עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AvielGames,

שלום ומה קורה חברים כאן אביאל בעוד סרטון והפעם קומנטרי בנושא לפרוץ או לקנות משחקים לפני שנתחיל אני מבקש בלי העלבות,קללות וכ'ו כי אני לא רוצה להתחיל לריב ואם לא אהבתם אשמח לעצות הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=VIlLtVLlMBA&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  2. האם חברת Ubisoft הלכה רחוק מדי הפעם? משחק הפעולה המקוון החדש והחמדני שלה זוכה למקלחת קרה באופן בלתי רגיל לאחר השקתו הרשמית לכתבה

3. שלי למשל israel server תכנסו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by QuAKeR_996,

אני מנסה לשנות את ההגדרות של ה CONTROLS. יש לי JOYPAD של MS. זה SIDEWINDER הרגיל. אני רוצה לשנות את האופיין, מ CLASSIC ל NEW. אבל כשאני משנה ויוצא והוא שואל אם לשמור ואני רואה בעיניים שהוא שומר, אז זה לא משנה את ההגדרות ל NEW. זה FUCKING מעצבן כי ל KEYBOARD זה כן משנה את ההגדרות! WTF !?!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. קניתי לפני כמה ימים שני gamepads ואני רוצה לדעת אם יש הרבה משחקי פלייסטיישן שהמירו אותם בשביל מחשב... אני רוצה משחקים שאני יוכל לשחק עם שני הgamepads...מישהו יכול לעזור ולהמליץ על משחקים?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by SuperStyle,

??? בין המשחקים הכי יפים שיצאו...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bluemail,

זה משחק רשת - פעולה/תפקידים אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל הייתי רוצה חוות דעת על המשחק http://s1.gladiatus.co.il/game/c.php?uid=32113

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by se7en,

The Crazy Crane - PhysX Simulation Game V-0-1 סרטון (ללא סאונד): שלום לכולם. אני בשלבי פיתוח של משחק חדש. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ואולי גם הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. למשחק: http://www.kongregate.com/games/sa7ina/the-crazy-crane-physx-simulation-game-v-0-1-wip

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. שלום אני משחק WOW חצי שנה על סרברים אירופאיים , אבל כל חברי משחקים בסרברים של US. עכשיו אני רוצה להחליף את ה Account שלי ל - Account אמריקאי. חשבתי או להחליף אותו ב Ebay עם אמריקאי או למכור אותו ולקנות שוב את הגירסה האמריקאית. הבעיה היא שאני לא שמרתי את כל המידע שיש לי על ה Account ולא שיחקתי בו כבר חודש. יש דרך לקבל את כל המידע על הדמויות בלי לעשות הרשמה לחודש שלם ? אם יש לכם רעיונות משלכם אני אשמח לשמוע... :] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by Guymz,

אהלן חברה, נראה לי שזה המקום המתאים ביותר לשאול את זה. אף פעם לא קניתי משחקים באתרים בחול ובחיפוש באינטרנט כל אחד אומר משהו אחר. אז השאלה שלי היא, מאיפה הכי כדאי להזמין משחקי מחשב בהזמנה מוקדמת? אני מתכוון לקנות באטלפילד ועוד כמה.. אבל נתחיל מבאטלפילד. ושאלה נוספת, האם כל גרסה שאני אקנה של באטלפילד כוללת שימוש במולטיפלייר (זה הדבר החשוב ביותר עבורי) ? כי ראיתי בכל מיני אתרים הפרשי מחירים מטורפים ואני באמת שלא מבין למה... אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים. תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Shadowman,

יש לי בעיה עם הבהירות של המסך, זה לא מפריע לי כי בווינדוס העליתי את הבהירות, אבל במשחקים כמו NFS MW אני רואה קצת חשוך משהוא מכיר אולי תוכנה להעלות את הבהירות של המשחקים ידנית כשאין אופציה כזאת במשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by NOSTREDAMUS,

אני צריך את עזרתכם ידידיי במציאת הדמו הבא PRO RACE DRIVER אם תמצאו אתר לינק FTP או כל דרך אחרת להוריד את הדמו אודה לכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד משחק מדהיייייייים עדיף קישור מהיר אבל לא משנה לי גם איטי פשוט חייב את הדמו שיצא לא מזמן תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by alex15,

אני לא מבין אני רוצה לשחק בבטלפילד 2 או ב CONTROL STRIKE בסרברים אבל עושה בעיות לא מראה לי את הסרברים אז אוליי כדי לשחק אונליין אני צריך לקנות את המשחק האורגינל או שמוריד ומתקין איזה פאטצ כדי לעבוד ....

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by 888,

קיבלתי את המישחק דום 3 (צרוב מחבר) איך אני אמור לדעת אם הוא התקין לי וירוס\תוכנת ריגול? ומתי זה יפעל לי ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Qwizza,

שיחקנו בסבבה שלנו PU, הבאתי שחקנים למשחק שיחקנו כולנו עם חברים, אפילו עשינו שידור בכדי שהקהילה הישראלית תראה שיש משחקים ואנשים משחקים והכל פורח לאט לאט. סיימנו את המשחק והכל היה טוב ישבנו בטים ספיק ועשינו סיכום כזה מה היה וקטעים מהמשחק, היה כיף. אמרנו טוב, נעשה עוד אחד, בא אדון מנהל cortex, ילד שאני לא כל כך אוהב, שמתי עין על זה, לא דיברתי אליו והוא לא דיבר אלי. שיחקנו בWARMPUP טיפה, הרגתי אותו, זרקתי לו מילה בצחוק : "איזה אימר אתה cortex" והוא זורק לי, קוויזה, אתה לא שחקן אתה, אתה לא זה ואתה לא זה, מתחיל לגדף אותי עם הקול המוזר שלו. לא נשארתי שקט והתחלתי לחקות אותו, התחיל לקלל אותי והמשיך והמשיך, פתאום היה שקט, שמתי לב שהוא העביר אותי לסאב רום ונתן לי קיק מהשרת. אני לא …

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by itai_1813,

שמתי לב שהדיון הראשי על המשחק ננעל אז כך שלא היה איפה לשאול. אם כבר מישהו שיחק במשחק הוא בטח יוכל לעזור לי. זהירות ספויילר בלבן למטה! אני כרגע נכנסתי למבנה המוגן שבו אמורים לשהות כל השורדים מתאונת המטוס, סעיד הכניס אותי לשם. הדלת שממנה נכנסתי ננעלה והייתי צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת ע"י תיקון 3 לוחות חשמל (בעזרת הרכבת פיוזים). לאחר שסיימתי לתקן את שלושתם נכנסתי לחדר עם המחשב ומשכתי בידית החדר ננעל ונהפך לחשוך ויש מעין מפה על אחת הדלתות. אני לא יודע מה לעשות אני תקוע בחדר הזה ואין לי מושג מה לעשות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by haimon_v,

משחק גדול! כמה שאלות: 1. אפשר לפצל את הצוות ולא ששניהם ילכו ביחד כל הזמן? 2. ראיתי שיש אפוד מגן (shield) שאפשר להצטייד איתו אבל לא הבנתי איך. 3. אפשר לראות את "מד החיים" שלי? אם אני מחכה קצת בין פגיעות שספגתי, ה"חיים" שלי מתאפסים? אשמח לקבל תשובות!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. סרטון משחקיות חדש בן 10 דקות מתוך שלב האלפא למשחק החדש של EA ו-DICE זוכה לתגובות מעורבות ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/מהמם-או-משעמם-סרטון-משחקיות-חדש-ל-star-wars-battlefront/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bennnn,

טוב אז ככה המשחק שוחרר היום...... ונראה די מבטיח......נאמר שהוא תומך בשיידר מודל 3. תמונות מגיים ספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/monstermadness/index.html?q=monster%20madness&tag=result;title;1

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by מאפיונר,

GTA IV יוצא למחשב מתישהו?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by mahno586,

פרק שני של הסידרה זומבים וחברים! מקווה שתהנו (:http://www.youtube.com/watch?v=RT89dlC2y0s

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by R-E-L,

כשאני מפעיל את המשחק והוא מתחיל לבדוק עידכונים אחרי שאני מקיש את השם משתמש וסיסמא, הוא אומר לי : CONNECTION LOST וסוגר את החלון... למישהו יש מושג למה זה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אז ככה אני מחפש את המשחק פולאאוט אם מישהו יוכל איכשהו להביא לי אותו וגם את 2 בהזדמנות אני מאד אודה לו..... צרו איתי קשר בבקשה... ggdb_il@yahoo.com

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. הצביעו סקר זה אמור לעזור למתלבטים 8) שביניכם אם שווה לרכוש אותו

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.