משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
1. האם פתיחת פורטים למשחק יגרום לו לרוץ חלק? 2. איזה פורטים צריך לפתוח למשחק?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אחלה משחק אבל אני לא מכיר אף אחד שמשחק את זה,בכללי מומלץ זה מגיע מהחברה שעשתה את COD2 קבלו טריילר: http://activision.com/en_US/game_downloads/pop_video.jsp?context=481ff156-569c-44bb-a5ff-f9b951ead4c9&gameId=http%3A%2F%2Fdownload.activision.com%2Fthemovies%2Fmovies_e3trailer.mov וסתם את האתר של המשחק: http://activision.com/en_US/game_specific/481ff156-569c-44bb-a5ff-f9b951ead4c9.html אז עוד מישהו משחק את זה?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם, הקלאן שלי בקאונטר סטרייק מארגן גביע רציני בעל הקבוצות הטובות במדינה. אנחנו מחפשים עזרה בתחום של מישהו שיממן לנו פרסים. עכשיו אני מדבר על חנויות וכדומה או אפילו אנשיפ פרטיים ובתמורה אנחנו נפרסם אותכם/חנותכם או אתרכם בגביע/באתרנו/במירק בתמורה שתממנו לנו פרסים צנועים לחמשת השחקנים של הקבוצה המנצחת. אנחנו מחפשים דברים צנועים וכמובן שאיך שהו יהיו קשורים למחשבים אולי איזה רכיב קטן או משהו כזה. אנא צרו עימי קשר ב- neemancu@netvision.net.il או פשוט דברו איתי פה יהיה הכי טוב. תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק OFP עם פינגים טובים, כל הפרטים נמצאים כאן. באופן כללי, צריך את המשחק + ההרחבה רזיסטנס או את גרסת GOTY וגרסה מעודכנת ל-1.96. סביר להניח שמי שיכנס לשרת לא ימצא שם אף אחד, וכדי לארגן משחקים כדאי להרשם לקהילת פלאשפוינט הישראלית. הרישום הוא למערכת הפורומים של ויגיימס (לא בתשלום כמובן), ואז לקהילה שלנו תבלו
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי FX5200 ואני זוכר שהמשחק עבד לי על מדיום.. רציתי לדעת אם אני אוכל לשים אותו על ההגדרות הכי הכי גבוהות 1280?? עם 1900GT256MB
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני משחק כבר שבוע במשחק ונראה לי שהוא מלא בכל מיני באגים, היום אני בא לעלות את המשחק והמשחק פשוט מסרב להעלות ואני מקבל איזו הודעת שגיאה,לא יודע מה קורה פה. דרך אגב מישהו יודע היכן נשמרים השלבים שכבר עברתי אני רוצה להסיר את המשחק ולהתקין מחדש ואין לי כוח להעבור שוב את אותם השלבים.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חשיפה של כוונות לדרוש חיבור קבוע לרשת האינטרנט ולהציע רכישות של חפצים דיגיטליים בכסף אמיתי לא מוסיפה הרבה אהדה ל-Metal Gear Survive אשר יושק בחודש הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם היילו כל פעם שאני מנסה להריץ אני מקבל בעיה עם ה D3D ואז הוא מחייב אותי לצאת מהמשחק ואומר להריץ את DXDIAG יש לי את ATI 8500 עם CATALYST 3.7 התקנתי את DX90B ועדיין לא עובד למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אה וכן WINDOWS XP AMD 1800 1024 RAM תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני חייב טלאי או לפחות תלבושות ל pes08 לליגה הישראלית
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שלמישהו היה את הבעיה הזאת, אבל אני אשאל בכל זאת: מחקתי את rome total war הרגיל לפני כמה זמן (מסתבר שמחקתי אותו ידנית ולא דרך הcontrol panel) ועכשיו שאני מנסה להתקין את RTW gold יש הודעה שאומרת שאני צריך למחוק את RTW קודם. אז אני נכנס להסר\הוסף תוכניות ומנסה למחוק, אבל יש בעיה בקובץ שבכלל לא נמצא (מה שבדר''כ קורה אם אתה רוצה למחוק את זה אחרי שמחקת ידנית). אז אני תקוע בפרדוקס קטן. למישהו יש עצה איך אולי לעקוף את המחיקה האוטומטית של הוסף\הסר תוכניות, או איך בכלל לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש מדריכים לאופטימיזציה של הגרפיקה ב DOOM 3 ROE. בעיקר - כיצד לעלות FPS ולבטל את המגבלה של 60 FPS. וכיצד לשנות את רמת ש ANISTROPHY. אופטמיזציות לכרטיסים חזקים כדוגמאת הכרטיס שברשותי. לינקים למדריכים יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
-
אני מרביץ לו מוריד לו את הכוח אחרי כך עם הE וכל הדברים האלה אחרי זה אני צריך להגיע אליו.. איך אני מגיע אליו אם הוא כל שניה יורה בי דברים עגולים כאלה ומפיל אותי?!? --- זה היה נושא על הנסיך אבל אם כבר אז כבר..
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אני בשלב 2..נראה לי שזה שלב 2..קיצור ממש בהתחלה אני נוהג עם איזה אחד מגיע לעיר כזאת כולם שם עם גיבנות בע קיצץ הוא עוצר אותי ליד מלון אני לוחץ על i יש שם מפתח לאיזה חנות אני מגיע.. יש שם שוטר ששומר בכניסה ומפרטרל ואניצריך ללכת מאחוריו ולהתגנב אני הולך מגיע לחדר אז פותח תדלת ובתוך החדר יש עוד דלת שמובילה אותי לחדר הבא..קיצור איך שאני םותח הוא תופס אותי נראה לי צריך לנסות איזה משו זה כותב לי הוראה אבל אני לא מבין אותה..משו ללכת נגד הכיוון לא יודע ניסיתי המון פעמים.. מישו יודע מה צריך לעשות?בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היגעתי לאיזה שלב שהיו 2 פסלים של איילים ולאחר שלקחתי חפץ כלשהו האיילים קמו לתחייה. מישהו יודע איך אני מביס אותם כי לא משנה מה שעיתי אפילו לא היגעתי למצב שאפילו רבע מהחיים שלהם ירדו?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כמו בכותרת מצאתי אתר כזה והוא די בינוני אבל יש בו פורום מיוחד וציטים אז בבקשה: http://www.conspiracy.co.il/
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
עם אני קונה את החבילה עם הHORDE או עם הALLIENCE? זה משנה בכלל? או שזה אותו דבר...
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gforce 6200 256 mb 512 ram ddr 2 intel 3000 mhz ואני רוצה להתקין את המשחק הזה Ubersoldier שהדרישות המומלצות שלו ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שעות אני מחפש בבוידעם בכל ערימות הידסקים הישנים שלי - וסוף סוף מצאתי אותו! Beavis & Butthead in Virtual Stupidity! זה נס! אני מתקין, מפעיל את המשחק ו... :-\ "vids:iv32 וידאו אינו זמין מבטל הדחיסה לא נמצא... wtf is that?! בבקשה תעזרו לי....אני רוצה לשחק בזה...
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם תראה אני הולך פשוט לפי החץ הזה שאומר לך שיש לך 1000 מטר וכאלה... אז עכשיו אני מצלם דברים בתור פיטר פארקר וגם ספיידרמן.... אז נתקעתי פה הינה: http://www.2send.us/uploads/33726bbe67.JPG עכשיו מה אני עושה? איך אני מגיע למעלה למסוק הזה? איך אני נתלה על החוט? ותגידו עוד משו? מה אני הולך לפי החץ זה עלילה כאילו? איך אני מגיע לכול המפלצות איש החול וכאלה את יודעים אולי? אפשר לעשות עוד דברים? תודה מראש לכולם! וגם עוד משו.... איך אני שומר במשחק? כי גם אין לי שום לוד גיים רק סייב מה אני עושה אני לא הבנתי תקטע הזה?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היום הרכבתי במחשב הישן של אח שלי Geforce 2, וכרגיל המחשב המעפן של אח שלי ממשיך לעשות בעיות. המחשב הוא - P3 450 Mhz 128 MB Ram Sdram Gf2 Mx200 SIS MotherBoard AGP 2X אח שלי ניסה היום לשחק במשחקים כמו Project IGI או MU Online אבל נתקל באיטיות אדירה ובמעין ארטיפקטים. (זה גם היו לו עם כרטיסים אחרים כמו Voodoo3 ו- Riva TNT2). הדוגמה מצורפת, תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התחרפנתי מהחיפושים לא מוצא בשום מקום וכל שרת שאני מנסה להכנס אומרים לי שאני צריך להפעיל את התוכנה הזאת...איפה יש אותה בכלל לא מצאתי בגוגל כלום
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני הורדתי את המשחק הזה: Yugioh Virtual Desktop http://www.xerocreative.com/index.php?goto=yvd⊂=downloads אבל אני לא מצליח לשחק בו, מישהו אוליי מכיר את המשחק ויודע איך משחקים בו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-