עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NAZRAK,

והשם הקליט יהיה... DMC! יופי. ככה בכלל לא יווצרו בלבולים עם הסדרה "הישנה" (DMC4 יצא סך הכל ב-2008) http://tgs.gamespot.com/story/6275935/dmc-first-impressions/?tag=updates%3Btitle%3B5 סגנון מעניין, למרות שכבר לא אהבתי את הדיבוב החדש של דנטה (ביחס לסדרה המקורית). נראה שאולי נרו לא נמצא כרגע אבל תהייה זרועה כלשהי לתפיסה מרחוק, המנגנון הזה היה ממש כיף לדעתי במשחק הקודם. יהיה מעניין [=

2. אני חייב להגיד לכם המשחק הזה מדהים...........זה סימולטור טיסה.....אבל לא ממש סימולטור זה בסגנון יותר של ארקייד......אני משחק עם גוייסטיק והשליטה מאוד נוחה וקלה.......יש בהתחלה אימונים וזה מכניס אותך ממש למשחק הגרפיקה ממש נחמדה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות על 1024 *768 ואני חייב לומר האווירה והמוזיקה......ממש משחק מדהים ואני לא אוהב סימולטורים..בגלל שזה סגנון של שילוב של סימולטור ואקרייד זה הופך תמשחק למאוד כייפי אני רק במשימה הראשונה אחריי האימונים אבל הבנתי על מה מדובר.......מוממלץ בחום!!!!!!!! הדרישות: 1. The minimum system requirements for running Blazing Angels Squadrons of WWII are: Supported OS: Windows® XP Processor: 1.4 Ghz class processors RAM: 256 MB RAM Vide…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by אלון פ,

שלולם לכולם, אני מחפש מודים למשחק Rainbow Six Vegas 2. ואם אפשר, אז גם הסבר איך להפעיל אותם. תודה מראש, אלון

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  4. אני יוכל להוריד מהסטים את ה SOURCE בחינם ?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by lidorosh,

חברה נתקעתי במשימה שנייה אני לא יודע מה צריך לעשות תעזרו לי בבקשה?!

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by halo,

חוות דעת על המשחק למי ששיחק הוא קיבל רק 7.8 ב GAMESPOT אבל בטח זה בגלל שהוא קצר

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  7. כל הסדרה של המשחקים רק ל- PS2 ועוד כמה קונסולות. האם התפרסמה הודעה או משהו שהמשחק האחרון בסדרה יצא ל- PC???????? :s05:

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  8. המוסיקה של מקס פין היא מאירן במקור, ששייך לזמר בשם מוהין הנה:

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  9. מה עושים?? בבקשה תעזרו לי ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by cleric,

http://www.gamespot.com/news/6171544.html אוי ווי

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by goldeye,

התקנתי את SOF 2 על המחשב שלי וברגע ההפעלה הוא מודיע דבר כזה COULD NOT LOAD DEFULT.CFG מה זה? איך פותרים את זה? ??? נ.ב זה מקורי

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  12. שלושה מכותריה של המפיצה הצרפתית עבור המחצית הראשונה של שנת 2018 יגיעו באיחור קל לכתבה

13. Started by Dadude,

אני מתלבט אם לקנות את ה PS2 עכשיו או לחכות לXBOX , השאלה היא כמה לחכות . הבעיה היחידה שלי עם ה PS2 היא שהיא כבר שנתיים בשוק ואני לא יודע לכמה זמן היא עוד תשאר , ואם שווה להשקיע עם כך , וה XBOX היא יחסית חדשה אז עוד אפשר .... לנצל אותה לפחות 3 שנים ואז זה שווה את הכסף. תגובות יתקבלו בברכה...

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by ליאור24,

אני לוחץ על האייקון של המשחק והוא לא נותן לי כלום..המשחק מותקן 15.7GB החלפתי קראק.. מה יכולה להיות הבעיה? |: תודה מראש על העזרה..

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

פירמטתי את המחשב ולא שמרתי את השמירות,אני נימצא בשלב הזה של הגשר קצת אחרי הגשר כבר לחצתי על הכפתור והרגתי את כולם וניכנסתי בפנים. תודה.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by yotam360,

מפרט 3000+ AMD 7800GT 512*2 של קינגסטון (לא בדואל) מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by daniel0089,

היי, לא ראיתי דיון ראשי אז אני שואל כאן... טב התחלתי לשחק והמשחק ממש טוב! רואים מצויין והוא בכלל לא כבד. אבל יש בעיה... אני לא מצליח לשמור (גם AutoSave המשחק ביטל, והאפשרות של לשמור ידנית באפור ואי אפשר ללחוץ עליה..) אשמח אם מישהו יסביר לי איך לתקן את זה כדי שאני יצליח לשמור. תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, יש לי את המשחק CS 1.6 המקורי, ותמיד שאני מדבר במיקרופון שומעים אותו מקוטע,אבל בתוכנות מסרים או ב-XP אני שומע את עצמי ברור. ד''א במשחק יש אפשרות של בדיקת המיקרופון - וגם שם אני שומע את עצמי ברור. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? (יש לומר - החלפת מיקרופון או הסרת המשחק לא עזרה)

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. חשיפה של כוונות לדרוש חיבור קבוע לרשת האינטרנט ולהציע רכישות של חפצים דיגיטליים בכסף אמיתי לא מוסיפה הרבה אהדה ל-Metal Gear Survive אשר יושק בחודש הבא לכתבה

20. נוסטלגיה!! אני חייב להתקין את המשחק הזה! מישהו שהתקין את המשחק אולי יוכל לתת לי הסבר או מדריך בבקשה? מצאתי בגוגל כמה מדריכים, אבל הם מסובכים!!!! וגם מיועדים לXP בכלל... אני זוכר שניסיתי פעם והתייאשתי, אולי הפעם אני אצליח בעזרתכם..

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by avi112211,

יש לי ויסטה ושאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה: http://img511.imageshack.us/my.php?image=lppo3.jpg עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by composite,

אז ככה, קיבלנו זיכוי מאיזו חנות בסך 350 ש''ח, אז החלטנו לקנות Call OF Duty. אבל זה לא העניין כרגע. העניין הוא שנשארו לי 120 ש''ח כדי לקנות UT2003 שעולה שם 99 ש''ח! ;D האם כדאי לי לקנות? הכסף הזה ישר יכול לעבור לקופת החיסכון שלי. אבל תמיד רציתי את המשחק הזה! אני שואל את השאלה הזאת בגלל ש- UT2004 בקרוב ייצא, ואני לא יודע אם לחכות לו. מה אתם אומרים? ;D

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by Ewingum,

משהו מגניב ביותר. מי שזוכר את המוזיקת פתיחה של "ספרות זולה" מיד אחרי הזוג ששודד את המסעדה ובסצינה שטרבולטה נוסע באוטו, אז הכנסתי אותה למרדף מכוניות בשלב הראשון. יצא מגניב ביותר. מה שאני רוצה לעשות זה שהמוזיקה תתחיל בכל נסיעה במכונית, הבעיה היא שבינתיים (כל עוד לא יהיה לי את הקוד מקור של מאפיה ;D ) בשביל זה אני צריך לערוך כל WAV של כל התנעה של כל סוג מכונית במשחק הזה בנפרד.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. אחרי שעשו צחוק מהכל ומכולם עם סדרת משחקי העולם הפתוח שלהם, אנשי המפתחת Volition חושפים את Agents of Mayhem, שינסה להתמקד באקשן ידידותי יותר למשתמש הממוצע לאן פונים אחרי שהצלתם את כדור הארץ מפני פלישת חייזרים אימתנית, חיסלתם את השטן בכבודו ובעצמו ושיחזרתם את העולם? אל העתיד, מסתבר. המפתחת האמריקאית Volition Inc. וחברת האם שלה Deep Silver חשפו את המשחק הבא שלהם, Agents of Mayhem, אשר מהווה מעין אתחול עבור העולם העלילתי של סדרת Saints Row האהודה והמטורפת – הפעם בסגנון שמנסה לשמר את האקשן אך גם להציע גישה פחות קיצונית, וכזו שתקרוץ לקהל שחקנים רחב ומגוון יותר. ב-Agents of Mayhem תקבלו עולם פתוח עבור שחקן יחיד בו תשלטו בשלושה סוכני-על (מתוך 12 זמינים) עמוסי…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by JVT,

שלום, הגעתי לאתר הזה דרך חבר שלי אז אני לא יודע אם רלוונטי לפרסם כאן בתים בסימס אז ביי. סתם... פרסמתי את הבית בכמה אתרים; העיקריים שבהם: http://modthesims2.com/showthread.php?t=238583 http://thesimsresource.com/profiles/view.php . ==================================================================================== *UPDATE* 8/7 Hi all! As for most of your positive comments, I decided to put the download link for the fully furnished version of the house. You see, I couldn't upload the fully furnished version to MTS2 for the reason the size is so large that I don't think MTS2 would be happy to store so much MB on their servers for only 1 lot. Therefore…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.