עכשיו אני רוצה להחליף את ה Account שלי ל - Account אמריקאי. חשבתי או להחליף אותו ב Ebay עם אמריקאי או למכור אותו ולקנות שוב את הגירסה האמריקאית. הבעיה היא שאני לא שמרתי את כל המידע שיש לי על ה Account ולא שיחקתי בו כבר חודש. יש דרך לקבל את כל המידע על הדמויות בלי לעשות הרשמה לחודש שלם ? אם יש לכם רעיונות משלכם אני אשמח לשמוע... :] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע הבא אני נוסע לפריז ועוד כמה חלקים בצרפת ואני מעוניין לקנות שם את ה PSP רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה זה עולה שם והאם זה כדאי דבר שני רציתי לדעת האם ניתן לחבר את זה לטלוויזיה! ואם וכאשר אני אקנה האם יש חלקים נלווים שהם חובה!
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כשאני מגיע לשלב ההתקנה ואני בוחר את התיקיה שברצוני להתקין את המשחק, אני בוחר באפשרות C ואז אני לוחץ INSTALL , התקנת המשחק פשוט נעלמת, כלומר לחצתי INSTALL החלון נעלם וזהו. ככה חזרתי על התהליך כמה פעמים וזה לא עובד. יש רעיונות? עריכה: בסוף הצלחתי להתקין את המשחק, העלתי אותו וכבר היה בפתיחה שמים לב שמשהו בו לא מרשים.. ניסיתי לסדר את המקשים של המשחק וכבר תפסתי עצבים עליו...כזה לא ידידותי. כשנכנסתי למשחק הסתכלתי על הגרפיקה והיא פשוט גרועה. לקחו כזה משחק טוב והרסו אותו. חבל על זמן ההתקנה. סתם תתאכזבו.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש מן גשרים שמחברים בין מקום למקום ואז יש גשר שבור שאני צריך להגיע לצד השני ויש שם משאית.איך אני עובר לצד השני של הגשר????
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אחרי שנים שלא שיחקתי במשחק החלטתי לחזור למוטב.. עכשיו יש לי בעיה מוזרה שפתאום הופיעה. אין לי מושג למה זה קורה, אני משתמש בSP2 ודריברים 67.02. המפרט שלי בטוח לא מהווה בעיה. הבעיה הזאת, מופיעה רק לפעמים, בערך כל כמה דקות. יש למשהו מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.shacknews.com/article/73856/conquest-gets-kickstarter-for-rts-sequel http://www.kickstarter.com/projects/1869102574/conquest-2-vyrium-uprising-rts-fans-unite הנה תזכורת לגבי המשחק הראשון בסדרה - http://en.wikipedia.org/wiki/Conquest:_Frontier_Wars http://www.metacritic.com/game/pc/conquest-frontier-wars http://www.gamerankings.com/pc/340780-conquest-frontier-wars/articles.html המשחק הוא RTS בסגנון של HOMEWORLD, NEXUS ו - SINS OF THE SOLAR EMPIRE.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים! אם אני לא טועה קראתי בכמה מקומות שאפשר לעשות כזה דבר, אני עובד עם WIN7 שמפעיל הכל תחת 10.1 ,תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו יודע האם medal of honor warfighter יצא גם ל psp
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי הורדתי את הבטא של המשחק הנ"ל. יש עוד מישהו שהוריד את המשחק? בכל מקרה- הביצועים אצלי לא טובים. אני מפעיל את המשחק עם הגדרות MED פחות או יותר, והמשחק עדיין מגיע ל 15 FPS בעומס ואפילו לפחות מ 10 בעומס כבד מאוד. בעקרון המחשב שלי הוא בערך המפרט המומלץ ולכן זה לא כל כך מסתדר לי. האם יש פה מישהו שיש לו נסיון עם המשחק? ד"א- המשחק נראה מבטיח.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי שהמשחק יצא בקרוב לPC,האם יש תאריך מדויק?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשעת אם אפשר לשחק בקארבון עם אנשים ברשת. שמעתי שיש איזשהו פאץ' שמאפשר זאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התפתחות מפתיעה בהחלט בעולם הגיימינג הופכת את החברות ZeniMax ו-Bethesda לחלק ממערך פיתוח הגיימינג האישי של חברת מיקרוסופט - בתמורה לתשלום אימתני של 7.5 מיליארד דולרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי יש מישו שמוכר סיריאל אורגינלי כמובן למשחק call of duty 4?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש נאשות אחרי חנות שמוכרת מדריכי אסטרטגיה (STRATEGY GUIDE) של משחקים בארץ... מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שאני מזיז את העכבר אז רואים את התפריט בקירטוע אולי דריברים
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי את המשחק Dungeons&Dragons Online. מאחר והמשחק לא היה בשל והמחשב הישן בקושי עמד בדרישות המינימום ביטלתי את החשבון אחרי חודש. מאז חלפו שנתיים והחלטתי לראות מה השתנה במשחק. הבעיה שאני לא זוכר את שם המשתמש ולא יכול להפעיל את החשבון. ניסיתי לשלוח מייל לחברה, אבל כדי לשלוח מייל (דרך מערכת פנימית של החברה) אני חייב שם משתמש. מה עושים בכזה מצב?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר שהורדתי את גרסת המשחק הפרוצה ונהנתי מאוד מהסינגל פיילר אני מעוניין לרכוש את המשחק בגרסתו האחרונה. ברשותי היום גרסת Battlefield.3-RELOADED ותיקון Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911 שמבטל את ה DRM. האם עלי לרכוש גרסא מלאה להורדה או שמספיק לרכוש CD-KEY? חשוב לומר שאני מעוניין בגרסא המלאה כולל ההרחבה. אני לא מעוניין לקנות סידי בשפה הרוסית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעשות סדר עם כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת עד סוף השנה ובעיקר בספטמבר אוקטובר. אני רוצה לדעת על איזה משחק להשקיע בזאנר של FPS. לפי מה שאני יודע יוצאים בקרוב: BF3 , CODMW3 . אבל לאחרונה שמעתי על משחק שנקרה RAGE ועוד כמה טובים שאני לא זוכר (משהוא אי של זומבים ועוד כמה). אם אפשר בבקשה רשימה של הכותרים הטובים הצפויים בזמן הקרוב? אגב גם את המשחק dead space 2 מאוד אהבתי ולא יודע אם זה נקרה FSP, אם אפשר גם להזכיר בסגנון הזה. שאלה נוספת: יש לי כרטיס HD6850, לצפות שדברים כמו BF3 ירוצו חלק על מקסימום הגדרות (ב- 1080P)? מבחינת מעבד וזיכרון אני מסודר.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-