עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by frenzy,

במהלך השיטוט הלילי מצאתי חברה בשם Act-Labs שמציעה תמורת 244.99 דולר את השילוב של הגה + גיר הילוכים + פדלים (3, כולל קלאצ'). נראה משה דלוקס, מומלץ לכל חולי הנהיגה שמחפשים את החוויה המושלמת. אגב, עפ"י האתר ניתן לרכוש אחד משלושת החלקים בנפרד. לינק: http://www.act-labs.com/Products/racingcombo.htm

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  2. הפתעה נוספת לרגל סוף השבוע בחנות המשחקים הגדולה מכולן, עם כותר הפעולה הייחודי שזמין ללא עלות עבור לא פחות מחמישה מיליון (!) משתמשים שונים לכתבה

3. Started by udicol,

אכן כן. לפי התמונה של תא הטיס של המטוס הזה אני עובר לצד המערבי של הפוליטיקה ובוחר ב-F-15 או F-16.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Firepur,

שלום,כאן Firepur,לטס פלייר מתחיל אז כן,אחרי שסיימתי את קאסטלואניה הגיע הזמן לעבור למשחק אחר,פוקימון! למי שרוצה לראות את הפרק הראשון יש קישור כאן http://youtu.be/kHtjbcvqWmQ ולמשחק הזה יצטרף אליי אורח ... חוץ מזה כלום צפייה מהנה

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by fareedamr,

שלום האם יש ליגות בישראל ב CNC GENERALS? תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by YoniDahan,

אהלן, אני רוצה לרכוש לילד שלי את המשחק FIFA 14 ורציתי לדעת אם יש טלאי לליגה ישראלית? כמו כן במידה ואין דבר כזה, אז אולי יש לפרו 14? כמובן שאני מדבר על משחק מקורי ואני ממש לא מעוניין בפרוץ! תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by hezii22,

17:15:28 26/01/2003 בימים אילו אני מעלה אתר של המשחק NBA 2003 באתר יפתח טורניר מקצועני של ליגת הNBA 2003 עם טבלאות משחקים השחקן הצטיין של המערב והמזרח שיכלול נקודות ועוד הרבה דברים טובים כאשר הזוכה בתחרות ייזכה בפרס יקר ערך הליגה תחולק לבתים כאשר הליגה תהיה בקצב של 2 משחקים ביום על חוקי הליגה יננתנו פרטים בהמשך מי שמעוניין להשתתף בטורניר שייצור קשר באמייל hst1@walla.co.il על מנת שהאתר יעלה במהירות האפשרית מי שמעוניין לשחק בליגה חייב ליצור קשר בהקדם נותרו עדיין מקומות

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by GW,

שלום! לכל מי שאוהב ג'נרלז ורוצה לשחק בליגה ו/או סתם עם החברים הרשומים מוזמן: www.generalsleague.tipo.co.il

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by Monte,

ליגת HWzone הראשונה מסוגה תמה ועימה הזוכים הגדולים: The Oprah Show הזוכים בפרסים הם: 1. MVP - prenN 2. ofir 3. seanJ (Parallax) 4. instanz 5. ah sheli/Shimi Hsartan/Punish/tal צפו לבאות שתהיה שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל שחקני HWzone CS:GO הצעירים, ולבוגרים המשך שנה טובה ומוצלחת.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכל העולים לשלב הפלייאופס של ליגת HWZONE CSGO! פה תמצאו מתי תשחקו ונגד מי, בשלבי הPlayoffs! כל המשחקים הם BEST OF 1 למעט הגמר שהוא BEST OF 3! אז בלי הרבה דיבורים הנה המשחקים שנקבעו. המנצחים יופיעו בירוק. להלן המשחקים: כל המשחקים יתחילו בשעה 21:00 למעט הגמר. 24/08/2014 ברקט 1: Teletubbis In Action VS. The Oprah Show ברקט 2: OWLS IN UNIFORMS VS. Teamspirit (^המשחק הוקדם ל19:00^) -- 25/08/2014 ברקט 3: Team-Hax VS. Effective5 - 27/08/2014 המנצחים של יום מספר 1 עולים לברקט 4: The Oprah Show VS. TeamSpirit -- 28/08/2014 המנצחים של ברקט 3 נגד המפסידים של ברקט 4: Effective5 VS. TeamSpirit --- משחק הגמר!! - משחק זה יתחיל בש…

11. שלום לכל הנבחרים של ליגת HWZONE CSGO! פה תמצאו מתי תשחקו ונגד מי, אז בלי הרבה דיבורים הנה המשחקים שנקבעו, זאת אומרת שלב הבתים. (רק 6 קבוצות יעלו לפלייאופס - כל המידע נמצא באשכול הראשי) המנצחים יופיעו בירוק. להלן המשחקים: 17/08/2014 Teletubbis In Action VS. TKB OWLS IN UNIFORMS VS. Effective5 -- 18/08/2014 Teamspirit VS. The Straw Hats TKB VS. Team-Hax -- 19/08/2014 The Oprah Show VS. Agresive play Teamspirit VS. ANXiOUS -- 20/08/2014 OWLS IN UNIFORMS VS. Team-Hax (נדחה יום למחרת) ANXiOUS VS. Teletubbis In Action -- 21/08/2014 Effective5 VS. Agresive play OWLS IN UNIFORMS VS. Team-Hax 23/08/2014 The Oprah Show VS. The Straw Hats …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Monte,

שחקנים יקרים! אנו נרגשים להודיע על פתיחת ההרשמה לליגת HWZone CS:GO הראשונה מסוגה! קודם כל, הסבר קצר. המטרה שלנו מעל הכל היא קידום הeSports בישראל, ולכן אנו משקיעים כל כך בפיתוח הקהילה התחרותית. אנו רוצים לראות פראגים, טימפליי, ומשחק תחרותי אמיתי בין הקבוצות המתחרות. קבוצה שתתנהג באופן שלא מכבד את החוקים תפסל. פרסים: כל שחקני הטים המנצח יזכו בקופסה (eSports Summer Case), ומפתח. הMVP (Most valuable player) של הטים המנצח (השחקן המצטיין) יקבל בנוסף קופסה ומפתח נוספים. כלומר, 4 שחקנים בטים המנצח יקבלו קופסה ומפתח (כל אחד), והשחקן הMVP יקבל 2 קופסאות ו2 מפתחות. איך זה יעבוד? תחילה, 10 קבוצות ירשמו (ההרשמה מוגבלת ל10 קבוצות). ההרשמה תסגר כאשר 10 קבוצות רשומות ל…

• 33 תגובות
    • 12.3k צפיות
  13. Started by pazer005,

טוב, לאחר שנוסה הרעיון של בניית ליגת בתים, הגעתי למסקנה שאני חושב שגם אתם מבינים שזה קצת בעייתי. ההגיון השיטה היא ליגת סולם. כלומר, יהיו כמה משתתפים שרוצים, יוכלו תמיד להצטרף משתמשים חדשים. כל אחד יהיה אחראי למשחקים שלו ויוכל לשחק 70 משחקים ביום או משחק אחד - כרצונו. הרשמה כל אחד ירשום פה בהודעה את השם שלו ומספר ICQ שלו ופה בעמוד הראשי אנחנו נעשה טבלה. הפורמט יהיה: שם - פז ICQ: 156306764 קבוצה: מנצ'סטר יונייטד אני כבר אדאג שיהיה כאן דף קשר השיטה הליגה כאמור תורכב מכמות שחקנים בלתי מוגבלת שכל אחד יוכל לקחת רק קבוצה אחת שלא תפסו לפניו. כל מתחרה יתחיל את הליגה אוטומטית עם 100 נקודות. כל הפסד יוריד 3 נקודות מהמאזן וכל ניצחון יוסיף 5 נקודות. בשיטה הזאת כל אחד יוכל לבחור אם לשח…

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  14. אוקי הסקר היה די מוצלח עד עכשיו (16 אנשים וזה מספיק), אז אני פותח את הליגה. כל מי שרוצה להצטרף עכשיו שירשום את שמו כאן ואני יוסיף אותו. אך ורק מי שרוצה להצטרף מוזמן להגיב. משתתפים Black Knight מנצ'סטר יונייטד ICQ - 212721053 אני נמצא באיסיקיו רק בשביל הליגה. - ThunderCloudPKer@hotmail.com SixKiller - 169073926 Raul - ריאל מדריד - 336120936 MasterOr - robiel_12@bezeqint.net Baba_Haze - מילאן ICQ - 193156370 | MSN - baba_haze@walla.co.il דודי הסטלן -…

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by silky,

שלום רב , אני מתכוון לפתוח ליגת פיפה 2005 שתצא לדרך לפי התכנון בשבוע הבא, כל מי שמעוניין להשתתף מתבקש לשלוח לי הודעה במסנג'ר ל sokohome@hotmail.com בהקדם. אני מדגיש , אם אתה מעוניין אל תפרסם פה REPLY בבקשה. לאחר שהליגה תתמלא בשחקנים אני אפרסם פה את החוקים למשחק שיהיו פחות או יותר : 6 דקות מחצית. רמת משחק: PROFESSIONAL. מהירות משחק: FAST. בהצלחה לכולם.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. עכשיו אחרי חשיפת הBattleField 4 מולטי. יהיה עכשיו 3 ימים של משחקי LAN במולטי החדש ! המשחקים יתחילו כבר מהיום בערב משעה 21:00. תהנו! http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com#

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, בעוד כשעתיים (לחצו כאן לטיימר) מתחיל לייב סטרים חדש של BF4 שאנשים משחקים בו בלייב! אני מאמין שנראה המון ונדע אם זה באמת כמו שזה נראה לנו ב-E3, מבחינת הרס וכו'. קישור לליב סטרים פה ופה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by ColonelJackass,

http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com# צפייה מהנה!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by Oren Katzman,

שלום שמי אורן התחלתי להעלותסרטונים של טיולים וצחוקים וגם לייבים ואשמח לשמוע את דעתכם איך הלייבים מה לשפר: https://www.youtube.com/channel/UCMZgdZoFjjzTI9JR9xfe6BA

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hrsi88,

כי אנחנו מגניבים: http://he.twitch.tv/hrsi88

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by זבנג222,

אני בחיפושים לאתרי משחקי קלפים למתחילים אשמח לקבל המלצות לאתרים כאלה מעניינים

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by EfiBar498,

שלום, אני מעוניין ללמוד עיצוב משחקים, ומתלבט איפה ללמוד. אין לי רקע טכני, ובכלל אני יותר רוצה להתמקד בתסריטאות של משחקים ובבניית סיפור. איפה כדאי לי ללמוד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mic,

אני זקוק ללינק שממנו אני יוריד את הFIX. תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. http://savelocations.wikia.com/wiki/List_of_Games

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by גיא גורזאר,

אם למשהו יש את הלינק להורדה של coll of duty 2 ו'קשה שלחו לי אני צריך אותו דחוף

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים