עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 114508534,

ממש ממש בהתחלה יש משימה שצריך לעבור בכל העיר ולגבות כספים , יש קטע שמגיעים לתחנת דלק וצריך להציל את סאם מתוך הבית, ואז אחרי שהורגים את כולם בבית פורץ איזה איש מתוך דלת בבית ובורח , סאם אומר לך תעזור אותו ואז האיש נכנס לאוטו ונוסע , בשלב זה אין לי מושג מה עושים ניסיתי לירות עליו לא עובד , חשבתי לחסום את האוטו עם האוטו שלי , לא עובד , לפוצץ את האוטו לא עובד , אז איך לעזאזל עוצרים אותו ומה צריך לעשות שם

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by Aviko,

חח איך זה נשמע עלוב בעיברית... תענו בבקשה!!, תודה לעוזרים, אאבביי

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10155 אחרי שחנויות אחרות כבר התחילו לשים תPS3 ותWII באתר שלהם וכידוע בקרוב תיהיה התערוכה הרצינית האחרונה לפני ההשקות של הWII והPS3 ככה שאני פותח תדיון הזה על דיווחים מהמליחמה הזות אז בבקשה תיתנו רק דיווחים ועל תתחילו לריב פה כל דיווח משמעותי שאתם קוראים על המילחמה הזות אתם מוזמנים לתת לינק שלו לפה

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by fp581,

מה אתם חושבים על המישחק? שווה לקנייה? אני קניתי את כל שלושת הקודמים + ההרחבות שבאינטרנט (היה שווה כל שקל!!). בתחילת החודש הבא מגיעה השני בגירסה המיוחדת (סוף סוף).

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by The Winter King,

אפילו לא הגעתי למשחק עצמו - זמן הטעינה שלו כל כך איטי (וזה רק במשחק הזה) למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by Bartleby,

מפרט מימין. מה יכולות להיות הסיבות? נ.ב. הוא מקרטע כשהוא על ULTRA HIGH.

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  7. תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל ציון יותר גבוה מאשר למחשב למרות שלמחשב יש שליטנ יותר טובה וגרפיקה יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  8. שלום לכולם, אני יודע שזה משחק ישן, אבל זו פעם ראשונה שיוצא לי לשחק בו אך לצערי אני נתקל בבעיה לשחק בו עם ה-GAME-PAD שלי יש לי RUMBLEPAD2 של LOGITECH והמשחק אינו מזהה אותו באתר הרשמי של UBISOFT הם לא מציעים שום פיתרון האם למישהוא יש בעיה כמוני? ומצא דרך לתקן אותה ?? אשמח מאוד הבעיה טופלה - אין צורך להגיב!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by kfirlion,

שלום, אני משחק ב-CSS וזה עושה לי כל מיני קווים מוזרים על הרקע, כמה דקות אחרי שאני משחק בנוסף לזה כל פעם שאני נכנס למשחק זה מאפס לי את ההגדרות של הגרפיקה, חשבתי זה בגלל הפירמוט שעשיתי לוינדוס כאשר ה-CSS היה בכונן D ועשיתי רק ל-C ואז חשבתי שזה בגלל זה ובעקבות זה מחקתי את את הקונטר סטרייק (זאת אומרת כל מה שיש בסטים) ואחרי שהתקנתי פעם נוספת זה ממשיך לי בבעיה, האם אתם יודעים מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by MODY69,

שלום, יש לי את Far Cry V1.0 ומשום מה כשרק הפעלתי אותו שמתי לב שה- HDR מופעל... אני רוצה להעיף את ה- HDR ולהפעיל AA אבל אני לא יכול.... האופציה של ה- AA פשוט מושחרת ואני לא מוצא בשום מקום אופציה של HDR בכלל... מישהו יודע איך לבטל את זה? האם אני צריך לעדכן ל- 1.3?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

קניתי מחשב במיוחד למשחקים לפני כמה חודשים, ועכשיו לא משחק בכלל ולא מוצא שימוש למחשב מרבית הזמן :-\. אני מחפש משחק יפה, להעביר את הזמן בכיף אחרי העבודה כשאני לא יוצא לאנשהו, וחשבתי על WOW כהכי מתאים לתפקיד. אני רק צריך אימות מבעלי המשחק, הוא שווה קניה? יש עדיין המון שחקנים בשרתים, או שכבר ישן מדי ועוד מעט יהיה ריק? עומד להזמין ב-160 מ-http://www.sendit.com

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך Radeon 9600PRO עם הדריברים הכי אחרונים של Catalyst. במשחק הכל טוב ויפה חוץ מהצל, היא מרובעת - איך פותרים את זה? תמונה (קצת כבדה - 834KB): http://img132.imageshack.us/img132/9928/nfsmwai8.png תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by itamarg11,

למישהו יש מושג איך אני משיג GPS למשאית שלי ומפעיל אותו .. ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by DXT,

הורדתי משחק מסוים שהוא NTSC וברצוני להמיר את הפורמט שלו ל- PAL? האם זה אפשרי באמצעות תוכנה בלבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מישהו יודע איך אוכל להעביר את המוסיקה של VICE CITY ל SANANDREAS ? )VROCK(

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by ביל וסבסטיאן,

אני תקוע בו ולא מצאתי walkthrough

17. Started by amit123,

תגידו למה הרבה פעמים במשחקים רואים איזה משהו(חפץ או גדר...)אז רואים אותו בצורה כל שהיא אבל כמתקרבים אליו קצת פתאום הצורה שלו משתנה?למה זה קורה ואהם יש איזה דרך לפתור את זה(הפעלת פילטרים וכאלה)?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by DS,

CoH קיבל ב : GS ציון של 8.9 לעומת IGN שנתנו לו 9.4(ציון מעולה!) ראיתי גם את ביקורת הוידיאו של IGN והתרשמתי

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by ^Z^,

תודה.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by galh_5,

שלום אני מחפש משחקים טובים וגם יש לי מפרט טוב אז אל תפחדו להביא כבדים כל המשחקים חוץ מהאסטרטגיה תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by vl2,

הגעתי לאיזה שלב כזה שאחרי הכלב הזה של השקרח הענק הזה קיצר יש מקום אים הרבה קומות עשית את כל המישימות סיימתי הכל כל מה שאפשר ועדיין יש דלת אחת בקומה הראישונה שלא רוצה להיפתח היא כולה מכוסה באש הוא כותב לי כידי שהיא תיפתח אני צריך לעשות משהו אני לא מבין מה כבר עברתי על כל החדרים פעמייים ניסית הכל עדיין לא מצליח ליפתוח תחדר תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by dante123,

אהלן חברה התקנתי את COD2 מחדש לפני יומיים ושמתי לב לבאג ממש מוזר (ההתקנה הלכה מעולה): בשלב הראשון (האימונים) שהמפקד אומר לך לזרוק את ה''רימון'' לתוך כל אחד מהפתחים ("throw the grenade"but this is potatos,why are we throwing potatos and not real grenades?"because real grenades are worth alot more than you do!" LOL ) אני זרקתי מאה,אם לא יותר,רימונים לכל אחד מהפתחים,וכלום! אני לא ממשיך במשימה,אלא הוא חוזר ואומר שצריך לזרוק על כל אחד מהפתחים (בסוף התעצבנתי ועשיתי team kill ).אני לא זוכר שנתקעתי שם כשגמרתי את המשחק בפעם הקודמת יש למישהו פיתרון לבאג המוזר הזה?להוריד שמירה מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by ROTFL,

הגעתי למשימה בא צריך להציל את צוות הטנקים. הצלתי אותם, הובלתי אותם לטנקים שלהם והובלתי את הטנקים בביטחה דרך המינהרה (אפא שארבו להם חיילים עם נ"ט). ביציאה מהמנהרה מחכים לי 2 מסוקים שלצערי אינני מבין איך ניתן לחסלם. נראה שלנשק האישי (התת מקלע) אין השפעה עליהם והחיילים שאיתי לא ממש עוזרים לי. מה לעשות? איך ממשיכים הלאה? איך מחסלים את המסוקים הללו?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Salwaby,

לא יודע למה אבל company of heroes מקרטע אחושליניג בקטעי מלחמה במחשב השני שלי (שימו לב לא הראשון במפרט ... הוא מקרטע בזה עם 6800gt ו 1gb ram) ואני לא יודע מה .. אני פשוט שמתי את זה על ההגדרות שהמשחק קבע בשבילי , לא נגעתי וזה כזה עובד ב slide show במלא קטעים נגיד עם מלא בניינים וחרוואטה כזה ... ולא יודע הוא לא נראה כזה כבד המשחק , גרפיקה יפה אבל ראיתי יותר .. וסתם דוגמא אני יודע שאי אפשר להשוות אבל f.e.a.r עובד אצלי מצוין על 1024 @ max עם פילטרים ... אז מה הבעיה ? ... יש משהו שאני צריך לעשות , כי אני אוהב את המשחק אבל הקרטועים מפריעים לי רצחחח ולא בא לי להוריד את הגרפיקה כי זה הורס את החוויה של המשחק , והמחשב השני (זה עם ה x1900xt ...) חחח שם זה עובד רצח מהר אבל של…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Interl-Conore,

מה אתם חושבים על Rainbow Six: Vegas<? ;D

• 6 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים