עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by reuven61,

המחשב שלי מתאים לדרישות מינימום של המשחק ובכל זאת זה זז קטוע. (מפרט בצד)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אחרי שהתקנתי את המשחק הוא מבקש לעשות עדכון, אני נותן לו ואח"כ מבקש לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט הויסטה לא עולה בטענ שיש דרייבר שלא חתום דיגיטאלית או משהו כזה... ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וכלום לא עוזר, המשחק נראה כ"כ טוב ושמעתי המלצות, אני מיואש , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים כמובן.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי,היום סתם ניסיתי לשחק SP ב BF2 אבל כשטעינה של המפה מגיעה לסוף המישחק קורס לווינדוס בלי הודעת שגיאה בלי כלום,ניסיתי כמה מפות וכלום. המישחק מעודכן לגירסא האחרונה. תודה לכול עוזר!

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by kobibo,

מתקין את המשחק ושפותחים אותו אני מקבל מסך לבן עם כתוביות וניתן לשמוע SOUND זהו המשחק עובר למצב של Not Responding. המערכת שלי היא Win7 32bit . משונה שדווקא את ה Call of Duty החדש המחשב הריץ בצורה יפה מאוד. כרטיס מסך מעודכן לגירסה האחרונה + DirectX 11 אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by natan805,

קניתי לפני 4 שנים את המשחק עם zh ושיחקתי בonline עם שם משתמש שפתחתי היום לאחר 4 שנים התחשק לי לשחק שוב באונליין אבל לא הצלחתי להתקין את המשחק ,הדיסק היה שרוט לגמרי... אז הורדתי את המשחק מאיזה אתר של הורדות ושמתי את הסריאל המקורי שקיבלתי עם הדיסק והפעלתי עם הדיסק שקניתי {וללא קראק} ,עכשיו שאני מנסה להתחבר זה לא נותן לי כי גם שכחתי את השם משתמש והסיסמא שלי,אבל שאני מנסה לפתוח שם משתמש וסיסמא חדשים אני לא מצליח ,השאלה למה? אי אפשר לפתוח שם משתמש חדש? מה קורה אם שכחתי? . הסריאל בהתקנה מקורי. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by FatherBoard,

אני מפעיל את המשחק, וכשאני נכנס ל-single player ואז ל-story נפתחת אפשריות לבחירת חללית, לדיבור עם אנשים וכו', אבל איך מתחילים לע----ל את המשחק?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  7. כרטיס מסך HD2900PRO ומסך 22" ברזולוציה 1680X1050, מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by older,

האם בכלל אפשר לשחק עם שלט כזה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. כשאני מפעיל את המשחק (את השמירה), הוא תופס לי כ200 מגה בזיכרון. כשאני חוזר לווינדוס כשהמשחק פועל ובודק טמפ' בCore Center,הטמפ' היא 70 מעלות(טמפ' של המעבד). ניסיתי לסגור תוכנות כדי שהזיכרון לא יעבור את ה512 מגה שיש לי. עכשיו השאלה היא האם זה הטמפ' של המעבד שגורמת למשחק לקרטע? או שהבעיה היא בכרטיס מסך? נ.ב. גם בSim City 4, הטמפ' היא כ 70 מעלות והמשחק עובד טוב.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by IlanF,

אני מנסה לשחק ברשת, מכניס אימייל וססמא ולוחץ LOGIN, הוא אומר לי שיש גרסה חדשה. לחצתי שיתקין, אבל אחרי כמה זמן המסך ניהיה שחור ולא ראו כלום חוץ מהסמן של העכבר. הורדתי את הפאטץ' מהאתר, אבל המשחק עדיין אומר שאני צריך להתקין את הפאטץ' הזה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. היי, אשמח אם תעזרו לי. אני ואחי לא מצליחים לשחק יחד באותו השרת, כל פעם שאחד מאיתנו מתחבר לשרת שהשני משחק בו, זה מיד מתנתק לשנינו. (אין הודעה מיוחדת בבאטללוג רק דברים בסגנון 'Somthing has stopped working' וכד'). אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאנחנו על אותה רשת. (Hotbox של הוט, מחוברים בעזרת WIFI). בכ''מ, יש דרך לפתור את זה? תודה מראש

12. בpes 4 במצב ניבחרות כן. אבל לא במצב קבוצות החץ מופיע רק לצד שמאל ואין אפשרות לשנות. מה אפשר לעשות.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ברשותי רשת ביתית בת שני מחשבים. יש לי פיפא 2006 מותקן על שני המחשבים. כאשר אני בא לשחק בפיפא ברשת, זה כותב לי trying to establish ... במשך בערך חצי דקה ואז זה רושם connection failed. מה אני צריך לעשות? אולי אני בכלל לא מנסה נכון? אפשר הסבר על איך לשחק ברשת? ויש ברשותי ראוטר, האם יש צורך בפתיחת פורטים מיוחדים למען משחק ברשת? תודה רבה לכולם, אבי.

14. Started by oziz_2,

מה הסיבה שאני לא מצליח לשחק ברשת? או שהוא אומר לי שהCD KEY כבר בשימוש. ולפעמים המשחק כבר נטען ואז נפתח החלון של המשחק ישר מתנתק-ורושם איזושהיא הודעה. מישהו יודע איך "לטפל" בנושא?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  15. אני לא מצליח לשחק ברשת שאני מחפש שרתים אין כלום הכול רק וניסתי הכול מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

16. היי אני מנסה כבר הרבה זמן לשחק ברשת מול חברים שלי אבל הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה לשחקן אחר... אני משתמש באפשרות של משחק דרך הip, החברים שלי גם רושמים את הip שלי אבל זה עדיין לא עובד... זה לא עובד גם שאני מארח וגם שאחד מהם מארח מה יכולה להיות הבעיה?, ואיך פותרים אותה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. ניסינו שאני יעשה הוסט והוא יתחבר אליי וגם להפף ורושם לנו פיילד תו קונקט! ואם חברים אחרים זה עובד.....ואאין לימ ושג מה עושים!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by yosizach,

אז ככה לצערי זה המחשב שלי 2.58 אינטל 533 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון 400 abit 17 guro

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by maverick,

מאז שהורדתי את הגירסה החדשה של יאקי 1.09a אני לא מצליח לשחק ברשת. הוא מתחבר. ניסיתי לבטל את הפיירוול אך לשווא. אני זוכר שבגירסאות הקודמות v1 ולא v2 של עכשיו אפשר היה לשחק ברשת. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by Dilbert Marker,

מממ מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה. בכל מקרה, הייתי אצל בן דוד שלי בפעם הראשונה מזה שנתיים לפחות. ופשוט לא האמנתי - הוא עדיין עם אותו מחשב ישן, עם אותם המשחקים שהיינו משחקים לפני שנים. סופפלקס, אחלה גירסה של סופר מריו, זול ועוד. האמת - זה ממש כיף, מעין מכונת ארקייד ישנה בבית. בעקבות זאת התקנתי סופפלקס אצלי במחשב. זה דווקא כמעט עובד, בניגוד למשחקים ישנים אחרים שניסיתי להתקין. רק שכל לחיצה קטנה על חץ ואני זז לפחות 5 משבצות בכיוון שלחצתי. המשחק הזה לא ממש מתאים לפנטיום 4 הא? (או שאולי לXP). ניסיתי "מצב תאימות" וינדוס 95 ו98, זה לא עזר. ביטלתי את "האצת חומרה", גם לא עזר. יש פתרון אחר שיכול לעבוד?

21. אני לא מצליח לשחק שני שחקנים במשחק הזה. המשחק כן מזהה את הגיימפאד ואת המקלדת אבל במסך בחירת השחקנים אני יכול לבחור רק שחקן אחד וכתוב WAITING FOR PLAYER TWO אך לא ניתן לעשות דבר (לא עם המקלדת ולא עם הגיימפאד)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש ולפני זה שמרתי את התיקיה Rockstar Games שנמצאת ב- C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV לאחר שהתקנתי את המשחק מחדש שמתי חזרה את התיקיה שם אבל זה כל הזמן מתחיל לי את המשחק מהתחלה מה פיספסתי תוכלו לעזור לי?

23. ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by daniel0089,

היי, לא ראיתי דיון ראשי אז אני שואל כאן... טב התחלתי לשחק והמשחק ממש טוב! רואים מצויין והוא בכלל לא כבד. אבל יש בעיה... אני לא מצליח לשמור (גם AutoSave המשחק ביטל, והאפשרות של לשמור ידנית באפור ואי אפשר ללחוץ עליה..) אשמח אם מישהו יסביר לי איך לתקן את זה כדי שאני יצליח לשמור. תודה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. Started by mx5,

אני באמצע המשחק ועושה ESC ואין אפשרות לשמור... מישהו יודע איך שומרים?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים