עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כבר תקופה ארוכה אני מנסה אבל לא מצליח לסיים את המשחק המשחק קשה מידי לדעתי

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by xb,

כשאני מנסה להתקין את המשחק Need for speed underground 2, ושההתקנה מגיעה ל-91% בערך יוצאת הודעה שאומרת שיש בעיה להעתיק את הקובץ SDAT.VIV... יש לי אפשרות לבטל את ההתקנה או לנסות להעביר את הקובץ (retry)... אם אני לוחץ retry אז ההתקנה ממשיכה עד 100% ואז זה כותב את זה כל שנייה לא משנה כמה אני לוחץ retry. אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני ישמח לשמוע! תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by ryu,

אם למישהו פה יצא לשחק או לקרוא לגביי המשחק SONIC ADVENTURE של הדרימקאסט אז אני רוצה לשאול אם מדובר באותו משחק שיצא למחשב (SONIC ADVENTURE DX DIRECTORS CUT)??? אני הורדתי את הדמו שלו סתם כדי להתרשם וזה נראה לי בדיוק אותו משחק שיש בדרימקאסט... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  4. איזה משחקים למחשב אפשר לשחק שני אנשים באותו זמן (split Screen) שהם לא פיפא ופרו וכל משחקי הספורט האלה??? אני יודע שBlur אפשר לשחק ספליט סקרין אבל איזה עוד יותר בסגנון יריות ופעולה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by dor18,

לכל המעוניינים , ניתן להוריד את הדמו של המשחק..... בכל אופן אני ראיתי את ההורדה באתר טורנט לא יודע אם מותר לפרסם תשם שלו... תהנו 8) גודל הקובץ: 1.86GB

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by asilic,

יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by אוריפ,

שלום! יש לי דיסק מקורי לגמרי ששילמתי עליו מחיר מלא, של דיסק DVD של FAR CRY. מכיוון שאני רוצ הלשחק ברשת של הבית באתי לשכפל את הדיסק בשביל לשים אותו בעוד מחשב ולהריץ את המשחק במקביל על 2 מחשיבם. עשיתי DVD COPY דרך NERO, וכשהכנסתי את הדיסק פנימה, הAUTORUN של המשחק עולה אבל כשאני לוחץ PLAY הוא אומר לי להכניס את הדיסק לכונן! מישה ויודע איך מתקנים זאת או מאיפה להוריד תוכנה שלא תאלץ אותי להכניס כל פעם את הדיסק? למנהלים - הדיון הזה חוקי לגמרי מפני ששכפלתי את הדיסק למטרות שימו שעצמי בלבד ואני לא מפיץ את הדיסק. תודה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  8. Started by nadav275,

שלום הורדתי את המשחקים של VALVE- hl2 counter stike וכו' דרך steam down במחשב הישן שלי p3 מכיוון שאליו מחובר האינטרנט המהיר.. ההורדות הסתיימו, ורק עכשיו אני רואה שמה שהורדתי זה לא ההתקנה אלא המשחקים עצמם. השאלה היא מה אני עושה כדי להעביר אותם למחשב שלי? והאם תהיה אפשרות לשחק אותם ב offline mode? תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by Vissor,

מישהוא משחק פה CS החדש?,רציתי לשאול איזה גירסה להוריד ואיזה קראקים צריך בישבילה..??

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by avivlevy,

אני לא מבין המ עושים במשחק הזה? יש כמה מקומות מתחת לאדמה שאתה נלחם עם אנשים ויחיות....... אבל מה עוד עושים? מה אני אמור לעשות בערים ? והפאט של הAA+HDR מישהו יכל להביא לי קישור טוב להורדה?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by aviran_n,

התחלתי את המשחק, אחרי שבחרתי מכונית ועשיתי איתה מסלול אחד והחלטתי להישאר איתה, מתחילים מירוץ בו אני ועוד 2 רכבים ולא הבנתי ממש מה עלי לעשות שם... אשמח לקבל עזרה/הדרכה...

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by kip,

לפני 5-6 שנים היה משחק שבו מטיסים מטוס שהוא מעין מטוס על שלט, בתוך בית... מתחמקים מהספה ודברים כאלה ומפוצצים טנקים צעצוע שיורים עליך... מישהו זוכר? תודה

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by ccc,

אני מחפש כאלה שמבינים בכל הקטע של בניית דמויות ומשחק מקצועי ברשת .... אני מחפש לדעת כמה דברים בכלליות... ICQ 367887

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Cryptonite,

יש משהו שאני לא ממש מבין... אם אני קונה משחק ורוצה לשחק בו אונליין אני צריך להכניס את הדיסק למחשב בשביל בדיקת מקוריות CD? או שאני פשוט מתקין אותו ומסיים את העניין? נ.ב. איפה אפשר למצוא רשימה של משחקים עלייהם משלמים אונליין? (כמו world of warcraft) תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by wooper,

הי לא שיחקתי המון זמן ב battlefield bad company 2 עכשיו שאני מנסה להתחבר ע"י email וסיסמא אני מקבל הודעה שהחשבון בשימוש יכול להיות שמישהו פרץ לי לחשבון? עריכה:לא משנה איפסתי את החשבון והכל עובד כשורה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. אז ככה יש את זה http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3403 מול זה http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=391 היתרון של הסגה זה ה300 שעות. היתתרון של הלוג'יטק זה אמינות. השלט של סגה אמין באמת, או שהוא רק נראה כזה? המחיר לא משחק פה... למישהו יש ניסיון איתם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אני חייב להגיד לכם המשחק הזה מדהים...........זה סימולטור טיסה.....אבל לא ממש סימולטור זה בסגנון יותר של ארקייד......אני משחק עם גוייסטיק והשליטה מאוד נוחה וקלה.......יש בהתחלה אימונים וזה מכניס אותך ממש למשחק הגרפיקה ממש נחמדה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות על 1024 *768 ואני חייב לומר האווירה והמוזיקה......ממש משחק מדהים ואני לא אוהב סימולטורים..בגלל שזה סגנון של שילוב של סימולטור ואקרייד זה הופך תמשחק למאוד כייפי אני רק במשימה הראשונה אחריי האימונים אבל הבנתי על מה מדובר.......מוממלץ בחום!!!!!!!! הדרישות: 1. The minimum system requirements for running Blazing Angels Squadrons of WWII are: Supported OS: Windows® XP Processor: 1.4 Ghz class processors RAM: 256 MB RAM Vide…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Age of Mythology Titans זאת הגירסה הכי חדשה למשחק הזה? או שיש הרחבה יותר חדשה?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by r600,

סימס 2 אוניברסיטה פועל בתודה מראש r600

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by dbsh,

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי את המשחק Disney's Aladdin: Nasira's Revenge עובד 100% תודה אז מה אם זה warez אז יהיו פה משחקים בלי להעליב את האחראי תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. Started by bennash,

זה משחק כייפי וחינמי ב-UPaly המשחק הוא משחק פעולה כמו BF4, CoD, CS:GO רק שהמשחק בנוי הרבה יותר לעבודת צוות. לכן חשבתי שאם תהיה קהילה בישראל נוכל לעשות עבודת צוות. השם שלי ב-UPlay מופיעה בתמונה ואתם\ן יכולים להוסיף אותי אם תרצו.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by halo,

חוות דעת על המשחק למי ששיחק הוא קיבל רק 7.8 ב GAMESPOT אבל בטח זה בגלל שהוא קצר

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by psycho59,

צהריים טובים לכולם. אני מעוניין לרכוש משחק טיסה לPS2 עכשיו יש לי בחירה או ace combat 5 או ace zero (אל תמליצו לי על משחקים אחרים בבקשה אין טעם לפרט למה). עכשיו ראיתי מבחינת גרפיקה שה ace combat 5 נראה קצת יותר טוב או שאני טועה אני לא יודע ראיתי רק 2-3 תמונות בגוגל. מישהו יכול להמליץ בכללי מה עדיף ולמה?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  24. סדרת טראן נגד זרג של מאריןקינג נגד סימבול:

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by gilad16,

אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...

• 5 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים