משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי איזה משחק ..שהורדתי מה האינטרנט המשחק בחינם.. אני מפעיל את המשחק ואז בטעינה רשום שגיאה של מיקרוסופת מה יוכלה להיות הבעיה דחוף!
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי השם של הפורום. הרי כרגע יש קרב על השם dota. Valve מנסה לקחת את השם dota לעצמה ורוצה שלז'אנר יקרא MOBA. אין לי בעיה עם MOBA, אבל יש לי בעיה עם זה שהיא רוצה את DOTA כשם רשום שלה. כשהסיפור עדיין פתוח... השאלה היא: האם זה נלקח בחשבון? מה רע בשם DOTA? הרי MOBA זה מושג חדש כרגע בעוד DOTA זה השם הנפוץ... לפחות לעת עתה... ועד שVALVE יירדו מהרעיון המטופש שלהם(להשתלט על השם DOTA)
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני חייב לדעת כי אני מפרמט את המשחב שלי מחר איפה ה-save!!!?!?!??!? תודה מראששששש
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מישהו יודעה אם יש תוכנה בסגנון ASE או GameSpy שמאפשרת כניסה ישירה לסרברים של Battlefield 2 ?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
Imperium הטורניר השביעי נפתח משחק דפדפן אסטרטגיה רב משתתפים בשפה העברית והאנגלית - בהמשך בשפות נוספות. מטרת המשחק : כמנהיג צבא, מטרתך היא להפוך לשליט של האימפריות האחרות. ע"י שימוש בכל אמצעי מקשרי חוץ ועד למלחמה, אתה חייב לפעול בשביל לבנות צבא חזק יותר מכל השאר. דרך כל זה אתה תתחרה נגד שחקנים אחרים, כולם משחקים כדי להשיג מטרה אחת. לנצח ולזכות במקום הראשון!! מדריך לשחקן המתחיל - http://imperiumonline.net/tutorial.php הסבר על האפשרויות במשחק - http://www.imperiumonline.net/es.php?action=help קישור לאתר - http://www.imperiumonline.net אחלה משחק חבר'ה, באמת כדאי לנסות!
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%9e%d7%95-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%91%d7%94-ground-zeroes-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c/
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שחקנים תהיו מוכנים הגענו לשלב חצי הגמר והגמר של הטורניר נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד …
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
כיצד אני מפעיל בחליפה שאינה חדירה לכדורים או, שהופכת לבלתי נראה. ב suit mode רשום toggle 4 אבל לא מפעיל לי כלום. אשמח לתגובות.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן!!! הגעתי לשלב האחרון, שוולד נמצא למעלה על הנברשת ואני למטה, הורדתי אותו מהנברשת (יריתי בפינםי הכתובים) ועכשיו הוא נמצא קצת יותר למטה והוא לא מפסיק לזרוק עליי את הפצצות האלו..... מה עושים בשביל לגמור?? זה נראה שאני יכול להמשיך ולהתחמק מזה שנים!! תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח להשתלט על המכונית, אני משתמש בהגה והוא מכויל מאה פעם כבר... אני צריך לעשות סיבוב גדול כדי שהמכונית תסטה קצת לצד ואז היא עושה פניה חדה ואני מאבד שליטה... מישהו גם נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? בקשה זה מבאס לאללה....... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי סידיקיס פועלים או אתר עם סידיקיס לקאונטר זה דחוף
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בבקשה אחי אני חדש ואני חייב לינק לgta vice city אני יודג שזה 2 דיסכים בבקשה ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כשהורדתי את הפאצ' מGAMERSHELL לא היו שום בעיות אבל כשניסיתי לפתוח אותו הוא פשוט לא פעל. מכיוון שלא שיחקתי הרבה זמן אך אני יודע כמה זמן בערך אמור לפצ' להיטען נדהמתי שגם לאחר 5 שעות הפאצ' לא נפתח. פשוט לא קורה כלום. איך אני מתקין אותו?(14.1)
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מחר אני מקבל מחשב חדשש..מחשב שיריץ בהגדרות הכי גבוהות כל משחק.. אז אני צריך המלצות למשחקים כי במחשב הישן לא עלו כל המשחקים ושיחקתי כבר far cry half life2 doom 3 mafia חוץ מכל אלה יש עוד המלצותתת?? ושיהיו משחקים טובים תודה רבה לעוזריםםם!!!
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
פתחתי היום צ'אנל חדש ביוטיוב! הסרטון הראשון שלי בו הוא מואב גיימפליי בmd3. מקווה שתהנו ותתנו ביקורות בונות.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק HALO 2 ההתקנה עברה חלק נכנסתי למשחק ובחרתי רמה NORMAL ואז הופיע מסך כחול עם שורות זזות חיכיתי וחיכיתי ולא קרה כלום... השלב הראשון של המשחק לא עלה יש לציין שהמחשב לא נתקע . (ניסיתי גם התקנה מחדש של המשחק) מה עושים? הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
חבר קנה את המשחק FIFA 2007 והוא טוען שהמשחק לא עובד טוב נתקע , ואפילו לא רואה את הכדור (אני חושב שזה חשוב לראות את הכדור ;D ) שאלתי אותו איזה כרטיס גרפי יש לו והוא הקריא את זה : MSIMS-STARFORCE GeForce FX 5200 (NVIDIA GeForce FX 5200) אני יודע שהכרטיס קצת חלש - אבל עדי כך שלא יעבוד המשחק כמו שצריך ? או שצריך לבצע עדכונים? (אם כן אז מאיפה ?) תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
זוכרים את המשחק "נקודה קו"? המשחק שישי נקודות וכל אחד בתורו צריך לחבר שתי נקודות ובסוף המשחק מי שסגר הכי הרבה ריבועים הוא המנצח... אז עכשיו הגרסא האינטרנטית! תמונה אפשר לנסות להוריד את קובץ ה-EXE בלבד מפה אם קובץ ה-EXE לא עובד לכם אז תורידו את ההתקנה מכאן have fun! and let me know what u think...
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הפיזיקס החדש של אנוידיה? אני רואה שהבעיה פזורה ברשת http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=656177 שיניתי את התאריך במחשב ופתאום המשחק עובד איזה בולשיט \: גם כן הווינדוס העלובים האלה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום..אני עכשיו בשלב 19 כשזורקים אותי מהמסוק ......מישהו יכול להסביר איך אני אמור לעבור את זה בלי כמעט כדורים (10) אולי יש איזושהי שיטה ..? תודה
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות את המשחק יש לי את ההודעה הבאה : הכרטיס מסך : GF4 MX440 מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-