עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yosda-boy,

אני מחכה ומחכה וmafia 2 לא יוצא! מישהו יכול להגיד לי מתי הוא יוצא? כי בכל אתר כתוב בתאריך אחר.!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  2. Started by elad76,

עד עכשיו היה לי FX5200 ואני זוכר שהמשחק עבד לי על מדיום.. רציתי לדעת אם אני אוכל לשים אותו על ההגדרות הכי הכי גבוהות 1280?? עם 1900GT256MB

3. יש לי תמשחק אבל גם כשאני בוחר את כל הנשקים שיהיו אין לי במשחק את הבננה שמתפצלת לבננות ואחר כך מפוצצות חזק או החמור שהיה נופל מהשמיים והיה עושה חור ??

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by avivlevy,

אני לא מבין המ עושים במשחק הזה? יש כמה מקומות מתחת לאדמה שאתה נלחם עם אנשים ויחיות....... אבל מה עוד עושים? מה אני אמור לעשות בערים ? והפאט של הAA+HDR מישהו יכל להביא לי קישור טוב להורדה?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שיוריד עכשיו!!! איזה דמו ענק, חבל שנגמר מהר כל כך בדוק אני קונה תמשחק כשייצא אגב, שימו לב לדרישות המערכת וגודל ההורדה(1.6GB הקובץ) הנה לינק להורדה למנויים בויגיימס http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=24053&seqDownloadTypeID=1

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by RDS,

לאחרונה התקנתי מחדש את FSX, ובהפעלת המשחק נתקלתי בתקלה: "The MSXML4 SP2 component is not installed. Please reinstall Flight Simulator to restore or repair this missing component". לאחר חיפושים רבים באינטרנט ונסיונות מרובים, לא מצאתי פתרון שפעל. יש הצעות לפתרונות? תודה מראש לא חשוב הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by psychuil,

משום מה בהרבה משחקים אני מקבל את הרושם שזמני הטעינה שאני מקבל הם לא סבירים. הFPS בד"כ יושב יפה על קצת מעל 60 ובביצועים הכל אחלה. מצד שני, כשזה נוגע לטעינה של 'שלבים' זה יכול לקחת המון זמן, ובMW2 זה פשוט בלתי נסבל. אחרי כל הוידאו הסבר אני מוצא את עצמי על משהו כמו 30-40% ואז יש לי משהו כמו 5 דקות מתות. למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by GolanNz,

שלום לכולם,קוראים לי מתן שם במשחק PwGaming GolanNz PwGaming היא כרגע הקבוצה הכי טובה בארץ ב CALL OF DUTY BO2 ואני אחד השחקנים שלה. החלטתי לפתוח דף פייסבוק משלי כאשר שם אני יפרסם את כל תוצאות הקבוצה,תמונות מלאנים\בוטקאמפים,וכל מיני חדשות על עולם הגיימינג. אשמח אם תעשו לייק http://www.facebook.com/GolanNz?ref=hl תודה רבה ושבוע טוב .

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  9. היי חברה אני מחפש אתר שיש אפשרות להוריד ממנו צ'טים או טריינרים לאנריל טורנמנט 2003 . חיפשתי אך לא מצאתי ולכן יגעתי ------------ אשמח לכל גלגל הצלה שתזרקו לי

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. Started by yotam360,

מפרט 3000+ AMD 7800GT 512*2 של קינגסטון (לא בדואל) מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  11. אורח גיימר במיל'
    Started by אורח גיימר במיל',

crysis 2 שנקנה בsteam במבצע קורס מעט עם תחילת ההפעלה. אפילו לא מגיע למשחק עצמו אלא לחלון ההרשמה. ואז נסגר. ראיתי ברשת כל מיני עצות טכניות שאנני מבין איך ליישם האם מישהו נתקל בבעיה הצליח לפתור אותה ומוכן לעזור?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את המשחק ואשמח לדעת מהיכן הכי כדאי לרכוש את המשחק? מכל הבחינות (מחיר, שירות, וכו') תודה.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by N.S,

רציתי לדעת את הפירוש של AFK

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  14. אז ככה שיחקתי היום והגעתי לשלב שאני על הספינה נגד המפלצת הענקית הזאת שמקפיאה אותי ופתאום זה יצא לי מהמשחק לדסקטופ ועשה לי ריסט שאני נכנס למשחק אני רואה שאין לי את כל השמירות שעשיתי באותו יום ועכשיו חזרתי אחורה עד השלב שאני מציל את פרופט שלא יקפא אני נואש אני לא רוצה לשחק עוד פעם מהשלב הזה זה לקח לי מעל 3 שעות להגיע לספינה אני חייב שמישהו יעלה שמירה של הקטע נגד המפלצת הענקית ממש דחוף אם לא אני ממש בצרות תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  15. http://pc.ign.com/articles/116/1167265p1.html קרוב מתמיד

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. הצלחתי להריץ את המשחק עם הדרייברים החדשים, שאני מזיז את העכבר המצלמה זזה אבל בקפיצות

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by אלון פ,

שלולם לכולם, אני מחפש מודים למשחק Rainbow Six Vegas 2. ואם אפשר, אז גם הסבר איך להפעיל אותם. תודה מראש, אלון

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by SupeRnovA,

שלום כמו שאתם יודעים כבר המשחק יצא לא מזמן. אני נורא רוצה לשחק בו ושוקל לקנות אותו ולשלם כל חודש את ה15 יורו שצריך. עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי מחשב לא מהחדשים והמחשב שלי עובר את הדרישות בקצת,לכן אני רוצה להוריד את המשחק בדרך לא חוקית ולנסות את ה-10 ימים חינם שהם נותנים למשתמשים חדשים ולראות אם המשחק עובד טוב אצלי ואין תקלות ואז אם כן לקנות אותו בדרך חוקית ואם לא אז לא. ואני לא יודע מאיפה להוריד כי אין בשום מקום. בדרך כלל משחקים לא-חוקיים יוצאים עוד לפני שהמשחק החוקי יוצא. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by EMAN,

שלום אנשים! אני כרגע משחק בHL1, ואני תקוע באיזה מקום. יש את החומר הרדיואקטיבי למטה, החדר עגול, יש כמה מעליות וסולמות ולמעלה יש איזה מגה גנראטור\וואטאבר. הפעלתי שם את שני המתגים שנותנים חשמל או משו משני הצדדים. מה לעזאזל אני עושה עכשיו?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by 9raviv9,

התקנתי את המשחק ואחריו את הפאץ' 1.41. אני נכנס לחשבון שלי ואז למולטי ועושה UPDATE לרשימת שרתים אבל שום דבר לא מופיע לי שם.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by GameGems,

ביקורת: Transistor הסטודיו SuperGiant Games מוכיחים כבר בפעם השנייה שאפשר לחדש את שוק הגיימינג, ומוציאים משחק חדש מלא באישיות בשם Transistor. ב-Transistor אתם מגלמים את רד, זמרת מועדונים שאבדה את קולה, ומוצאת את עצמה מחזיקה בחרב ה-Transistor המסתורית במרדף אחרי חברי הCamerata שהפעילו את מה שנקרא "התהליך" - The Process שהרס את העיר והשתלט עליה. מערכת הקרב במשחק ייחודית ומשלבת מהלכים בזמן אמת לצד מהלכים במערכת תכנון מתקפות בשם ה-Turn(). המשחק זמין לPC ולPlayStation 4.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by bennash,

זה משחק כייפי וחינמי ב-UPaly המשחק הוא משחק פעולה כמו BF4, CoD, CS:GO רק שהמשחק בנוי הרבה יותר לעבודת צוות. לכן חשבתי שאם תהיה קהילה בישראל נוכל לעשות עבודת צוות. השם שלי ב-UPlay מופיעה בתמונה ואתם\ן יכולים להוסיף אותי אם תרצו.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by The Dom,

מישהו יודע איזו פקודה בקונסול אני כותב כדי: לתת לעצמי נשק מסוים ותחמושת לשגר את עצמי (ב- create server)

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by nim901,

1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by noambaum,

אחלה משחק אבל אני לא מכיר אף אחד שמשחק את זה,בכללי מומלץ זה מגיע מהחברה שעשתה את COD2 קבלו טריילר: http://activision.com/en_US/game_downloads/pop_video.jsp?context=481ff156-569c-44bb-a5ff-f9b951ead4c9&gameId=http%3A%2F%2Fdownload.activision.com%2Fthemovies%2Fmovies_e3trailer.mov וסתם את האתר של המשחק: http://activision.com/en_US/game_specific/481ff156-569c-44bb-a5ff-f9b951ead4c9.html אז עוד מישהו משחק את זה?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים