משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם, אני כרגע על כמעט 48% מהמשחק. נשארו לי בליגה האירופאית את התחרויות האיטלקיות, הצרפתיות, והבריטיות למכוניות קלות (עד 100ק"ג). כמו כן, בליגת ה-pro's של המשחק נשארו לי רק התחרויות של ה-super cars אשר לצערי אסור להשתתף בהם עם מכוניות משופרות. יש למישהו הצעות למכוניות שיכולות להתאים לי (ושיודע שהן חזקות מספיק בשביל התחרויות האלה)? כל המכוניות שלי עכשיו (יש לי 30, כל השאר מכרתי) לא מתאימות, או בגלל שהן מכוניות מירוץ, או בגלל שהן לא מהמדינה הנכונה. תודה רבה, Anatoli.
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
המשחק החדש של CROTEAM, יוצרי סדרת Serious Sam זמין ל BETA TESTING ב STEAM. המפתחים רוצים עזרה בהשלמת הפרוייקט לפני יציאת המשחק ב 18/12/2014. כמובן שהצלחת המשחק הזה תעזור גם בפיתוח SS4 שכרגע אין לו תאריך יציאה אבל CROTEAM אשרו שהפיתוח עליו לא הופסק בשום שלב. http://store.steampowered.com/app/330710/ כמו כן המשחק זמין כרגע בהנחה של 10% (או 15% לבעלי Antichamber, The Swapper, or Serious Sam 3: BFE) הזמנה מוקדמת: http://store.steampowered.com/app/257510/ או ב 10% מ GMG (ניתן להוסיף קופון ולהוריד את המחיר ל 27.71$): http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/puzzle/talos-principle/ בהזמנה מוקדמת מקבלים גם עותק נוסף של Serious Sam 3: BFE (אם יש לכם את המשחק יתנו לכם עותק GI…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אח שלי קנה את המשחק FAR CRY.......... ואני רוצה להתקין אותו אצלי אני מתקין.....הכל הולך בסדר עד שזה מגיע ל99%-100% ואז זה אומר לי the wizard was inturrapted,cannot complete installation או משהו בסגנון הזה.......יכול להיות ששיניתי מילה או שתיים לא זוכר בדיוק אבל בעיקרון זה מה שזה אומר ואז אני לוחץ FINISH וזה יוצא ולא התקין כלום ניסיתי איזה פעמיים-שלוש כל הזמן אותו דבר מה קורה פה? למה זה לא מתקין לי? אני חושב שלפני שתכתבו לי כל מיני דברים תדעו את זה: לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מחשב אני יודע שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק-אבל!... לאח שלי יש כרטיס יותר חלש ובהתחלה זה באמת היה לו איטי וקפץ אז הוא כיוון את הEFFECT ל-LOW וזה עובד לו מצוין אז אל תגידו לי זה הכרטיס מסך........ תודה ל…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
נוסטלגיה!! אני חייב להתקין את המשחק הזה! מישהו שהתקין את המשחק אולי יוכל לתת לי הסבר או מדריך בבקשה? מצאתי בגוגל כמה מדריכים, אבל הם מסובכים!!!! וגם מיועדים לXP בכלל... אני זוכר שניסיתי פעם והתייאשתי, אולי הפעם אני אצליח בעזרתכם..
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני ממש מאוכזב...המשחק לא עמד אפילו בציפיותי הבסיסיות לאחר ששיחקתי בPrince of persia:Sands of time שהיה משחק מעולה,מלוטש,עם קו עלילה אחיד,משחקיות מקורית ומיוחדת,אופי מיוחד,וסיום אדיר במיוחד,קיבלתי את POP:WW ההמשך החדש שלו,שהיה מבטיח בהרבה ממנו-הם הבטיחו עיצוב שלבים יותר אינטנסיבי,מערכת קרבות חדשה[והיא מאוד אדירה ומהנה ד"א],אויבים קשים וחכמים והרבה,וקו עלילה מוצלח...הרבה מאלה לא ממש אמיתיים... עיצוב השלבים עצמו הוא די משמים...הכל דיכאוני,אפל,ומסיבה לא ברורה מתכנתי המשחק החליטו כי המשחק צריך להיות "חופשי" וכי השחקן יוכל להסתובב חופשי בעולם המשחק,טעות מרה,פשוט טעות איומה...בשל עיצוב השלבים ה"פתוח",אנחנו זוכים לחזור על אותם מקומות במהלך המשחק אולי 200000 פעמים....פרט לכך-ישנם…
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני די חדש במשחק יש לי שאלה אני יודע שיש אפשרות של שרת דיבור רק אני לא יודע בדיוק איך להכנס לכאלה שרתים אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קניתי בטעות 5 מכוניות שלא שוות את הקניה..ועכשיו אני רוצה לקנות אחרות..אין מצב שאני יכול לקנות אותם? לקנות אחרות במקום מה שיש לי או למכור\להחליף?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמו שכולם יודעים בתקופה האחרונה יש ריבוי של משחקים המאפשרים משחק ברשת נגד אנשים אחרים,ולפעמים ישנה בעיה בלמצוא שחקנים לחלק מהמשחקים, לכן לדעתי חסר תרד שירכז את כל האנשים שמעוניינים לשחק ברשת אז כל מי שרוצה לשחק במשחק כלשהו שירשום פה באיזה משחק הוא רוצה לשחק וכיצד ניתן ליצור איתו קשר (icq,messenger,email )
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רציתי ממזמן לפתוח תארד שבו חברי הפורום יוכלו לשאול אם\איך המחשב שלהם יריץ משחקים בתארד אחד במקום לפתוח חדש (זה נראה לי רעיון טוב ) אני יתחיל אני מתכנן לקנות את המשחקים הבאים ואני רוצה לדעת אם המחשב לי יריץ אותם ואם כן על איזה רזולוציה המשחקים הם Need For Speed Pro Street BIOSHOCK CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE המפרט שלי intel core duo E4500 2.2GHZ 2GB GEFORCE 8500 GT 512MB
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
http://pc.ign.com/articles/116/1167265p1.html קרוב מתמיד
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/screenpop.php?id=277813 1940X1290 ייתכן וכי הפירוט הגרפי אינו מלא. נלקח ממשחק אסטרטגיה שעדיין תחת פיתוח, crusaders: thy kingdom come
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלה לי לפתוח סרברים למשחקים כמו החברה LSRV כמה יעלה לי מחשב? איזה אינטרנט צריך של כמה מגה ? כמה משחקים אני יכול לפתוח על מחשב אחד בו-זמנית?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אוהבים את סדרת Total War: Warhammer? לא כדאי לכם לוותר על הדילים בחנות הגיימינג המקוונת הגדולה ביותר שיוכלו לספק לכם את כל התכנים שלה בעלויות מקוצצות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
והאם ל PS3 זה אותו דבר מהיא הרזולוציה המומלצת והאם יש מסך כזה למחשב אני חושב לרכוש מסך מחשב של 22" רחב יש כאלו ב KSP הם ממש לא יקרים בסביביות 2300 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום כמו שאתם יודעים כבר המשחק יצא לא מזמן. אני נורא רוצה לשחק בו ושוקל לקנות אותו ולשלם כל חודש את ה15 יורו שצריך. עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי מחשב לא מהחדשים והמחשב שלי עובר את הדרישות בקצת,לכן אני רוצה להוריד את המשחק בדרך לא חוקית ולנסות את ה-10 ימים חינם שהם נותנים למשתמשים חדשים ולראות אם המשחק עובד טוב אצלי ואין תקלות ואז אם כן לקנות אותו בדרך חוקית ואם לא אז לא. ואני לא יודע מאיפה להוריד כי אין בשום מקום. בדרך כלל משחקים לא-חוקיים יוצאים עוד לפני שהמשחק החוקי יוצא. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המשחק הראשון היה ממש טוב , לא מבין למה הוא קיבל ביקורות לא טובות. לפני כמה זמן ראיתי ש-obsidian רוצים להפיק את השני, מישהו יודע מה קורה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אם אני קונה משחקים מהאתר http://www.theriftarcade.com/oculus-rift-games/ של אוקולוס איך אני מפעיל אותם על ה VIVE ?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היום ניסיתי להיכנס למשחק אז הוא אמר לי שיש בעייה שהשרתים שלהם עסוקים ולנסות להתחבר עוד כמה דקות...זה מה שהוא כותב: The steam servers are currently to busy to handle your request please try again in a few minutes אז ניסיתי וזה לא הלך....עשיתי ריסט למחשב ואז הוא עידכן לי את הקאונטר סטרייק, זה לקח איזה 20 דק' ואז ניסיתי להתחבר והוא אמר לי את אותה הבעייה....אני לא יודע מה לעשות! חבר שלי אמר לי שגם לו היה את זה ואחרי העדכון זה פעל לו והוא אומר לי שאין שם כמעט סרברים ויש אולי 20 אנשים מכל הארץ שמשחקים! מישהו יודע אולי מה הבעייה?!?....יכול להיות שגנבו לי את הסי די קי?...אם כן איך אני בודק?....לעוד מישהו יש את הבעייה? חשבו לציין שיש לי סיריאל מקורי! קניתי את המשחק! תודה…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות PSP. עכשיו אני רואה כל מיני אנשים שמוכרים את המכיר בגרסה 1.5. עכשיו אמרו לי שהגרסה הזאת קוראת משחקים מהכ. זיכרון-האם זה נכון? אם כן-מה ההבדל בין הגרסה החדשה לבין הגרסה הזו? עוד משהו, כאשר אני מעביר את המשחק לכ. זיכרון אז: 1)אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המכשיר או ישר מפעיל אותו? 2)אני יוכל לשחק אחד נגש השני עם חבר כמו במשחק המקורי? תודה מראש לעוזרים!! **מנהלים-אם הנושא לא חוקי, תנעלו אני לא יודע אם כן או לא-נשאיר את ההחלטה לכם**
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סטים מכים שנית והמשחק הענק Universe at war (שיחקתי אצל חבר) נמצא בנחת ענק של 75% למשך סוף השבוע ונמכר ב5 דולר שזה 20 שקל בסך הכל. אני קניתי וממליץ למי שרוצה משחק אסטרטגיה מעניין עם צבאות מגוונים שנראה טוב וגם עם עלילה טובה. לינק: http://store.steampowered.com/app/10430/ ימח שמם של הסטים האלה אני אפשוט רגל בסוף... ^^
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים מסוימים, שה FPS שלי במשחק לא עולה מעל מספר מסוים למשל בPREY אני לא יכול לעלות מעל ל60 FPS, על הגדרות מקסימליות וגם על פחות!!! מדוע יש הגבלה של הFPS????
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מה זה ה60Hz 71 Hz ??? ברזולוציה ? ועוד שאלה על הדרך מה זה HABO ? הפעלתי את זה לא הרגשתי שינוי אבל הייתה לי ירידת FPS משמעותית !
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אחרי הרבה שמועות הוכרז רשמית בחודש שעבר... http://www.blizzard.com/diablo3/media/ שימו לב לסרט מתוך המשחק נראה מעולה. אישית לקח לי שנים להיגמל מדיאבלו הראשון וגם מהשני ועד היום יש לי עותקים שלהם עם חבילות ההרחבה. אבל כמו שאני מכיר את בליזארד המשחק ישוחרר לפחות עוד 3 שנים... בינתיים נחכה לfallout 3 (שיצא עוד חודשיים בערך) שגם פה לקודמים הייתי מכור גום מהם יש לי עותקים.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש(כרטיס מסך HD4870 ומעבד Q6600) עכשיו במהלך המשחק אני מריץ את כריסיס חלק לגמרי (על ההגדרות הכי גבוהות). אבל מידי פעם כשאני מת ולוחץ על העכבר כדי לחזור לצק פוינט הוא נטקע ולא מגיב. עכשיו ממה זה יכל להיגרם? מזה שיש לי ויסטה 32 ביט (שמנצלת רק 3.15 גיגה במקום 4) או בגלל שהקראק לא טוב? בבקשה תעזרו לי :'( תודה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-