משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני שונא את המשחקי מטוסים האלה ששעתיים מתכוננים לאיזה "קרב" שנגמר אחרי 2 שניות ורבע.. יש איזה סימולטור נורמלי לשליטה (לא שאני צריך להיות טייס בחיל האוויר בשביל להשתלט על המטוס) וגם שיהיה בו אקשן ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני יומיים שמתי לב שהמשחק סוף סוף יצא. UBI פרסמו כבר לפני הרבה זמן שהם יעשו משחק דפדפן והנה הוא פה. הוא ממש נחמד. חינמי כמעט לחלוטין. מעוצב מאד יפה ועם גימור גבוהה כראוי למשחק של UBI הנה קישור למשחק, אם אתןם מצתרפים צרו אתי קשר ונשחק יחד... http://mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com/en/ והנה קישור שמביא לי בונוס קטן על זה שהצתרפתם (אם זה לא תקין מנהל אנא מחק את הקישור) http://mm-hk.com/referral/c83f4d6fe1635101a159e7953c0e3cfc1cad36df
-
- 17 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
רוצים את Borderlands: The Pre-Sequel ועוד שבעה כותרים נוספים במחיר זעום? המבצע הזה מחכה רק לכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחכה ומחכה וmafia 2 לא יוצא! מישהו יכול להגיד לי מתי הוא יוצא? כי בכל אתר כתוב בתאריך אחר.!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
emu online בורח מקצוות מסך של הנייד ברוזולוציה של 1280x1024 - האם אפשר לסדר זאת? תודה רבה רבה לעוזרים! חלונות 7 תודה .
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
יש שם ארבעה אפשרויות לשחק ברשת מישהו יכול להפנות אותי למדריך או להסביר לי איך לשחק ברשת במשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
במשחק wall e אני נתקעתי איפו? אני יומר בהתחלה יש תשלב הראשון שבו יש אימונים על כל מיני פיעילויות אחר כך יש תשלב שבורחים מהסופה ואחר כך השלב אם הקופסאות שצריך להרוס בשלב זה אספתי את כל הקופסאות ואז אני לא יודע איך להמשיך מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
חשים צורך עז להיכנס אל תוך רובוט עתידני ענקי ולהשמיד כל דבר שנמצא בסביבתכם? בשנה הקרובה תוכלו לעשות זאת עם הקאמבק של סדרת משחקים וותיקה ומפורסמת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום, לפני איזה שבועיים הצלחתי לפתוח פורטים לפי איך שכתוב 30260 ו-6112 ואכן שיחקתי כמו שצריך בלי בעיות, לפני כמה ימים פיתאום כשאני בא לשחק זה עושה לי Problem in your connection to relic...., אני לא מבין מה הבעיה פה, אבל זה נראה לי לחלוטין מוזר כי לא שיניתי כלום מאז..... אולי אתם יודעים מה הבעיה? לכל מי שלא יודע מזה COH=Company Of Heroes
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שמתי לב במשחקים שיוצאים לאחרונה על המנוע הזה הפיזיקה לא זזה באנימציה חלקה 100%. ז"א המשחק יכול לרוץ על 60FPS אבל אובייקטים שזזים (כגון גופות וחפצים דוממים אחרים) כאילו זזים בקיטועים כאלה וזה ממש מבאס אותי, עם כל ההיפ על המנוע הזה. לדעתי הסיבה היא שהמנוע תומך ב-Ageia PhysX, ואם לא משתמשים בכרטיס הזה הפיסיקה תהיה לא חלקה בכוונה. (בדיוק כמו ב-CellFactor אם שמתם לב) ישנם משחקים ישנים יותר עם פיזיקה הרבה יותר משכנעת - אולי בגלל שהיא מיושמת באנימציה שלא נופלת מה-FPS הכללי בו רצים המשחקים (למשל CSS / Doom3) וללא צורך בשום כרטיס פיזיקה. מה אתם חושבים ? האם אנחנו בדרך ל- "אם אין ageia הפיזיקה תהיה גרועה יותר ממה שהיתה פעם" ? או שבכלל אין קשר ל-ageia והפיזיקה סתם מאכזבת ? (שוב אני…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם העלתי סנייפינג מונטאז' חדש מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=GsxNLWulbDo
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי FX5200 ואני זוכר שהמשחק עבד לי על מדיום.. רציתי לדעת אם אני אוכל לשים אותו על ההגדרות הכי הכי גבוהות 1280?? עם 1900GT256MB
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צ'ויסטיק אבל אמרו לי שאין בשבילו הרבה משחקים של טיסה וכו עם יש אז תביאו. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הפאצ' לפי מה שהבנתי עולה אחרי 20+++ דקות.... פעם ראיתי מישהו בפורום שזירז את התהליך איכשהו.... 1) האם באמת זה לוקח הרבה זמן או שיש בעיה בפאצ'? 2)אם הפאצ' בסדר איך אני יזרז את התהליך?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
לפי מה נפתחים כלי הנשק? וכול כמה זמן?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
The Elder Scrolls V: Skyrim - #1 - ההרפתקה מתחילה, לינדהדלינדה. ההתרגשות של הפרק הראשון במשחק שהמונים אוהבים וקוראים לו אגדי גורם לי החשק לשחק בו ולהעביר את החוויה בצורה הכי טובה שיש! למה חתלתול קופץ עלינו מהשמיים זאת שאלה טובה, בואו צפו. - צפייה מהנה! -IsraGames- תיהנו! לכל שאלה, בקשה, תמיכה או עזרה בנוגע לכל דבר שהוא אתם מוזמנים לפנות אליי. במידה ויש לכם הצעות לערוץ ולסרטונים אל תשמרו את זה לעצכם ותביעו את דעתכם כדי שאני אוכל להשתפר בהמשך למענכם, תמיד שמח לשמוע תגובות בונות.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.esl.eu/il/team/7871286/ password:123456 שתפו לכולם אני רוצה 100 +
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי שלב כזה עם מרוץ סוסים ובאמצע הנסיך דוחף אותו לאיזה חור ואז יש שתי בוסים שאי אפשר להרביץ להם הם כל הזמן מגינים... איך מנצחים אותם? איך גורמים להם לתקוע את החרבות ברצפה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני הורידת מפות למשחק Battlefield 2 אני מתקין אותם אני יכנס למשחק שחק במפות החדשות זה מתחיל לעלות את מפה אבל באמצע הוא יצא ממשחק לשולחן העבודה מה בעיה שאני לא יכול לשחק במפות החדשות???
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה התקיית שמירה במשחק dirt? משום שאני לא מוצא אותה גם לא במסמכים,וגם לא בתיקיות המשחק..... אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-