עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dor18,

לכל המעוניינים , ניתן להוריד את הדמו של המשחק..... בכל אופן אני ראיתי את ההורדה באתר טורנט לא יודע אם מותר לפרסם תשם שלו... תהנו 8) גודל הקובץ: 1.86GB

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by MushMush,

בעע אני כבר יומים מנסה להבין מה הם רוצים ממני!@ מזהזהה איך אפשר לעבור את זה? זה עדיין בהתחלה שלב1.4 :bash:

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  3. שלום כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא מראה מסך שחור ואת הסמן עכבר של המשחק ואז יוצא לדקסטופ, כשהמשחק כביכול ממוזער ושאני מעלה אותו עם alt+tab אותו הדבר קורה שוב. בכל הזמן שהמשחק ממוזער העכבר של הווינדוס קיים אבל בלתי נראה, עד שאני סוגר את המשחק עם ctrl atl delete. יש לציין שהדבר קורה גם במשחקים אחרים, יותר ישנים, כמו Porsche Unleashed יש לי כרטיס מסך X800 pro 256 עם catalyst 6.8 (עשיתי בדיקה ב6.5 ועדיין לא עבד) תודה מראש דוד

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Internal,

מי שלא מכיר את המשחק ולא שיחק בראשון פספס חח ג'אנר כמו קווסטים הטובים שהיו פעם בדו מימד ציבעוני ושמח (מונקי אילנד 3) מומלץ בחום...

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by gilad291,

מישהו יודע האם medal of honor warfighter יצא גם ל psp

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. Started by רביבוס,

מעוניין לקנות.איפה כדאי? אפשרי יד שניה.

7. Started by nivrob123,

ממש רוצה לנסות לשחק בזה אז למי שיש שילח בפרטי

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. Started by Xardas,

אז ככה.. אני רוצה להתחיל לשחק בWOW (כאילו גם בהרחבה) אז האם אני צריך לקנות את המשחק המקורי וגם את התוספת או שאפשר רק את התוספת? וכמה זה עולה? מאיפה קונים? כמה לחודש? ואיך משלמים? תודה!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by Chymes,

לפני שנתיים רכשתי את המשחק Dungeons&Dragons Online. מאחר והמשחק לא היה בשל והמחשב הישן בקושי עמד בדרישות המינימום ביטלתי את החשבון אחרי חודש. מאז חלפו שנתיים והחלטתי לראות מה השתנה במשחק. הבעיה שאני לא זוכר את שם המשתמש ולא יכול להפעיל את החשבון. ניסיתי לשלוח מייל לחברה, אבל כדי לשלוח מייל (דרך מערכת פנימית של החברה) אני חייב שם משתמש. מה עושים בכזה מצב?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by YoniDahan,

הגיע הזמן שיחזרו לעבר בהווה אני לא חושב שמאז "הדור הבא" בקונסולות ואפילו בPC, יצא משחק שמבוסס על מלחמות העבר (WW2) בגרפיקה חדשנית. לא יודע מה אתכם, אבל קצת נמאס מהלוחמה המודרנית. אני חושב שחלבו את הפרה הזאת קצת יותר מידי :-) נקווה שזה יהיה משהו טוב.....

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. וכמה אמרו לי, זה די פשוט..... המשחק נוייק, כלומר, קיבל ניוק. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת, הקראק לא מתפקד. עוד מעט ישוחרר קקראק פיקס, ואני אעלה אותו על אחד השרתים שלי. חג נעים, (סליחה סליחה סליחה סליחה), ותהנו לכם (אחרי החג ).

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by eranisra,

אם נגיד אני רוצה לקנות משחק מsteam ואני רוצה לשלם דרך פייפל. הם לוקחים איזה תשלום או ריבית בגלל שאני משלם כביכול דרכם?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  13. אז ככה יש את זה http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3403 מול זה http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=391 היתרון של הסגה זה ה300 שעות. היתתרון של הלוג'יטק זה אמינות. השלט של סגה אמין באמת, או שהוא רק נראה כזה? המחיר לא משחק פה... למישהו יש ניסיון איתם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  14. היי חבריה המחשב שלי, מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה: GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות? תודה נ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. שלום השאלה בכותרת, זה ויכוח עם חבר. נודה לכם אם תוכלו להוכיח מי צודק. תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. Started by PuMbA,

התקנתי את המשחק אני מתחיל לשחק עם וולברין נגד אחד גדול כזה כל כמה שניות נתקע לי המשחק ואז אחרי שתי דקות בערך יוצא מהמשחק ולא נותן לי להכנס אליו שוב עושה לי ERROR עכשיו רק אחרי ריסט למחשב הוא נותן לי להכנס שוב ואז זה קורה עוד פעם שימו לב כל פעם זה נתקע לי במקומות אחרים וכל פעם זה יוצא במקום אחר עכשיו אני יתקין אותו מחדש ויראה אם זה קשור לאיך שהתקנתי דרך אגב שימו לב למפרט שלי לפני שאתם מגיבים ועוד משהו ביטלתי ליבה אחת במקרה שזה היה קשור לזה אבל אין קשר אז החזרתי ! תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  17. היי לכם. תוכלו להמליץ לי על משחקי מלחמה בסגנון קאונטר סטרייק ו- WarRock אבל לא מחייב משחק רשת. יש חיות כאלו חוץ מהמשחקים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

יש בו המון תיקונים ושיפורים http://www.2kgames.com/bioshock/support/

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by redti,

שלומלום לכם... אני ב44% במשחק ואני לא רואה מירוצים על המפה לא בשביל ג'יפ ולא בשביל רכב רגיל ממש כלום!!! אני לא יודע מה לעשות..

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. Started by mor_anter,

אז ככה יש לי את המשחק הזה בכל הגירסאות מה לא ניסיתי הכל אבל המקלדת לא מגיבה לי במשחק הזה(בשאר המשחקים עובדת לי המקלדת וגם לבן דוד שלי זה לא עובד ולעוד כמה חברים שלי) בבקשה תעזרו לי אני כבר מת לשחק בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  21. פעם היה פה דיון עם כל המשחקים שעתידיים לצאת עם תאריכים השחרור שלהם בצורה מסודרת. זה עדיין קיים ופעיל? אפשר קישור?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  22. שלום אני משחק WOW חצי שנה על סרברים אירופאיים , אבל כל חברי משחקים בסרברים של US. עכשיו אני רוצה להחליף את ה Account שלי ל - Account אמריקאי. חשבתי או להחליף אותו ב Ebay עם אמריקאי או למכור אותו ולקנות שוב את הגירסה האמריקאית. הבעיה היא שאני לא שמרתי את כל המידע שיש לי על ה Account ולא שיחקתי בו כבר חודש. יש דרך לקבל את כל המידע על הדמויות בלי לעשות הרשמה לחודש שלם ? אם יש לכם רעיונות משלכם אני אשמח לשמוע... :] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by DivineS,

יאללה תתחילו לפרסם בונדים.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  24. מאז שיצא COD הראשון, אני משחק בו ובהמשכים שלו ברשת, אבל הפסקתי לפני כמה חודשים כי נהיה יותר מדי משעמם (בכל זאת, חרשתי עליו המון). עכשיו שמתי לב שאמורה לצאת גרסה חדשה בקרוב, אבל היא מיועדת רק ל-XBOX LIVE! לא מצאתי אתר שאומר אם הגרסה תשוחרר למחשב רגיל, או מתי. למישהו יש מושג מה קורה בעניין? אני ממש שוקל לקנות X-BOX LIVE רק בשביל המשחק הזה, ומכאן עוד שאלה, אני צריך בשביל הקונסולה הזאת טלוויזיה או שמסך המחשב יעבוד מצויין?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by Raul,

אחרי שנים שלא שיחקתי במשחק החלטתי לחזור למוטב.. עכשיו יש לי בעיה מוזרה שפתאום הופיעה. אין לי מושג למה זה קורה, אני משתמש בSP2 ודריברים 67.02. המפרט שלי בטוח לא מהווה בעיה. הבעיה הזאת, מופיעה רק לפעמים, בערך כל כמה דקות. יש למשהו מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים