משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טוב, טכנית המשחק עוד לא יצא, אבל הוא בשלבי בטא פתוחה כרגע, ובהחלט שחיק. מי שאוהב משחקי מטוסים, בעיקר כאלה שמשתדלים להיות ראליסטיים למדי אבל שאינם מסובכים כמו סימולטורים (וניתנים למשחק מתקבל על הדעת גם ללא ג'ויסטיק), מומלץ בחום. יש פה עוד מישהו שמשחק?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה יש את זה http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3403 מול זה http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=391 היתרון של הסגה זה ה300 שעות. היתתרון של הלוג'יטק זה אמינות. השלט של סגה אמין באמת, או שהוא רק נראה כזה? המחיר לא משחק פה... למישהו יש ניסיון איתם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
שלום אני משחק WOW חצי שנה על סרברים אירופאיים , אבל כל חברי משחקים בסרברים של US. עכשיו אני רוצה להחליף את ה Account שלי ל - Account אמריקאי. חשבתי או להחליף אותו ב Ebay עם אמריקאי או למכור אותו ולקנות שוב את הגירסה האמריקאית. הבעיה היא שאני לא שמרתי את כל המידע שיש לי על ה Account ולא שיחקתי בו כבר חודש. יש דרך לקבל את כל המידע על הדמויות בלי לעשות הרשמה לחודש שלם ? אם יש לכם רעיונות משלכם אני אשמח לשמוע... :] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יוביסופט חושפת כי משחק הפעולה בניחוח ימי הביניים החדש שלה יכיל גם מצב עלילתי לשחקן יחיד, לצד סרטון משחקיות ארוך ומדמם אחד המשחקים הכי פחות צפויים שקיבלנו מהמפיצה הצרפתית יוביסופט (Ubisoft) בשנה שעברה היה כותר הפעולה האלים For Honor, שהתמקד בלוחמים אימתניים מתקופות עתיקות שמוכרים גם בעידן המודרני – אבירים, ויקינגים וסמוראים. בתחילת הדרך ההערכה הייתה כי מדובר במשחק אשר יתמקד בקרבות מקוונים ומרובי משתתפים ולא הרבה מעבר לכך, אל כעת במפיצה ובמפתחת חושפים כי המשחק יכלול למעשה גם קמפיין עלילתי מלא עבור שחקן יחיד, לצד נתח נכבד שיכוון כמובן לריבוי משתתפים – ויחד אלה הופכים את For Honor למוצר מסקרן ומרענן אפילו יותר. בתערוכת E3 2016 קיבלנו הן סרטון סינמטי…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם למישהו פה יצא לשחק או לקרוא לגביי המשחק SONIC ADVENTURE של הדרימקאסט אז אני רוצה לשאול אם מדובר באותו משחק שיצא למחשב (SONIC ADVENTURE DX DIRECTORS CUT)??? אני הורדתי את הדמו שלו סתם כדי להתרשם וזה נראה לי בדיוק אותו משחק שיש בדרימקאסט... מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי בעיה אין לא יודע להתקין את המשחק שהורדתי מהאינטרנט SAINT ROW 2 אוליי מישהו יעזור לי ויסביר לי שבלב שלב איך עושים את התקנה . ניסיתי במספר תוכנות פעם ב WINRAR ופעם ב 7-ZIP אז זה לא אשמת ההורדות כי הורדתי את המשחק במספר הורדות ופשוט לא עובד . לפני שנתיים היתי מתקין את המשחקים אבל עכשיו הראש שלי נסתם .ןאני לא יודע להתקין אותו . תודה לעוזריים .
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש ב-win 7 64bit וכאשר אני נכנס למשחק זה מראה לי הודעה שהמשחק לא תומך ב 64 bit. זאת ההודעה: ומייד כשאני לוחץ אישור עולה עוד הודעה: בבקשה עזרה!!!! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא מראה מסך שחור ואת הסמן עכבר של המשחק ואז יוצא לדקסטופ, כשהמשחק כביכול ממוזער ושאני מעלה אותו עם alt+tab אותו הדבר קורה שוב. בכל הזמן שהמשחק ממוזער העכבר של הווינדוס קיים אבל בלתי נראה, עד שאני סוגר את המשחק עם ctrl atl delete. יש לציין שהדבר קורה גם במשחקים אחרים, יותר ישנים, כמו Porsche Unleashed יש לי כרטיס מסך X800 pro 256 עם catalyst 6.8 (עשיתי בדיקה ב6.5 ועדיין לא עבד) תודה מראש דוד
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
סתם משהו מהטריל ששחקתי אתם חושבים הוא מוגזם?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק מקורי לגמרי ששילמתי עליו מחיר מלא, של דיסק DVD של FAR CRY. מכיוון שאני רוצ הלשחק ברשת של הבית באתי לשכפל את הדיסק בשביל לשים אותו בעוד מחשב ולהריץ את המשחק במקביל על 2 מחשיבם. עשיתי DVD COPY דרך NERO, וכשהכנסתי את הדיסק פנימה, הAUTORUN של המשחק עולה אבל כשאני לוחץ PLAY הוא אומר לי להכניס את הדיסק לכונן! מישה ויודע איך מתקנים זאת או מאיפה להוריד תוכנה שלא תאלץ אותי להכניס כל פעם את הדיסק? למנהלים - הדיון הזה חוקי לגמרי מפני ששכפלתי את הדיסק למטרות שימו שעצמי בלבד ואני לא מפיץ את הדיסק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשעת אם אפשר לשחק בקארבון עם אנשים ברשת. שמעתי שיש איזשהו פאץ' שמאפשר זאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כנראה שהחבילה תגיע ל-PC ויש האומרים שאף ל-PS3. איזו חדשה נפלאה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ככל שאני מתקדם אני שומר ושומר ואז אני יוצא מהמשחק וכשאני חוזר לשחק אני מתחיל מהעיר האחרונה שאליה הגעתי ולא מהמקום שבו שמרתי לאחרונה זה אמור להיות ככה?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המשחק הזה הוא נסגר לי יש לי WINDOWS VISTA 64BIT 8800GT 512MB (דרייבר הכי מעודכן) 2GB זכרון בקיצור יש לי את כל הדרישות שלו ויותר מזה... אבל עדיין הוא נסגר לי כל הזמן האם יש בעיה איתו בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, יש לי battlefront ( כבר ממזמן ) ואני רוצה להתקין מודים שבהם אני אוכל לשחק תמיד כג'דיי ( זה ענק!!! ). מצאתי כמה מודים שאני חוש בשיעשו את העבודה ב-gamespot, אבל אני לא יודע איך להתקין אותם? אני חושב שפשוט צריך להעביר אותם לתוך תקיה בשם gamedata, אבל זה לא כלכך עזר, את מה צריך להעביר את כל מה שבא עם המוד? ומה צריך לעשות בשביל להפעיל אותם??? ואפשר להתקין ולשחק עם כמה מודים ביחד? ואת המודים אפשר לשים רק ב- instant action??? נ.ב אם יש למישהוא מודים טובים בשביל ג'דיים, אז זה יהיה מצוין!!! תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז עכשיו אני יודע שזה אמיתי מצאתי הורדה של הסרטון הסופי השונה של המשחק אז עכשיו אני מחפש אולי למישהו יש את השמירה של המשחק עם הסוף החדש שהדהאקה מת
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי בטעות 5 מכוניות שלא שוות את הקניה..ועכשיו אני רוצה לקנות אחרות..אין מצב שאני יכול לקנות אותם? לקנות אחרות במקום מה שיש לי או למכור\להחליף?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלה לי לפתוח סרברים למשחקים כמו החברה LSRV כמה יעלה לי מחשב? איזה אינטרנט צריך של כמה מגה ? כמה משחקים אני יכול לפתוח על מחשב אחד בו-זמנית?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי לכם. תוכלו להמליץ לי על משחקי מלחמה בסגנון קאונטר סטרייק ו- WarRock אבל לא מחייב משחק רשת. יש חיות כאלו חוץ מהמשחקים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רובכם מכירים אותי בתור זה שיש לו ערוץ ביוטיוב , אני מעלה מונטאג'ים וגם סדרות מסוימות . אחת מהסדרות שלי נקראת Epic Moment . בסדרה זו אני מעלה 2-3 קטעים "אפיקים" שקשה להשיג נכון זה לוקח לי זמן להשיג אבל זה משתלם בסוף יצאו 4 פרקים בסדרה ואת הפרק ה5 אני רוצה שאתם תשתתפו בו איך בדיוק ? אני מניח שלרובכם או לחלקכם יש צילומים יפים שהוא עשה לדוגמא , צליפה מרחוק RPG למסוק ממרחק עצום ודברים דומים לזה. אז אם אתם מעוניינים להשתתף בסדרה אתם צריכים להעלות את הקטע שלכם ליוטיוב כ"מוסתר" ולשלוח לאיימל הזה עם הפרטים הבאים: השם שלכם: שם בבאטלוג: הסבר על הסרטון: קישור לערוץ המרכזי שלי: ולשלוח לאיימל הזה: Aviel393@gmail.com חשוב לשלוח את הסרטונים באיכות גבו…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המשחק הזה בכל הגירסאות מה לא ניסיתי הכל אבל המקלדת לא מגיבה לי במשחק הזה(בשאר המשחקים עובדת לי המקלדת וגם לבן דוד שלי זה לא עובד ולעוד כמה חברים שלי) בבקשה תעזרו לי אני כבר מת לשחק בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
או קיי מישהו נתקל בבעיה שלאחר התקנת Special forces המחשק לא עולה יותר? Battlefield 2 לא עולה יותר לאחר שתקנתי את הפאטצ' החדש לגירסה 1.12 מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה מסוכן לשחק בלי אנטי וירוס שדולק ברקע אבל אני לא גולש בדפדפן אינטרנט.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-