משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא מראה מסך שחור ואת הסמן עכבר של המשחק ואז יוצא לדקסטופ, כשהמשחק כביכול ממוזער ושאני מעלה אותו עם alt+tab אותו הדבר קורה שוב. בכל הזמן שהמשחק ממוזער העכבר של הווינדוס קיים אבל בלתי נראה, עד שאני סוגר את המשחק עם ctrl atl delete. יש לציין שהדבר קורה גם במשחקים אחרים, יותר ישנים, כמו Porsche Unleashed יש לי כרטיס מסך X800 pro 256 עם catalyst 6.8 (עשיתי בדיקה ב6.5 ועדיין לא עבד) תודה מראש דוד
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כל 13 שניות בערך אני שומע צפצוף מהרמקולים בזמן המשחק... השאלה היא אם זאת בעיה במשחק או שזאת איזושהי בעיה שקשורה במחשב? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני משחק כבר שבוע במשחק ונראה לי שהוא מלא בכל מיני באגים, היום אני בא לעלות את המשחק והמשחק פשוט מסרב להעלות ואני מקבל איזו הודעת שגיאה,לא יודע מה קורה פה. דרך אגב מישהו יודע היכן נשמרים השלבים שכבר עברתי אני רוצה להסיר את המשחק ולהתקין מחדש ואין לי כוח להעבור שוב את אותם השלבים.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולא שמרתי את השמירות,אני נימצא בשלב הזה של הגשר קצת אחרי הגשר כבר לחצתי על הכפתור והרגתי את כולם וניכנסתי בפנים. תודה.
-
-
ברמה שצריך להפעיל את המגדלים בעבר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
חבר'ה... הנושא הוא פשוט אנא הצביעו לטובת משחק הפעולה החביב עליכם מהאפשרויות הנ"ל
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני ממש מאוכזב...המשחק לא עמד אפילו בציפיותי הבסיסיות לאחר ששיחקתי בPrince of persia:Sands of time שהיה משחק מעולה,מלוטש,עם קו עלילה אחיד,משחקיות מקורית ומיוחדת,אופי מיוחד,וסיום אדיר במיוחד,קיבלתי את POP:WW ההמשך החדש שלו,שהיה מבטיח בהרבה ממנו-הם הבטיחו עיצוב שלבים יותר אינטנסיבי,מערכת קרבות חדשה[והיא מאוד אדירה ומהנה ד"א],אויבים קשים וחכמים והרבה,וקו עלילה מוצלח...הרבה מאלה לא ממש אמיתיים... עיצוב השלבים עצמו הוא די משמים...הכל דיכאוני,אפל,ומסיבה לא ברורה מתכנתי המשחק החליטו כי המשחק צריך להיות "חופשי" וכי השחקן יוכל להסתובב חופשי בעולם המשחק,טעות מרה,פשוט טעות איומה...בשל עיצוב השלבים ה"פתוח",אנחנו זוכים לחזור על אותם מקומות במהלך המשחק אולי 200000 פעמים....פרט לכך-ישנם…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם היילו כל פעם שאני מנסה להריץ אני מקבל בעיה עם ה D3D ואז הוא מחייב אותי לצאת מהמשחק ואומר להריץ את DXDIAG יש לי את ATI 8500 עם CATALYST 3.7 התקנתי את DX90B ועדיין לא עובד למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אה וכן WINDOWS XP AMD 1800 1024 RAM תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי בטעות 5 מכוניות שלא שוות את הקניה..ועכשיו אני רוצה לקנות אחרות..אין מצב שאני יכול לקנות אותם? לקנות אחרות במקום מה שיש לי או למכור\להחליף?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המשחק פועל לי בערך פי 2 יותר מהר ממה שהוא צריך לפעול...איך אפשר לסדר את זה? בזה שהוא פועל פי 2 יותר מהר כלומר..רק המשחק...לא הוידאו ...נניח האויבים שמולי והמלכודות הרבה יותר מהירות כמו כן גם הנסיך
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות כל מני מדריכים של קהילות בחו"ל אבל זה לא ממש עובד... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש משחק מסויים שראיתי אותו בזמן של האיפון הראשון שיש פצצות שנדלקות וצריך ללחוץ על פצצה אחר פצצה לפני שהיא מתפוצצת אני מחפש ךהוריד את המשחק הזה רק אני צריך את שמו. אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
-
יש איזה אפשרות להוריד CS:S לא דרך STEAM כי STEAM פשוט איטי מדי לא עובר את ה-20 KBPS.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המשחק הראשון היה ממש טוב , לא מבין למה הוא קיבל ביקורות לא טובות. לפני כמה זמן ראיתי ש-obsidian רוצים להפיק את השני, מישהו יודע מה קורה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לשחק בקלאסיקה הזו, אבל הגרפיקה כבר התיישנה יותר מידי בשבילי. מישהו מכיר מודים לשיפור הגרפיקה (רזולוציה מודרנית, AA וכד)
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
משחק ממש כיף בנתיים, למרות שלקח לו המון זמן להוריד בגלל שהוא עובד דרך TORRENT..? מוזר שהם פשוט לא שמים את זה ברשת להורדה.. בכל מקרה-אני בסה"כ שלב 3 ויש קטע שאפילו שחקן של שלב 1 יכול להרוג אותי בקלות...וגם אני הצלחתי להרוג כמה פעמים שלב 5 או 6-זה קרה שהרבצתי הרבה ואז התחיל לרדת לי מהקו הירוק? ואז זה הרג אותו... עוד כמה שאלות-כמה זה משנה השריון, שווה לקנות? בקרבות של הזירה, כמה פעמים הורידו אותי עם חרב ואז שהייתי על הרצפה ירו בי עם האקדחים והרגו אותי שהייתי על הרצפה, אני כשאני יורה-הוא כותה לי מעולה מצוין בלה בלה בלה, אבל זה לא הורג בכלל-כשפוגעים בי הקו האדום יורד די מהר..זה בגלל שאני מפספס? בקיצור אחלה משחק..
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
לפעמים שאני בתוך המכונית וחושך לא רואים טוב איך מדליקים את האורות? אני יודע שיש את אנטר שזה מפעיל רק לשניה בחוץ אבל איך מדליקים קבוע? שהיה גם מבפנים? יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-witcher-3-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-