משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מתנה את המשחק HL2, ואיתו כמובן גם CS:S. ביום חמישי, לאחר קניית המחשב החדש, התקנתי והרצתי את המשחקים, והכל עבד כשורה. היום, כאשר ניסיתי להיכנס לשרת במשחק CS:S, הוא הודיע לי כי "Your steam acoount has expired" , וביקש ממני להכניס סיסמה לחשבון שלי. ניסיתי כל מיני סיסמאות שעלו בדעתי שנתתי, ולא הצליח. מדוע הוא מבקש ממני להכניס סיסמה פתאום? מאיפה אני יכול לדעת את הסיסמא (שליחה באימייל או משהו כזה)? תודה רבה מאוד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון UFO Aftermath
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף במשחק Lineage II מי שעוזר לי הוא הכי גברר בעוללם בבקשהה מופיע לי כך OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2603 MHz with 510MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (6693) Failed to load 'Texture L2Font-cn.SmallFont-cn': Can't find file for package 'L2Font-cn' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture L2Font-cn.SmallFont-cn NULL) <- UCanvas::UCanvas <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אולי יש אתר אחר להוריד את המשחק ..? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://img81.exs.cx/img81/4682/d2prison0700001dw.jpg איך עוברים את המקום הזה זה "בבית הכלא" אני מישתגע כבר....
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני נמצא בשלב Follow Freeman במקום שבארני אומר לי להרוג את הצלפים. זרקתי רימונים לכל חלון אפשרי באזור ונהרגו כל הצלפים והוא עדיין לא זז. ניסיתי לעשות את זה פעם שנייה מההתחלה וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז עכשיו אני יודע שזה אמיתי מצאתי הורדה של הסרטון הסופי השונה של המשחק אז עכשיו אני מחפש אולי למישהו יש את השמירה של המשחק עם הסוף החדש שהדהאקה מת
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, חזרתי שוב לשחק בג'נרלס, ויש לי גם את ה- Zero Hour וגם הישן, ניסיתי לשחק עם חבר שלי בישן במולטיפלייר, דרך האמשחק הכנסנו אי פי וניסינו להתחבר אני אליו והוא אליי ולא הצלחנו הוא רשם "Conecction time out" השאלה שלי היא, זכור לי שפעם שהייתי מחשק היה תוכנה שנקראה Kali, היא עדיין קיימת? ואם כן מה הגירסא הכי עדכנית שלה? וזכור לי גם שאחרי ההתקנה או במהלכה היה צריך להגדיר כל מיני דברים שקושרים לחחבור אינטרנט ועוד כל מיני דברים. מישהו יכול להגיד לי מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה, להזכיר לי איך משתמשים, ואיזה הגדרות צריך לשנות בהתקנה או אחרייה, תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני משחק במשחק אז הכל בסדר אבל אז שאני עובר לשלב השני כאילו למשימה השניה אז מופיע לי שגיאה שכתוב שאני לא יודע בדיוק מה כתוב זה בערך ככה *********** לא יכול להיפתח בגלל שהפעלת הזיכרון של ******* היא לא redm כמובן שהכוכביות זה לא באמת זה סתם זה במקום אותיות אז מי שיודע את התשובה לזה בבקשה שיעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום ,עד לפני כמה זמן סיפרתי לכם שקניתי את המשחק. אכשיו אני תקוע בו בשלב השני של ה FBI , אכשיו את מי צריך להרוג בשלב, כי עם אני הורג את ה FBI אז כתוב GAME OVER. ועם אני הורג את המחבלים העלה לא קורה כלום, אבל גם הFBI יורים עליי! בקיצור את מי צריך להרוג? תודה -THANKS LaZy-©BoY*
-
-
בדיוק כהAUTORUN רץ זה עושה את הארור הבא [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שתי המשחקים הם: 1. נסיך הפרסי-חולות בזמן - מקורי אני יביא הוכחה אם תרצו... 2. הדמו של קולין מקריי ראלי. הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט תמיד בהפעלת משחקים אלו. את הנסיך הפרסי קיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך. הרצתי כמה אנטיוירוסים:avg,antivir,kasprasky ואף אחד לא פתר את הבעיה... המפרט הוא: AMD 3000 64bit CHAINTECH SK8T800 MSI 9800PRO 512MB A-DATA THERMALTAKE XASER 7000d 500W ספק גנרי של KSP חשוב לציין כי בעבר שהמחשב היה חדש המשחק הנסיך הפרסי עבד מצויין ללא תקלות.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואני משחק טוב והכל אבל אם אני יוצא ומנסה להיכנס שוב, הגרפיקה על הפנים, זה מראה לי ריבועים כאלה מעצבן, למורות שההגדרות נשארו אותם ההגדרות מלפני ההפעלה מחדש של המשחק (שעבדו בלי ריבועים). אני צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס כמה פעמים עד שזה מסתדר... מישהו יודע אם יש פאצ' או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חבר הביא לי על דיסק Marine Sharpshooter בקובץ WinRAR לחצתי עליו הוא מבקש ממני קוד ניסיתי את כל הקודים שרשום שם ואף אחד מהם לא טוב מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הקוד או שיש דרך לעבור את זה זה השם של הקובץ (אם זה יעזור) marine.sharpshooter.german_for_www.goldesel.to אני לא יודע אם זה מקורי אבל יש עטיפה והכל יש מצב שהוא פגום
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס למשחק וה-Steam עולה אני רושם לו את הסיסמה והכל ועולה הודעה שיש כבר את האי מייל שלי ואת הסיסמה פעם היה לי את הדמו אני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם מה אני עושה ??? ועוד שאלה בקשר למשחק Half-Life 2: Different Important Updates מה זה אומר עדכונים מה צריך לעדכן ??? הרצתי את המשחק iron storm היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים המשחק מקורי אני לא מבין מה הבעיה משחקים חדשים עובדים אצלי חלק (DOOM 3 וכו') אולי צריך איזה Patch ???
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
משעמם לי בבית כבר אין לי מה לעשות אני רוצה שתמליצו לי על משחקי יריות ומשחקי מרוצים כמו מכוניות וכו'..
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את המקשים בכלי רכב אצלי נוסעים (קדימה) ב-W רוורס (אחורה) ב-S שמאלה וימינה בעכבר השאלה שלי היא איך אני יכול להחליף את המקשים שיהיה ככה קדימה W אחורה S שמאלה A וימינה D תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה הורדתי את מקס פין 2 אבל הוא לא נותן לי לשחק ניסתי עם הSTYEEM ומה לא זקוק לרעיונות... וצריך קצת ציטים לשר הטבעות הקרב על ארץ תיכונה למי שיש יבורך.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, כשאני מפעיל משחקים אז רובם נתקעים לאחר מספר דקות. והדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לאתחל מחדש..(לא רק המשחקים החדשים, אפילו gta 2..) לפני כמה שבועות התקינו לי מאוורר חדש על המעבד ולפני שבוע החלפתי כרטיס מסך... הרצתי גם את התכנה mem test וגם בה לא היו שגיאות המפרט שלי הוא כזה amd athlon xp 1800+ radeon 9550 128 mb 128 bit 256 mb במהירות 133 מגהרץ (זה מה שלוח תומך)... :-[ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
והאם זה ירוץ על מערכת הפעלה חלונות 2000 (פרופשיונל)
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עכשיו הדגם שלי זה SCPH-39003 Serial B3331598
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך מדריך לשחקן המתחיל במשחק Survival Project בבקשה תביאו לי!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-