משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
המשחק לא זז לי חלק איך זה יכול להיות?המפרט שלי בצד.ויש עוד משחקים כמו פיפא הסרטונים מקרטים לי .ואולי מישהו יכול לומר לי איפה אני רואה כמה מתח הכרטיס מסך שלי מקבל מהספק.?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת המשחקים שמחזיקה כבר 18 שנים - Pokemon, אתם מוזמנים לצפות בסרטון הבא ולגלות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהיה לי בעיה עם ההתקנה של המשחק הצלחתי להתקין ושמתי מספר קראקים של רייזור של רילואדד ושל עוד קבוצת פריצה שזה היה קראק פיקס. אני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז אחרי ששמתי את הקראק אני לוחץ על המשחק וכלום לא עולה, זה מראה שהמחשב טוען אבל לא עולה לי כלום. ניסיתי להחליף קראק, להתקין מחדש הכל ולא עובד. יש לי Windows 7 ולפי מה שהבנתי לא רק לי יש את הבעיות האלו במשחקים (זה קרה לי בעוד כמה משחקים) ואני מת לשחק בזה כבר.. תעזרו לי בבקשה תודה! ד"א: יש לי דרייבר כ.מ מעודכן מה28 ל4. זה המחשב: HD4850 Q8200 4 Giga ram
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עובד עיצות. בהפעלה הראשונית המשחק עבד בסדר גמור, עלה וטען בצורה נורמאלית וכמובן ששיניתי את הגדרות התצוגה לאחר מכן. מייד עם שנוי ההגדרות המשחק החל לקרטע באופן זוועתי, מן הסתם שיניתי שוב את ההגדרות למינימום וקיוויתי לטוב, לא! המשחק מקרטע עדיין ומנצל כמעט 690 מ"ב זיכרון פיזי ו100% קבוע של כח המעבד! משהו פה לא הגיוני, לכן הסרתי והתקנתי מחדש ועדיין שום דבר לא עוזר. אני לא רואה שום סיבה שהמשחק יקרטע שכן המפרט שלי עומד בדרישות, אני גם לא רואה סיבה לבעייה בתיאות חומרה או תוכנה כי המשחק כן עבד בהתחלה טוב. מערכת ההפעלה: VISTA HOME כ. מסך: 6600GT AGP כ. קול: מובנה SOUNDMAX מעבד/זכרונות: 2.8/1ג"ב האם התקלה ידועה? האם למישהו יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
סתם שמתי לב בהרבה משחקים אם אני רוצה סתם להשתמש באיזה קוד שצריך לעלות את הקונסול בשביל זה,אז כשאני מעלה את הקונסול אני רואה שיש פה ושם errors שהמשחק לא מוצא כל מיני קבצים,או טקסטורות,ואני שם לב שזה בהמון משחקים ככה...למה זה? יש מצב שבמשחקים ש"קונים" חסרים קבצים וטקסטורות ובמשחקים מקוריים מהחנות יש את הכול?,כי זה מוזר הריי,זה סך הכול Image של המשחק שאמור להכיל הכול לא? נ.ב. לא מתכוון לדבר על שום נושא שקשור להורדות לא חוקיות,זאת שאלה כללית לגביי משחקים פרוצים שלא קשורה להורדות שלהם...
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם מישהוא יודע האם אפשרי לשחק את DREAMFALL עם 7600GT לפי האתר הרשמי , הכרטיסים שנתמכים הם בין היתר 6800 ו 7800 אך לא מצויין האם 7600 גם נתמך אולי למישהוא יש מענה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן תקשיבו קנו לאחותי מחשב נייד חדש והתקינו לה ויסטה... רציתי למחוק ולהתקין XP אבל אמרתי שבשבילה אין צורך כי זה לא שהיא הולכת להפעיל ישומים אסטרונומיים וכו'.. בקיצר התקנתי לה את הסימס 2 והמשחק לא עולה בעיית תאימות וכו' הוא אפילו לא עולה.. יש למישהו מושג איך אני מפעיל את זה?(שיניתי את התאימות של הקובץ EXE לXP ועשיתי "הפעל כמנהל" וזה גם לא עזר..) התקנתי גם את אססינג קריד כדי לבדוק אולי הוא ירוץ אבל גם הוא לא עולה בכלל... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, גם לכם יש פינג גבוה במשחק? יש כאן מישהו שמשחק עם 4 קווים (צבע ירוק)? Black ops 2 כמובן..
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר שלי התקין NFS אנדרגרוונד וכשהוא מנסה להפעיל את המשחק זה אומר שהתוכנית צריכה להסגר יש לו כרטיס מסך ATI READON 7200 אז אמרתי לו בטח להוריד דרייברים יותר חדשים. מישהו יכול לתת לי בבקשה קישור לדרייברים האלה לוינדוס XP? ומה דעתכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אחרי הפסקה די ארוכה שבה לא שיחקתי יותר מדי משחקים (מלבד UT99) אני עומד בפני החלטה קשה - במה לשחק קודם? בזכות (או אולי באשמת) סייל הקייץ של Steam וה-Humble Bundle יש לי ערימה של משחקים שאמורים להיות מצויינים (שמצטרפים לעוד כמה משחקים שלא הספקתי לשחק עד היום ושברשותי הדיסקים המקוריים שלהם). כרגע אני משחק ב-Prey (מ-2006) ומתלבט מה יהיה המשחק הבא שלי. אלה האפשרויות שחשבתי עליהן: - להתחיל עם משחקים קצרים ופחות מחייבים (למשל Mirror's Edge). יש איזה אתר שעוקב אחר האורך הממוצע שלוקח לשחק משחק, או שהאפשרות היחידה לקבל מושג לגבי האורך של משחקים היא לקרוא הרבה ביקורות? - להתחיל כרונולוגית מהמשחק הישן ביותר, במחשבה שככל שאשחק במשחקים חדשים יותר יהיה לי קשה יותר לחזור ולשחק במשחקים עם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון הי לכולם, אני ניובי מוצהר. (הי kom, encoder, זוכרים אותי מפיסיטיפ? ) עכשיו לעניינים: מה עושים בשלב של הreactor ברד פאקטיון? לחצתי על השני כפתורים, פוצצתי תמחשבים, פתחתי את הדלת העגולה שלמטה בסולם. מה המהלך הבא?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכשיו את המשחק ועל השניות הראשונות כבר יש לי -. יש איזה טיפים שיעזרו לי? ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשיג עותק של המשחק Baldur's Gate. אם למישהו יש רעיון, אני אשמח לשמוע?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה כאלו מישחקים אם משאיות שנוסעים בדרכים עושים סחורה פורקים ויש מישטרה ונוסעים בכביש חופשי כזה.....
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לפחות תסגרו אותו. אני מביא לכם את השרת שלנו, של MGAMERS, כדי שתוכלו להוריד משם את הדמו במהירות טובה ובלי שום הרשמות, ואתם עוד מוחקים את זה? http://bf2demo.mgamers.co.il/
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
NOLF JACK שאני בחלל אני הורג שם את כולם אבל אחרי זה אני לא מבין מה צריך לעשות איפה אני מוצא חליפה או משהו כדי לצאת החוצה... זה נראה לי המ שצריך לעשות...
-
אם אני לא טועה gamespot עושים בנצ'ים לכרטיסי מסך על כל משחק אבל אני לא מוצא את זה באתר. אם מישהו יוכל להדריך או להביא קישור בכיוון (לא משנה המשחק) אשמח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אחרי שבוע ומשהו סוף סוף הצלחתי להיכנס לתוכנה...אבל כשזה נכנס זה כותב לי שעות מחפש עדכונים למשחקים ולא מראה לי את הרשימת משחקים....ואחרי שזה מסיים זה רושם לי על המשחקים updating:0% ולא מתחיל להוריד...זה ככה כבר כמה ימים(ימים...לא שעות!)זה לא מתחיל להוריד אפילו לשניה גם לא בלילה...ניסיתי לעשות ריסטרט מאה פעמים וגם לעשות pause/resume להורדה וכלום לא עוזר! בבקשה תעזרו זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חברים אני תקוע במרתף לא יכול להמשיך לפני מחשול מלא דוקרנים ממול על הקירות מקבל סימן כאילו פתיחה ולא קורא דבר מה פספסתי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עצות בכל הנוגע למשחקים הכי חמים של השנה.. תודה לכם על העזרה והתמיכה! StorM FighteR
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לקראת עונת הלאדר החמישית שנפתחת עוד שבוע בליזארד מפרסמת את השינויים ל"בריכת המפות" כרגע רק שינויים לרשימת המפות של 1על1 מצויינים, לא ברור אם זה אומר שאין שינויים לשאר מצבי המשחק (2על2, וכו') או שהם יפורסמו בהמשך. בתוכן ההכרזה שלה בליזארד מציינת שבעונה הרביעית הם הוסיפו מפות שמתאימות לטורנירים ולדעתם זה היה מהלך טוב ולכן הם מוציאים מלאדר את 2 המפות שנשארו שהם לא מתאימות לטורנירים ומוסיפים 2 שלדעתם כן מתאימות. המפות שהוצאו: Abyssal Caverns Nerazim Crypt המפות שהוספו: Arid Plateau (לחצו על התמונה לצפייה בגרסה מוגדלת) Arid Plateau היא מפה עם 2 מקומות התחלה בלבד, צד שמאל למעלה נגד צד ימין למטה ככל הנראה. בתיאור המפה בליזארד מציינת שהמרחק ההליכה בין הבסיסים ההתחלת…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בטח אין הרבה שזוכרים את המשחק, אבל זה היה אחד המשחקים הכי טובים לזוג ששיחקתי, מצאתי ברשת גרסא שנקראת ARCHON EVOLUTION שזה שיחזור לא רע בכלל (יצא ב-2007) אבל הוא ל-2 שחקנים באותו המחשב, אני מחפש שיעבוד באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ואם לא, האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות שממנה אפשר להזמין במחיר שפוי (נגיד... בערך 200 שקל?) לא אכפת לי גם לקנות מחו"ל... מחוסר מזומנים
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-