עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Dom,

אני מסתכל ובכול מקום כתוב שהפינג שלי מעל ל200 וזה לא הגיוני כי עד עכשיו הוא היה 100-+ .... מה יכול לעזאזל לעליית הפינג ואיך אני פותר את הבעיה (אין לי שום תוכנת הורדה שרצה)...

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שלום, לאחרונה הורדתי את המשחק MapleStory, נכנסתי להתקנה לאחר ההורדה ובטעינה של הקובץ היה כתוב שהקובץ עושה אקסטרקט עד שהופיעה השגיאה הבאה: ניסיתי להוריד מחדש, ניסיתי ממקורות אחרים, דיברתי עם היצרנים של המשחק והם אמרו לי לצרוב את הקובץ ולנסות להתקין מהדיסק וזה גם לא עזר... ההתקנה היא עם install shield אז אולי זה קשור איכשהו. עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by Bartleby,

מפרט מימין. מה יכולות להיות הסיבות? נ.ב. הוא מקרטע כשהוא על ULTRA HIGH.

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

למי שרציני בלבד !

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. זה פשוט מרגיז ! 90% מהמשחקים היום דורשים גיימפאד של 360 ! ואם יש לי גיימפאד של לוג'יטק, מה אני עושה ? למשל ביושוק, אני רוצה לשחק עם הקונטרולר שלי ואני לא מצליח ! אני יודע שתגידו ש FPS עפ קונטרולר זה לא נוח וזה אבל בא לי לי לשבת בנוחיות שלי ולא מכופף מול המסך... יש אולי איזה שיטה או טריק שמאפשר לי להגשים את רצוני ? שמעתי פעם שיש תוכנה שעושה שהקונטרולר שלך יעבוד כמו מקלדת, זאת אומרת שתגדיר לו נגיד ש A זה מקש מסויים בגיימפאד, אפשרי ? ד"א יש לי את הגיימפאד DUAL ACTION של לוג'יטק.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by ag80,

שלם לכולם, התקנתי את המשחק GTAIV בגרסת ה דיסקים2 של DVD זאת לאחר שרכשתי אותו כמובן ,והכל עבד. שחקתי קצת וראיתי שיש קצת באגים. הורדתי את הפאץ של התיקון מכמה מקומות והמשחק עלה שוב אבל נהיו יותר באגים. החלטתי להסיר המשחק ולהתקין שוב מבלי להתקין את הפאץ . כאשר ניסיתי להתקין את המשחק שוב כמו שעשיתי בפעם הראשונה לא הצלחתי להתקין-אי אפשר להפעיל את תוכנית ההתקנה של המשחק-כאילו שיש הגנה כלשהיא על התקנה חוזרת או משהו כזה-אין הודעת שגיאה פשוט לאחר נסיון להפעיל קובץ SETUP או AUTORUN של המשחק מופיע חלון שחור ונסגר . מישהו נתקל בתופעה המדוברת -קראתי איפשהו שבמהלך ההתקנה מושתל קובץ במחשב אשר מונע תקנות חוזרות האם זה נכון מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by lmlm,

http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander/news.html?sid=6165432 יאללה שישחררו את זה כבר לא שיחקתי בבטא,ושמעתי שזה אחד המשחקים. נראה איך הדמו ;D

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by Battlefield man,

שאלה מהי המפה הגדולה ביותר ומה זה battlefield 2:eoru force ???????

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by jj516,

הודעה רשמית של היצרנים, יוצא 22 לנובמבר!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  10. והאם ל PS3 זה אותו דבר מהיא הרזולוציה המומלצת והאם יש מסך כזה למחשב אני חושב לרכוש מסך מחשב של 22" רחב יש כאלו ב KSP הם ממש לא יקרים בסביביות 2300 ש"ח

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by oren88,

אוקיי אז ככה.. לפני כמה זמן פשוט המשחק עבד סבבה והכל.. יענו שלב ראשון עברתי בסבבה.. שני גם.. ושלישי גם.. אחרי זה כיביתי תמחשב וזה.. ואחרי יום ומשהו היה בא לי לחזור לשחק.. בקיצור המשחק נכבה לי אחרי כמה דקות (בשלב שלישי בעיקר.. שלב שלישי - השלב שבהתחלה השומר מביא לכם חליפה) הנה ה ERROR (אחרי כמה דקות של משחק זה נתקע הקול לא פועל יותר ויש את ה ERROR הזה): ד"א ניסיתי לשחק במשחק מהתחלה יענו ליצור PROFILE חדש.. וזה עבד לי בסדר בהתחלה אבל אחרי 10 דקות ככה היתה תבעיה והמשחק נכבה.. מוזר מאודדד... ואני עידכנתי דרייברים להכי חדש (יש לי Radeon 9800 XT 256mb של ATI) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  12. רציתי לדעת איך אני יכול להתגבר על זה..איכשהו לאפס הגדרות של משחק מחוץ למשחק... מדובר על סאן אנדראס במקרה הזה...שמתי רזולוציה גובהה מדיי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by the cube,

שלום אני נמצא בשלב 2 של המשחק, במנהרות של ה antlions אחרי שברחתי מאנטליון ענקי שאי אפשר להרוג, נפלתי לתוך מנהרה עם צינור התחלתי ללכת לכיוון קצה המנהרה, כשפתאום המשחק נתקע, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה לאחר לחיצה על אישור המשחק נסגר. ניסיתי כל פעם להפעיל את המשחק מחדש, ואף לשחק מחדש את השלב, וזה עדיין קורה כל פעם בדיוק באותה נקודה. האם יש פיתרון? נ.ב. המשחק הוא כחלק מה orange box ונקנה כחוק

15. Started by shirNoshe,

לא ממש רץ לי מהר.המשחק הזה כל כך כבד?(המפרט רשום ואני על OC). FARCRY,FEAR כולל ההרחבות רצו לי וזה על מינימום הכל. התקנתי מחדש,ניקיתי כונן קשיח עשיתי הכל וזה ממש רץ לאט,מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואגב,איך אני בודק ב-REALTIME כמה FPS יש לי במשחקים?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by jaguar,

בבקשה אחי אני חדש ואני חייב לינק לgta vice city אני יודג שזה 2 דיסכים בבקשה ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Avencast - Rise Of The MaGe DeathSpank וההרחבות שלו dungeon siege 1\2\3 diablo 3 torchlight 1 Hazen: The Dark Whispers silverfall The Chosen: Well of Souls titan quest loki Legend: Hand of God sacred 2

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by shlomibandit,

התקנתי פאר קראי ויש לי כרטיס 7800 gt ושאני משחק יש כזה קטעים במשחק שהאדמה ניראת בצבע שחור ולא רואים את האדמה ,ואז פתאום רואים... זה ניראה לי באג במשחק.. הורדתי כל מני פיקסים למינהם.. אבל זה לא עזר משהו יודע מה הבעיה?

19. Started by sagim194,

אוקי קניתי מחשב חדש(כרטיס מסך HD4870 ומעבד Q6600) עכשיו במהלך המשחק אני מריץ את כריסיס חלק לגמרי (על ההגדרות הכי גבוהות). אבל מידי פעם כשאני מת ולוחץ על העכבר כדי לחזור לצק פוינט הוא נטקע ולא מגיב. עכשיו ממה זה יכל להיגרם? מזה שיש לי ויסטה 32 ביט (שמנצלת רק 3.15 גיגה במקום 4) או בגלל שהקראק לא טוב? בבקשה תעזרו לי :'( תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.jonandbrad.com/2007/12/17/evolution-of-the-fps-27-years-of-fragging/

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. למישהו יש איזה מקום להוריד טריילרים למשחקים..? משחקים שיצאו ומשחקים קיימים אני רוצה לפנ ישאני מרודי לראות טריילר של המשחק לראות איך הוא.. אם מישהו מכיר איזה אתר להוריד משם מלא טריילרים או אפילו טריילר 1 של משחק טוב מסויים.. שירשום לי אני כבר יוריד את הטריילר

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. המשחק Frozen Throne יש לי רשת אלחוטית כשאני פותח חדר ב-local network (lan אז אח שלי לא יכול להיכנס לחדר שפתחתי וכשהוא פותח חדר אני יכול להיכנס למה יש לי את הבעיה הזאת במחשב?? :'( ואני חוזר שוב אני מוחבר איתו ברשת אלחוטית ביתית LAN אני חייב עזרה אני אפילו פירמטתי את המחשב בגלל זה וזה לא עזר לי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  23. אהלן! נו, אז אפשרי? אם כן אפשר הסבר איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  24. Started by N.S,

רציתי לדעת את הפירוש של AFK

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by asafyy,

אני מוכר את המשתמש פשוט חשבתי שהמשחק יותר ACTION ולא התחברתי אני מוכר אותו ב 140, אני מרעננה את התשלום נעשה במציאות ולא דרך המחשב, שאני אראה לך במחשב שלישלך את הקוד סיסמא ותשנה את הססמא והכל כולל המייל ותקבל גם את הסיריאל ואז תביא לי את ה 140 שקל. ככה זה הכי בטוח לשני הצדדים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.