עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SilentBob,

הגירסה המשופרת ל-Divinity: Original Sin תושק בסוף החודש, ובמקביל משחק ההמשך מסיים את קמפיין הקיקסטארטר שלו עם גיוס מרשים בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/סדרת-משחקי-divinity-ממשיכה-לפרוח/

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  2. אח שלי קנה את המשחק FAR CRY.......... ואני רוצה להתקין אותו אצלי אני מתקין.....הכל הולך בסדר עד שזה מגיע ל99%-100% ואז זה אומר לי the wizard was inturrapted,cannot complete installation או משהו בסגנון הזה.......יכול להיות ששיניתי מילה או שתיים לא זוכר בדיוק אבל בעיקרון זה מה שזה אומר ואז אני לוחץ FINISH וזה יוצא ולא התקין כלום ניסיתי איזה פעמיים-שלוש כל הזמן אותו דבר מה קורה פה? למה זה לא מתקין לי? אני חושב שלפני שתכתבו לי כל מיני דברים תדעו את זה: לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מחשב אני יודע שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק-אבל!... לאח שלי יש כרטיס יותר חלש ובהתחלה זה באמת היה לו איטי וקפץ אז הוא כיוון את הEFFECT ל-LOW וזה עובד לו מצוין אז אל תגידו לי זה הכרטיס מסך........ תודה ל…

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by Shtupel,

תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. Started by Myt0s,

שלום..אני עכשיו בשלב 19 כשזורקים אותי מהמסוק ......מישהו יכול להסביר איך אני אמור לעבור את זה בלי כמעט כדורים (10) אולי יש איזושהי שיטה ..? תודה

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by shishos,

התקנתי את המשחק ALIAS בהצלחה, ושניסיתי להפעיל את המשחק קיבלתי את ההודעת שגיאה הבאה: דרך אגב יש לי כרטיס מסך- Geforce MX 440 AGPx8 128 mb

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by ha_miki,

יש לי בעיה עם היילו כל פעם שאני מנסה להריץ אני מקבל בעיה עם ה D3D ואז הוא מחייב אותי לצאת מהמשחק ואומר להריץ את DXDIAG יש לי את ATI 8500 עם CATALYST 3.7 התקנתי את DX90B ועדיין לא עובד למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אה וכן WINDOWS XP AMD 1800 1024 RAM תודה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  7. יוביסופט מנסה לחזק את העניין סביב משחק הפעולה Rainbow Six: Siege עם גירסה "התחלתית" חדשה בעלות של 15 דולר בלבד. הגירסה החדשה תכלול גישה לכל המפות, הנשקים ומצבי המשחק של Siege המלא, אך עם גישה רק לארבע דמויות (operators) שונות שמתוכן שתיים יהיו אקראיות עבור כל רוכש, ושתיים יהיו ניתנות לבחירה - כאשר גישה לכל 16 הדמויות הנותרות ניתן יהיה להשיג על ידי צבירת נקודות במהלך המשחק עצמו, או ברכישה נוספת בשווי של 35 דולר. מה דעתכם - שווה או מיותר? https://goo.gl/FzyMT3

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Age of Mythology Titans זאת הגירסה הכי חדשה למשחק הזה? או שיש הרחבה יותר חדשה?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by SupeRnovA,

שלום כמו שאתם יודעים כבר המשחק יצא לא מזמן. אני נורא רוצה לשחק בו ושוקל לקנות אותו ולשלם כל חודש את ה15 יורו שצריך. עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי מחשב לא מהחדשים והמחשב שלי עובר את הדרישות בקצת,לכן אני רוצה להוריד את המשחק בדרך לא חוקית ולנסות את ה-10 ימים חינם שהם נותנים למשתמשים חדשים ולראות אם המשחק עובד טוב אצלי ואין תקלות ואז אם כן לקנות אותו בדרך חוקית ואם לא אז לא. ואני לא יודע מאיפה להוריד כי אין בשום מקום. בדרך כלל משחקים לא-חוקיים יוצאים עוד לפני שהמשחק החוקי יוצא. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. היגעתי לאיזה שלב שהיו 2 פסלים של איילים ולאחר שלקחתי חפץ כלשהו האיילים קמו לתחייה. מישהו יודע איך אני מביס אותם כי לא משנה מה שעיתי אפילו לא היגעתי למצב שאפילו רבע מהחיים שלהם ירדו?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. יש מבצע עכשיו בחנות Humble Bundle: https://www.humblebundle.com/store/f1-2015?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1 בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by nitro_6,

המשחק הראשון היה ממש טוב , לא מבין למה הוא קיבל ביקורות לא טובות. לפני כמה זמן ראיתי ש-obsidian רוצים להפיק את השני, מישהו יודע מה קורה עם זה?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by J0HNiE,

אני לא מבין איך או למה פשוט נכנסתי היום לשחק בפעם הראשונה ואז משום מה לקח לו די הרבה זמן עד שהוא הטעין את המסך הראשי (לא נכנסתי לסרבר אלא נכנסתי למשחק) ואז לחצתי עם העכבר איפשהו עוד מתי שהוא הטעין ואז זה נכנס כזה ואז ראיתי שיש עידכונים על הפא'ץ החדש ולחצתי על OPEN וזה נכמנס לאתר וראיתי ואז נכסנסתי שוב למשחק ואז אני נכנס לBFHQ ואני את הSTATS שלי הכל טוב ואז נכנסתי לשחק ואז אני רואה שהנשק השני של הMEDIC לא פתוח (והיה לו אותו פתוח) ואז אני רואה בצד כזה בזמן המשחק שהרמה שלי היא טוראי (איך שאתה מתחיל) ואז יצאתי מהסרבר לבדוק את הBFHQ ואין לי שם כלום כאילו ריקנו אותי ! ואז ננכסתי לאתרים של הSTATS וזה לא מראה לי שם כלום(כאילו אין לי בכלל SCORE) קיצר אז מה הולך פה??? :bash:

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by mushon26,

מבקש למחוק - העליתי פעמיים את אותה הודעה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. הבעיה היא ככה..... הגעתי למן קטע כזה שחללית נכנסת למקום מסויים נסגרות דלתות ואז קורה בפנים משהו.... כשאני נכנס לחדר אני מת.....וכשאני מחכה בחוץ כלום לא קורה!!! מה אני עושה????? אם כרגע אין תשובה יהיה קל יותר לענות לי באיי סי קיו 75862709 תודה! :AR15:

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by Drazick,

שלום. איפה ישנו מדריך לצריבת משחקי פלייסטיישן? מ- א' עד ת'. כולל מקבצי איזו וכל הדברים. כי פשוט לא הולך לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  17. Started by lidorosh,

חברה יש לי כרטיס מסך gforce 6200 256 mb 512 ram ddr 2 intel 3000 mhz ואני רוצה להתקין את המשחק הזה Ubersoldier שהדרישות המומלצות שלו ג'יגה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by avivbar,

כשאני מעלה את המשחק gta vice city ישר אחרי שמראים מי עשה את המשחק והכל זה מגיע לי לקטע שיש שם כל מיני תמונות ושם זה נתקע לי ולא מגיב!!! מישהו יכול לעזור לי זה דחוף מאוד מאוד מאוד אני כבר לא יכול לחכות לשחק במשחק הזה!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  19. היום ניסיתי להיכנס למשחק אז הוא אמר לי שיש בעייה שהשרתים שלהם עסוקים ולנסות להתחבר עוד כמה דקות...זה מה שהוא כותב: The steam servers are currently to busy to handle your request please try again in a few minutes אז ניסיתי וזה לא הלך....עשיתי ריסט למחשב ואז הוא עידכן לי את הקאונטר סטרייק, זה לקח איזה 20 דק' ואז ניסיתי להתחבר והוא אמר לי את אותה הבעייה....אני לא יודע מה לעשות! חבר שלי אמר לי שגם לו היה את זה ואחרי העדכון זה פעל לו והוא אומר לי שאין שם כמעט סרברים ויש אולי 20 אנשים מכל הארץ שמשחקים! מישהו יודע אולי מה הבעייה?!?....יכול להיות שגנבו לי את הסי די קי?...אם כן איך אני בודק?....לעוד מישהו יש את הבעייה? חשבו לציין שיש לי סיריאל מקורי! קניתי את המשחק! תודה…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by smootskin,

מנינים...?! העליתי סרטון היילייטס מהמפה החדשה של אפקס לג'נדס, מוזמנים לצפות... קצרצר https://youtu.be/cONkY_JWCQw

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by War-Hammer,

כשאני נכנס לסינגל פלייר במשחק אז הוא יוצא ונותן שגיאה.. (תמונה למטה) ניסיתי לעדכן את המשחק אבל זה לא עזר הדרייברים של הכרטיס מסך הם אומגה גרסא 2522... למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  22. אני מפעיל את המשחק, ומקבל את ההודעות שגיאה הבאות- [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  23. ראשית עליי לציין שאני לא גיימר ונמאס לי ממשחקים מהר מאוד. אבל יש לי אח קטן בכיתה ב 'שהוא ירצה לשחק . יש לי שני אופציות : 1.אני מחפש לעצמי נייד לשימושים אופיס אינטרנט +תוכנות ללימוד שפות +משחקים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9185--- זה המחשב. במידה ומחשב, אני כנראה יקח גם שלט אקסבוקס . 2.או אקסבוקס 360 + מחשב נייד שיריץ רק אופיס ואינטרנט בעיקר, + יכולת לתכונות ללימוד שפות . תודה,

24. Started by assaf990,

התקנתי את חבילת ההרחבה. אני משחק ללא דיסק (אבל משום מה לא התקנתי קראק,..) כשאני נכנס לשכונה יש אופציה למבט של magic אבל אז אי אי אפשר בכלל לקנות בית או חלקת אדמה. בקיצור איך מתחילים לשחק?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. אנחנו נמצאים בישורת האחרונה בהחלט בדרך להשקה של משחק הפעולה והתפקידים המלהיב מבית CD Project RED - והרשת מוצפת בסרטונים ופרטים מעודכנים, כולל חומרות נדרשות על מנת לחוות את האפקטים המתקדמים ביותר (עבור כרטיסי NVIDIA בלבד בשלב הראשון)לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.