משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
המשחק עולה, אבל משום מה אני לא מצליח לשנות גרפיקה. ניסיתי את הטריק של המסמך טקסט בשם - "Commandline" ושמתי בתיקיה של המשחק, אבל משום מה זה לא עובד ואני משתגע איך לכולם זה כן עובד. המשחק הכי מנחוס בעולם! יש פתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי הכל על ההגדרות הכי גבוהות והכל עובד מעולה, אבל כשאני מנסה לשנות רזולוציה ל-FHD הוא מחזיר לי את זה לרזולוציה נמוכה יותר ולא נותן לי.. חיפשתי באינטרנט ועוד אנשים מתלוננים על הבעיה הזו, נתקלתם בה? יש לכם אולי פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
בשלב הזה צריך לקחת אנשים ןלהביא אותם לרכבת, עשיתי את זה פעמיים ובפעם השלישית אני שוב צריכה להביא אותם ואני לא יודעת מאיפה כי באותו מקום שהייתי מביאה אותם אין שם, למישהו יש מושג איפה הם או אולי יש למישהו ציט שיעביר אותי לשלב הבא? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, שיחקתי בBlack & White 2, ולפני שיצאתי שמרתי את המשחק. אחרי 10 דקות הפעלתי את המשחק כי רציתי לשחק עוד קצת, וכל פעם כשהפעלתי את השמירה ששמרתי, המשחק נכבה וכתב לי את זה: רציתי לעשות בדיקה... אז התחלתי לשחק מחדש... וכשהתחלתי לשחק מחדש, זה לא קרה... זה נכבה רק כשאני מנסה להפעיל את השמירה. זה אומר שהשמירה שלי נאבדה ואני צריכה להתחיל מחדש? :'( למה זה בכלל קרה? אוף. ועוד הייתי ממש בשלב מתקדם. מה לעשות? :\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חברה בשם AYANEO מכריזה על דור חדש של פלטפורמת הגיימינג הניידת שלה - אך כזו שמתבססת על מעבדי דור ה-Ryzen 5000 ועולה יותר מהפתרון מבית Valveלכתבה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
הרגתי את כולם וזה, השוטר אמר לי מה לעשות ... קיצר מה אני מזיין בשכל תראו את התמונות [סליחה שהם גדולות אם זה מפריע למישהו אני יקטין]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מסתכל באתר הזה: http://bf2player.com/index.php?page=stats&account=76159324&show=all וכשאני בודק בין ה badges ל kits הייתי אמור כבר לקבל הרבה מדליות של basic .... למה זה לא נותן לי מדליות? ובקישור הזה: http://bf2player.com/index.php?page=stats&account=76159324&show=awardlist יש בטבלאות בצד: :G :R מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בעקבות שאלה ששאלו פה, אז אני שואל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתאם לדיווחים, מבצעי העונה של פלטפורמת ה-Steam מתחילים ממש עכשיו וימשכו שבוע וחצי, אז הכינו את חשבונות ה-PayPal כי ההיצע הוא עצום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a8%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני אצל ISAACC משהו כזה בהוליווד והשגתי לו את הקלטת ואני בביובים שנמצאים אחרי שאני הורג את המכוער הראשי בבית שבו צולמה הקלטת הם אומרים לי להשלמתי את הקווסט וכבר חזרתי דרך הביובים ואז שאני בא אליו לקבל מידע הוא שואל אותי אם בכלל יצאתי לשם ..... אני חושב שזה באג ואם זה לא אז בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
http://i32.tinypic.com/xmj0w9.jpg לא שיחקתי כמה ימים, ופתאום צצה לי ההודעה הזאת :s05:
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לא מתחבר למשתמש ב BATTLEFIELD 2 למה זה יכול להיות? מי שיודע ואם הוא יכול עז שיעזור לי בבקשה :-[
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי steam, ובתוכו כוללים משחקים כמו cs:s ו day of defeat עכשיו כשאני ניסיתי להתחבר לשרתים ב cs:s אז אני מתחבר לשניה כך שאני רואה רק לשניה את מהלך המשחק ואז זה ישר חוזר לי לרשימת שרתים וגם ככה ב day of defeat מה לעשות? (יש לי אינטרנט של 012)
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
התקנתי OBLIVION בהגדרות אני מנסה לשים HDR+AA ולא נותן לי למשהוא יש מושג? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את השחק דיאבלו 3 ואני משחק גם במחשב שלי וגם במחשב אחר אתמול הוא כבר לא נתן לי להיכנס במחשב הוא הביא לי את זה ומאז אני לא יכול לשחק הוא מפנה אותי לאתר של ביזארד אבל אני לא זוכר את השם שלי והאימיל ולא זוכר את השם משפחה מה אפשר לעשות בשביל לשחק
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?? יש לי מותקן על המחשב את NFS Most Wanted ועכשיו אני רוצה להתקין את UNDERGROND 1 (כן אני יודע..משחקים ישנים..אבל אני אוהב אותם! חח) וזה לא נותן לי..ישר זורק אותי לPLAY... ניסיתי לחפש בדיסק איזה קובץ SETUP אבל אין..הSETUP זה התפריט של הדיסק והדיסק מזהה כאילו זה מותקן יש לי רק אופציה של PLAY ואז זה מפעיל את הMost Wanted או uninstall שזה נותן להסיר את הMost Wanted מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
גם מודעות עצמית זה חשוב: צפו בקדימון המצחיק והנהדר ל-Skyrim: Very Special Edition לכתבה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם, במשחק BLACK HAWK DOWN, האפשרויות של ה SINGLE PLAYER ושל ה MULTI PLAYER לפעמים פשוט לא ניתן לבחור אותם, כאילו הם באפור כזה.. עכשיו שזה היה קורה לי ריסט היה פותר את הבעיה, אבל כרגע זה שוב קרה וריסט למחשב לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש למישהו פתרון ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אחים שלי ! רק אתמול בלילה נכנסתי לסטוקר ושחקתי בכיף כמה פעמים... פתאום היום אני מנסה להכנס ואני לא מצליח! עולה לי חלון כזה: מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היום ניסיתי לשחק בסינגל פלייר והוא לא נותן לי קופצת לי שגיאה :This game is currently unavailable. Please try again at another time" ניסיתי לחפש פתרון ברשת ללא הצלחה יש למישהו רעיון או נתקל בשגיאה הזו? ודרך אגב במולטי הוא כן נותן לי לשחק אז זה ממש מוזר...
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
וואיי זה כבר נהיה מגעיל המשחקים דום 3 והאלף לייף 2 לא רוצים לצאת. והדרישות מערכת הם מפלצתיות! מחשב שקניתי לפני שנה לא יפעיל את שני המשחקים האלה! אני עכשיו צריך לקנות מחשב חדש בשובי של איזה 8 אלף שקל בשביל להפעיל את המשחקים האלה נורמלי! nvidia ן ati כל יום מוציאים כרטיס מסך חדש! תראו מזה איך הכל מתישן בשניות! לפני שנה בדיוק ההיתי אומר למישהו את המילה ג'י פורס 4 הוא היה בהלם! איזה מאיץ תותח וכל החרטות האלה..היום כבר אי אפשר להפעיל איתו כלום! לדעתי בקרוב כל החברות יאכלו אותה! אני אישית חיכיתי למשחקים האלה הרבה זמן עכשיו אני מבין שאני לא יוכל להנות מזה. :-\ רוצה תגובה שלכם בבקשה על הבעיה הזאת.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים פעם ראשונה שאני נתקל בזה, העיפו אותי משרת בגלל שאני מישראל (השרת מטורקיה) - קבלו תמונה. ניתן לעשות משהו?! זה פשוט בזיון!
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בואו לגלות מה הביא ליצירתו של משחק האינדי השווה 2.5 מיליארד דולר והפעם נדבר על הסיפור מאחורי משחק שהפך לתופעה ושבה את ליבם של מליוני גיימרים ברחבי העולם. זהו משחק אינדי צנוע שהתחיל בתור שאיפה של בחור אחד ליצור משחק משל עצמו, והפך, נכון להיום, להיות המשחק השני הנמכר בכל הזמנים, כשהוא מדלג בקלות מעל אלפי משחקים שהגיעו מהסטודיואים הגדולים ביותר: Minecraft. אז הסיפור שלנו מתחיל ביוצר משחקים שוודי צעיר בשם Markus Persson המוכר יותר בתור כינויו ברשת – "Notch". כבר כשהיה בן 8, מרקוס לימד את עצמו תכנות על מחשב הקומודור 128 של אבא שלו, ואפילו בנה משחק הרפתקאות טקסטואלי. למרות יכולותיו, מרקוס מעולם לא סיים בית ספר תיכון. אבל בעידודם של הוריו פיתח את כישורי התכנות של…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-