עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ccc,

אני מחפש כאלה שמבינים בכל הקטע של בניית דמויות ומשחק מקצועי ברשת .... אני מחפש לדעת כמה דברים בכלליות... ICQ 367887

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by nadavshefer,

שלום אני די חדש במשחק יש לי שאלה אני יודע שיש אפשרות של שרת דיבור רק אני לא יודע בדיוק איך להכנס לכאלה שרתים אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  3. אז עכשיו אני יודע שזה אמיתי מצאתי הורדה של הסרטון הסופי השונה של המשחק אז עכשיו אני מחפש אולי למישהו יש את השמירה של המשחק עם הסוף החדש שהדהאקה מת

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  4. טוב, טכנית המשחק עוד לא יצא, אבל הוא בשלבי בטא פתוחה כרגע, ובהחלט שחיק. מי שאוהב משחקי מטוסים, בעיקר כאלה שמשתדלים להיות ראליסטיים למדי אבל שאינם מסובכים כמו סימולטורים (וניתנים למשחק מתקבל על הדעת גם ללא ג'ויסטיק), מומלץ בחום. יש פה עוד מישהו שמשחק?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by eranisra,

אם נגיד אני רוצה לקנות משחק מsteam ואני רוצה לשלם דרך פייפל. הם לוקחים איזה תשלום או ריבית בגלל שאני משלם כביכול דרכם?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  6. אז ככה יש את זה http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3403 מול זה http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=391 היתרון של הסגה זה ה300 שעות. היתתרון של הלוג'יטק זה אמינות. השלט של סגה אמין באמת, או שהוא רק נראה כזה? המחיר לא משחק פה... למישהו יש ניסיון איתם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום רציתי ממזמן לפתוח תארד שבו חברי הפורום יוכלו לשאול אם\איך המחשב שלהם יריץ משחקים בתארד אחד במקום לפתוח חדש (זה נראה לי רעיון טוב ) אני יתחיל אני מתכנן לקנות את המשחקים הבאים ואני רוצה לדעת אם המחשב לי יריץ אותם ואם כן על איזה רזולוציה המשחקים הם Need For Speed Pro Street BIOSHOCK CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE המפרט שלי intel core duo E4500 2.2GHZ 2GB GEFORCE 8500 GT 512MB

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. Started by EMAN,

שלום אנשים! אני כרגע משחק בHL1, ואני תקוע באיזה מקום. יש את החומר הרדיואקטיבי למטה, החדר עגול, יש כמה מעליות וסולמות ולמעלה יש איזה מגה גנראטור\וואטאבר. הפעלתי שם את שני המתגים שנותנים חשמל או משו משני הצדדים. מה לעזאזל אני עושה עכשיו?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by Hellcat,

או קיי מישהו נתקל בבעיה שלאחר התקנת Special forces המחשק לא עולה יותר? Battlefield 2 לא עולה יותר לאחר שתקנתי את הפאטצ' החדש לגירסה 1.12 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%9c%d7%a3-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-sniper-ghost-warrior-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by schumi,

למישחקים האלה יש ממש סימולציית נהיגה הכי קרובה למציאות פורמולה 1 - (f1 challenge 99 - 02 )זה מישחק הדמייה של אוטו פורמולה 1 ויש לו המון אפשרויות נהיגה ושליטה מגוונת במכונית ממש כיף לינהוג במכוניות במהירות של 300 קמ"ש האוטו גם יודע להחליק בצורה ממש אמיתית והמחשב ידע לעשות תרגיליי עקיפה יפים זה לא ממש מישחק של ליזכות במכוניות ובמסלולים כי הוא מבוסס על הספורט F1 ומי שלא יוהב אותו רק שידע שזה סימולצייה שמבוססת על מיבחנים עם נהגיי פורמולה 1 ולא כמוNFS4 או TEST DRIVE pro race driver או toca race driver זה משחק קריירה שמבוסס על סוגיי מכוניות GT , יש לו גרפיקה ממש טובה ,שליטה לדעתי הכי קרובה למציאות וסירטיי תלת מימד רבים שמכניסים אותך ממש לתוך המישחק. אלה מישחקים הכי מדמים …

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by zach,

שאני משחק אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט או נתקע מי שיודע לעזור להגיד לי מה הבעיה כי גם יש לי את כל מה שהמשחק דורש אולי זה קשור לדריבר שצריך להוריד אז אם מישהו יודע גם איזה דריבר צריך אז שיגיד תודה מראש. :kopfpatsch: :kopfpatsch: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  13. יוביסופט חושפת כי משחק הפעולה בניחוח ימי הביניים החדש שלה יכיל גם מצב עלילתי לשחקן יחיד, לצד סרטון משחקיות ארוך ומדמם אחד המשחקים הכי פחות צפויים שקיבלנו מהמפיצה הצרפתית יוביסופט (Ubisoft) בשנה שעברה היה כותר הפעולה האלים For Honor, שהתמקד בלוחמים אימתניים מתקופות עתיקות שמוכרים גם בעידן המודרני – אבירים, ויקינגים וסמוראים. בתחילת הדרך ההערכה הייתה כי מדובר במשחק אשר יתמקד בקרבות מקוונים ומרובי משתתפים ולא הרבה מעבר לכך, אל כעת במפיצה ובמפתחת חושפים כי המשחק יכלול למעשה גם קמפיין עלילתי מלא עבור שחקן יחיד, לצד נתח נכבד שיכוון כמובן לריבוי משתתפים – ויחד אלה הופכים את For Honor למוצר מסקרן ומרענן אפילו יותר. בתערוכת E3 2016 קיבלנו הן סרטון סינמטי…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by psycho59,

צהריים טובים לכולם. אני מעוניין לרכוש משחק טיסה לPS2 עכשיו יש לי בחירה או ace combat 5 או ace zero (אל תמליצו לי על משחקים אחרים בבקשה אין טעם לפרט למה). עכשיו ראיתי מבחינת גרפיקה שה ace combat 5 נראה קצת יותר טוב או שאני טועה אני לא יודע ראיתי רק 2-3 תמונות בגוגל. מישהו יכול להמליץ בכללי מה עדיף ולמה?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. http://www.evga.com/articles/00726

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by The Man123,

אמרו לי שיש משחק כזה של CSI אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי מדיע עליו להגיד לי אם הוא משחק טוב או לא איזה סוג משחק הוא (גוף ראשון וכו') להביא תמונות דרישות מערכת וכול מה שצריך כדי שאני ידע אם כדאי לי להוריד אותו או לא בבקשה תעזרו לי !!!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. ובכן הגעתי למסקנה שאין כמעט שרתים נורמליים אז החלטתי לנסות לאסוף קבוצת אנשים רציניים שרוצים לתרום ולהצטרף כצוות הנהלה(אדמינים) וכמו כן להשתתף בעלויות החזקת השרת המטרה לקנות שרת יציב איכותי ומהיר, השרת יהיה ממוקם באירופה באחת המדינות עם הפינג המהיר ושירות איכותי, למי שבקיע בנושא - אשמח שישתף מידע רלוונטי * רק לאנשים שבאמת אוהבים את המשחק ולא סובלים צ'יטרים וגליצ'רים * גודל השרת יהיה בהתאם לכמות האנשים שישתתפו בהוצאות (עלויות), היעד הוא שכל אחד ישלם כ25ש"ח לחודש ובתשלום מראש למספר חודשים(מדובר על 100-200ש"ח לבנאדם שיועבר לחשבון פייפאל או דרך הדואר, העלות הסופית תוחלט בסוף לאחר שאראה כמה אנשים מוכנים להשתתף וכו') נשתדל לרכוש בגודל של לפחות 40 סלוטים - (היעד בין 48 ל64) …

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  18. ידוע לי שזה לא המשחק הכי חדש בשטח אבל שמעתי עליו גדולות ונצורות והתאפשר לי לנסות אותו עכשיו. ההתקנה עברה בשלום אבל כשאני מנסה להריץ אותו מתקבלת הודעה שצריך לפחות DIRECTX 7 למרות שהגירסה שלי היא 8.1. מישהו יודע למה זה קורה ואיך לפתור הבעיה?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. מישהו יודע מתי הTOMB-RAIDER החדש יוצא, אני מת על הסידרה.... הוא היה צריך לצאת לפני כמה חודשים אם אני לא טועה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by valorien,

ערב טוב לכולם, האם תהיה לי בעיה כלשהי להריץ את המשחק הנ"ל ברזולוצייה של 1920X1200? האם יהיה צורך להפחית הגדרות איכות מסוימות כדי שהוא ירוץ בצורה חלקה, ללא קטיעות כלשהן? ובכלל, האם המשחק הזה מומלץ? תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by kinggil,

לראות עד הסוף בשביל להבין http://video.google.com/videoplay?docid=-2981105389557640600&q=BF2

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by dor18,

לכל המעוניינים , ניתן להוריד את הדמו של המשחק..... בכל אופן אני ראיתי את ההורדה באתר טורנט לא יודע אם מותר לפרסם תשם שלו... תהנו 8) גודל הקובץ: 1.86GB

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  23. התחרפנתי מהחיפושים לא מוצא בשום מקום וכל שרת שאני מנסה להכנס אומרים לי שאני צריך להפעיל את התוכנה הזאת...איפה יש אותה בכלל לא מצאתי בגוגל כלום

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by b1rka,

יש הגבלת גיל? למה הקלאן שלנו לא הכי גדול

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  25. שלום כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא מראה מסך שחור ואת הסמן עכבר של המשחק ואז יוצא לדקסטופ, כשהמשחק כביכול ממוזער ושאני מעלה אותו עם alt+tab אותו הדבר קורה שוב. בכל הזמן שהמשחק ממוזער העכבר של הווינדוס קיים אבל בלתי נראה, עד שאני סוגר את המשחק עם ctrl atl delete. יש לציין שהדבר קורה גם במשחקים אחרים, יותר ישנים, כמו Porsche Unleashed יש לי כרטיס מסך X800 pro 256 עם catalyst 6.8 (עשיתי בדיקה ב6.5 ועדיין לא עבד) תודה מראש דוד

• 0 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.