משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להשיג לי אנ יכבר הרבה זמן מחפש ולא מוצא..
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישהוא מוכן למכור או למסור לךלידים טובות ונאמנות...או לצרוב או להעביר לי בדרך כלשהיא או למסור פרטים על מקום קניה יבורך
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הוא הופך לכחול אחרי שהוא שואב מהשלט חשמל לפני זה הוא היה בעל חשמל צהוב והיה קל להביס אותו אחרי שהוא נהיה כחול הוא כבר בלתי ניתס לנצחוןן
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
:errrr: :errrr: :errrr:אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אהההההה!!!!!!!!!!!!!! הם רודפים אחריי אני לא יכול לחסל אותם שמישהו יעזור לי להגיע לsafe hous ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לשחק בקלאסיקה הזו, אבל הגרפיקה כבר התיישנה יותר מידי בשבילי. מישהו מכיר מודים לשיפור הגרפיקה (רזולוציה מודרנית, AA וכד)
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני תקוע בפזל הזה עם הריבועים. נישהו יודע איך פתרים את זה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אם אני קונה משחקים מהאתר http://www.theriftarcade.com/oculus-rift-games/ של אוקולוס איך אני מפעיל אותם על ה VIVE ?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני משחק אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט או נתקע מי שיודע לעזור להגיד לי מה הבעיה כי גם יש לי את כל מה שהמשחק דורש אולי זה קשור לדריבר שצריך להוריד אז אם מישהו יודע גם איזה דריבר צריך אז שיגיד תודה מראש. :kopfpatsch: :kopfpatsch: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק הזה ורק איתן! כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/STALKER+Possibly+Stealing+Art+From+Other+Games/article6901.htm תאכלס ,שימשיכו לגנוב אחד מהשני, רק שיפסיקו לשדוד אותנו
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן קיבלתי את הFLIGHT SIMULATOR 2002 ורק עכשיו שמתי לב שיש לי אפשרו גם להתקין את FIGHTER ACE 2. כמובן התקנתי, והתחלתי לשחק, להפתעתי היה זה מטוסי קרב ולא דמו! בניגוד לFLIGHT SIMULATOR 2002. אני רק רוצה לדעת מה הפואנטה של מטוסי הקרב כי אין יריבים ואי אפשר לירות. אבל לדעתי אפשר לירות וכמובן אפשר לשחק עם יריבים, אם משהו יודע שאני צודק, אז בבקשה להדריך אותי איך עושים זאת. תודה מראש "SHUTGUN".
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום אני כבר מנסה להתחבר לCO-OP בפבליק. עכשיו אני מגיע למצב שהוא מעלה את המשחק ראה מסך טעינה ואז זורק אותי וכול פעם מסיבה אחרת זה הגיוני? אני כבר מלא פעמים מנסה להפעיל את זה וזה כבר מעצבן... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב האם לשחקן יחד במשחק יש יכולת טלפתית להרים חיילי אויב באויר ולפוצץ אותם או שהיכולת הזו היא רק למי שמשחק עם עוד חבר? כשחקן יחיד, איני מצליח להפעיל את הפונקציה למרות שאני "אוסף נשמות" כל הזמן מתחילת המשחק. אודה למי שבקיא בעניין ויכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
אני הורדתי את המשחק הזה: Yugioh Virtual Desktop http://www.xerocreative.com/index.php?goto=yvd⊂=downloads אבל אני לא מצליח לשחק בו, מישהו אוליי מכיר את המשחק ויודע איך משחקים בו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את unreal tournamnet g.o.t.y מקורי לחלוטין הבעיה שלי איתו שלרוב השרתים שאני מנסה להתחבר - גם בארץ וגם בחו"ל - אני מקבל הודעת שגיאה connection failed - rejected by server ישנם רק מעט שרתים שאני כן מצליח להתחבר אליהם למשחק הזה אין CDKEY כמו שיש בהמשכים שלו - מדובר על המשחק המקורי משנת 99 או 2000, רק בגרסה שיצאה לאחר שהוא זכה בתואר משחק השנה. ניסיתי עם גרסה 346 וגם את 351 אבל זה לא עזר חשבתי שאולי מדובר על פורטים חסומים. יכול להיות? (אני יושב מאחורי ראוטר - אין לי מושג על איזה פורטים המשחק עובד) בנוסף, קראתי איפושהו שזה יכול להיות מנגנון נגד צ'יטרים (למרות שאני ממש לא) כמובן שאני מנסה להתחבר לשרתים לא מלאים או לכאלה שלא מקפיצים חלון של סיסמא יש למישהו רעיו…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישהוא משחק פה CS החדש?,רציתי לשאול איזה גירסה להוריד ואיזה קראקים צריך בישבילה..??
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחקתי את המשחק ועכשיו שאני רוצה להתקין את המשחק שוב זה שואל אותי ישר אם אני רוצה למחוק את המשחק ושמתי לב שהתיקייה של המשחק עוד קיימת ולא מחקתי בעצם כלום. אז מחקתי את התיקייה של המשחק וזה לא עזר! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני כרגע על כמעט 48% מהמשחק. נשארו לי בליגה האירופאית את התחרויות האיטלקיות, הצרפתיות, והבריטיות למכוניות קלות (עד 100ק"ג). כמו כן, בליגת ה-pro's של המשחק נשארו לי רק התחרויות של ה-super cars אשר לצערי אסור להשתתף בהם עם מכוניות משופרות. יש למישהו הצעות למכוניות שיכולות להתאים לי (ושיודע שהן חזקות מספיק בשביל התחרויות האלה)? כל המכוניות שלי עכשיו (יש לי 30, כל השאר מכרתי) לא מתאימות, או בגלל שהן מכוניות מירוץ, או בגלל שהן לא מהמדינה הנכונה. תודה רבה, Anatoli.
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי את המשחק Dungeons&Dragons Online. מאחר והמשחק לא היה בשל והמחשב הישן בקושי עמד בדרישות המינימום ביטלתי את החשבון אחרי חודש. מאז חלפו שנתיים והחלטתי לראות מה השתנה במשחק. הבעיה שאני לא זוכר את שם המשתמש ולא יכול להפעיל את החשבון. ניסיתי לשלוח מייל לחברה, אבל כדי לשלוח מייל (דרך מערכת פנימית של החברה) אני חייב שם משתמש. מה עושים בכזה מצב?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק, כאשר לא רואים טוב את הגרפיקה. המכוניות בלי גלגלים והנוף נראה זוועה ??? התקנתי את ה PATCH של MICROSOFT אבל זה לא עזר. יש לי DirectX9 עם כרטיס מסך GF 2MX התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia אבל זה לא עזר. מישהוא יכול בבקשה לעזור ?? תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את המשחק ואשמח לדעת מהיכן הכי כדאי לרכוש את המשחק? מכל הבחינות (מחיר, שירות, וכו') תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו בבקשה יכעול לעזור לי להבביא לי הורדה של אנריל טורנמינט 2004 בכמה שפחות חלקים בגרסה בטוחה שלא יהיה וירוסים זה יעזור לי מאוד כי אני ממש רוצה את המשחק הזה אז בבקשה תביאו לי קישורים למשחק הזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני די חדש במשחק יש לי שאלה אני יודע שיש אפשרות של שרת דיבור רק אני לא יודע בדיוק איך להכנס לכאלה שרתים אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק לפני כמה שבועות, אין לי זמן לשחק ואני מעוניין למכור, המחיר הוא 130 שקלים עבור קוד מקורי, מי שרוצה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-