משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף הוא עובד על המחשב החדש על הכי גבוהה אני מדבר על HIGH לא על ULTRA כי אמרו לי שיש באג שאצל כולם זה עובד על 1FPS אז לא ניסיתי אפילו.. התקנתי את המשחק והתחלתי מירוצים אבל לא הבנתי מה המטרה של המשחק.. במסלול הראשון עם הבאגי הזה לקחתי מקום ראשון ועברתי למירוץ הבא ולקחתי מקום 13 משהו כזה ועדיין זה סימן לי כאילו סיימתי אותו.. זה בסדר? יעני צריך לעבור שם את כל המסלולים בטבלה לא משנה באיזה מקום או מה לא הבנתי איך זה הולך אז שמישהו יסביר לי בבקשה.. ועוד משהו.. יש בכמה אפשרויות שאפשר לבחור ULTRA, איזה מהם עושה את הבאג?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מהו המשחק רשת המוני שאתם ממליצים כי אני רוצה לשחק במשחק רשת שדומה ל -mu (כן כן אתם יכולים לסקל אותי באבנים) אבל אני פשוט אוהב את הסגנון של המשחק הזה יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום השאלה בכותרת, זה ויכוח עם חבר. נודה לכם אם תוכלו להוכיח מי צודק. תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני בנטויז'ן, חבילת 12/1MB, והאינטרנט שלי ממש איטי כרגע... לא יודע מה זה, זה מוזר לאללה. מה גם שב- BF2 אני כמעט ולא מצליח להתחבר ל- EA ACCOUNT שלי בתוך המשחק, וכשאני מצליח זה מראה שאני כאילו יצרתי שחקן חדש, כאילו Private, ורק אחרי שאני מתחבר לשרת זה מסתדר - זה עוד בקטנה, הבעיה האמיתית היא הלאגים, וניתוק מהשרת אחרי כמה דקות, עם הודעת Lost Connection... מישהו מזדהה איתי? אני שחקן דיי חדש גם, דברים כאלה זה דבר שבשגרה עם המשחק הזה? בעיות התחברות ל- EA וכאלה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
single player: http://www.gamershell.com/news/39769.html תבחרו בשרת הישראלי למי שיש בעיות בשרתים לחו"ל...
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, כל הנושא של DX10, יש בכלל השפעות בשטח? מישהו יכול להגיד מנסיון שהוא ראה הבדל בין משחק ב9 למשחק ב10? אני למשל שיחקתי בקרייסיס עם DX9 על XP והבנתי שיש הבדלים גדולים מאוד. רצתי והתקנתי את ויסטה 64, הרצתי שוב את קרייסיס (הפעם עם DX10 כמובן) ו..... כלום. בדיוק אותו הדבר. עשיתי משהו לא נכון או שפשוט עדיין אין תוצאות בשטח? מתי יהיו?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה error in cglobalclientmgr::init() couldnt initialize debrismgr make sure the attributes\debris.txt file is valid
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלומלום לכם... אני ב44% במשחק ואני לא רואה מירוצים על המפה לא בשביל ג'יפ ולא בשביל רכב רגיל ממש כלום!!! אני לא יודע מה לעשות..
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני לקראת הסוף ונקעתי בבלוק 7: כשכולם הולכים אני לא יודע מה לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com שבודק אם המחשב שלך מספיק חזק למשחק מסוים אז שאני שם משחקים כבדים כמו bf2142 אז זה מראה לי שזה לא יוכל להריץ לי אותו על ההגדרות הכי גבוהות מכיוון שמהירותצ המעבד שלי לא מספיקה.... מפרט בצד...
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/41049.html תמונות: http://www.2-worlds.com/?l=en&act=scr# מזכיר את DUNGEON LORDS מי ששיחק...דווקא דמו ממש ארוך, והמשחק לא כזה גרוע, מין שילוב של דיבאלו עם אוביליוויון
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לשחק במשחק crysis על הרזולוציה שציינתי בנושא ומשום מה לא מופיעה לי האפשרות הזאת בכלל במשחק הרזולוציה הגבוהה ביותר שאני יכול לשים היא 1768x992. הכרטיס מסך שלי הוא gigabyte 9800gt 1gb, המעבד הוא i7 920 ויש לי 6gb זכרון. שיחקתי כבר בהמון משחקים ובכולם יכולתי לשחק ברזולוציה 1980x1080. יש לי טלויזיה של lg שתומכת כמובן ב1980x1080p full hd. גם עדכנתי את הpatch האחרון של המשחק ועדיין ללא שינוי אני ממש אובד עצות. אשמח לתגובה יוסי.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
זה לא קשור לוורז או משהו אני בסה"כ רוצה את הפאץ' שמתקן את הכתוביות בווינדוס XP Home אני יודה מאוד למי שיגיד מאיפה להוריד ביי Benor :AR15:
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, מה המצב? התקנתי את Battlefield 1942 ושמתי CRACK, עדכנתי הכל.. ושאני מנסה לעלות אותו הוא נותן מסך שחור ויוצא בחזרה לוינדוס! יש לי radeon 9700 דרייבר גירסה 3.6 , winXp , 512 זיכרון , DX9(לציין עוד משהו?) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך יורים ואיך נכנסים למכוניות בDRIV3R ?? ובקיצור את כל המקשים... תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היום שיחקתי ב-FretsOnFire ואני חייב לציין שזה משחק ממכר, מעביר את הזמן כמו שצריך וכמובן דורש מיומנות מסויימת שצריך לצבור. אחרי שהתמכרתי למשחק הזה, אני מחפש עוד משחקים טובים באותו סגנון, לא חובה עם גיטרה, אבל רצוי שהשירים יהיו כמה שיותר עדכניים ומוכרים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקיי, היום בבוקר, בגלל שיש בחירות.. נצלתי את היום לפרמט כדי לפתור המון בעיות שהצטברו... עכשיו יש לי את ה TEST DRIVE, כבר הגעתי למסלול מספר 30, כבר הייתה לי הוויפר.. :'( ושמרתי את הקובץ שמירה שלי בכונן גיבוי כדי שלא אצטרך להתחיל מחדש... פרמטתי.. התקנתי מחדש את הווינדוס.. (XP).. התקנתי מהר TESTDRIVE, העלתי לאותו מקום את השמירה, ומה????? לא עובד :'( עכשיו אני לא מעוניין לעבור את הכל מהתחלה (הרבה מאוד זמן.. מה שאין לי יותר מדי).. אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא שמירות באינטרנט או למישהו יש? בסביבות מסלול 30.. תודה :'(
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא מבין המ עושים במשחק הזה? יש כמה מקומות מתחת לאדמה שאתה נלחם עם אנשים ויחיות....... אבל מה עוד עושים? מה אני אמור לעשות בערים ? והפאט של הAA+HDR מישהו יכל להביא לי קישור טוב להורדה?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אנשים רוצים למכור את Blizzard החברה :-\ :'( :'( http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4205 תקראו
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק זה פשוט "נתקע" במסך הזה של הMENU מבלי שאני יכול ללחוץ על כלום: הבנתי שצריך לעשות משהו כמו שהמחשב יעבוד כאילו על ווינדוס2000 במקום XP, "There was the same menu bug in 06, and it was fixed by turning v-sync off, or if youre runnin WIN XP, try set compatibility mode for win2000"
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק HALO 2 ההתקנה עברה חלק נכנסתי למשחק ובחרתי רמה NORMAL ואז הופיע מסך כחול עם שורות זזות חיכיתי וחיכיתי ולא קרה כלום... השלב הראשון של המשחק לא עלה יש לציין שהמחשב לא נתקע . (ניסיתי גם התקנה מחדש של המשחק) מה עושים? הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שאני מזיז את העכבר אז רואים את התפריט בקירטוע אולי דריברים
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-