עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Tommy,

הפעלתי FAR CRY על הגדרות הכי גבוהות ויש לי בעיות ...גם לא רואים חד וברור כמו שצריך להיות וגם יש קטעים שחורים על הרצפה...תעזרו לי בבקשה...

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי לאחרונה כ.מסך חדש 8800GT ומאז התקנתי מס' משחקים וכולם עובדים מצויין פרט לבעיה אחת שנתקלתי בה גם בCrysis וגם בAssassin's Creed בזמן ה tutorial בשני המשחקים אני מקבל ריבוע ריק או אייקון במקום המקש לביצוע הפעולה וכך נוצר מצב שאני לא יכול לדעת באילו מקשים אני צריך להשתמש. במקרה של Crysis כבר ניחשתי את המקשים אבל הבעיה חזרה על עצמה גם בה בAC צילום מסך http://img95.imageshack.us/my.php?image=24126856uu5.jpg אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה עריכה: אגב זה קורה גם כשאני מנסה לשנות בעצמי למקש כלשהוא, אני רואה רק את האייקון..

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by ZomberGaming,

הנה מדריך קצר איך להשיג אקספי מהר וקל בוארזי http://www.youtube.com/watch?v=nPlKnVfZLBs&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

מידי פעם שאני משחק ברשת לפתע בעיצומו של משחק מותח יוצאת הודעת שגיאה והמשחק נסגר. תמונה מצורפת למטה. מישהו נתקל בבעיה הזו ופתר אותה ?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by mazam,

עזרה בחיפוש שם באנגלית של משחק זה די דחוף.. הוא נראה משהו טאר אוף באטל או טאר אוף ביטל משהו כזה אני לא יודע תשם של המחשק אבל אני חייב אותו חדוף הבטחתי טובה לאאחד השכנים תודה רבה מאור זמיר

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  6. שיחקתי בו קצת והוא נראה משחק נחמד ++ , גרפיקה יפה , הרבה נשקים ועלילה מקורית עוד מישהו פה משחק במשחק הזה ?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by 114508534,

מה המספר של המשחק SERIAL NO כדיי להפעיל את המשחק

8. Started by F430,

ידוע למישהו על האיזשהו פאץ למשחק בשביל וינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. Started by naoriko,

איך משחקים הירוס ברשת אני וחבר שלי רוצים לשחק אחד נגד השני????? פתחתי חדר נתתי לו את שם החדר קוד איי פי מה שצריך ואין אנחנו לא מצליחים עשינו הפוך ניסינו הכל ואנחנו לא מצליחים!!! :'( אני מדבר על: Heroes 3 Complete

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11912 איך שזה יוצא אני ישר קונה!

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by marking,

יצא פאץ המאשר מולטי! מישהו רוצה לשחק?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום לכולם היתקנתי את המשחק מאפייה במחשב של אח שלי והמשחק קופץ... יש לו 9800XT ומעבד 3200+ ו1G זיכרון... וגם אצל חבר שלי שיש לו מחשב דומה המשחק הולך קקי !! רציתי לשאול אם קיים למשחק איזה PATCH או משהו שמסדר את זה ???

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  13. כמה זמן זה דואר אקספרס??

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

משהו?תאריך יציאה?או שעדיף לא לחכות לו?(אולי יהיה אכזבה) אין דיון ראשי?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by -ox-,

מישהו הגניב מצלמה להצגת המשחקיות של PREY ב E3 , המשחק החדש של 3DREALMS ,HUMAN DEAD והפיץ את זה באינטרנט בהתחלה לא התלהבתי כל כך מהמשחק כששמעתי עליו כנראה בגלל המנוע של דום 3 שלדעתי גורם לכל המשחקים להראות אותו דבר, אבל אחרי שראיתי את ההסרטון הזה נראה כיאילו המשחקיות עצמה תפצה על הכל, ניתן ללכת על קירות , עיצוב שלבים מגניב ואי אפשר למות! ברגע שהורגים אותך אתה עובר למין עולם המתים כזה במהירות ונלחם עם כל מיני נשמות וכמובן שאפשר לחזור לגוף המת בתחיצת כפתור. כמו כן , וגם ניתן לראות את זה בסרטון המשחק יציג טכנולוגיה חדשה שנקראת "דיינמיק פורטלס" שבעקרון מאפשרת לראות , ולעבור ואפילו לירות על איזורים אחרים דרך פורטלים שמצויים במפה , וכנכנסים לשם נגלה מפה חדשה לגמריי או איזור ח…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by Ido.G,

היי, כידוע, ישנן 2 סדרות עיקריות אשר מפשרות לנו, הגיימרים, להנות מ"סימולציה" של משחק כדורסל רגיל (לא רחוב): - NBA 2KX NBA Live 0X משנה הבאה (08) סדרת 2k תצא אך ורק ל PS3 ול Xbox 360- קונסולות הדור הבא. בעבר היא יצאה גם לקונסולות הדור הקודם. עם זאת, לצערנו הרב, היא מעולם לא יצאה למחשב. מה שמשאיר את שחקני המחשב עם סדרת Live של EA. מי שעוקב יודע שהחל משנת 2003 אין בכלל על מה להסתכל בסדרה. המצב הידרדר עד כדי כך שהגרסה האחרונה, 07, זוועתית עד כדי כך שזה פשוט סבל לשחק בה. הרבה חנויות לא מוכרות אותה בכלל לקונסולות (שם יש את 2K המוצלחת ואין שום סיבה לקנות את לייב) ומוכרות את הגרסה למחשב במחיר מוזר (99 שח). כרגיל, גם השנה אנו מקווים לגירסה מוצלחת של NBA Live, מה שיתן לשחקני המחשב …

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  17. אני מתכוון לחוברת (או GAME GUIDE) שיש בקופסא מתי שקונים משחק. תודה.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by Drazick,

שלום. איפה ישנו מדריך לצריבת משחקי פלייסטיישן? מ- א' עד ת'. כולל מקבצי איזו וכל הדברים. כי פשוט לא הולך לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  19. Started by STRENGTH,

יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  20. http://www.us.playstation.com/consoles.aspx?id=3# זו הגירסא של הפליי סטיישן שקניתי ורציתי לדעת אם מוכרים ג'וק בשבילו

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by maayan,

בבקשה תביאו לי סידיקיס פועלים או אתר עם סידיקיס לקאונטר זה דחוף

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

בערך 75% מהזמן יש לי בעיות להתחבר לשרתים וגם מתי שאני מתחבר קורה די הרבה שאני פשוט נזרק מהמשחק. זה כל כך מעצבן שאני משלם המון כסף על משחק (למעשה חצי משחק כי לא קניתי את ההרחבה) ואני לא מצליח לשחק בו בצורה נורמלית כי השרתים הדפוקים של EA לא מאפשרים לי או PB חושב שאני משתמש בצ'יטים או משהו. אין שום מצב שאני קונה את המשחק הבאה של BF אם לא יוכח שהם פתרו את הבעיות הדביליות האלו. בפורום של BATTLELOG יש ת'רד עם יותר מ5000 תגובות של אנשים שיש להם בעיות זהות. גם לכם יש בעיות? הצלחתם לפתור אותם? נ.ב. אחרי הפאץ' האחרון אפילו מתי שאני מצליח להתחבר המשחק ממש ממש תקוע.. אבל יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי די מיושן. אבל זה גם די דפוק שאני קונה את המשחק והוא עובד לי טוב על המערכת שלי ואחכ…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by yosda-boy,

אני מחכה ומחכה וmafia 2 לא יוצא! מישהו יכול להגיד לי מתי הוא יוצא? כי בכל אתר כתוב בתאריך אחר.!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  24. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/c0f10133-7aaa-4547-a1da-4fbf40c28739.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 5 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, אנשים? עבר עלינו שבוע פורה מאוד, שיחקנו והתנסינו בהמון דמואים וכבר בוער לנו בעצמות לשתף אתכם בחוויות. יש לנו סקירה על המולטי פלייר של קילזון 3 (כמו כן דיווח של ינאי על גירסאות ה-3D שלו ושל COD:BO ומוטורסטורם) סקירה על הדמואים של דרגון אייג' החדש, לגו מלחמת הכוכבים השלישי ובחזרה לעתיד, ספיישל כרישים במשחקים לאייפון, חדשות גיימינג לוהטות (גירס 3, תוכן להורדה ל-Assassin’s Creed: Brotherhood ול-Dead Space 2, מבצעי אקסבוקס, השקות משחקים ועוד... 10 דקות של פליקצ'ארט וביקורות סרטים (שם אנו מגלים…

25. הורדתי את הדמו Stalker.Alpha.Build1096 וכשאני נכנס למשחק עולה לי מסך אפור (MS DOS ) וכתוב שם את כל זה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.