עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קניתי היום את המשחק מסטים, ישר התחיל להוריד את המשחק הרגיל, אבל את המולטיפלייר הוא לא מצליח להוריד, אומר שיש בעיה. כשאני לוחץ על הלינק לעזרה הוא אומר לי צריך לעשות וידו של הקבצים או משהו בסגנון Verifying GCF Cache Files, אבל שאני רוצה לעשות את זה ונכנס לפרופרטיז של המולטיפלייר הוא בכלל לא נותן אפשרות ללחוץ על הלינק של ה- GCF. למישהו יש מושג או רעיון מה לעשות? תודה. עדכון : לאחר שסיים להוריד את המשחק הרגיל משום מה עכשיו הוא מאפשר להוריד את המולטיפלייר, עדיין לא מובן לי למה זה קורה, אבל זה עובד אז שיהיה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כשאני מנסה להתקין את הפאטץ', אחרי כמה רגעי Loading, כתוב שפאטץ' לא מזהה שהמשחק מותקן אצלי, ואני צריך להתקין בשביל לעדכן אותו (???). ראיתי שלעוד הרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אך לא מצאתי לה פתרון.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  3. הוא רושם לי שאני לא מ-USA למרות שסימנתי בהרשמה ארה"ב http://img208.imageshack.us/img208/8781/farcryqn4.jpg חשבתי שהמשחק חינמי

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by Dan1989,

היה מותקן לי על המחשב sims hot date. כדי לשנות ל- house party, מחקתי את הסימס הרגיל (לא מצליח למחוק לי את ה"הוט דייט"). עכשיו אני מנסה להתקין מחדש את הרגיל, וזה נותן לי את ההודעה הבאה: מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  5. Started by The-Fox,

אז ככה יש את המשחק מכות הזה Guilty Gear XX #Reload עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: There is not enough space on disk זאת הודעה שמגיעה מ Windows Installer עכשיו ניסתי להעביר את המשחק מהסידי להארדיסק וזה לא פתר את הבעיה, מה לעשות ? כמו כן חשבתי על לפתוח את הקובץ MSI שהוא כ 570 מגה והוא בטח מכיל את כל המשחק , אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו.. תודה לכל מי שיעזור :-)

6. יש לי דיירקס הכי חדש 9.0C עכשיו יש לי בעיה עם 2 משחקים EA המונדיאל והNFS החדש... שמעו מה קורה המשחק נפתח אני עושה אינסטל אחר כך אני מכניס את הקוד הוא שואל אותי אם אני רוצה דיירקס אני עונה לו לא ואז כלום לא קורה ההתקנה אמורה להתיל אבל זה לא קורה.. אין מצב שהתקנתי את המשחק קודם הוינדוס חדשדש :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  7. אז ככה... באתי להתקין את הפאטץ', ובחלון שאתה בוחר איפה להתקין אני בא ללחוץ NEXT ולא קורה... כלום אחרי מלא פעמים. מה הבעיה? תודה.....

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by koby058,

המשחק נטען ונכבה בסוף הטעינה

9. Started by ktulu,

שלום, יש ברשותי משחק שהורדתי באימיול שנקרא Backyard Basketball 2004 המשחק ירד ב 2 קבצים. סיומת CUE ו BIN. הבנתי שאלו קבצי דיסק, מראה או משהו דומה ושאני יכול לטעון אותם דרך כונן וירטואלי. אז דרך ה DAEMON TOOL אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לטעון משום מה. (אני בוחר קובץ אחד מהתיקייה, אותו קובץ שמופיע אוטומטית, נדמה לי שזה ה CUE) הקבצים הם באותה התיקייה ובעלי אותו שם, רק עם סיומת אחרת. הבנתי שככה זה אמור להיות אך עדיין זה לא מצליח. כמו כן, ניסיתי דרך נרו לצרוב IMAGE אבל גם שם אני מקבל שגיאה. אני חייב לציין שזה כבר קרה לי עם משחק פיפא 2005 שהורדתי ומחקתי כי חשבתי שהבעייה היא במה שהורדתי ושזה לא תקין. כנראה שמשהו אחר לא תקין ואני לא מבין מה. מישהו מכיר את הבעיה? ואם כן, …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. התקנתי את המשחק RollerCoaster Tycoon והמשחק עובד בסדר, אבל אני לא מצליח לטעון משחק שמור, וכשאני מנסה אני "נזרק" מהמשחק. אני עובד עם WIN XP PRO. כשניסיתי להתקין את המשחק אצל חבר עם WIN 98 לא הייתה שום בעיה עם המשחק והיה אפשר לטעון את המשחק השמור. ניסיתי לחפש פיתרון באתר של המשחק אבל לא מצאתי. ניסיתי להוריד PATCH מהאתר שלהם למשחק שאמור לעדכן את המשחק, אבל שניסיתי להתקין אותו נאמר לי שהגירסה שלי מעודכנת. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. שלום לכולם!!!!!!!! ניסיתי ליצור בערכת כלים של Neverwinter Nights מן חפץ (אבן) שבלחיצה אחת בquickslot הדמות תלבש שיריון, קסדה, ונשק/ים. אך אני ממש לא יודע איך להתעסק עם הסקריפטים, ולא הצלחתי ליצור סקריפט ולהצמיד אותו לאבן שבציוד שלי. האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה? ניסיתי בגיימר, אבל חצי ענו בספאם, ואלה הנחמדים שניסו לעזור לא טרחו לפרט ואני נשארתי ללא מענה. ICQ: 198284925 תודה לעוזרים :-[ :'(

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. יש לי את הCORDLESS RUMBLEPAD 2 של לוג'יטק ובפנדלים לא משנה איזו ידית אני מוזיז תמיד זה בועט לי למרכז. מישהו נתקל בזה, ובכלל איך זה אמור לעבוד, איך מכוונים? תודה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני נתקעתי באימון השני שהוא מסלול שצריך לעבור אז בהתחלה הוא מסביר אך לעבור כול חלק וחלק במסלול ואז אני צריך לעבור אותו תוך 1:30 ואני עובר אותו ונשארים לי 20 שנית משהו כזה אז אני חיקיתי שהזמן יעבור ומתי שהוא עובר הוא אומר לי שהזמן נגמר ולא עברתי למה מה אני צריך לעשות כדי לעבור את האימן חשבתי על לחזור להתחלה אבל אין לי מספיק זמן משהו יכול להסביר לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by aldema,

אני תקוע בשלב הראשון במקום כזה שהולכים אליו ישר אחרי הGRAVITY GUN ואני נוגע בגדר ומתחשמל אז אני לא מבין איך אני אמור לעבור אותה .... סגרתי כבר את כל הברזים האפשריים... תעזרו לי זה דחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אני יודע קצת אנגלית וכל פעם במשימות B וC הוא אומר לי שאני לא מצליח ואני לא מבין מה הוא רוצה שאני אעשה.. איך עוברים אותם????

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  16. אני משחק עם הצבא האמריקני בשלב החמישי חיסלתי את כולם נשארו רק משגרי הטילים ,אני לא מצליח לפוצץ אותם או להשתלט עליהם מה צריך לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני נמצא על הספינה שלי ואני רוצה לעבור למקום אחר הוא לא נותן לי כל פעם שאני נכנס למפה הזאת נהיה לי מסך שחור ואם אני לוחץ ESC זה מראה לי את המפה שניה ואז עוד פעם מסך שחור ובפעם השניה שאני לוחץ אני יוצא מהמפה ועכשיו אני תקוע כי אין לי לאן לזוז

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... פעם ב... אני לא מצליח להתחבר לאוריג'ן...... אני נכנס לאוריג'ן ולוחץ GO ONLAINE וזה פשוט לא עובר לאונליין.... לא רוצה להכנס לי גם לבאטלוג..... מה עושים????

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by Tomerico,

יש משימה אחת בעיר השניה של r שבהתחלה הוא מתעצבן עלייך והמשימה היא לפוצץ אמבולנס... אז פוצצתי את האמבולנס ו... אז האיש נופל מהאמבולנס הוא מלא תחבושות ( ) ואני מנסה לירות בו ולא קורה שום דבר ועוד בעיה צריך לעשות את זה דיי מהר... יש 10 אנשיי משטרה שלא נראים כל-כך נחמדים....

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני תקוע במשימה Up, Up And Away! http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Up,%20Up%20And%20Away! ואני לא מצליח לעבור למישהו יש דרך?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. אני משחק ב saints row iv שהתגלה כמאוד מהנה אבל יש קטע שאני פשוט לא מצליח לעשות. אני לא מצליח לסובב את הספינה לצורה אופקית ניסיתי כל כפתור אפשרי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by STRENGTH,

קודם כל אין לזה שום WALKTHROUGH חיפשתי ומאיזה סיבה ה-WALKTHROUGH נגמר בשלב יותר מתקדם.. אז נתקעתי בשלב שאני צריך להביא 5 הוכחות לאיזה רצח אז מצאתי הוכחה אחת (מצאתי את הגופה) אבל מפה אני לא יודע מה לחפש העיר גדולה ואין לי מושג מאיפה להתחיל זה משגע!! מישהו עבר או יודע מה לעשות בשלב הזה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. זה השלב שבו תופסים אותי וכולאים אותי בתוך תא עם שדה לייזר אדום. הבחור שם משחק איתי ונותן לי לצאת ואני מתחיל את המשחק בלי שום נשק... הבעיה אחרי שאני נכנס לבניין השני, אני הורג שם את כולם ואין לי מושג מה לעשות אח"כ. בחוץ יש את האיזור המוגבה שאין לי אפשרות להגיע אליו (שמשם היה "המסטר" ירה עלי), ודלת ענקית שאני לא יכול לפתוח.. מישהו שיחק במשחק ויכול לעזור לי אולי? תודה.

24. אני נתקעתי במשחק כרום בשלב שאני על החללית של הרעים(בהתחלה אסור שיגלו אותי,שלב לפני זה הייתי צריך לגנוב חללית וחליפה מהבסיס של הרעים) אני צריך להוריד מידע מהמחשב. אני הרגתי את כולם במחסן הזה, והורדתי את המידע. היא אומרת לי לברוח לפני שכל הצבא מגיע לשם, ואני לא יודע דרך איפו לברוח!!!! תעזרו לי בבקשה!!! במשימה CODE KEY

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  25. מישהו מכיר פשוט צ'יט שאפשר לעבור שלב קדימה? אין לי כבר כח...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים