עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rob Halford,

יצא לפני כמה שעות הדמו של IGI 2. תורידו אותו מפה צריך להירשם אבל זה לוקח שנייה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

זהו המקום לבקש/להלות להחלפה את הקלפים המיותרים שיש לכם או קלפים שאתם רוצים. הקלפים שלי: :BioShock Infinite Elizabeth Boys Of Silent Fireman Motorized patriot Songbird :Bastion The Wingbags :Scribblenauts Unlimited Maxwell

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by dani,

אני מתכוון לקנות PS 2 ורציתי לדעת אם החדש שיצא הקטן יותר הוא עם אותם ביצועים... וגם עוד שאלה - אפשר לחבר הגה למחשב Logitech Formula Force GP (חיבור USB) ל PS 2? כי ראיתי ביקורת על Gran Turismo 3 והיה כתוב שהוא שיחק עם ההגה הזה... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/AR/EN,CRID=13,CONTENTID=5026

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by redti,

שלום לכולם, היום היה לי מקרה קשה דיברתי עם חבר בטלפון בסתם התחלתי לשחק עם העכבר : באותו זמן הייתי בתפריט של המשחק Armed and dangerous כמה שניות אחרי שניתקתי לחבר שלי גיליתי שמחקתי שמירה שלי במשחק אחרי 4:30 שעות משחק!!! ואין לי מוטיבציה לחזור לשחק את כל זה מהתחלה זה הרס לי את היום!!!!!!! ומה שדפוק זה היה משחק יפה עם סרטונים נחמדים כאלה, מבאס בטירוף..... אז זה קרה לכם פעם?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by chmmr,

בשלוש השנים האחרונות הייתי שחקן World Of Warcraft מאז ה beta האמריקאית, ה beta הארופאית, הגירסה הארופאית, ימי molten core ועד ה black temple של היום. תמיד הייתי שחקן hardcore שגמר כל instance אפשרי ושיחק (בשנה האחרונה) תמיד ב 2000+ arena team. אבל לאחרונה יותר מדי דברים קטנים מפריעים לי במשחק ואיני מוצא אותו מרתק באופן מספיק. השנה יוצאים שני משחקים חדשים Warhammer online , Age Of Conan שניהם mmorpg ואמורים להיות איכותים ובעלי משחקיות גבוהה שימשכו מיליוני אנשים. אני מתלבט איזה משחק לקנות כאשר אני נוטע לכיוון war בגלל הסיפור העשיר (מאז 1983) והגזעים שבו בניגוד ל aoc שבו ישנם רק human. מעניין אותי אם ישנם פה עוד שחקני mmorpg בעלי התלבטות זהה, ולאיזה כיוון הם ילכו.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c-far-cry-4-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander/news.html?sid=6165432&om_act=convert&om_clk=gumballs&tag=gumballs;subtitle;1 אני הולך לשחק בזה על בטוח!

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  8. בואו לקבל את Warhammer 40K: Space Marine חינם לתמיד ולנסות את Warhammer: Vermintide 2 הטרי ללא תשלום לכתבה

9. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר PROFILE מהמחשב שלי למחשב אחר איפה הוא שומר את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by coorva,

שלום הורדתי קובץ הרחבה ל- vice city עם סיומת rar . ה - winzip לא מצליח לפתוח לי אותו. כיצד אני פותח ומפעיל את הקובץ? תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by erezh13,

שלום! יש לי פלייסטיישן 2 + צ'יפ משיח 2. עכשיו, אמרו לי שבשביל לצרוב משחקי פלייסטיישן 2 צריך דיסק DVD וצורב DVD, זה נכון? או שאני יכול להוריד משחק של פלייסטיישן 2 ולצרוב על דיסק רגיל של 700 מגה ולהשתמש בצורב רגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  12. אז ככה, מה לעשות, מכל משחקי הפיפה שיצאו עד היום(עד לכתיבת שורות אלו לא יצא למיטב ידיעתי פיפה 2005 מלא) אני עדיין הכי אוהב לשחק את המשחק בגרסת פיפה99. תקראו לזה סטייה ,ככה זה. בכל מקרה, אני זוכר שפעם איזה טכנאי מחשבים רוסי עם מבטא כבד אמר לי (נראה לי שזה היה בסביבות 2000 כזה) שהוא שיחק/שינה את ההגדרות של (?) המשחק או המחשב ככה שיהיה אפשר לשחק את זה דרך IPX ולא ברשת אינטראנט אלא דרך האינטרנט בנוסף! תעזרו לי, חיפשתי בכל מקום עלי אדמות(GOOGLE ) ושום דבר! אם מישהו יודע איך אני יעלה בשמו זבחים פעם בשבוע(או במלים אחרות, אודה לו מאוד). יום טוב.

13. Started by bagetrek,

וואי אני מאושר חחחח ;D הנה הכתבה http://www.gamespot.com/ps2/driving/needforspeedmostwanted/review.html את הציון ידעתי שיהיה באזור הזה כבר הבנתי לפי הדמו

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by amit27,

למה שאני תמיד יורה יש שחורים מרובעים ?? , ואיך אפשר לטפל בבעיה ?. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  15. התקנתי את AOM, ובכל פעם שאני סוגר את ה AOM אני מקבל מסך כחול. יש לי XP PRO אם מישהו יכול לעזור לי, תודה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by dsane,

אבי הביא לי את המשחק מארה"ב והוא לא מוכן להתקין לי אותו בתענה שהמשחרק מיועד רק לארהב איך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by yot,

http://backstage.ilounge.com/index.php/backstage/comments/weekend-of-wii-part-i-unpacking/ האתר iLounge (שעוסק בד"כ באייפודים ואודיו) פירסם סקירת Preview מצולמת, וכנראה תעלה בקרוב ביקורת, או משהו בסגנון על הקונסולה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by shefi,

מישהו יודעה אם יש תוכנה בסגנון ASE או GameSpy שמאפשרת כניסה ישירה לסרברים של Battlefield 2 ?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by B0necrack3R,

טוב הצלחתי להפעיל את המחשק וכל זה.. אך עכשיו יש בעיה חדשה! כשאני משחק באחד השלבים אני רואה את כל הגופים קיצור את כל המחשק בירוק סלט כזה.. קיצור תמונה שטוחה צורתית בצבע סלט! ניסיתי לשחק עם האפשרויות לא עזר! אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי! ושכחתי להגיד שאני עובד עם TI 4200 128DDR ועם מפרט די חלש. תודה :-\

20. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד פה לא פירסם את זה כבר, יצא הסרטון השני מתוך הGTA הבא. http://www.gametrailers.com/player/20932.html?type=flv

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by goma,

שמעו דבר ראשון יש כזה דבר מכשיר אמריקאי או ארופי? דבר שני כמה בערך עולה מכשיר? האם זה בא עם שלט אחד שניים, ואם זה בא אם איזה משחק? דבר שלישי מה הממצוא שאמור לעלות למשחק אירופה אמריקה? אני יודה מאוד אם תענו לי על שאלות אלה. כי אני שוקל ברצינות לקנות gamecube. תודה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by mrtikit,

הבנתי שהיה משחק כזה מתי הוא יצא ואיך קראו לו?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  23. חבר'ה ה- Check-IN התחיל של טורניר מספר 19! לכו לעשות CHECK-IN! http://www.z33k.com/z/hd5

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  24. שלום לכם שחקני קהילת באטלפילד! אתם מוזמנים לבוא ולהתאמן אצלנו בשרת הקלאב לקראת הטורניר הגדול של הקיץ ! תוכלו להתאמן עם חברים ואפילו עם שחקנים אחרים. שרת הקלאב: יש לפנות לצוות הגאטריה בטימספיק שלנו בשביל ארגון השרת. הטימספיק שלנו: 212.199.164.135 חברי הצוות: Sarm1x , RazAz13 , APchiii שיהיה בהצלחה לקראת הטורניר!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by micahel,

שלום הסגתי את המשחק כמו שכתוב בכותרת אבל דמו עכשיו כתוב לי דמו ל60 דקות ומתיי שנגמרו לי ה60 דקות זה יוצא סבבה אבל שאני מתקין את המשחק שוב הוא עדיין אומר לי שנגמרו לי ה60 דקות מה אני עושה כדי שיהיה לי שוב 60 דקות??תודה רבה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים