עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IlanF,

יש אפשרות להפעיל באובליביון גם HDR וגם AA ביחד?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by רפאל סרוסי,

שלום לכולם כל מי שרוצה לקנות משחקים מלאים מוזלים ילחץ על אתר הזה https://www.g2a.com/r/user-58f5a85d4c48f

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  3. Started by guypld,

משהו ממש מרגיז זה שאי אפשר להעביר הילוכים חוזרים..אם משהו יודע איך אני אשמח אם יכתוב... דבר שני...משהו מכיר אתרים עם פאצ'ים למשחק? כמו שהיה ליפא בזמנים הטובים? עברתי על הקבצים...נראה לי בלתי אפשרי לשחק שם עם הנתונים של המשחק...מה בסך הכל ביקשתי...להכניס את דודי סלע בין 20 השחקנים שם... :'( תודה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by RDS,

לאחרונה התקנתי מחדש את FSX, ובהפעלת המשחק נתקלתי בתקלה: "The MSXML4 SP2 component is not installed. Please reinstall Flight Simulator to restore or repair this missing component". לאחר חיפושים רבים באינטרנט ונסיונות מרובים, לא מצאתי פתרון שפעל. יש הצעות לפתרונות? תודה מראש לא חשוב הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by Xardas,

אז ככה.. אני רוצה להתחיל לשחק בWOW (כאילו גם בהרחבה) אז האם אני צריך לקנות את המשחק המקורי וגם את התוספת או שאפשר רק את התוספת? וכמה זה עולה? מאיפה קונים? כמה לחודש? ואיך משלמים? תודה!

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  6. היי חברה אני מחפש אתר שיש אפשרות להוריד ממנו צ'טים או טריינרים לאנריל טורנמנט 2003 . חיפשתי אך לא מצאתי ולכן יגעתי ------------ אשמח לכל גלגל הצלה שתזרקו לי

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  7. Started by yotam360,

מפרט 3000+ AMD 7800GT 512*2 של קינגסטון (לא בדואל) מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  8. לא יודע אם יש דבר כזה אבל אני מחפש פאצ שמסדר את השמות של השחקנים והקבוצות, ומסדר גם את ההרכבים... בעיקרון לא שמעתי שיש כזה דבר אבל נראה לי שדי פפשוט לעשות את זה... זה באסה שלקבוצות במשחק לא קוראים בשמות האמיתיים שלהם ולשחקנים ממציאים שמות... אם מישהו יכול לעזור- יבורך!!!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by shaulking,

מי רוצה לשחק MEDAL OF HONOR ברשת מי שרוצה שיכתוב לי כאן ונקבע כבר?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, יש לי את המשחק CS 1.6 המקורי, ותמיד שאני מדבר במיקרופון שומעים אותו מקוטע,אבל בתוכנות מסרים או ב-XP אני שומע את עצמי ברור. ד''א במשחק יש אפשרות של בדיקת המיקרופון - וגם שם אני שומע את עצמי ברור. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? (יש לומר - החלפת מיקרופון או הסרת המשחק לא עזרה)

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by Shtupel,

תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. רק לא במירק בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  13. מתי יצאו מישחקים המבוססים על המנוע אנריל 3?

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by Ewingum,

משהו מגניב ביותר. מי שזוכר את המוזיקת פתיחה של "ספרות זולה" מיד אחרי הזוג ששודד את המסעדה ובסצינה שטרבולטה נוסע באוטו, אז הכנסתי אותה למרדף מכוניות בשלב הראשון. יצא מגניב ביותר. מה שאני רוצה לעשות זה שהמוזיקה תתחיל בכל נסיעה במכונית, הבעיה היא שבינתיים (כל עוד לא יהיה לי את הקוד מקור של מאפיה ;D ) בשביל זה אני צריך לערוך כל WAV של כל התנעה של כל סוג מכונית במשחק הזה בנפרד.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by toktok,

הי, התקנתי פיפא ושכאני נכנס למשחק אני רואה מספר שניות מסך שחור ואז חוזר לווינדוס. יש לי כרטיס מסך PALIT GT8800 NVIDIA 512MB מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  16. הצלחתי להריץ את המשחק עם הדרייברים החדשים, שאני מזיז את העכבר המצלמה זזה אבל בקפיצות

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by lidorosh,

חברה נתקעתי במשימה שנייה אני לא יודע מה צריך לעשות תעזרו לי בבקשה?!

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by nim901,

1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by yayala@IBezint,

איך אני משחק UT 2003 ברשת?

20. מישהו יודע מתי הTOMB-RAIDER החדש יוצא, אני מת על הסידרה.... הוא היה צריך לצאת לפני כמה חודשים אם אני לא טועה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by Soya Gaming,

סתם משהו מהטריל ששחקתי אתם חושבים הוא מוגזם?

22. Started by Gnome,

אתם אם יצא או ייצא(בעתיד) שר הטבעות שני הצריחים בעתיד למחשב?

23. Started by shefi,

מישהו יודעה איך לפתור את הבעיה של כריסות לדסקטוף בBF2 ? זה יוצה לדסקטוף או דופק לי RESTART אחרי restart פתחתי את הקבצי DMB וזה אומר לי שבעיה נוצרה בגלל קובץ ati2cqag.dll יש לי X800gto pci-ex תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by roi503,

התקנתי מיקודם תמישחק Call of Duty 2 וכאשר אני מנסה להפעיל את המישחק מוצגת לי הבעיה הנ"ל: direct ha riscontrato un errore irreversibile.trova una possibile soluzione tra le domande frequenti per directx לפי מה שאני יודע מותקן אצלי direct 9C אני מישתמש בווינדוס XP SP2 מה הבעיה? לאחר שמוצגת הודעה זו נפתח דף שנימצא בנתיב: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\Docs\TechHelp\Tech Help\Information\DirectX.htm עם שאלות ותשובות העלתי לכאן: http://roi.kuchi.be/DirectX.htm תודה..

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  25. שלום לכולם, אנחנו מחפשים עובד/ת לחנות שלנו בגבעתיים: משרה מלאה או חלקית לפי שעות, מתאים גם לסטודנטים, מתאים גם לחיילים משוחררים. תאור התפקיד : מכירה ושירות לקוחות בחנות, טיפול בהזמנות ומלאים, ניהול שוטף של אתר מכירות באינטרנט, תפעול אירועי השקה ומולטימדיה. דרישות התפקיד: גיל : 21+ מגורים באזור גוש דן, עדיפות גבוהה לגבעתיים/ ר"ג היכרות וידע עם עולם משחקי הקונסולות והמחשב מי שמעונין יכול לשלוח לנו קורות חיים למייל : mediagamead@gmail.com ניתן גם לשלוח לנו הודעה פרטית בעמוד הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/pages/Media-Game/130822523599791

• 0 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים