משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
בכל משחק בודקים אחרת? או שבכולם אותו דבר? למשל בייתי רוצה לדעת ב BF2 PES5 POPT2T Hitman BM ועוד ועוד.... תודה
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://media.putfile.com/Extreme-Adventure הזוי משהו
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
https://wccftech.com/battlefield-2042-announced-coming-on-october-22nd-no-single-player/ https://www.vg247.com/2021/06/09/battlefield-2042-128-players-massive-maps-reveal/
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה, מה לעשות, מכל משחקי הפיפה שיצאו עד היום(עד לכתיבת שורות אלו לא יצא למיטב ידיעתי פיפה 2005 מלא) אני עדיין הכי אוהב לשחק את המשחק בגרסת פיפה99. תקראו לזה סטייה ,ככה זה. בכל מקרה, אני זוכר שפעם איזה טכנאי מחשבים רוסי עם מבטא כבד אמר לי (נראה לי שזה היה בסביבות 2000 כזה) שהוא שיחק/שינה את ההגדרות של (?) המשחק או המחשב ככה שיהיה אפשר לשחק את זה דרך IPX ולא ברשת אינטראנט אלא דרך האינטרנט בנוסף! תעזרו לי, חיפשתי בכל מקום עלי אדמות(GOOGLE ) ושום דבר! אם מישהו יודע איך אני יעלה בשמו זבחים פעם בשבוע(או במלים אחרות, אודה לו מאוד). יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו יכול להשיג לי אנ יכבר הרבה זמן מחפש ולא מוצא..
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלם לכולם, התקנתי את המשחק GTAIV בגרסת ה דיסקים2 של DVD זאת לאחר שרכשתי אותו כמובן ,והכל עבד. שחקתי קצת וראיתי שיש קצת באגים. הורדתי את הפאץ של התיקון מכמה מקומות והמשחק עלה שוב אבל נהיו יותר באגים. החלטתי להסיר המשחק ולהתקין שוב מבלי להתקין את הפאץ . כאשר ניסיתי להתקין את המשחק שוב כמו שעשיתי בפעם הראשונה לא הצלחתי להתקין-אי אפשר להפעיל את תוכנית ההתקנה של המשחק-כאילו שיש הגנה כלשהיא על התקנה חוזרת או משהו כזה-אין הודעת שגיאה פשוט לאחר נסיון להפעיל קובץ SETUP או AUTORUN של המשחק מופיע חלון שחור ונסגר . מישהו נתקל בתופעה המדוברת -קראתי איפשהו שבמהלך ההתקנה מושתל קובץ במחשב אשר מונע תקנות חוזרות האם זה נכון מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש חיה כזו? אם מתכננים להמשיך את המשחק האדיר הזה? על הדרך אשאל גם לגבי diablo 3 בליזארד מתכננים במקרה לעשות המשך למשחק הזה או שהם נתקעו כל כך חזק בWOW הזה שהם שכחו ממה שבנה אותם תודה לעונים חג שמח ושנה טובה =)
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מי מכם שעדיין לא ראה, עלתה כתבה שמסקרת את ההיסטוריה והפעילות של קלאן PwR בדף הראשי של האתר. תראו תמיכה והרבה תגובות, וכמובן לייק בדף הפייסבוק שלהם! לינק
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש איזה אפשרות להוריד CS:S לא דרך STEAM כי STEAM פשוט איטי מדי לא עובר את ה-20 KBPS.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
פשוט אין לי סאונד,ניסיתי אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות בסאונד ואומר שהכרטיס שלי לא תומך OpenAL . מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
החלפתי את הגי פורס 4 שלי בR9800 PRO 256 BIT, והעלתי את הRAM ל 512. זה שם לי אוטומטית את האפשרויות תצוגה בין High ל Very High, ופעם הראשונה ששיחקתי זה עבד יופי. אז העלתי את הRendering Mode אחד למעלה, ואז כשהעלתי את המשחק, זה עשה לי אותה בעיה שזה עשה לי עם הג'י פורס!( http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200202192251364735&id=200407161322497423&user=itamar_2 ) למישהו יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. יש לי גישה ליקנות דברים בזול מחו"ל לכמה ימים, נכון לכרגע אני רק רוצה כמה משחקים אבל אני לא יודע בידיוק איזה ליבחור. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות למשחקים טובים שחוויתם. *יש לי מיכסה של עד 5 משחקים ואני מעוניין לירכוש משחק מכל פלטפורמה: מירוצים, אסטרטגיה, פעולה, ואם יש אחרים שאתם ממליצים אז הם יתקבלו בברכה. (המשחקים מיועדים ל-PC כמובן) תודה לעוזרים
-
אני רוצה לעבור את המשימה הרביעית במשחק RENEGADE אבל אני לא מצליח להבין מה מבקשים ממני לעשות. רשום לי לחבל בטורפדו אבל אין לי מוסג איך
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
הגעתי לסוף המשחק... סיימתי את המשחק בכך שהרגתי את הדרקון הענקי הזה, אך בסיום אחרי הכתוביות הוא יצא לי ל Main Menu של המשחק. השאלה שלי היא: אני לא אמור להמשיך לשחק במשחק? כאילו להמשיך את הסיפור בלחזק את הדמות, לבנות בית, לסיים את המשימות הקטנות וכו'? כי עדיין לא עשיתי את כל זה.. והאם יש תוספות למשחק? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
סיימתי לא מזמן את המשחק הזה ונורא התאהבתי בו כי הוא שלב את העלילה, הפעולה, והתפקידים בצורה מאוד טובה ומוצלחת. אני לא כל כך מת על משחקי תפקידים וזה תמיד עיצבן אותי כל הקטע הזה, של לעלות רמות וכו.. לכן אני מחפש משחק אשר דומה למשייח האפל בפעולה, חידות, קצת תפקידים (ממש על קצה המזלג) ועלילה טובה. יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אנשים לא יודע מה זה אבל שמרתי שני מצבים בGTA3 ושניסיתי להכנס אליהם לא הצלחתי המשחק העיף אותי החוצה מה זה יכול להיות לפי דעתכם? זה ממש מבאס כי אי אפשר לשחק ככה! ניסיתי לעשות RESTART למחשב אבל זה לא עוזר אתם חייב ים לעזור לי!!!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי תמשחק אבל גם כשאני בוחר את כל הנשקים שיהיו אין לי במשחק את הבננה שמתפצלת לבננות ואחר כך מפוצצות חזק או החמור שהיה נופל מהשמיים והיה עושה חור ??
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם.. התקנתי את פיפא 09 ויש לי כמה בעיות איתו .. דבר ראשון שאני מנסה להתחבר עם חבר זה תמיד נתקע שאתה מוסיף את הip שלו... דבר שני שאני משחק מול המחשב (עדיין לא שחקתי עם אנשים בגלל הבעיה הראשונה אז יכול להיות שזה יקרה גם עם אנשים) זה לפעמים נתקע והופך לשנייה למסך שחור ואז חוזר למשחק .. בדרך כלל בעיטות חופשיות או מסירות זה נתקע והופך לשחור וחוזר למשחק .. ואם זה יה קורה ככה ברשת זה בטח היה גם יוצא המשחק ..מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיות ? וזה זה לא הבעיה של המחשב כי זה מחשב חדש ובכלל לא צריך להיום לו בעיה עם פיפא .. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אנשים הגעתי לשלב 14 בfar cry קוראים לשלב boat אז ככה, עליתי על הספינה הגדולה ושמתי את הפצצה עליה ועכשיו מגיע עליי מסוק עם איש בפנים שיורה עליי הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להרוג אותו, אז רציתי שתתנו לי טיפים איך להרוג אותו, איפה להסתתר? עם איזה נשק?... הנה תמונה מהשלב: אה ועוד שאלה, זה השלב האחרון במשחק ואם לא אז עוד כמה נשאר לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תמליצו על מישחק טוב אני משער שזה לא משנה באמת מאיזה ז'נר (רק לא מרוצים) שהוא לא כזה מפורסם כמו קרייסים ואלא אבל הוא עדיין טוב... כי פשוט חרשתי כבר על המשחקים המוכרים. חיכיתי שמישהו יבקש המלצה ואני פשוט יקח את אותה המלצה..צריך משחק קליל למערכת (קרייסיס ומטה) ועם עלילה טובה טיפה... משעמם כשאין עלילה...
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
השחקן לוקח את התפקיד של מדריך הצלילה וציד האוצרות ג'ק ארד, שבאחת הצלילות שלו נתקל בתחנת מחקר תת ימית שמנוהלת ע"י הסובייטים. ברגע שהוא מגלה שהתחנה נשלטת ע"י ארגון טרוריסטים - ולפני שהוא מבין מה קורה איתו הוא נקלע לתוכניות הזדוניות שלהם. הטוויסט במשחק הוא שהשחקן יכול להשתמש במים בשביל להעלים גופות, להתגנב בשקט בצלילה מתחת למים לאוייבים אבל גם משחק לרעתו אם תוך כדי ניסיון להתגנבות מאחורי האוייב תדרוך על שלולית, האוייבים ישמעו ז'אנר: פעולה / יריות מגוף ראשון קרדיט:LioNetwork כמה סרטונים : http://www.youtube.com/watch?v=70eZgOgySqA נראה לי זה עוד משחק משעמם . . . . אבל חבר שיחק אמר בהתחלה קצת משעמם אבל אחרי זה מעניין והגרפיקהה צריכה שיפוץ קצת .
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מסתכל ובכול מקום כתוב שהפינג שלי מעל ל200 וזה לא הגיוני כי עד עכשיו הוא היה 100-+ .... מה יכול לעזאזל לעליית הפינג ואיך אני פותר את הבעיה (אין לי שום תוכנת הורדה שרצה)...
-
- 14 תגובות
- 831 צפיות
-