עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by IlanF,

עבודה של 10 דקות... היה לי משעמם... http://stage6.divx.com/user/IlanF/video/1436968/G-Mod:-I-call-it----The-Deleter! מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. אין לי במה לשחק עכשיו אז התקנתי כמה משחקים ישנים כמו IGI אבל אי אפשר כמעט ולשק אם 30 fps בדקתי בtitan quest וזה מוציא בלי בעיות 40 על גרפיקה גבוה אז אני יודע שזה לא בעית חומרה ולא תוכנה אז השאלה שלי היא איך אפשר לבטל את הגבלת ה fps במשחק.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני צריך רוצה לדעת איפה אני מסמן שהיה לי שם את אפקט השמיים כי כרגע כל מה שיש לי זה שמיים כחולים בלי שום דבר. תודה

5. Started by matan22,

הורדתי משחקים מהיו טורנט חילצתי התקנתי אפילו שמתי בדימון טולס הכל טוב ויפה.הוא כבר פותח לי את החלון של המשחק אממה כשאני לוחץ על פליי הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הcd/dvd המקורי.מה אני עושה לא נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Shmoolik,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה לעזאזל נמצאים הכרטיסי טיסה של פרנק בנמל תעופה ? כי אני כבר מרגיש מפגר , חרשתי את כל המקום ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. יש לי חברים שאני משחק איתם ב-BF2 ואני רוצה למצוא אותם מיידית ובקלות, אני צריך איזה אתר או תוכנה שתוכל למצוא אותם לפי כינוי, אם אתם יודעים על תוכנה או אתר שאומר מיידית איפה המשתמש נמצא אז תשלחו לי קישור... (למשל אל תביאו לי אתר כמו BF2s.com כי הוא אתר שהוא לא אומר במיידית) Xfire ניסיתי, זה דיי מסובך

8. -------------------------- שם : Dwarf Fortress חברה : Bay 12 Games מחיר: freeware (חינם) ז'אנר : בניה וניהול,סמולצית חיים, RTS+pause אפשר להגיד גם 4X שחקן יחיד אם יכולת coop מסוימת בעזרת אפליקציה חיצונית (שרת telnet ) . גרסה אחרונה נובמבר 2010 חבילת הורדה מומלצת (כולל לינקים אינפורמטיבים): lazy newb pack ווקי : http://df.magmawiki.com/ -------------------- לא מזמן התחלתי לשחק בdwarf fortress . הגעתי אל המשחק בהדרגה. קודם שיחקתי minecraft ואמרתי לעצמי "המשחק הזה פתוח מדי ו'קל מדי' " אז עברתי לURW ששם יש יותר ראליזם וסימולציית חיים ואז חשבתי "בזה אני יודע לשחק נראה מה זה dwarf fortress " . ומאז אני לא משחק אף משחק אחר... dwarf fortress או בקיצור DF הוא משחק…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Guy950,

שלום, חבריי ואני רוצים לשכור שרת לקראת יציאתו של חבילת המודים Feed the beast החדש שהולך לצאת לMinecraft. למישהו יש נסיון עם שכירת שרתים, מלבד המחיר ומיקום השרת, מה עוד עליי לבדוק? תעבורה? נפח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by dragon772,

התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי בקטע שצריך לפתוח תכספת. (אחרי שהילדה מתה ומאשימים תאבא )...איך יודעים תקוד שלה? אף אחד לא נותן שום קוד

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by IPIP,

אני מתקין את המשחק ובסוף ההתקנה עולה לי הודעה : http://www.fastup.co.il/images/26014467.bmp אני לוחץ RETRY וזה עולה עוד הפעם ועם אני לוחץ CANCEL זה מבטל את ההתקנה אני חייב עזרה המשחק הזה ממש חשוב לי מישהו יודע מה עושים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by mic,

אני זקוק ללינק שממנו אני יוריד את הFIX. תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אודה אם תעבירו את ההודעה לפורום שאוכל לקבל עזרה בו, יש לי בעיה במחשב חדש שאני לא ממש יודע איך לדבג אותה, אשמח לכל רעיון מצידכם ... מחשב חדש עם מעבד E6750 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך Sapphire 3650 512MB הוינדוס מותקן חדש עם כל העידכונים עד השבועות האחרונים. משחקים כגון SIM2 , SIM CITY ומשהו אחר בסגנון נסגרים בפתאומיות ללא הודעת שגיעה לאחר כשעה במשחק. לא מצאתי שום בעיה בכל מצב אחר במחשב. לא מצאתי הודעה רלוונטית ב EVENT VIEWER ואין לי מושג איך לבדוק תאימות המשחקים ברמת הגדרות. התחממות המעבד ? - לא יודע ... שעה נשמע לי זמן ארוך לבעיה הזו ועכשיו עדיין לא ממש חם, מחשב שקורס מחום גם אמור לעשות ריסט וכאן זה לא המקרה. התחממות כרטיס מסך ? - לא יודע אי…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. עדיין לא שיחקתם ב-Mankind Divided? כעת תוכלו לעשות זאת בפחות משליש מתג המחיר המלא שלו לכתבה

15. כשאני מנסה להכנס למשחק (CS 1.6) זה נותן לי תבעייה הזאת "AVAILABLE MEMORY LESS THAN 15MB" איך אני מסדר את זה כי זיכרון באר דיסק יש לי עוד 400 GB בכונן אחד ובשני 60 GB וזיכרון יש לי 6 GB ואין מצב שאין לי 15 MB פנוים אני מנצל משהו כמו 40 אחוז איך אני מסדר את זה שאני יכול לשחק ???

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by __MIKO__,

מאיפה אפשר לקנות משחקים יד שנייה ? האם יש אתר באינטרנט ? נ"ב אשמח גם לתגובות במסרים פרטיים.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. ;D

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by ofeky1,

יש לי קובץ rar שבתוכו יש איזה 66 קבצים ואני לא יודע מה עושים איתם!! משהו יכול לעזור??

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by Monte,

שחקנים יקרים! שרתינו חזרו לפעולה בשעה טובה ומוצלחת. אנחנו חוזרים לפעילות מלאה, כולל מיקסים והפעולה שהיתה לפני ההפסקה. אנו מזמינים את כולכם לשוב לשרתינו. שרת אוטומיקס IP: 108.61.112.197:27015 או להתחברות לחצו כאן שרת מיקס IP: 108.61.112.212:27025 או להתחברות לחצו כאן שרת טיאס 212.199.164.135:9990 או להתחברות לחצו כאן תזכורת לכל השחקנים: על כל שחקן המבקש להשתתף במיקסים לקרוא ולשמור על כל החוקים המצוינים בדיון זה. אנו נשמח לעמוד לשירותכם בכל רגע, בסטים בטיאס ובפורום. שיהיה לנו משחק תחרותי ומהנה!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Jack_g,

קודם כל משחק נחמד מאוד למרות שאהבתי יותר את SPIDERMAN THE MOVIE יותר השאלה היא האם אפשר לשחק עם SIDEWINDER במשחק כי אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזו ב SPIDERMAN THE MOVIE היה אפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by constantine16,

kshe ani menase leatkin et amishak az ze kotev li et ze : An error (-5009 : 0x8002802b) has occurred while running the setup. paam amishakim aelu avdu tov ve ahshav pitom davka em lo poalim shaar amishakim ovdim metsuian yesh matsav she a driver lo tomeh yesh li 9.1.4.7 mshu kze

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. ראיתי בyes בערוץ 30 טק טוי עשו ראיון עם מפתחי המשחק ועם הגרפקיה המשופרת של המשחק הזה.. והוא חדש חדש מה השם שלו ?! כי אני יודע שיש כבר משחק ישן שנקרא שר הטבעות ???

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. שלום לכם אני בן 24, מזמן לא שיחקתי משחקי מחשב, אבל כשהייתי קטן יותר הייתי מכור. לדוגמא : הגעתי למקום רביעי כמה פעמים בטורנירים החודשיים של WESTWOOD ברד אלרט 1 , עוד כשהיה לי חיבור DIALUP לאינטרנט. (עדיין יש לי את RA1 המקורי..) אהבתי מאוד גם את warcraft2 ומאוד מאוד את starcraft & broodwar - אני רוצה להכנס עכשיו לעולם של דיאבלו (את 1 גמרתי במשחק יחיד, הייתי משחק עם חברים, כל פעם מישהו אחר, בגיל 16-17 זה היה אדיר..) כן, אז דיאבלו 2 עכשיו, כי מכרתי את הפנטיום 3 שלי וקניתי מחשב נורמלי (אני יודע שהוא יחסית ישן, 2001 וכל זה, אבל אני מת לשחק בו, וראיתי שהוא אלמותי ואפילו יצא עדכון לא מזמן, כבוד ! RA1 מת ואין עדכונים המון זמן... חיפשתי בנרות) כמה שאלות, תסלחו לי מר…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by r600,

סימס 2 אוניברסיטה פועל בתודה מראש r600

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by haimon_v,

המשחק מוחרם או משהו? אף אחד לא מתייחס אליו? למה?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.