משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
יש שיטה כזאת לשים מוזיקה שאני רוצה בתוך משחק? כמו ב GTA ?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מי שלא שמע ולא ידע המשחק שוחרר מהבטא הסגורה ועכשיו הוא פעיל לכולם ובחינם , כמובן שצריך לשלם עם רוצים להתקדם , אבל ניסיתי ומה אני אגיד לכם התאהבתי במשחק מחדש הם עשו פה ממש עבודה טובה ! . לינק להרשמה\הורדה : http://ageofempiresonline.com/
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית כל, אתר נהדר, לא פעם נעזרתי בחומר הכתוב כאן. יש לי בעיה מסוימת, כאשר אני לוחץ דאבל קליק על כמה משחקים, הם פשוט לא נכנסים. משחקים כמו GTA SAN ANDREAS ו-Battlefield 2 ברשותי פנטיום 4 2.0 (512) כ. מסך G-force 5 fx 5200. התקנתי דיירקט 9 סי, עדיין לא הולך לי. תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מאשים רק את המסך הזקן שלי (15" בן 7 שנים) בכך שמשחקים נראים עליו חשוכים מדי יחסית למה שראיתי אצל אנשים אחרים. ברוב המשחקים אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י משחק עם האפשרויות brightness ו- gamme, אבל ב-Syberia האפשרויות האלה לא קיימות. נוצר מצב שבחלקים גדולים מהמשחק אני כמעט ולא רואה כלום ונאלץ לעבור עם העכבר על כל הקטעים השחורים כדי לראות אם יש שם משהו מעניין... או לעצור את המשחק (המסך הופך לכתום- בהיר), לראות מה קורה ולחזור לשחק. זה מעצבן נורא. יש למישהו פתרון יצירתי? האתר הצרפתי של microids לא אינפורמטיבי יותר מדי...
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שנכנסתי לסטים ראיתי שכבר אפשר להזמין את המשחק הזה, מישו מכאן כבר הוריד(קנה מהסטים אני מתכוון)?! ואם כן תנו חוות דעת על המשחק,הוא נראה משחק טוב וגם כתבו עליו ככזה
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן הורדתי בורדרלנדס ואני מת לשחק בו עשיתי כל מה שצריך לעשות - התקנתי עם דיימון טולס, העברתי את הקראק עכשיו מופיעה לי השגיאה הזו: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אוקיי, אז נרטבה לי העטיפה של HL2, ואז נקרעה. אני רוצה לשחזר אותה. יש דרך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כבר הרבה זמן שאני סובל מהבעיה, ולא מוצא פיתרון. הגיימפאד הוא xbox 360 controller for pc, והבעיה בעצם, היא שאני בוחר בצד הקבוצה (לפני משחק\אימון) אז הוא מזהה לי שניי בקרים, שבעצם יש לי בקר אחד. אבל הוא "קורא" את הבקר היחידי שלי כשתיים. נגיד ובחרתי קבוצה, אז במשחק אני אשלוט פעמיים בקבוצה. - אני מקווה שהבנתם את הבעיה, אם לא, תגידו ואני אעלה תמונות. *בבקשה בלי תגובות "תעבור לPES", כי אני משחק גם בו.. תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני זקוק לסייבים חצי מלאים. או אתר של סייבים.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חצי שעה ויותר עד שהסטים שלי עולה בגלל שהוא מעדכן את עצמו קודם. לא רוצה שהוא יעדכן, אני רוצה שהוא יפתח ישר בלי לחכות. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ששלום לכולם שאני פותח את המשחק (אחרי שהתקנתי אותו מחדש כי החלפתי מחשב) הגרפיקה נהיית לי בהירה מדי ומטושטשת כזאת ניסיתי להתקין את המשחק מחדש וזה לא עזר אשמח לפתרון תודה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. לפני כמה זמן פשוט המשחק עבד סבבה והכל.. יענו שלב ראשון עברתי בסבבה.. שני גם.. ושלישי גם.. אחרי זה כיביתי תמחשב וזה.. ואחרי יום ומשהו היה בא לי לחזור לשחק.. בקיצור המשחק נכבה לי אחרי כמה דקות (בשלב שלישי בעיקר.. שלב שלישי - השלב שבהתחלה השומר מביא לכם חליפה) הנה ה ERROR (אחרי כמה דקות של משחק זה נתקע הקול לא פועל יותר ויש את ה ERROR הזה): ד"א ניסיתי לשחק במשחק מהתחלה יענו ליצור PROFILE חדש.. וזה עבד לי בסדר בהתחלה אבל אחרי 10 דקות ככה היתה תבעיה והמשחק נכבה.. מוזר מאודדד... ואני עידכנתי דרייברים להכי חדש (יש לי Radeon 9800 XT 256mb של ATI) תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
זה משחק שהייתי משחק אצל חבר שהיינו קטנים שיצא ה PS1 ובגלל זה אני חייב להשיג אותו לPS2 שלי!! אני יתאר לכם את המשחק ואני מקווה שתזהו אותו בשבילי! המשחק הוא משחק מכות כזה שאפשר לשחק בו 2 או 1 וצריך לבחור שחקן מתוך 4 שחקנים שהשחקנים הם 2 נשים ושתי גברים את הנשים אני לא זוכר אבל הגברים היה אחד מלא וחזק עם מבנה גוף גדול והשני היה רזה יחסית עם ז'קט גי'נס כזה והבטן שלי הייתה חשופה והיו המשחק שלבים בהתחלה בהתחלה הם היו באים עם מסוק ומרביצים לאנשים כאלה שלבושים בשחור והיה אפשר לשבור מכונות שתיה ולשתות את המשקאות ולהרים חפצים ולזרוק אותם ויש שלב שנמצאים בתוך מעלית ויש עוד שלב שהוא ברחוב ויש עוד שלב בתחנת רכבת ועוד כמה שאני לא זוכר בטח קיצר אני מקווה שתעזרו לי למצוא תמשחק הזה בגלל ש…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה התקנתי את המשחק שוב batman arkham asylum דרך הסטים. המשחק עבד מעולה עד לשלב של החידה הראשונה של הרידלר ואז זה היה נתקע כל פעם שהיתי מתמקד שם על התמונה ובעצם מוצא תרמז.בדקתי תעניין ואז אמרו לי לכבות את ה physx וזה באמת עזר. אבל עכשיו המשחק נתקע לי שוב פעם בקטע ספציפי גם.כשמחפשים תשוטר שמעשן במקטרת ועולים שם במדרגות בחוץ לכיוון הבניין של המדיקל אם אני לא טועה ושיש שם איזה 8 איש בחוץ מחכים לך. זה כזה נתקע ומביא הודעה ש windows מחפש פתרון לבעייה וזהו .. על המחשב הקודם לא היו לי תבעיות האלו החומרה הנוכחית שלי intel i2500 gigabyte z68x-ud3p-b3 creative x-fi xtremegamer fetality pro gigabyte gtx460 oc edition 2x2gb ddr3 windows 7 home primium x64
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני מלא זמן היה לי איזה אתר שזה היה כמו מן משחק כזה היה בו מלא שלבים ובכל שלב היית צריך למצוא את המילה או הרמז שמוביל לשלב הבא ההתקדמות בשלבים היתה ע"י הכנסת המילה לשורת הכתובת של האקספלורר נגיד אחד השלבים היה עמוד עם רקע שחור ומלא טקסטים בלבן ורק מילה אחת בשחור מוחבאת בפינה אז הייתה צריך לעשות SELECT ALL ולהכניס את המילה לשורת הכתובה ואז היית עובד לשלב הבא (אם המילה שכתבת נכונה) נגיד ככה: www.blabla.com/mila מאז עבר מלא זמן ואני לא זוכר איך קוראים לאתר הזה או בכלל לסוג של המשחקים האלה אני חושב שהשם של המשחק היה משהו עם MAZE מישהו יכול להעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כשאני מסמן בהגדרות של דום3 יותר מ4AA ועושה למשחק ריסטרט הוא ישר מחזיר את כל ההגדרות לdefault יש פיתרון? כי אולי אני יכול לבטל את כל הAA והAF בהגדרות של המשחק ולשנות אותם דרך הלוח בקרה של הכרטיס עוד משהו האם ה V-sync תורם לשיפור הביצועים במשחק? אני משחק ב1280 1024 על אולטרא והמפרט שלי הוא 2.8 ghz 1024 rdram x800 pro 256 בתודה דוד
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי משהו לגבי quake 4? מתי הוא יוצא...תמונות..איפה בכלל זה עומד ???
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחפש משחק פעולה או נהיגה בעיקר בשביל MULTIPLAYER, אחרי שאבד לי החשבון סטים הקיים, אני צריך משחק חדש בשביל גיימינג ברשת, מה כדאי לקנות: יש לי כמה אפשרויות ואני לא כל כך בטוח מה לקחת, מה דעתכם על הכותרים הבאים. 1- Need For Speed: Hot Pursuit אחרי ששיחקתי בסינגל וממש אהבתי אותו, אפשר לקנות את המלא כדי לשחק במולטי, כדאי ? 2- Call of Duty: Black Ops גם בזה שחקתי בסינגל ואין לי מושג איך המולטי שלו ניראה, מה דעתכם שווה קניה ? 3- Modern Warfare 2 זה המשחק שאבד לי ביחד עם חשבון הסטים, כדאי לקנות אותו מחדש ולהתחיל לשחק מי ההתחלה ? כדאי לחכות אולי לCRYSIS 2 וליקנות את המלא כדי לשחק במולטי ? עם יש הצעה למשחקים אחרים אל תתביישו, הכי חשוב משחק בעל מולטי טוב והרבה אנשים מחוברים לשרתים ש…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. טורניר לBF2 יוצא לדרך. יש פה לא מעט חברה שמשחקים בBF2. למה שלא תקימו קבוצת HWZONE ותצטרפו? אז קדימה בואו ותוסיפו את עצמכם. http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1003399
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה אפשר עוד להוסיף..? מישהו מכיר משחק טוב שדומה ל CRIMSON SKIES ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ואחרי שאני מוודא שה F lock ושאר המקשים לא נעולים אני לוחץ על PrintScreen לתמונה שאני רוצה (מהמשחק) ואחרי שאני יוצא ממנו הוא כאילו לא נשמר בקליפבורד! כלומר אני לא יכול לעשות Paste ! (הדבק) אז איך אני יכול לצלם את התמונה שלי מ Far Cry ואחר כך להדביק אותה (בצייר) ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום היה לי מקרה קשה דיברתי עם חבר בטלפון בסתם התחלתי לשחק עם העכבר : באותו זמן הייתי בתפריט של המשחק Armed and dangerous כמה שניות אחרי שניתקתי לחבר שלי גיליתי שמחקתי שמירה שלי במשחק אחרי 4:30 שעות משחק!!! ואין לי מוטיבציה לחזור לשחק את כל זה מהתחלה זה הרס לי את היום!!!!!!! ומה שדפוק זה היה משחק יפה עם סרטונים נחמדים כאלה, מבאס בטירוף..... אז זה קרה לכם פעם?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://groupees.com/bemine 6 משחקים,בשיטת "שלם כמה שאתה רוצה" (החל מדולר), 20% ל- Child's Play המשחקים הם: 1 - Wasteland Angel 2 - Sideways New York 3 - Xotic 4 - BEEP 5 - The Ball 6 - Nikopol נ.ב. א. על מנת לקנות את המשחקים צריך להירשם לאתר (בעזרת דוא"ל, פייסבוק או טוויטר), את המשחקים מקבלים לחשבון באתר [לא נשלח אימייל עם קודים או משהו כזה(אבל לא בדקתי את אפשרות המתנה)]. ב. לפעמים האתר לא זמין בגלל עומס- צריך פשוט לנסות בזמנים שונים.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-