עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

נא לסגור את אפליקציית הsteam ולפתוח מחדש. חלון הpre-load אמור להופיע. Have fun! EDIT: נא לשכוח מלשחק במשחק כמובן, אין עדין קוד עד שהמשחק יזדהב...

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. לפעמים שאני בתוך המכונית וחושך לא רואים טוב איך מדליקים את האורות? אני יודע שיש את אנטר שזה מפעיל רק לשניה בחוץ אבל איך מדליקים קבוע? שהיה גם מבפנים? יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by eli_a2006,

תבדוק שאימיול לא פועל

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  4. שלום, למישהו יש את המשחק הזה לPS2? איך הוא? מומלץ? יש אופציה לשני שחקנים ביחד? אם כן, זה כיף? מ1 עד 10 איך אתם מדרגים אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by Niryad,

המשימה היא לחזור לבסיס איפה שיש את הרכבת והגשר... איפה נמצא הבסיס ואיך חוזרים אליו?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by assaf990,

התקנתי את חבילת ההרחבה. אני משחק ללא דיסק (אבל משום מה לא התקנתי קראק,..) כשאני נכנס לשכונה יש אופציה למבט של magic אבל אז אי אי אפשר בכלל לקנות בית או חלקת אדמה. בקיצור איך מתחילים לשחק?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by coorva,

שלום רב האם לשחקן יחד במשחק יש יכולת טלפתית להרים חיילי אויב באויר ולפוצץ אותם או שהיכולת הזו היא רק למי שמשחק עם עוד חבר? כשחקן יחיד, איני מצליח להפעיל את הפונקציה למרות שאני "אוסף נשמות" כל הזמן מתחילת המשחק. אודה למי שבקיא בעניין ויכול לעזור

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by id3232,

הצלחתי להפעיל את המשחק מצויין אבל ישנה בעייה אחת. הווינדוס חוסם לי את תקיית MY DOCUMENTS מסיבה שלא הצלחתי להבין ולפתור וזה גורם לכך שאני לא מצליח לפתוח פרופיל חדש בתחילת המשחק. לפי מה שראיתי זה גם מונע ממני לשחק במשחק בכלל! אם למישהו יש פתרון שיודע כיצד ניתן לעקוף את פתיחת הפרופיל בבקשה שיעזור לי. תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  9. Started by roma,

חברה אני יודע שכבר היו כאלה הודעות בפורום אבל בבקשה תעזרו לי... אז ככה הבעיה שלי היא כזאת: כאשר אני מתקין מחדש ווינדוס אקס פי ומתקים gta 3 אני לא מצליח לראות את הכתוביות (start, load...).. ובכלל את כל הטקסט שיש במשחק.. בפעם שעברה שהתקנתי את הווינדוס לא היה את הבעיה מה לעשות? להוריד אולי משהו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

ראיתי שהמשחק יצא בקרוב לPC,האם יש תאריך מדויק?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by גליטו,

שלום לכולם.. התקנתי את פיפא 09 ויש לי כמה בעיות איתו .. דבר ראשון שאני מנסה להתחבר עם חבר זה תמיד נתקע שאתה מוסיף את הip שלו... דבר שני שאני משחק מול המחשב (עדיין לא שחקתי עם אנשים בגלל הבעיה הראשונה אז יכול להיות שזה יקרה גם עם אנשים) זה לפעמים נתקע והופך לשנייה למסך שחור ואז חוזר למשחק .. בדרך כלל בעיטות חופשיות או מסירות זה נתקע והופך לשחור וחוזר למשחק .. ואם זה יה קורה ככה ברשת זה בטח היה גם יוצא המשחק ..מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיות ? וזה זה לא הבעיה של המחשב כי זה מחשב חדש ובכלל לא צריך להיום לו בעיה עם פיפא .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. היי, יש לי battlefront ( כבר ממזמן ) ואני רוצה להתקין מודים שבהם אני אוכל לשחק תמיד כג'דיי ( זה ענק!!! ). מצאתי כמה מודים שאני חוש בשיעשו את העבודה ב-gamespot, אבל אני לא יודע איך להתקין אותם? אני חושב שפשוט צריך להעביר אותם לתוך תקיה בשם gamedata, אבל זה לא כלכך עזר, את מה צריך להעביר את כל מה שבא עם המוד? ומה צריך לעשות בשביל להפעיל אותם??? ואפשר להתקין ולשחק עם כמה מודים ביחד? ואת המודים אפשר לשים רק ב- instant action??? נ.ב אם יש למישהוא מודים טובים בשביל ג'דיים, אז זה יהיה מצוין!!! תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by Raul,

חבר'ה... הנושא הוא פשוט אנא הצביעו לטובת משחק הפעולה החביב עליכם מהאפשרויות הנ"ל

14. Started by Ac-Boy,

שלום אני זוכר שהייתי ילד קטן היה משחק אסטרטגיה מסוים שמאוד אהבתי אבל אבד לי במשך השנים.. אני אגיד כמה פרטים שאני זוכר והודה לכם אם תגלו אותו. - יש כזאת אש שיש אנשים מסביבה ליד המבנה הראשי.. - יש כזה פרצוף שמח ועצוב של הקהילה אם היא שמחה או עצובה (הורדת מיסים והעלאת מיסים) - זה משחק שמתקדם עם תקופות זאת אומרת בהתחלה הכל היה בנוי מעץ אחריי זה אבן ואחריי זה ברזל וכך הלאה.. - היו רוחות רפאים - היה מלך וממלכה שבונים אם אזכר בעוד אני אגיד =] תודה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  15. בואו לגלות מה גרם ליצירתה של סדרת משחקי הפעולה המפורסמת מכולן שמלווה אותנו כמעט יותר מ-20 שנים והפעם הסיפור מאחורי אחד המשחקים המשפיעים ביותר על תעשיית הגיימינג בכל הזמנים. משחק שנחשב לאבא של משחקי ה-First Person Shooters ועוד שנים לאחר מכן חברות משחקים התייחסו אליו כהתנ"ך של משחקי היריות.משחק כל כך טוב, שאפילו כיום יותר מ-20 שנים אחרי שיצא, אנשים עדיין משחקים במודים של המשחק המקורי מ-1993. אנו מדברים כמובן על Doom. הסיפור של Doom מתחיל בחברה לפיתוח משחקי מחשב בשם Id Software שהוקמה בשנת 1991 ע"י ארבעה חברים: ג'ון קארמק, ג'ון רומרו, אדריאן קארמק וטום הול. וזאת לא הייתה סתם עוד חברה, כי ג'ון קארמק היה בחור שאפתני שעם כל משחק ומשחק שהוא וחבריו פתחו חיפש תמיד…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by N.S,

רציתי לדעת את הפירוש של AFK

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  17. אחרי שעשו צחוק מהכל ומכולם עם סדרת משחקי העולם הפתוח שלהם, אנשי המפתחת Volition חושפים את Agents of Mayhem, שינסה להתמקד באקשן ידידותי יותר למשתמש הממוצע לאן פונים אחרי שהצלתם את כדור הארץ מפני פלישת חייזרים אימתנית, חיסלתם את השטן בכבודו ובעצמו ושיחזרתם את העולם? אל העתיד, מסתבר. המפתחת האמריקאית Volition Inc. וחברת האם שלה Deep Silver חשפו את המשחק הבא שלהם, Agents of Mayhem, אשר מהווה מעין אתחול עבור העולם העלילתי של סדרת Saints Row האהודה והמטורפת – הפעם בסגנון שמנסה לשמר את האקשן אך גם להציע גישה פחות קיצונית, וכזו שתקרוץ לקהל שחקנים רחב ומגוון יותר. ב-Agents of Mayhem תקבלו עולם פתוח עבור שחקן יחיד בו תשלטו בשלושה סוכני-על (מתוך 12 זמינים) עמוסי…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  18. אם למישהו יש תמשחק המקורי והוא לא משתמש בו שישלח לי הודעה בפרטי

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by kobi_sion,

אני משתמש חדש ב BF3 איך מחפשים שרתי משחק ? כרגע אני משתמש בחיפוש דרך הדפדפן האם יש דרך אחרת ? (כמו לדוגמא ב BF 2 דרך המשחק עצמו)

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  20. מה דרישות המערכת של המשחק GTA SAN ANDREAS האם המשחק יעבוד במחשב כזה: AMD ATHLON 512 MB RAM RADEON 9600 2.8 GHZ האם יעבוד?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by Bingo,

אני מחפש משחק טוב עם גרפיקה טובה מטוסים סימולטור או כל סוג אחר יהיה סבבה... למישו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  22. אני מדבר בעיקר על הצבא האמריקאי... היחידות ניראות לי ממש לא ברורות לעומת מה שהתרגלתי בג'נרלס. יש לי 9600 פרו ואני משחק על HIGH דיטייל וSHADOW נמוך. מישהו יודע על בעיה כלשהי עם הדרייבר של הכרטיס הזה :s05: או שזאת פשוט הגרפיקה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  23. הבנתי שיצא פאץ' שמפעיל את המשחק על XP הורדתי אותו אני בא להתקין ועולה לי השגיאה הזאת http://img508.imageshack.us/img508/4537/drff9.jpg

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by stone cold,

אח שלי קנה פאלפון חדש ונתן לי את שלו-הוא נתן לי משהו שמזכיר את זה - אבל שונה אין לפאלפון מצלמה יש 2 מסכים המסך בגב הוא שחור לבן ורשום M בהמצע מאליו הM לבנה אבל עטופה בעיגול מיצבע זהב ומיתחת למסך הזה רשוםCDMA 2000 ומיתחת לכתב יש 3 קוים אלכסונים או משהו בצבעים אדום ירוק וכחול (כל אחד צבע אחר) המסך הקידמי ציבעוני וכתוב מוטורולה באנגלית מאליו (אני מקווה שזה יעזור לכם להבין איזה דגם -דרך אגב זה ברשת פאלפון ) בכל מיקרה אני רוצה לדעת איזה מישחקים מומלצים למכשיר ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר איך להוריד מישחקים חינמים למכשיר ואני יודע שאני מדבר כמו נוב בעינין אבל זה ביגלל שהפאלפון שהיה לי עד היום היה פאלפון שחור ישן של SAMSUNG אני חושב שבארץ קראו לו סאם או משהו בסיגנ…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by J0HNiE,

אני לא מבין איך או למה פשוט נכנסתי היום לשחק בפעם הראשונה ואז משום מה לקח לו די הרבה זמן עד שהוא הטעין את המסך הראשי (לא נכנסתי לסרבר אלא נכנסתי למשחק) ואז לחצתי עם העכבר איפשהו עוד מתי שהוא הטעין ואז זה נכנס כזה ואז ראיתי שיש עידכונים על הפא'ץ החדש ולחצתי על OPEN וזה נכמנס לאתר וראיתי ואז נכסנסתי שוב למשחק ואז אני נכנס לBFHQ ואני את הSTATS שלי הכל טוב ואז נכנסתי לשחק ואז אני רואה שהנשק השני של הMEDIC לא פתוח (והיה לו אותו פתוח) ואז אני רואה בצד כזה בזמן המשחק שהרמה שלי היא טוראי (איך שאתה מתחיל) ואז יצאתי מהסרבר לבדוק את הBFHQ ואין לי שם כלום כאילו ריקנו אותי ! ואז ננכסתי לאתרים של הSTATS וזה לא מראה לי שם כלום(כאילו אין לי בכלל SCORE) קיצר אז מה הולך פה??? :bash:

• 6 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים