עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by davidcohen,

NFSPS לא בסקר כי שמעתי שהוא גרוע בטירוף... אם יש לכם נימוק חזק להצבעה - פנקו אותי

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  2. לפני מספר שבועות קיבלנו פירוט טכני רשמי ראשון אודות מכונת הגיימינג של הדור הבא, לפני מספר ימים הגיעה העת לחשוף את בקר המשחק המעודכן שמציע שינוי יסודי ביחס לעבר - וכעת נראה כי היצרנית היפנית מתכוננת לחשוף את העיצוב השלם של המכונה לקראת ההשקה המוצהרת בסוף השנה לכתבה

3. מפתחת ומפיצת המשחקים האמריקאית תשלם כמעט 6 מיליארד דולר בעבור החברה הצנועה (לשעבר) שגרמה לכולנו להתמכר למשחק שבו מתאימים צבעים של ממתקים לכתבה: http://hwzone.co.il/לרסק-ממתקים-ולנתץ-שיאים-activision-רוכשת-את-המפ/

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  4. אני רוצה תוכנה שתעשה לי לוגואים בצבעים - מישהו יודע איפה למצוא?? ומה הכי שווה??

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  5. מה עושים?? בבקשה תעזרו לי ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  6. המשחק המצופה ביותר בתקופה האחרונה מתקרב להשקה ואנחנו מקבלים באופן רשמי את דרישות המערכת הרשמיות להרצתו כהלכהלכתבה

7. אני הורדתי את המשחק הזה: Yugioh Virtual Desktop http://www.xerocreative.com/index.php?goto=yvd⊂=downloads אבל אני לא מצליח לשחק בו, מישהו אוליי מכיר את המשחק ויודע איך משחקים בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. Started by ORANGEJUICED,

אני לא מאמין שאני מבקש עזרה בלעעעעע אני תקוע ב CHECKPIONT 23 אין לי שם נשקים רק מברג ואיזה משהו כמו מחבט בייסבול וזה בלתי אפשרי לעבור את זה יש שם בהתחלה תשומר ותטכנאי שאני הורג אותם ואז אני ממשיך קצת האלה יש כבר תבנאדם רובוט הזה שאי אפשר להרוג אותו והוא רואה אותי מישהו יודע מה לעשות?!? אל תתנו לי צ'יטים בבקשה לא משנה עברתי

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Cryptonite,

יש משהו שאני לא ממש מבין... אם אני קונה משחק ורוצה לשחק בו אונליין אני צריך להכניס את הדיסק למחשב בשביל בדיקת מקוריות CD? או שאני פשוט מתקין אותו ומסיים את העניין? נ.ב. איפה אפשר למצוא רשימה של משחקים עלייהם משלמים אונליין? (כמו world of warcraft) תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. בואו לגלות מה גרם ליצירתה של סדרת משחקי הפעולה המפורסמת מכולן שמלווה אותנו כמעט יותר מ-20 שנים והפעם הסיפור מאחורי אחד המשחקים המשפיעים ביותר על תעשיית הגיימינג בכל הזמנים. משחק שנחשב לאבא של משחקי ה-First Person Shooters ועוד שנים לאחר מכן חברות משחקים התייחסו אליו כהתנ"ך של משחקי היריות.משחק כל כך טוב, שאפילו כיום יותר מ-20 שנים אחרי שיצא, אנשים עדיין משחקים במודים של המשחק המקורי מ-1993. אנו מדברים כמובן על Doom. הסיפור של Doom מתחיל בחברה לפיתוח משחקי מחשב בשם Id Software שהוקמה בשנת 1991 ע"י ארבעה חברים: ג'ון קארמק, ג'ון רומרו, אדריאן קארמק וטום הול. וזאת לא הייתה סתם עוד חברה, כי ג'ון קארמק היה בחור שאפתני שעם כל משחק ומשחק שהוא וחבריו פתחו חיפש תמיד…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by danield51,

המשחק פועל לי בערך פי 2 יותר מהר ממה שהוא צריך לפעול...איך אפשר לסדר את זה? בזה שהוא פועל פי 2 יותר מהר כלומר..רק המשחק...לא הוידאו ...נניח האויבים שמולי והמלכודות הרבה יותר מהירות כמו כן גם הנסיך

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by composite,

אז ככה, קיבלנו זיכוי מאיזו חנות בסך 350 ש''ח, אז החלטנו לקנות Call OF Duty. אבל זה לא העניין כרגע. העניין הוא שנשארו לי 120 ש''ח כדי לקנות UT2003 שעולה שם 99 ש''ח! ;D האם כדאי לי לקנות? הכסף הזה ישר יכול לעבור לקופת החיסכון שלי. אבל תמיד רציתי את המשחק הזה! אני שואל את השאלה הזאת בגלל ש- UT2004 בקרוב ייצא, ואני לא יודע אם לחכות לו. מה אתם אומרים? ;D

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום רציתי ממזמן לפתוח תארד שבו חברי הפורום יוכלו לשאול אם\איך המחשב שלהם יריץ משחקים בתארד אחד במקום לפתוח חדש (זה נראה לי רעיון טוב ) אני יתחיל אני מתכנן לקנות את המשחקים הבאים ואני רוצה לדעת אם המחשב לי יריץ אותם ואם כן על איזה רזולוציה המשחקים הם Need For Speed Pro Street BIOSHOCK CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE המפרט שלי intel core duo E4500 2.2GHZ 2GB GEFORCE 8500 GT 512MB

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. Started by lev-27,

בשעה טובה התחדשתי במסך חדש. עברתי מרזולוציה 1440X900 ל-1680X1050. ברזולוציה הקודמת WOW עבד חלק. ברזולוציה החדשה אני מקבל 15 - 20 פריימים באזורים יחסית עמוסים. זה פשוט לא הגיוני. למה שמשחק בן 5 שנים עם דרישות מערכת בקרשים יעבוד לאט על E7400@3.5, 4GB 800MHZ, Radeon 4850. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by DS,

טוב אז אני אתחיל בביקורת מקדימה קצרה על המשחק: מי שלא מכיר ולא ראה את הסרט Scarface הנה פרטי עלילה: אתה טוני מונטנה, בזזו אותך ניסו להרוג אותך אבל לא ויתרת. אתה בקרב יריות מסעיר על חייך. אתה חייב לטוס מאותו מקום שאתה נמצא בו ולהתחיל הכל מ -0. אני מתכוון שהמשחק מספר את סיפורו של טוני מונטנה קובני מצוי שהיגר למיאמי בארה"ב מקובה. חברו מציע לו להתחיל להרוג אנשים ולהתנקש בהם בשביל כסף. בהתחלה זה קל אבל לאט לאט טוני מבין שכסף יהרוס לך תחיים. פרטים מוויקיפדיה: בשנת 1980 מגיעים אל חופי ארצות הברית 150,000 מהגרים קובנים אשר הוגלו על ידי פידל קסטרו, 25,000 מהם היו בעלי עבר פלילי. אל פצ'ינו מגלם את טוני מונטנה, אחד המהגרים הקובניים, בעל עבר פלילי עשיר. הוא שהה בכלא הקובני במשך חמש ש…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Age of Mythology Titans זאת הגירסה הכי חדשה למשחק הזה? או שיש הרחבה יותר חדשה?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  17. אני בנטויז'ן, חבילת 12/1MB, והאינטרנט שלי ממש איטי כרגע... לא יודע מה זה, זה מוזר לאללה. מה גם שב- BF2 אני כמעט ולא מצליח להתחבר ל- EA ACCOUNT שלי בתוך המשחק, וכשאני מצליח זה מראה שאני כאילו יצרתי שחקן חדש, כאילו Private, ורק אחרי שאני מתחבר לשרת זה מסתדר - זה עוד בקטנה, הבעיה האמיתית היא הלאגים, וניתוק מהשרת אחרי כמה דקות, עם הודעת Lost Connection... מישהו מזדהה איתי? אני שחקן דיי חדש גם, דברים כאלה זה דבר שבשגרה עם המשחק הזה? בעיות התחברות ל- EA וכאלה?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  18. אוהבים את סדרת Total War: Warhammer? לא כדאי לכם לוותר על הדילים בחנות הגיימינג המקוונת הגדולה ביותר שיוכלו לספק לכם את כל התכנים שלה בעלויות מקוצצות לכתבה

19. Started by exXxTreAm,

אז ככה, נתקעתי במשחק ואני כבר ימים מנסה להבין מה עושים שם, ולא עוזר כלום, פשוט לא יודע מה לעשות. אז ככה, אחרי שהגעתי ליפן, והגעתי למוזיאון של waticorp אז הלכתי לדבר עם האיש הזה שמאחורי הדלת הנעולה (נו אתם יודעים, זה שדיבר איתי שם על המכשירים המוזרים האלה שחולמים איתם) אחרי שדיברתי איתו וכל זה הוא אמר לי ללכת למטה לקומה הכי אחרונה, הלכתי, עכשיו המקום הזה זה מסדרון אחד עגול ויש במקום הזה מעבדות וspider אחד שהולך במסדרון, מה אני אמור לעשות בקטע הזה? כי אני לא יכול להיכנס לשום מעבדה וכלום. תודה למי שעוזר.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by EMAN,

שלום אנשים! אני כרגע משחק בHL1, ואני תקוע באיזה מקום. יש את החומר הרדיואקטיבי למטה, החדר עגול, יש כמה מעליות וסולמות ולמעלה יש איזה מגה גנראטור\וואטאבר. הפעלתי שם את שני המתגים שנותנים חשמל או משו משני הצדדים. מה לעזאזל אני עושה עכשיו?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by דודים דודים,

אם אני קונה משחקים מהאתר http://www.theriftarcade.com/oculus-rift-games/ של אוקולוס איך אני מפעיל אותם על ה VIVE ?

22. כל הסדרה של המשחקים רק ל- PS2 ועוד כמה קונסולות. האם התפרסמה הודעה או משהו שהמשחק האחרון בסדרה יצא ל- PC???????? :s05:

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  23. http://www.dailytech.com/STALKER+Possibly+Stealing+Art+From+Other+Games/article6901.htm תאכלס ,שימשיכו לגנוב אחד מהשני, רק שיפסיקו לשדוד אותנו

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  24. לילה טוב חברים! מדובר בתוכנה הנ"ל ,אני יודע מה היא משפרת וכו' וכו' אבל אני לא יודע מתי היא משמעותית ומתי היא כן פועלת .והאם יש צורך להפעיל את האייקון שיהיה בסרגל הכלים למטה בזמן שאני מריץ משחקים? אני פשוט לא הצלחתי להבין איך כל הסיפור הזה עובד...תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by ryu,

אם למישהו פה יצא לשחק או לקרוא לגביי המשחק SONIC ADVENTURE של הדרימקאסט אז אני רוצה לשאול אם מדובר באותו משחק שיצא למחשב (SONIC ADVENTURE DX DIRECTORS CUT)??? אני הורדתי את הדמו שלו סתם כדי להתרשם וזה נראה לי בדיוק אותו משחק שיש בדרימקאסט... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.