עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. השאלה בכותרת , מישהו נתקל אולי בבעיות? כי כשאני מנסה להתחבר לחשבון הוא רושם לי במצב התחברות Unknown Error , ככה גם כשאני מנסה להתחבר דרך האתר.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. הצביעו סקר זה אמור לעזור למתלבטים 8) שביניכם אם שווה לרכוש אותו

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by overload,

איך בודקים FPS ב SWAT4 ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by omerha,

יש לי את המשחק וכשאני משחק בו הכל זורם וטוב אבל אחרי 10 דק' בערך המחשק קורס ואני חוזר ל WINDOWS ? האם יש פה מישהוא אם אותה תקלה ? או שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by coorva,

התקנתי את המישחק ושמתי לב שיצאו הרבה מאוד טלאי תיקון למישחק וכל התקנה של טלאי היא בתנאי שיש לך איזו גירסה של טלאי קודם שהתקנת והבלגן חוגג. מישהו יודע איזה patches אני אמור להתקין בדיוק ובאיזה סדר? תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

טוב שלום לכל חברי הפורום. אני מבקש המלצה למשחק סימולטור. פעם שעברה ששיחקתי סימולטור זה היה המשחק F-22 ישן נושן...... חשוב לי מאוד גרפיקה ושהמשחק יכעל פעולות יפות כגון פיצוץ גשרים מפקדות קרבות אוויר וכדומה.. אם אתם מכיכירם איזה משחק חדש שיצא לאחרונה ומכיל את הנתונים האלה אמרו בבקשה אנא פרטו את הסיבה לבחירתכם במחשק שאני ידע מה לבחור.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/previews/previews_story.php(que)id=116909 תהנו יש תמונות גם כן

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. hay guys מהי הדרך הטובה ביותר להריץ מישחקים שעלולים לידפוק את מערכת ההפעלה - xp ביגלל שהם ניבנו ל-98 או משום שהם מכילים וירוס שמעתי על אפשרויות כמו ghost ,go-back של norton לגיבוי וגם על אפשרות של הרצת תחת מערכת הפעלה וירטואלית שפותרת גם את בעיית התאימות האפשרית ל-xp באמצעות שימוש ב-virtual pc ,vmware מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר מניסיונכם?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. http://generation_next.1up.com/ עמוד קצר וממצה על כל אחת מהקונסולות דור 3 שמגיעות בקרוב..

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום! לא שיחקתי במשחק הזה מעולם, רק שמעתי עליו הרבה דברים טובים, אני יודע שהוא דיי ישן. עכשיו יצא לי עוד מעט לשחק בו, אז רק רציתי לדעת איך הוא. תודה-גיל.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. אם מישהו יכול לתת פה המלצות למשחקים בסגנון..תודה (: פשוט לא מצאתי משהו מעניין בת'ראד המלצות

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by CyberSpider,

אנשים אם מישהו זוכר את שנות ה95-96 הרחוקות בטח מכיר משחק בשם Crusader: No Regret, שהוא ההמשך המשופר והמושקע יותר של החלק הראשון Crusader: No Remorse, שהיה להיט איסטרי בין חובבי הז'אנר . באותה תקופה יצא גם משחק שאותו אני מחפש בנרות, גם בסגנון של המשחק הקודם, אין לי שמץ איך הוא נקרא, אבל אני זוכר בוודאות שמשחקים בתור רובוט קטן וחמוד (או שלא כ"כ חמוד ;D) ודבר ראשון שהוא אומר כשמתחילים לשחק הוא: I'm ready to rumble יש למשהו מושג על מה אני מדבר??

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by kobi_af,

פשוט אחרי פירמוט של סי המשחק נשאר לי בדי והוא עובד אז בטח השמירות של ניד פפור ספיד היו בסי שמרתי אותם אבל עכשיו אני לא יודע איפה לשים אותם שהמשחק יפעל עם השמירות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! ברצוני לפרמט את המחשב ,הבעיה היא שיש לי את half life על המחשב (הורדתי דרך ateam ) האם יש דרך לגבות את המשחק כך שאני לא יצטרך להורידו שוב אחרי הפרמוט? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. רציתי לבדוק האם מישהו מעוניןן במשחק ACT OF WAR בקופסא בלי סריטה כמו חדש עם סיראל והכל חוברת וכו' ההצעת מחיר שלי זה 110 שקל חצי מהמחיר שקניתי מישהו מעונין? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by R-E-L,

כשאני מפעיל את המשחק והוא מתחיל לבדוק עידכונים אחרי שאני מקיש את השם משתמש וסיסמא, הוא אומר לי : CONNECTION LOST וסוגר את החלון... למישהו יש מושג למה זה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by catbert,

דבר ראשון הי לכולם, אני ניובי מוצהר. (הי kom, encoder, זוכרים אותי מפיסיטיפ? ) עכשיו לעניינים: מה עושים בשלב של הreactor ברד פאקטיון? לחצתי על השני כפתורים, פוצצתי תמחשבים, פתחתי את הדלת העגולה שלמטה בסולם. מה המהלך הבא?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Inspector,

http://www.games.sk/abeceda.shtml ואל תגידו לאף אחד שאני סיפרתי לכם :AR15:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by BlackTalon,

מישהו יכול לתת לינק להורדת המוד קונג פו??? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yoav9,

אז זהו, שאין לי :-/ :-/ למישהו יש מושג איך אני שם???? בתודה מראש יואב... נ.ב. זה ממש ממש דחוף... :'(

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by max_cool,

יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by e.t,

נמחק לי ה-ICON של CS , ככה שאני מעלה דרך HL הסטנדרטי ובוחר MOD בתוך המשחק,כל פעם מחדש... קיצר, אני צריך את הפקודה שמעלה ישר ב-MOD CD. ז"א ההמשך של : (תלחצו כפתור ימני על ה-ICON של CS ותגידו לי) : ???????....C:\HalfLife\hl.exe תודה ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אם אני רוכש את HL המקורי או את גירסת "משחק השנה", הסריאל שמגיע איתו מספיק גם כדי שאשחק בו וגם ב CS MOD ver. 1.3 כי לפי האתר www.counter-strike.net, אם אני רוכש את המשחק (לא משנה הגירסה...) כל מה שעלי לעשות הוא להוריד את ה FULL CS MOD ver. 1.3 ששוקל 100 מגה וזהו... מי יודע?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים