משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין את המשחק ואז הכל בסדר ואז כשאני בא לשחק במולטי פלייר זה דורש גרסה 1.3... כשאני בא לעדכן את המשחק ל 1.3 זה כאילו מסיים ובקו האחרון זה כותב את זה: בבקשה חבר'ה אם מישהו יודע שיעזור לי אני מבואס מזה לגמרי
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך מפעילים את המשחק המעצבן הזה.. האנטיבלאקס הזה לא עוזר אז מה עושים...??????
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה פשוט בלתי נסבל, אני עושה Host, מגדיר את המגרש והכל. ואז פשוט... מופיע חלון קטן שכתוב בו "WAITING"... והוא ממשיך להופיע... וממשיך. הוא שם עד אין קץ, לפי מה שמדדתי - זמן של ארוחת ערב ממוצעת! בהתחלה חשבתי שזה הפיירוול, אז נתתי לו אישור. מסתבר שזה לא זה. אחרי זה, סגרתי את הפיירוול - עדיין לא עובד. המשחק חדש ומקורי Patch 1.1. עזרה תתקבל בברכה תודה מראש מאור ;D
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המשחק הוא CONFLICT DESERT STORM 2 לא מצליח לעשות לו UNINSTALL, לא דרך "התחל", לא דרך לוח הבקרה/הסרת או הוספת תוכנה ולא דרך הקובץ שבתקיית המשחק..... למישהו יש רעיון ????? תודה.aaaaaa32
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפעמים נאי משתיק את הטמבלים שם במשחק בעזרת הפקודה voice_enable 0 אך בהפעלה מחדש של המשחק אני מצפה שזה יחזור להיות voice_enable 1 על ידי הצבת שורת הפקודה תחת קובץ הקונפיג autoexec.cfg משום מה זה פשוט לא עובד . .. ניסיתי לשים את הפקודה שם במרכאות ואז כתוב לי קונסול UNKNOW COMMAND בלה בלה בלה . .. *הAUTOEXEC שלי עובד בוודאות, יש לי שם עוד סקריפטים. משום מה הזבל הזה לא עובד. רק ALIAS עובד נהדר. - - - תגובה אוחדה: - - - נדמה לי שהבנתי מה מקור הבעיה, בניגוד ל1.6, כאן autoexec אינו פועל באופן אוטומטי ויש להריץ אותו בסמוך להפעלת הCS מה שגורם לקונפיג הנוכחי המכיל את הערך 0 לפקודה, להגיע באיחור ולמעשה לשנות את הערך 1 שכתב autoexec מוקדם יותר. כיצד פותרים את המחדל - - - תגובה או…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ב1.6 הייתי עושה בקונסול Play Sound.WAV והיו שומעים את הסאונד הקיים בתיקיית cstrike, בתוך המשחק. זה יכול לשמש להרבה דברים כגון =] הבעיה שכאן הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ: ] play sound.wav [Sound] S_StartSound(): Failed to load sound 'sound.wav'. File is missing from disk/repository. היתכן שאני טועה ובCSGO הנתיב הוא שונה וזה לא בתיקיית CSTRIKE ? אגב ניסיתי גם תיקיית SOUND אך ללא הועיל .
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות UNINSTALL להאלף לייף 2 שלי והוא לא מופיע בלוח הבקרה אז מחקתי אותו דרך SHIFT+DELETE זה משנה??? אני מנסה לעשות התקנה עוד פעם הוא לא נותן לי לבחור לאן להתקין את המשחק אז מה אני אמור לעשות??
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איך שומרים בנקודה כלשהי במשחק את ההתקדמות.... כי יש רק צ'קפויינטים כאלה שבמקרה שאתה מת... אבל אם אתה מנסה לצאת זה אומר שכל ההתקדמות אתבד... חשבתי אולי זה יחזיר אותי לצ'ק פויינט אבל זה לא זה כל המשחק מהתחלה...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להיכנס אליו... תסתכלו בתמונה אני לא יודע איך להסביר: ??? http://img93.echo.cx/img93/1104/ffffffffffffffffffffffffffffff.png תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות ואני ממש רוצה לשחק בזה :'( תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הורדתי את ההרחבה של DOOM3 - הוא הגיע בהרבה קבצים שממוספרים עד 50.... ניסיתי לפתוח אחד מהם עם WINRAR אבל הוא לא מזהה אותו עם הWINRAR ....!! ואז אין דרך לפתוח את הקבצים... תראו מה קרה לקובץ הראשון שאני מנסה לפתוח עם WINRAR הוא פשוט הופך אותו לקובץ של HL2 http://img224.exs.cx/my.php?loc=img224ℑ=15zr.png ניסתי להתקין מחדש את הWINRAR אבל זה לא עזר... בכל מקרה לא ה WINRAR פה זה הבעיה זה הקבצים... וגם יש לי את DOOM3 הרגיל... אם יש למשהו עצה איך לפתוח אותם בבקשה שיגיב כי אני מת על המשחק... תודה מראש... 2יי 2יי...
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ הזה Command & Conquer 3- Tiberium Wars Part1.iso ניסיתי לפתוח אותו דרך DAEMON TOOLS והוא לא פותח אותו כשאני מנסה לפתוח אז הוא רושם"...אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן והדיסק פגום..." ניסיתי לפתוח גם דרך IsoBuster והוא פתח את הקובץ הזה Track 01.tao ניסיתי לפתוח גם אותו אבל כאילו זה קובץ בתוך קובץ . אני לא יודע מה לעשות אולי יש שיטה אחרת אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מתי שאני ורצה לפתוח מפה ב cs אז אין לי כימעט מפות ואם אני פותח אם המפות שיש לי אז כל הנשקים מוזרים הבן אדם נראה שונה אבל מתי שאני רוצה לשחק רגיל באינטרנט זה לא עושה לי שום בעיה הכל משחק רגיל יש לי את הכל המפות אז אני לא מבין למה זה לא נותן לי את כל המפות בקריאיט ולמה מתי שאני פותח משחק אז זה מראה לי הכל בצורה אחרת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני מנסה לפתוח שרת DEDTICATED והוא נותן לי כל פעם את הIP של הרשת הביתית ולמה זה כי אני נמצא מאחורי ICS (ראוטר) והוא לא יודע את הIP של האינטרנט יש דרך לסדר את זה ? PLS ANY ONE אהה דרך אגב מישהו פה מוכן לאמץ אותי למשחק QUAKE באינטרנט בPING נורמלי אני מוכן להכל בכיף באמת !
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את המשחק דרך סטים, אבל מסתבר שהם לא מוכרים אותו יותר. חיפשתי ברשת וגיליתי שניתן לרכוש את המשחק בהורדה דיגיטלית דרך יוביסופט. אני מוסר פרטים של אשראי... ממתין לאישור... סירוב. אני יוצר קשר עם חברת האשראי. נציגי שירות טוענים שאין שום בעיה. לא חגרתי מהמסגרת. אבל הם לא רואים ניסיון לקבל אישור מחברת האשראי. לטענתם המערכת מתעדכנת באופן מיידי. אני מחזיק את הנציג על הקו ובינתיים מנסה לעשות עוד הפעם חיוב. מקבל סירוב דרך האתר. הנציג טוען שלא ניסו ליצור איתם קשר. טוב, אמרתי, נקנה את המשחק בחנות. מסתבר שאין אותו במלאי! אף אחד! מה נסגר? אני מאוד רוצה את המשחק המעולה הזה. אני יכול לקנות באייבי, אבל לא מוכרים את גרסת גולד שמגיעה עם חבילת הרחבה ובנוסף אין לי חשק לחכות …
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה, אני לא מצליח לראות את המקשים שלי בקרייסיס כאילו במקום להראות לי מה זה FIRE RELOAD וכד' הוא פשוט מראה לי ריבוע ריק כנראה בעייה של פונטים או משהו כזה? אני על ויסטה 64 בכ"א. תודה מראש למי שיודע או יוכל לתת כיוון כלשהוא. אבי.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה צריך לעשות, בכדי שאני אראה את הפינג של השרתים באתר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לרכוש את המשחק wolfenstein ii: the new colossus דרך steam, דרך האתר הרשמי שמפנה ללינק של סטים: https://wolfenstein.bethesda.net/en/order בעת הפניה לתוכנה - זה מחזיר לדף הראש של STEAM , כאילו המשחק לא קיים - גם בחיפוש. הרבה זמן לא השתמשתי בסטים, מה פספסתי? תודה עריכה: מסתבר שלא מוכרים את המשחק בארץ - בגלל הסמלים של הנאצים, למרות שאנחנו הורגים אותם במשחק.. איזה קטע....
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא מצליח להכנס לשרת ושחק ברשת כל פעם שאני מנסה להתחבר קופץ לי חלון אדום עם ההודעה הזאת: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'matanch' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe מערכת הפעלה 7 64 bit מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס XP והתקנתי את המשחק (כן אני יודע הוא די ישן אבל הוא עדיין משחק לא רע) . הבעיה היא שווינדוס לא נותתן לי להתקין את המשחק , הוא אומר שהמשחק לא נתמך על ידי ווינדוס NT. האם יש איזשהו סיכוי שאני אוכל לשחק במשחק?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את המשחק,התקנתי,נרשמתי וכל החרטה הזה..שיחקתי קצת באונליין,יצאתי. עכשיו כשאני מנסה לעשות Log In הוא רושם לי או could not connect to backend server או משהו על connection timeout איך שמתחשק לו.. אני מחובר ישירות למודם והוא לא עובר דרך שום דבר (נתבים וכל החרטה הזה).. ניסיתי הכל,אני פשוט לא מצליח לגרום לזה לעבוד וזה ממש מתסכל..עלה 220 שקל,בלי האונליין היה שווה להשאיר את הפרוץ..
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני כבר מנסה להתחבר לCO-OP בפבליק. עכשיו אני מגיע למצב שהוא מעלה את המשחק ראה מסך טעינה ואז זורק אותי וכול פעם מסיבה אחרת זה הגיוני? אני כבר מלא פעמים מנסה להפעיל את זה וזה כבר מעצבן... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה: אגב יש לי עותק מקורי. http://img381.imageshack.us/my.php?image=83510000dx9.jpg האם אני יהיה חייב להסיר את התוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 AORUS MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את השלט עם המתאם USB למחשב. התקנתי את הדרייבר אבל במשחק GRAW2 גם שאני נכנס לאפשרויות של ה-CONTROLER אני לא רואה שאפשר לשנות שם לעומת HALO 2 ששם כן אפשר והשלט עובד. האם השלט הזה עובד רק במשחקים של MICROSOFT ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-