משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
האם יש איזשהיא תוכנה שתאפשר לי רטט בגיימפד גם במשחקים שלא כוללים תמיכה ברטט?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איך לעזאזל זה אפשרי? כל היום סבלתי מבעיות התחברות במשחק...הפינגים היו מזוויעים ומכל שרת שהתחברתי אליו התרסקתי... בשבל מסוים נכנסתי לשרת RANKED כהרגלי...אולם כשהתחלתי לשחק בו,משהו היה מוזר-המפה נטענה,הכל היה טוב ויפה,אבל לא יכולתי לבחור שום SPAWN POINT,על המפה עצמה היו ציורים מוזרים,לא היה סאונד ולא ראיתי אף שחקן,למרות ששיחקו שם משהו כמו 40 שחקנים [השרת כמובן-הוא שרת ראנקד חוקי,לא פרוץ או משהו!] חיכיתי רגע,ואז המשחק התרסק וקפץ חזרה לדסקטופ שניה אח"כ קיבלתי את ההודעה הבאה [מהנורטון אנטיויורס]: norton antivirus has blocked default master paradaise trojan horse והמקור שלו,לפי האנטיוירוס,בא מ-BF2.EXE בבירור קצר על הסוס הטרויאני הזה,מסתבר שהוא נכנס דרך פירצות בפיירוואל [וכמובן,…
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
צריך המלצות למשחקי COOP טובים,עד 4 או אפילו 6 אנשים אם אפשר. לכולם יש מחשבים טובים יחסית,גראפיקה לא כל כך משנה אלא יותר שיתוף הפעולה בין כולם וההנאה ביחד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לחבר שלי יש CZ ושהוא נכנס לא רואים כלום, המסך מתנהג כאילו אין סיגנל אני מניח שהמשחק נמצא על רזולווציה שלא נתמכת ע"י המסך כיצד ניתן לשנות את הרזולוציה מבלי להכנס למשחק? פעם המשחק עבד אבל הוא אמר לי שאחרי שהוא נגע שם במשהו הוא לא עובד יותר ניסיתי להתקין ולמחוק בצורה הכי פשוטה דרך הוספה/הסרה אבל לא מחקתי בצורה מסיבית דרך הרג'יסטי וכדומה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (או כמעט הכל) יעזור לכם להחליט מה לקנות או לפחות לאיזה כיוון לפזול. http://videogames.yahoo.com/ongoingfeature?eid=463075&page=0 תהנו.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אם למישהו יש תמשחק המקורי והוא לא משתמש בו שישלח לי הודעה בפרטי
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אוקיי, אז נרטבה לי העטיפה של HL2, ואז נקרעה. אני רוצה לשחזר אותה. יש דרך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
Gothic 3: Forsaken Gods is an addon for Jwood's action/RPG and will answer many open questions and guarantee a seamless step to Gothic 4. Once more you take on the role of the nameless Hero and again you have to raise your sword in anger to save the world of Gothic. Gothic 3: Forsaken Gods will answer many open questions and guarantee a seamless step to Gothic 4. Once more you take on the role of the nameless Hero and again you have to raise your sword in anger to save the world of Gothic. On your journey you will meet old friends but be careful, some old alliances may not have lasted the test of time. Gothic 3: Forsaken Gods includes new quests, new monsters and many of…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
החלטתי שנמאס לי לשחק רק Single player ( אם אתם מבינים למה אני מתכוון ....אהם) ואני רוצה להחתיל לשחק אונליין. האם כדאי לי לקנות את המשחק, זאת אומרת האם זאת השקעה כדאית , יש משחקים יותר טובים מBF2?...ואיפה אני יכול למצוא את המשחק במחיר הכי זול?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אוקיי, לאחר שפותח התרד הקודם לא ענה במשך כמה ימים החלטתי להרים את הכפפה ולהמשיך את הטורניר. אני ארכיב כאן רק את הקבוצות שניצחו בשלב הקודם, ולכן אני אצטרך שהם ישלחו לי את התוצאות, קבוצות, ונגד איזה משתמש שיחקתם.הוספתי קבוצות שניצחו בת'רד הקודם. אני אמשיך בדרך הנוק אאוט, כלומר קבוצה שהפסידה עפה מהטורניר (משחקי בתים יקחו הרבה זמן ואני בטוח ש30 אחוז לא עונים ומשתתפים בכלל). אחרי יום-יומיים שתורכב הרשימה התחרות תצא לדרך. אני מבקש שרק אנשים רציניים יהיו פה. בהצלחה לכולם! 1. dante123-ברצלונה\322277850 2. galh_5- צ'לסי\340141383 3. MM{}RTAL][TY][- ארסנל\ yoysy@hotmail.co.i 4. yuval1101 הבנתי שהמתמודד לא ענה לך,נכון? -תבחר קבוצה בבקשה. שאר האנשים שרוצים לשחק מוזמנים לשלוח לי לפרטי…
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הבעיה היא ככה..... הגעתי למן קטע כזה שחללית נכנסת למקום מסויים נסגרות דלתות ואז קורה בפנים משהו.... כשאני נכנס לחדר אני מת.....וכשאני מחכה בחוץ כלום לא קורה!!! מה אני עושה????? אם כרגע אין תשובה יהיה קל יותר לענות לי באיי סי קיו 75862709 תודה! :AR15:
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איך המשחקיות של guild wars האם היא דומה לWOW שהיא מבוססת תור או יותר נכון תן מכה קבל מכה וכך הלאה או שהיא בזמן אמת בסגנון דיאבלו או Oblivion?(משחקיות הרבה יותר חופשית)
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש את המשחק הזה לPS2? איך הוא? מומלץ? יש אופציה לשני שחקנים ביחד? אם כן, זה כיף? מ1 עד 10 איך אתם מדרגים אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
או שזה משחק בפני עצמו? אה ואיך המשחק?
-
סיימתי את המשחק בשעה טובה, וכמובן שנהניתי מכל רגע. אבל: אני לא בטוח שהבנתי את העלילה, אז בקשתי היא כזו: אני מבקש שמישהו יקח על עצמו ויסביר לי מה הלך שם. Your mission should you agree to accept it תהיה לכלול בבקשה בהסבר את המילים הבאות. וואלקיר הסוכנת וינטרסון וולאד וודן (woden) אישתו והילד של מקס מונה סאקס ואם אפשר לפרט את הקשרים בינהם. אני הצלחתי להבין שלסוכנת ווינטרסון יש ילד מוולאד (שלא ממש הבנתי מי הוא) שלמונה סאקס יש תאומה שנרצחה בפרק הקודם שוואלקיר הוא סם (לא יודע מה תפקידו...) בקיצור, אני מבקש הסבר, קליל, לא מאמר מטורף, רק הסבר קל שיעשה לי סדר בעניינים. תודה מראש HF
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קפצתי לביקור באתר של Rockstar Games כדי להתעדכן בקשר למשחק החדש בפיתוח Bully ופתאום קלטה עיני לינק ל-Rockstar Classics ולאחר שנכנסתי נדהמתי - Rockstar מאפשרת להוריד למחשב שלכם, בחינם את GTA המקורי ואת המשכו GTA2. כמו כן אפשר להוריד שם איזה משחק לא מוכר בשם Wild Metal. כל מה שצריך לעשות זה להירשם וההורדה תתחיל! תהנו מהקלאסיקות http://www.rockstargames.com/classics/wmc.html
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם ב SURF JAPAN? לי בין 50 - ו70 עם X1950 PRO וכמה FPS בDE_DUST2 ? עם 18 אנשים ואיזה כרטיס מסך ? לי יש 40 האם זה תקין? תודה ושעולה הפינג ה FPS יורד?
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כיצד אני מפעיל בחליפה שאינה חדירה לכדורים או, שהופכת לבלתי נראה. ב suit mode רשום toggle 4 אבל לא מפעיל לי כלום. אשמח לתגובות.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא מוצאת אותם מישהו יכול לעזור? : [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלושה מכותריה של המפיצה הצרפתית עבור המחצית הראשונה של שנת 2018 יגיעו באיחור קל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המשחק KOTOR למי שלא מכיר זה אמור להיות KNIGHT OF THE OLD REPUBLIC ... אז ככה אני לא מבין האם בכל המשחק אני משחק בו כמשחק תפקידים או יש מצב אחרי מספר משימות זה נהיה כמו כל משחק מהסידרה שאני מסתובב אם החרב והורג סיתים... :-\ או שכל המשחק הוא רק משחק RPG ואין אפילו קטעי אקשן??
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הקונסול ואני יודע שלוחצים ~ כדי לפתוח אותו אבל כשאני לוחץ על הכפתור לא קורה כלום! איך אני פותח את הקונסול?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם?…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-