עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AC/DC,

אני מאד אודה למי שיוכל להביא לי אתרים וביקורות על הPSP גם תכונות וניסיון אישי תודה

2. Started by stone cold,

http://www.pocketgamer.co.uk/r/PSP/Sony+PSP/feature.asp?c=1539 בקיצור למי שלא רוצה ליקרוא הם אומרים שהPSP לא מת ולא צריך להכין לו ארון קבורה עדין הם אומרים שסוני עשתה כמה טעויות הם מסבירים על בעיות שניפתרו ובעיות שנישארו הם מודים שהDS מוכר יותר ושנינטנדו עשתה עבודה טובה איתו בליפנות ל2 סוגים של קהל אבל גם אומרים שבכל זות הPSP מכר מיליונים ושהיא אפשר להשוות בין 2 המכשירים ובשורה התחתונה הם חושבים שהשנה הראשונה של הPSP לא היתה מושלמת אבל כן היתה טובה (מה שכתבתי זה לא מילה במילה והם גם דיברו על עוד דברים כמו הפורטים מהPS2 אבל פשוט סיכמתי תדברים החשובים) בשורה התחתונה שלי אני רוצה להגיד שהם צודקים לפי דעתי בכל מה שהם אמרו ובניגוד לאנשים מסוימים...הם לא ניראים כמו פאן של …

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by *NightMare,

הגעתי לכוכב הראשון (שכחתי את השם), כשאני יורד מהחללית לוקחים אותי ואת חברי למעצר... עכשיו שחררו אותי שם ואני לא יודע מה לעשות הלאה... הלכתי אל האישה שהתקשרה אלי, וסכמתי להביא לה אידה דרואיד או משהו כזה... איך אני ממשיך מכאן? לאן ללכת? עם מי לדבר? איפה זה נמצא? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד מחפש משחקים שיעבדו עם הכרטיס כרטיס מסך: ATI Radeon® Xpress 200M

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by First Squad,

http://www.companyofheroesgame.com/ אחד המישחקים של הקיץ. ד"א הדמו שוקל פאקינג ג'יגה וחצי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by xtract1,

התקנתי לא מזמן את המשחק..(דיסק מקורי) ותראו מה הוא רושם לי אחרי שאני מתקין ולוחץ על PLAY המפרט שלי מופיע בצד.. XP PRO SP1 ניסיתי לעשות התקנה מחדש ד"א... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by Elite_Sniper,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201311&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 ראיתי שזה הגיע לארץ מישהו כבר שיחק בזה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. יש במשחק תמיכה במסך רחב 1400X900 אך אני לא מצליח להגיע לרזולוציה זאת, הכי קרוב שאצלחתי 1385X835 (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל בערך ) כאשר אני מגדיר שוב ל 1400X900 המסך מתעוות מתמלא ריבועים כאלו וחוזר לרזולציה האחרונה שהייתה בסדר. מישהו נתקל בתופעה כזאת? לא נראה לי שכרטיס המסך שלי לא תומך בזה וכמו כן בכלבי האשמורת לא הייתה לי בעייה להגיע ל 1400X900 . מבחינת מערכת ההפעלה אין בעייה ואני ברזולוציה 1440X900 . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  9. Started by roes,

שלום, אף פעם לא יצא לי לשחק ב Half Life 2 וב oblivion אבל אולי בקרוב אני ישחק בהם כי אני אולי אקנה מחשב חדש (שמעתי שהם מצויינים ואני לא רוצה לשחק בהם על המינימום) תמיד אני קורא פה בפורום על איך אתם משבחים את שני המשחקים ואת עלילתם... אז אני רוצה לדעת מה העלילה של Half Life 2 ו- oblivion ?? תודה מראש לעונים...

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  10. אני יגדיר את זה כך: משחק מהמם! , הגרפיקה הפס קול שמגיע בדיוק בזמן הנכון,האווירה.ממליץ לשחק בו משחק מאוד יפה ומהנה.לבעלי מחשב חזק בלבד!הציון שלי 9+

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Screw_Master,

אני צריך להמליץ על משחק לחבר ששיחק כבר בWARCRAFT 3 האגדי ורוצה משחק אסטרטגיה מעולה שמבחינת דרישות מערכת קטן , כלומר יורץ יפה על ידיי מחשב משרדי אפילו (ברמה של PENTIUM 3 או CELERON )

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by naoriko,

לאיזה משחק לדעתכם יש את הגרפיקה הכי טובה שהכי מתקרב למציאות???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ofeky1,

^^משהו יודע אולי?? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by GbeTech,

הי, רציתי לדעת איך הולך הקטע של חלוקת הסידיקים ל OPEN BETA SHEL BF2142. הראשונה נסגרה, איך אני יודע מתי ההבאה מתחילה? ומה, זה דף אינטרנט או משהו שמביאים שם random cdkeys או שצריך להרשם איפשהו...? ??? תודה! ;D

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by The Dom,

1) יש לי פינגים גבוהים מהרגיל 200+ למרות שאני ב012 1.5 מגה זה פעם היה פינג של 90-100 ופתאום זה עלה ואין לי שום אימיול או משו כזה ברקע..... בפעם ה 500000 אני שואל מה יכול לגרום לפינג לעלות ובבקשה אל תתנו לי מדריכים באנגלית כי אני לא מסתדר איתם. 2) אחרי 20 שניות בערך אחרי שאני נכנס ל account שלי הכול פועל ל-א-ט!!! למשל העכבר לא זז כמו שהוא צריך לזוז ושאני עובר על אפשרות0-במקום שזה יאיר את הכפתור של האפשרות - רק אחרי 5 שניות זה מאיר את זה..... המחשב שלי מספיק חזק כדי להריץ כמעט כול משחק היום שיש היום בשוק... 3) עשו לי באן בגלל שהרגתי את האדמין זה קרה גם לכם? היה לי פינג סביר ולא העיפו אותי בגלל הפינג-היה כתוב בצד לפני שזה יצא לגמרי מהשרת : banning-for killing the admin ?!?!…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avi2014,

מה החמשת המשחקים שלדעתכם חובה שיהיה בכל מחשב....בלי קשר למערכת חזקה או חלשה...

• 103 תגובות
    • 9.5k צפיות
  17. Started by Tommy,

כבר לא אקסקלוסיבי ל PS3 ....... יוביסופט הודיעו רשמית שזה גם מגיע ל 360 Ubisoft Announces Assassin's Creed For Xbox 360, Not PS3 Exclusive http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9645 :xyxthumbs: :yelclap:

18. Started by coorva,

שלום האם יש למישהו קובץ שמירה של MANHUNT אחרי שניפתחו כל הקטעים של הבונוסים?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by כריש 3,

אני מוריד אותו הוא נראה טוב מאוד לפי התמונות מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by ksesa1,

אני תקוע באחת המשימות (למי שמכיר- בחלק הראשון - the queen המשימה האחרונה - the fall of the king) אני לא מצליח לעבור אותה הרגתי את כולם חוץ ממקום אחד שיש בו אלפים של שדים שאני לא מצליח לנצח וגם אומרים לי שאני צריך לפגוש מישהו ואני לא מוצא אותו.

21. שיוריד עכשיו!!! איזה דמו ענק, חבל שנגמר מהר כל כך בדוק אני קונה תמשחק כשייצא אגב, שימו לב לדרישות המערכת וגודל ההורדה(1.6GB הקובץ) הנה לינק להורדה למנויים בויגיימס http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=24053&seqDownloadTypeID=1

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by penny1,

יש לי בעיה מוזרה ב-DREAMFALL המשחק כאילו לא שומר לי את הגדות של הפאד שלי (RUMBALE PAD2) כלומר אני מגדיר את כל הפתורים ואז רושם לי שזה נשמר אבל בפעם הבאה שאני מפעיל המשחק - הכפתורים לא עובדים!! למרות שהכוונים האנלוגים כן עובדים! למישהוא יש פיתרון???

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. Started by naoriko,

מה לדעתכם המשחק הכי יפה שיצא עד היום?? שכל אחד יכתוב את דעתו....

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by POPSTAR,

מישהו יודע איך אפשר עם סי.ג'י לירות מהאוטו ככה?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  25. Started by dinozaur1,

הורדתי פיפא 2002 וניסיתי להתקין אותו, לא היה ממש מה להתקין אז פשוט נכנסתי למשחק, זה נכנס והכל, ואז כאשר לחצתי להיכנס למשחק עצמו זה נטען ויצא... ונתן דוח שגיאות כזה... ניסיתי להפעיל אותו במצב compability של ווינדוז 98\2000\95 וכלום לא עוזר... זה עדיין נכנס למשחק, וכשאני מפעיל אותו נטען - ויוצא. עזרו לי בבקשה, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים