עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני נגרר לטיול משפחתי (סתם לישון רחוק מהבית אם שואלים אותי) ויש ספק אם יהיה אינטרנט. חוץ מזה אשתי לא סובלת את league of legends . ברמה התאוריתית אני יכול להשתמש בחבילת הגלישה של הנייד (יש לי עוד 1.5GB וחודש הבא יהיה לי עוד 2) . למחשב לא צריך להיות בעיה גדולה להריץ דברים ואפשר להתפשר על ההגדרות . יש י 7720 של Dell עם 650GT 2GB (בערך חזק כמו 550ti ) . משחקים כבר יש לי ערימה ענקית. אספתי המון עם הזמן. מבחינת סוג המשחקים אני לא מתלהב מ FPS, מעדיף RPG ואסטרטגיה (בעיקר בתורות אבל זה לא בדיוק נכון היום) , אני משחק עכשיו LOL. אוהב משחקי בסגנון minecraft,dwarf fort, terraria .אתמול קניתי FTL כי חברים שלי טוענים שהוא ממש טוב. משחקים שונים ומשונים זה סבבה. אני גם אוהב rogue like .…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by bp9,

אחים שלי אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מישחקי מכוניות שיעבדו לי בהגה שלי הינה הסוג של ההגה אם זה משנה: microsoft sidewinder force feedback wheel תודה רבה למי שיעזור לי.....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eranmor,

שבת שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי לשחק בEMPIRE: TOTAL WAR ונתקלתי בבעית סאונד די מעצבנת הסאונד כל הזמן נשמע שבור, מקוטע ולא נעים לאוזן זה קורה גם כשהמוזיקה מהמשחק מתנגנת (בתפריט הראשי ובמהלך המשחק) וגם כשבוחרים יחידה או נותנים פקודה כלשהי חיפשתי באינטרנט ונתקלתי בבעיות דומות אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה התקנתי מחדש את הדרייברים לכרטיס קול וזה לא עזר ובמשחקים אחרים הסאונד עובד נורמלי לחלוטין אני משתמש בWIN7 ודרייברים מעודכנים כרטיס קול REALTEK OB בלוח P35 DS3L של גיגבייט מישהו יודע מה הפיתרון?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Ido.G,

היי הורדתי את הבטא של המשחק הנ"ל. יש עוד מישהו שהוריד את המשחק? בכל מקרה- הביצועים אצלי לא טובים. אני מפעיל את המשחק עם הגדרות MED פחות או יותר, והמשחק עדיין מגיע ל 15 FPS בעומס ואפילו לפחות מ 10 בעומס כבד מאוד. בעקרון המחשב שלי הוא בערך המפרט המומלץ ולכן זה לא כל כך מסתדר לי. האם יש פה מישהו שיש לו נסיון עם המשחק? ד"א- המשחק נראה מבטיח.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by dennis14,

http://www.gamespot.com/pc/action/prismguardshield/index.html מדובר במשחק פעולה טקטי שיצא לפני כחצי שנה ופותח בשיתוף עם צבא ארה"ב לפי מה שהבנתי. לא מצאתי ביקורות עליו. אתר המשחק - http://www.prismthegame.com/game.htm פה אפשר להוריד אותו בחינם באופן חוקי - http://www.gamershell.com/download_36378.shtml מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by roes,

שלום, אף פעם לא יצא לי לשחק ב Half Life 2 וב oblivion אבל אולי בקרוב אני ישחק בהם כי אני אולי אקנה מחשב חדש (שמעתי שהם מצויינים ואני לא רוצה לשחק בהם על המינימום) תמיד אני קורא פה בפורום על איך אתם משבחים את שני המשחקים ואת עלילתם... אז אני רוצה לדעת מה העלילה של Half Life 2 ו- oblivion ?? תודה מראש לעונים...

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  7. המשחק נתקע לי בתדירות גבוהה, המסך פשוט מתכבה וריסט למחשב היא האופציה היחידה. הסרתי את הדריברים של הכרטיס קול והתקנתי חדשים מאתר החברה וזה לא עזר. כמו כן, התקנתי את קטליסט 5.5 במקום 4.1 שהיה לי, אך גם זה לא עזר. מישהו מכיר עוד פתרונות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by joniar,

שלום יש לי מחשב נייד קטן עם ATOM 450 ו2GB זיכרון (gigabook) ואני מנסה להתקין FIFA98 ואני מקבל הודעה שזה כניראה בעיה של הסינכרון לWIN איך אפשר לפתור אתזה ? אני מעלה תמונה של הבעיה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  9. Started by nore0,

מה ההגדרות האלה אומרות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Refaelo,

יש כמה מגרשים שיש לי בהם בעיה יש מעין פסי אורך ירוקים כאלה שמאד מפריעים(הפסים הם נגד הפסים של הדשא) יש מישהו שאולי נתקל בבעיה ויש לו פתרון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  11. שלום לכולם! Exodus - קהילת ה-Warcraft הישראלית! מי אנחנו? Exoduss היא גילדה ישראלית שהוקמה ע"י קבוצת שחקנים ישראלים שהחליטו לבנות קהילה ישראלית רצינית בצד ה-Alliance. הגילדה משמשת כבית אמיתי לכל שחקן World of Warcraft ישראלי בצד ה-Alliancee, אנחנו מקבלים את כולם, ולכולם יש מקום אצלנו (כמובן שעל מנת להתקבל לקבוצת הריידים שלנו הדרישות ישתנו, אבל על מנת להיות חלק מהגילדה עצמה פשוט צריך להיות ישראלי!). הגילדה פעילה מאוד(20-30 ויותר מחוברים כל ערב), אנחנו מקיימים בגילדה מפגשים חברתיים, יש לנו Discord פעיל וקבוצת Whatsapp חופרת איפה אנחנו? הגילדה נמצאת בשרת The Maelstrom EU בצד ה-Alliance. יעדי הגיוס! כמו שנאמר קודם, בגילדה יש…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. קרייטק חשפה gameplay בתעורכת E3. רמה ויזואלית מאוד גבוהה טריילר:

13. המוד המקורי הזה כבר כנראה זמן מה בשטח, כאשר לאחרונה שוחרר BETA 1.1. ניתן לשחק בחינם אם יש לכם HL2 או CSS וכו'... אני "גיליתי" אותו רק אתמול ופששש... ממש כיף ומצחיק. מי שאהב את "Rune: halls of valhalla" בטוח יאהב את זה. מדובר בקרבות של 3 קבוצות בו זמנית, עם משימות לגנוב זהב אחד מהשני וכו'. יש הרבה בלאגן, טקטיקות, קרבות מעניינים ואחלה גראפיקה. כרגע יש class אחד לכל קבוצה (2-3 נשקים ל-class), אבל עומדים להכנס עוד classes עם ההפצה של BETA 2 (שכבר הוכרזה לפני איזה חודש) + שיפורים למערכת הקרבות וכו'. (ובכלל עוד הרבה יותר תוספות צפויות לבוא) ניתן לראות תמונות של BETA2 בעמוד הראשי של אתר הבית - יש למה לצפות ! http://www.pvkii.com/ הורדה של BETA 1.1 מכאן: http://www…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by yot,

מאות לקוחות CompUSA (ארה"ב) שהזמינו PreOrder של המשחק Half Life 2 קיבלו היום אי מייל שבו כתוב שההזמנה שלהם אושרה, ושהם יחוייבו על כרטיס האשראי שלהם. כמו כן, הם גם קיבלו אי מייל שבו יש להם את מספר החבילה, ואת מועד הגעתה המשואר: Expected Ship Date: Tuesday, March 30, 2004. הם זה נכון? האלף לייף הזדהב? ללא שום הכרזות ענקיות? רק הזמן יגיד. מקור לדיון שבו מספרים האנשים שקיבלו את המיילים: http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=23146

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by elad76,

אני שמתי AIRBONE מוגנים והרגו לי אותם עד ל1..טוב ואז כדי להרוג ת1 המסכן הזה לקח לכוחות שנגדי איזה 2-3 דקות!!מה הם מפגרים???(היו נגדי איזה 4 כוחות של RIFLEMAN) סיפור מפגר יותר..הוא במשימה השלישית..שאני עוזב תHQ לצלף הראשון איפה שיש תטיל הזה...הוא הרג לי HEVY MACHINE GUN וAIRBONE כשהם תקפו יחד!! ומה הקטע!הצלף עמד ביציאה מהבניין שיש לפחות 2 מטרים סביבו רקים,,,זאת אומרת שקל מאוד להרוג אותו,והכוח שלי נהרג אחד אחרי השני! משהו מצחיק הוא שהיריות של הHMG פוגעים בצדדים ודפקו בו לו..כאילו הם כמה עיוורים.. עכשיו.אני לא מבין למה הוא מקבל ציונים כאלה גבוהים!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, אני נתקע בבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה. יש לי מהירות אינטרנט ממוצעת של 15 מגה בית לשנייה והעלאה של 750. העניין הוא כזה השעות היחידות שאני יכול לשחק בהן, הן: 23:00-14:00 וכל שאר שעות היום. מהשעה 14:00 בצהריים עד 23:00 אני לא מצליח להתחבר בכלל לשרת הוא פשוט עושה לי DC. חשבתי הרבה על מה הבעיה, מצד אחד המהירות גלישה היא גבוהה אך נראה כי אין קשר לעומס שרתי המשחקים מכיוון ששעות הפעילות העמוסה שלהם היא בלילה ודווקא שם אני משחק חלק. כאשר בשעות היום שלנו בארץ (זמן שבו מרבית אנשי ישראל מחוברים לרשת) אני נתקל בעומסים אדירים ואני לא יכול לזוז במשחקים. יש לכם כיוון או משהו? אני באמת לא יודע מה לעשות. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. אני מעלה את המשחק ואז אני מקבל הודעת שגיאה כמו פה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by EnerGy,

שלום! אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר מכן הקתנתי את BF2 ואת הפאטץ 1.41 ואני מקבל שגיאת patching failed. ניסיתי להוריד מחדש, להתקין מחדש ועוד כמה דברים שקראתי כמו למחוק את הTEMP אבל שום דבר לא עזר :'( יש הצעות ?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by the kooks,

היי אני לא משחק כ"כ הרבה במשחקים סיימתי את דיאבלו 1 וגם את 2 ותהייתי מתי יצא דיאבלו 3 או משהו בסיגנון(אני לא מתכוון לחבילת ההרחבה של דיאבלו 2) כבר יצא משהו כזה אולי בשם אחר? או שכבר רשום מתי החברה שהוציאה את דיאבלו מתכנת להוציא את דיאבלו הבא?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

איזה משחק מדהים קחו את: ספלינטר סל, מקס פיין, the suffering, פאר קריי, שימו הכל בבלנדר ל2 דקות ויצאה לכם תערובת חדשה בשם F.E.A.R

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by SpEcToR,

אפשר להוסיף מפות חדשות לbattlefileld 2?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by dark_zero,

מה זה אומר אם המשחק עובד בMENU לאט ושאני מתחיל לשחק זה עובד מהר(גם הסירטונים עובדים לאט)

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. הגמר: גמר התחרות 3vs3 של הקהילה שלנו Hwzone נגמר ביום שבת ה5/10/13 זוכת התחרות היינה הקבוצה: Annoy, אשר נתנה משחק מצוין בגמר מול היריבה השקולה אליה ביכולות Ghosts. שתי הקבוצות בעלות רקע די עשיר במשחקי הCoD לדורותיהם. כמו כן, אף אחת משלוש המקומות הראשונים בתחרות לא יצאה בידיים ריקות. הפרסים אשר זכו הקבוצות בחסות G.Skill הם: מקום ראשון - (Annoy) כל אחד משלושת המנצחים במקום הראשון יקבלו ערכת זיכרון מתקדמת למחשב בנפח 16 גיגה-בייט בתדר 1600MHz: http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c9d-16gsr מקום שני - (Ghosts) כל אחד משלושת המנצחים במקום השני יקבלו ערכת זיכרון מתקדמת למחשב בנפח 8 גיגה-בייט בתדר 1600MHz: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbsr מק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אני צריך צ'יטים ל V-rally 2 Expert Edition

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SlimShady_1,

מכירים את הרגעים הנוסטלגיים האלה שבא לכם לשחק משחקים ישנים כמו Volfied או SkyRoads דברים כאלה... אז אני צריך עזרה לזהות שם של משחק... זה משחק שאתה מקבל מין כלים כאלה... ואתה יכול להתעלל במסך של הווינדוס.. עכשיו ניסיתי לחפש קצת... באתר של Masagames.f2s.com שזה אתר בעברית של משחקים נוסטלגיים ... אבל לא מצאתי... אני ישמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה שם המשחק... לא משנה גרסה אם גרסה אחרת, רק אותו עיקרון... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.