משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לחוברת (או GAME GUIDE) שיש בקופסא מתי שקונים משחק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המשחק gta vice city ישר אחרי שמראים מי עשה את המשחק והכל זה מגיע לי לקטע שיש שם כל מיני תמונות ושם זה נתקע לי ולא מגיב!!! מישהו יכול לעזור לי זה דחוף מאוד מאוד מאוד אני כבר לא יכול לחכות לשחק במשחק הזה!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בשלב 2 של המשחק, במנהרות של ה antlions אחרי שברחתי מאנטליון ענקי שאי אפשר להרוג, נפלתי לתוך מנהרה עם צינור התחלתי ללכת לכיוון קצה המנהרה, כשפתאום המשחק נתקע, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה לאחר לחיצה על אישור המשחק נסגר. ניסיתי כל פעם להפעיל את המשחק מחדש, ואף לשחק מחדש את השלב, וזה עדיין קורה כל פעם בדיוק באותה נקודה. האם יש פיתרון? נ.ב. המשחק הוא כחלק מה orange box ונקנה כחוק
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הTOMB-RAIDER החדש יוצא, אני מת על הסידרה.... הוא היה צריך לצאת לפני כמה חודשים אם אני לא טועה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי בבקשה אני מחפש patch למשחק? בנוסף לזה יש לי שאלה: האם משהו שמע על עידכון או תיקון של המשחק?
-
מלא סרטים קצרים עם מידע על משחקים חדשים כמו X-MAN 2, ספידר מן2, הולו 2... 2 סרטים מומלצים: --שימו לב לסרט של הולו 2 איזה יופי של משחק! לא רק הגרפיקה מעולה גם הסביבה והמשחקיות, ממש מדהים. -- מידטאון מדנאס 3, סרט ממש ממש מצחיק, סרט קומי על האנשים של שמאחורי האנימציה של הדמויות, מומלץ ביותר. http://www.ifilm.com/?sctn=main&pg=videogames צריך להוריד את REAL ONE החדש .
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בערך 75% מהזמן יש לי בעיות להתחבר לשרתים וגם מתי שאני מתחבר קורה די הרבה שאני פשוט נזרק מהמשחק. זה כל כך מעצבן שאני משלם המון כסף על משחק (למעשה חצי משחק כי לא קניתי את ההרחבה) ואני לא מצליח לשחק בו בצורה נורמלית כי השרתים הדפוקים של EA לא מאפשרים לי או PB חושב שאני משתמש בצ'יטים או משהו. אין שום מצב שאני קונה את המשחק הבאה של BF אם לא יוכח שהם פתרו את הבעיות הדביליות האלו. בפורום של BATTLELOG יש ת'רד עם יותר מ5000 תגובות של אנשים שיש להם בעיות זהות. גם לכם יש בעיות? הצלחתם לפתור אותם? נ.ב. אחרי הפאץ' האחרון אפילו מתי שאני מצליח להתחבר המשחק ממש ממש תקוע.. אבל יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי די מיושן. אבל זה גם די דפוק שאני קונה את המשחק והוא עובד לי טוב על המערכת שלי ואחכ…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, כבר מזמן יש לי את הבעיה הזו, לא משהו רציני אבל רצוי למצוא פתרון... באונליין, בכל פעם אחרי טעינת המפה, במשך כ30-60שניות אני מקבל סטאטרינג קליל, אחרי כחצי דקה-דקה הכול נעלם. המשחק עובד על הגדרות מקסימליות על הרבה מעבר ל180FPS. הסטאטרינג נוכח גם בתדרי הסטוק של הכרטיס וגם בOC הנוכחי. /pb_ sleep 500 לא עזר משחק עם ההגדרות, VSYNC וDUAL VIDEO CARDS גם כן לא עזרו יש לכם רעיונות? :
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
למישהו יש איזה מקום להוריד טריילרים למשחקים..? משחקים שיצאו ומשחקים קיימים אני רוצה לפנ ישאני מרודי לראות טריילר של המשחק לראות איך הוא.. אם מישהו מכיר איזה אתר להוריד משם מלא טריילרים או אפילו טריילר 1 של משחק טוב מסויים.. שירשום לי אני כבר יוריד את הטריילר
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו Stalker.Alpha.Build1096 וכשאני נכנס למשחק עולה לי מסך אפור (MS DOS ) וכתוב שם את כל זה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מי רוצה לשחק MEDAL OF HONOR ברשת מי שרוצה שיכתוב לי כאן ונקבע כבר?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ALIAS בהצלחה, ושניסיתי להפעיל את המשחק קיבלתי את ההודעת שגיאה הבאה: דרך אגב יש לי כרטיס מסך- Geforce MX 440 AGPx8 128 mb
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/36136.html נראה פשוט מדהים מאוד אהבתי את FEAR (על מחשבים חזקים), והמשחק הזה פשוט נראה הרבה יותר אלים, מפחד ועם דם מן הקודם. אז מתי יוצא ? ;D ומה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ohh good now i can write in english something or fucked up there or here well any way i got a problem when im trying to play halo when i press the halo icon to start playing i will show u a pic of the problem and yes i tried to do dxdiag and i installed the orginal WHQL drivers :-\
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן הורדתי בורדרלנדס ואני מת לשחק בו עשיתי כל מה שצריך לעשות - התקנתי עם דיימון טולס, העברתי את הקראק עכשיו מופיעה לי השגיאה הזו: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש סיכוי? וגם עוד משחקיםמ שבשנים האחרונות זכינו לראות רק לקונסולות!?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אחרי שעשו צחוק מהכל ומכולם עם סדרת משחקי העולם הפתוח שלהם, אנשי המפתחת Volition חושפים את Agents of Mayhem, שינסה להתמקד באקשן ידידותי יותר למשתמש הממוצע לאן פונים אחרי שהצלתם את כדור הארץ מפני פלישת חייזרים אימתנית, חיסלתם את השטן בכבודו ובעצמו ושיחזרתם את העולם? אל העתיד, מסתבר. המפתחת האמריקאית Volition Inc. וחברת האם שלה Deep Silver חשפו את המשחק הבא שלהם, Agents of Mayhem, אשר מהווה מעין אתחול עבור העולם העלילתי של סדרת Saints Row האהודה והמטורפת – הפעם בסגנון שמנסה לשמר את האקשן אך גם להציע גישה פחות קיצונית, וכזו שתקרוץ לקהל שחקנים רחב ומגוון יותר. ב-Agents of Mayhem תקבלו עולם פתוח עבור שחקן יחיד בו תשלטו בשלושה סוכני-על (מתוך 12 זמינים) עמוסי…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
טוב, אז אחרי 3 שנים בצבא ללא הרבה זמן לשחק (ובלי חומרה מתאימה להריץ את זה) השתחררתי וגם הזמנתי מחשב חדש, ועכשיו אני מעוניין בהמלצות למשחקים טובים שיצאו ב-3 שנים (פלוס-מינוס) האחרונות. אין העדפה לז'אנר מסויים כזה או אחר, אני מוכן לשחק בערך בהכל, מלבד משחקי מירוצים שמשעממים אותי למוות... בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
משהו?תאריך יציאה?או שעדיף לא לחכות לו?(אולי יהיה אכזבה) אין דיון ראשי?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ESL TV - Nationscup Semi-Final: Germany vs Israel www.twitch.tv/kazam/old - share & spread the steamlink! :-) בהצלחה לנו <:
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שבו צריך לחלץ את יוסף פריבוי. הרגתי את כל השומרים ופתחתי את השערים אבל הוא משום מה נשאר תקוע בתא שלו כתוב שאני צריך לתת לו חיפוי בזמן שהוא יוצא אז ניסיתי את כל המגדלי שמירה אבל זה עדיין לא גורם לו לצאת.. יש מישהו שזוכר מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הי חברים! מדי פעם אני מעלה פה סרטון, אבל הפעם יש לנו משהו באמת יוצא דופן - בסביבות חמישה חודשים של עבודה, מחקר, ראיונות מצולמים וכן הלאה, ומזה יצא בסוף אחד הסרטונים המושקעים ביותר שלי! יש פה סיפור על משחק וההיסטוריה שלו, אבל זה גם סיפור של אנשים שגדלו פה, ואיך הכל התחיל בישראל רגע לפני שהיה אינטרנט מהיר בכל בית. פשוט מתרגש להראות לכם את הסרטון הזה, אני מקווה שתהנו ממנו!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, גלשתי להנאתי בVGAMES, שפתאום ראיתי את המשחק הזה. לפי הסירטון ידעתי שזה הולך להיות אדיר. אז ניסיתי לחפש פרטים בGAMESPOT, אבל אין! אז חשבתי שאולי תוכלו לתת לי קצת פרטים על המשחק, כי אני לא הצלחתי לברר אפילו מתי הוא יוצא. קישור לדך בVGAMES( אני מקווה שזה לא עובד על החוקים):http://www.vgames.co.il/soons_article.aspx?PreviewID=1008 תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אתם יודים מדי יוצא הדמו של battlefield 2142??
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-