עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by H.I.V,

המשחק מתחיל אני הולך לפתוח דלת וכשאני פותח אותה המשחק נתקע ותוך כמה שניות יש ריסט זה התחיל מאז שקניתי את הרדאון 9800 וזה גם קרה לחבר שלי שיש לו 9600 פרו משהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by OC,

אפשר הסבר מזה המישחק הזה? 8)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by adamli,

http://www.bolenat.com/articles_show.asp?id=2 רשימת משחקים מעולים עם הסבר על כל משחק. המשחקים מצויינים אחד אחד! מומלץ בחום!!!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. אני צריכה קודים למשחק "קפטן הוק" אני יודעת שהוא משחק ישן מאוד אבל מגניב ואני צריכה קודים שייה לי הכל וקודים לחיים לכל מי שיש שיכתוב פה דחוףףףףףףףףף בתודה רעות

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. כתבו לי בהודעה אחרת את הקודים של המשחק "קפטן הוק" ואני לא יודעת איפה לשים אותם ואיך.. אם משהו יודע שיכתוב פה

6. Started by ILYA MOLO,

אבא שלי רוצה שאני אמצא לו משחקים כמו רנג'ו גומוקו ליינס וארקנואיד ואת הגירסאות הכי הכי ישנות שיש(הוא לא רוצה ת'חדשות הוא רוצה מקורי) לינק יתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by 159357,

בבקשה תנו לי קודים לHALO ב XBOX

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

האם אפשר ואיפה להשיג manual ל DFBHD? כמו כן אתר עם מפות למשיחק. חיים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ohadzamir,

היי, אני רוצה לארגן קבוצה של 8 שחקנים למשחק ZERO HOUR זה יהיה היום בשעה6:00 יש מעוניינים??

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by R0ck,

8)

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by asihiz,

באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....

12. Started by asihiz,

באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  13. אני משחק עם הצבא האמריקני בשלב החמישי חיסלתי את כולם נשארו רק משגרי הטילים ,אני לא מצליח לפוצץ אותם או להשתלט עליהם מה צריך לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shmoolik,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה לעזאזל נמצאים הכרטיסי טיסה של פרנק בנמל תעופה ? כי אני כבר מרגיש מפגר , חרשתי את כל המקום ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by The_Byter,

שלום. אני מחפש משחק שאינני יודע את שמו :\ במשחק ישנם שני שכנים שאחד מהם הוא השחקן והמטרה היא לעצבן את השכן שלך... המסך מחולק לשניי מסכים (אחד עליון והשני תחתון), נראה מאוד חמוד וכייפי. מישהו אולי ראה ? שמע ? יכול לעזור ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by tombraider2003,

הפתיח ווידאו הוא מפורמט WMV ויש לי מערכת הפעלה XP הוא לא מצליח לנגן אותו ואז ניתקע כל המישחק מה לעשות??

17. Started by R0ck,

האם ניתן לשנות את הרזולוציה במשחק הזה (640x480)? כמו כן את רמת הצבעים, שככל הנראה עומדת על 16 ביט בלבד? חפשתי ולא מצאתי ובהגדרות הווידאו ניתן לבחור רק בין "High & Low" זה נראה ממש רע, אני מוכרח לציין...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. כאשר אני מגיע לאמצע של ההתקנה הוא מבקש ממני את CD5 אבל אין כזה.. אז קראתי באתר של החברה שמייצרת את המשחק וגיליתי שזה מן איזה באג דפוק בעע. כבר קראתי את כל הFAQ של הבעיות באתר של BIOWARE (החברה שייצרה את המשחק) אבל שום דבר לא עובד..... אולי מישהו כבר נתקלל בבעיה הזאת ? בבקשה עזרו לי ... :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. יש לי מחשב: P4 2.6 521 DDR Geforce 4 440 MX האם יש למישהו פיתרון בישבילי? תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. part 2:a binary choice chaoter two in the middle of someting נכנסתי לכול חור בשני הבינינים והרגתי את כולם אני יוצא החוצה לכוון השער איפו שהאוטו מסחרי השחור ואני כבר לא יודע מה לעשות אף אחד לא בא אלי מה עושים בתודה עמית 8) נ.ב משחק פעולה הכי טוב ויפה שיש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by cohenkobi1,

חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by Stranger,

קשיור אם אפשר...? תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by nargila,

למי שיש איך המשחק ??? יפה שווה גרפקה טובה לא טובה מעניין האם עשו המרה טובה מהPS2 למחשב בקיצור תנו דירוג

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by cohenkobi1,

חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by game kILLer,

יש לי בעיה מעצבנת ב COD אני לוחץ NEW GAME זה מציג את חלון הרמות אני לוחץ על רמה וזה חוזר ל חלון ההתחלתי קרה למישהו?? יש למישהו מושג איך לתקן את זה???

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים