משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי בעייה....ואולי זה לא בדיוק בעייה.... אני מחור לSTARCRAFT קשה!!! לא יכול להעביר יותר מ24 שעות בלי איזה מישחק בB.NET ואני ממש לא אוהב את WARCRAFT 3 זה נראה לי כמו כשלון חרוץ! יש לי בעיית התמכרות או שזה סביר?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי יש לי את pro evolution 6 ועכשיו קניתי ג'ויסטיק... אני רוצה לשחק נגד אח שלי אבל אנחנו לא מצליחים לבחור את הקבוצה של ה AWAY אחרי שאנחנו נכנסים למשחק ב P2 Quick start אחרי הבחירת קבוצה הראשונה זה לא עובר לשנייה מה אני עושה לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מתי שאני ניכנס למישחק דרך הגיים ספי אני רואה שחקנים אבל איך שפותחים חדר אני לא רואה אותו זה בעייה מוכרת מישהו יודע איך מטפלים בעניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא משחק Pinball טוב ? לא חייב משהו חדש , העיקר שיהיה טוב לא מדבר על משחקים שצריך לקנות אפילו דמואים , או משחקים קטנים.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן חברה'ס; יש בעיה מוזרה במשחק, לאחרונה חזרתי לשחק אותו לאחר תקופה ממושכת, שבמהלכה החלפתי כבר כרטיס מסך, ועוד שאר ירקות, וביומיים האחרונים המשחק עבד פיקס על מקסימום גרפיקה (עם פאצ' 1.2). בין היתר, לפניי חזרה למשחק הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס והתקנתי שוב (בעיה מוזרה) אך שכחתי להחזיר לקצב רענון הגון, ולאחר שהחזרתי ל85Hz החלו הבעיות (למרות שאני בטוח שאין קשר, אך זה הדבר). כאשר אני לוחץ על האייקון של המשחק, מופיע החלון השחור, ואז החלון מתמזער, חוזר לשולחן העבודה ונעלם כלא היה (משום מה גם מתווספת לי השפה הצרפתית לסרגל השפות....), לא משנה מה אני עושה, המשחק פשוט מסרב לעלות, סגרתי את כל התוכנות הפועלות ברקע, ונאדה. *אגב, עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, תיקון רג'יסטרי, בעצם ה-…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אנשים הגעת לעיירה ואני בשלב שצריך למצוא חבל כדי לטפס דרך החלון ולהגיע אליה? איפה לעזאזאל מוצאים חבל? מצאתי רק את השוט ליד הסוסים ואין לי מה לעשות איתו? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכם, עברתי על התרד של המשחקים המומלצים באתר עד עמוד 5 כולל והתבאסתי, המשחקים שמומלצים שם לא לטעמי כלל, אני מחפש משחקים חדשים בקטגוריה של red alert 3, kknd2 ,need for speed, gta, far cry 3 CS ואפילו Baldies 95 שלא עובד יותר במחשבים חדשים לצערי, אשמח לדעת אם יש משחקים שאתם מכירים כי אין לי כבר במה לשחק תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרך להפעיל את המשחק במסך אחד ובמסך השני להמשיך לעבוד כרגיל (דפדפן, מיילים וכו'). בעיקרון הצלחתי בערך - המשחק פועל במסך אחד ובמסך השני הדפדפן, אבל ברגע שהמשחק מאבד את הפוקוס הוא קופא עד שאני מחזיר אליו את הפוקוס (לוחץ על החלון של המשחק). יש איזושהי שיטה לעשות את זה? AMD 7970 עם Catalyst 13.1 ניסיתי עם משחקים כמו Rocksmith, FIFA 13, Assassin's Creed... באף אחד מהם לא הצלחתי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק וזה מה שכתוב לי http://img357.imageshack.us/my.php?image=20526556lo2.png
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני בשלב לפני האחרון בו אני צריך לזהות את הבוס הרע עם המזודה עם הוירוס ושני שכרי החרב שאיתו ( בעזרת המשקפת הטרמית ). אני אמור להכנס לחדר שמאחורי עם שתי מעליות שבו ולעלות לקומה העליונה עלמנת לחסל אותם,אבל אינני מצליח כלל להשתמש במעליות ( מקבל הודעה שהמעליות לא מחוברות למתח ). נסיתי לחפש איזה מתג הפעלה אך אינני מוצא. בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
או קיי מישהו נתקל בבעיה שלאחר התקנת Special forces המחשק לא עולה יותר? Battlefield 2 לא עולה יותר לאחר שתקנתי את הפאטצ' החדש לגירסה 1.12 מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פרק חדש בסדרת משחקי הנוסטלגיה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בViDoc האחרון של Too Human, המפחתים דיברו על סרט דוקומנטארי ואפילו הכניסו חלקים ממנו לViDoc שלהם. הסרט שמדבר על מציאת "גוף מכאני" בן כמה עשרות אלפי שנים עניין אותי יותר מהמשק. חיפשתי במשך כמה שעות את הסרט הדוקומאנטארי המלא ברחבי הרשת. בהתחלה לא היה שום דבר אבל אז התחילו לצוץ כל מיני אתרים כמו האתר של הNFC - Norwegian Film Committee שכמובן כמו הארגון שהגיאולוגים טוענים שהם שייכים אליו(GOWB) לא קיים. אבל מה שכן מעניין זאת ההשקעה הרבה שMS השקיעה בשביל לגרום לזה להראות אמין, הכוללת פרסום של הNFC מספר עיתונים בנורווגיה וברחבי אירופה. והדפלות של ביקורות על הסרט הזה "לעמודים ישנים" בפרומים ואתרים ברחבי העולם. הסרט עצמו הופק באיכות מדהימה, ובאמת נראה על פני השטח כמו סרט תעוד…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חפשתי הרבה זמן משחק מהסוג הזה,המשחקיות נהדרת לא חסר אקשן לרגע ואני די מופתע שלא שמעו עליו. http://www.ign.com/articles/2012/02/21/binary-domain-review http://www.gamespot.com/binary-domain/videos/binary-domain-video-review-6365052/ אומנם לא מדובר ב-UNCHARTED או ב-GOW לדורותיו,אין הרבה משחקים שכאלו ל-PC ,לדעתי לא מגיע לו לקבל 7.5,אולי 8.5.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... אף פעם לא ניסיתי לשים מוקשים ואני גם לא יודע איך או למשל את המכשיר הזה SOFLAM איך להפעיל... אני יודע שהמוקשים נמצאים תחת ENGINEER והם קיימים לי אבל לא מצליח להגיע אליהם . אותו דבר הSOFLAM. למי שתוהה אני יותר בקטע של סנייפינג...אבל רציתי גם להתחיל להרוויח נקודות בקטגוריות האחרות... הכי מצחיק אותי שמישהו מטעין כמה מוקשים על ג'יפ ומתאבד על איזה טנק(חייב לנסות את זה).
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כותר הפעולה האומנותי והמסוגנן Okami יגיע למחשבים האישיים בפעם הראשונה - 11 שנים אחרי שהושק במקור, אי שם בעידן ה-PlayStation 2 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, מישהו הצליח להתחבר ב Pro Evolution 2018 לשחק ברשת (אונליין)? קניתי את המשחק וממש אכזבה, זמן עלייה ארוך מאד בPC (במחשב מאד חזק) והאונליין שונה מהגרסאות הקודמות ולא עובד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להכניס תמונה, דרך המשחק הלכתי לקובץ JPEG ועשיתי OK זה לא העלה לי את התמונה למשחק למרות שבאפשרויות של הספריים התמונה נראית לעין... יש שיטה שונה להעלות ספריי??
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איך שאני מעלה את המישחק לדימון טולס,המחשב עושה לי ריסט,לא מגיע לי אפילו ל SETUP כבר הורדתי 3 פעמים את המישחק,יש לי כרטיס מסך 6800 ULTRA מחשב חזק מאוד,אני מישתגע,מישהו ניתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי קונסולת PS1 יש לי אימיג' של משחקים במחשב אך שאני צורב אותם הם אינם עולים בקונסולה והמכשיר קורא צרובים! משהו יכול להדריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה משחקי DX10 יצאו כבר, נכון לעכשיו? BIOSHOCK LOST PLANET מה עוד ?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, רציתי לדעת כמה דברים לגבי רכישה מהחנות הזאת של EA : http://eastore.ea.com/store/ea/en_US/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.718200/productID.106443900 אני בדיוק עומד להכניס את פרטי האשראי שלי ובדיוק נזכרתי שיש ב WOW את הקטע הזה של סרברים ארופאים וסרברים של ארה"ב גם כאן יש את זה? איך אני יודע איזו גירסא אני קונה\מוריד כאן? של USA או של EUROPE ? אם אני מוריד ומסיבה כלשהי המשחק נחמק, תיהיה לי אפשרות להוריד אותו מספר לא מוגבל של פעמים מהאתר של EA אחרי הקנייה הראשונית? לגבי המשחק עצמו, הוא מוכן? ניתן כבר להתחיל לשחק או שהוא אמור לצאת רק בשבועות הקרובים? אני עוד אחד מפליטי WOW שהתאכזב נואשות מ AOC (אחרי בזבזוז של שעות קריאת חומר על המשחק) תודה! עריכה : מצאתי כאן השו…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-