משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
על 60 hz וזה ממממש הורס את העיינים ועוד שאני מתרכז מאוד במשחק..אז מישהו יודע אם יש איזו פקודה בקונוסול? או אם אין אז איך קוראים לתוכנה שמכריחה את המשחקים לעבוד בhertz מסויים? תודה רבה זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות שינויים בקבצי הקול של המשחק ....אני מתכוון בכל הפקודות האלה -team taunts. רציתי לדעת אם זה אפשרי לשנות אותם ...כך שאני אוכל להחליף בין הקולות ז"א להשתמש בקול של דמות אחרת בדמות שלי{וכך למעשה לתת לדמות שלי חלק מהקולות שאני אוהב אצל דמויות אחרות}....אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון....אם כן הבנתם ותוכלו להגיד לי איפה הקבצים האלה נמצאים אני אשמח כי ניסיתי לחפש ויש כ"כ הרבה קבצי קול ואי אפשר לדעת מה זה מה . תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי את ה Patch החדש של C&C:GENERALS? (1.6).
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
למישהו יש מידע או שיודע אם הולך לצאת המשחק השני בסדרה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הורדתי מפה http://www.multitheftauto.com/downloads.php?file_id=26 את התוכנה למולטיפליר MTA:VC v0.1 ואני לא יודע להשתמש בזה ??? צריך בזה עזרה תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=80446&forum=15&124 עובד או לא? ???
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני בקטע הראשון כבר ירו בבובה מה עכשיו אני צריך לעשות? אני מנסה להעיר אותה עם המים אבל הם נגמרים עד שאני מגיע... ניסיתי להשתמש בספריי על הגליי אש והוא אומר שהוא לא רוצה להתרטב... מה עושים?!? תודה לעוזרים!!! :
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה שמהמשחק לא מעודכן אבל הוא עבד וגם כשאני עושה עידכון הוא רושם שאין, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הדמו של המשחק ואז כשאני מדליק אותו הוא עושה לי מה שקורה כששמים רפרש יותר מדי גבוה ממה שהמסך מאפשר. ניסיתי להוריד את הREFRESH RATE ולשנות רזולוציות אבל כלום לא עזר!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://ravid.topcities.com/The_Tournament.zip אני ואחי הכנו קמפיין שמסביר הרבה דברים על ארטאס לפני שהיה נסיך כולל פרודיה על מטריקס ועל וורקראפט רק 800kb ויש בו 30 משפטים בעברית ומוזיקה מקורית! ןכל מי שיראה יגיד שהאפקטים שהכנו גדולים,ובקיצר אתם חייבים לראות!. קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצוי לראות את הטרילר האחרון של המטריקס כדאי להבין כמה קטעים למי שמסתבך זה קמפיין אז צריך לשים את הקובץ בתיקיה קמפיין איפה שמותקן וורקראפט C:\Warcraft III\Campaigns
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לחבר מחשב P4 1.5GHz עם זיכרון 256 יש לו כרטיס מסך GF2 MX200 זיכרון 32MB הוא לא מצליח לשחק ב NBA במחשב שלו. המשחק רץ מאוד לאט ממש ב slow motion יש לו את הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך אבל זה לא עוזר. הוא עובר ב WIN98 לי יש מחשב הרבה יותר ישן (פנטיום 800 עם כרטיס מסך TNT2) ואצלי המשחק טס. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
כאשר אני מעלה את המשחק הוא עושה לי מסך אפור ואז מסך לבן ופשוט לא עובד... וקינפגתי כבר את הCONFIG של ה DOOM... מה הבעיה כאן ? למה התפריט והקונסול לא עולים ?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב אחד (מיני רבים) והמפרט שלו הוא כזה: מעבד athlon 600 MHz כ.מסך Asus V6800 Deluxe (בעצם geforce 256) - דרייבירים גרסהD 43.45 של ASUS בכל אופן יש לי בעיה מעצבנת במספר משחקים: Jedi Academy SOF 2 הבעיה היא כזאת, אני נכנס למשחק ורואה הכל מעורבב כזה, יענו כמה שכבות של המשחק, בשביל לפתור את זה אני יוצא וחוזר למשחק ע"י Alt+Tab. אבל אז מופיע החלק השני של הבעיה - גליצ'ים כאלו, מה שאומר שהמסך קופץ ואני לא רואה תמונה מלאה אלא היא קופצת, בעלת חלקים שנעלמים וצצים שוב. אני לא יודע מה לעשות, זה לא תמיד היה ככה. מה גם ששני המשחקים פועלים על אותו מנוע, מנוע קווייק אם אני לא טועה. עזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת ישן אבל בשביל לשחק בחבילת ההרחבה Medal of Honor: Spearhead צריך להתקין את המדל אוף הונור הרגיל או שזה עובד בלי זה?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
באמצע המשחק במשימה המשחק יוצא לווינדוס.איך אני מדלג על המשימה(משימה שישית בקמפיין),האם יש קוד שעוזר דרך המסך הראשי(כי הוא לא נכנס בכלל למשימה)?ועוד שאלה,איך אני משיג קובץ קראק ל-battlefield road to rome?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המשחק עולה הכל טוב ברגע שאני מתחיל לשחק אחרי הטעינת המשחק המחשב משמיע קול למספר שניות ונתקע טוטלית ל20-30 שניות מבלי אפשר לעשות כלום אחרי זה איזה 2 שניות המחשב מגיע הוא שוב פעם חוזר על זה אני לא מסוגל לשחק משחקי 3d shooter מהסוג של unreal 2003 או quake 3 משחק כמו למשל matrix the enter עובד מבלי לעשות בעיות אילו 1600xp (run on 1gbit) 256mb ddr 140giga winxp pro gf2 400 mx 64maga בתודה בראששש
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה כאלו מישחקים אם משאיות שנוסעים בדרכים עושים סחורה פורקים ויש מישטרה ונוסעים בכביש חופשי כזה.....
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
-
האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-