משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
פער מדהים בין דרישת המינימום והמערכת המומלצת מינימום להרצת המשחק זיכרון פנימי 256 מ"ב זיכרון לכרטיס מסך 32 מ"ב מערכת מומלצת להרצת המשחק זיכרון פנימי 2 גיגה זיכרון לכרטיס מסך 512 מ"ב מקור http://www.gamespot.com/pc/sim/microsoftflightsimulatorx/tech_info.html
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי CSS מקורי הפינג שלי בדרך כלל לא עולה על 25 ויש לי המון losse וchokes! פתחתי פורטים בראוטר למשחק בדיוק כמו שכתוב באתר של steam ועדיין יש לי מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בהתחלה המשחק נראה לי חרא אבל בהמשך הוא דווקא נחמד עכשיו הוא רץ בסדר אבל עם תקיעות בגלל שיש לי מחשב עגלה חח.. מה ההגדרות שאתם ממליצים לי עליהם? אני משחק עם AA מופעל 1024x768 medium textures ובמשחק עצמו עשיתי anistropic x2 והכול on חוץ מsoft shadows איזה הגדרות הכי משמעותיות מבחינת ירידה בביצועים? המפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו יודע מצא או יודע אולי איפה יש מדריך לכל התרגילים, ההטעיות, הבעיטות החופשויות והפנדלים בפיפא??
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא מיזמן התקנתי קומנדוס 3 (מעריץ קבוע של הסידרה) ורציתי בפעם הריאשונה בחיי לשחק איתו ברשת אם יש מישהו שמעוניין לחסל את הנצים ביחד שישאיר פרטים ונשחק ברשת מעניין איך זה יראה. מי שיש לו תמישחק מוזמן להיצטרף... בדקתי וברשת אפשר לשחק עד 8 שחקנים*
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY 3 Commandos: Strike Force Company of Heroes Medal of Honor: Airborne Brothers in Arms כל מי שמכיר משחקים נוספים על מלחמת העולם 2 שיוסיף (עדיף משחקי גוף ראשון או שלישי)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הבאתי את המשחק מחו"ל (אחלה משחק דרך אגב) בכל אופן כל כמה דקות המשחק פשוט מעיף אותי חזרה ל WINDOWS, מישהו מכיר מודע ויודע איך לפתור את זה ? תומר
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שמעתי שהוא אחד המשחק וראיתי טריילרים שלו והדרישות ממש טובות מה אתם אומרים?אחד המשחקים אה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב יוצא לי לנסות הרבה מישחקי PS2 הכשיו שיש לי אותו - חלק מהמישחקים טובים וחלק מאכזבים מישחק בסידרת SSX (מרוצי סנובורד) רציתי לנסות כבר הרבה זמן אבל לא ידעתי שזה סידרה של EA :'( :'( המישחק מתחיל כיף ויש שירים טובים של להקות כמו IRON ועוד אבל כמו בNFS המישחק חוזר על עצמו תוך כמה שעות ונהפך לשיעמום גדול שירים אני יכול לישמוע במחשב ובMP3 -שאני בא לשחק אני רוצה שקודם כל המישחק יהיה טוב ולא מישחק בינוני אם שירים טובים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמעוניין לשחק במשחקים האלה ברשת שירשום את מספר האי סי שלו ואני יכנס אליו. ויקשר אתו עם כולם אפשר לשלוח את האי סי לדוא שלי nati8056@Walla.com יש לי תוכנה שמקשרת את כולם כדי שכולם אוטומט יכנסו למשחק ובלי אי פי ... דירוג המשחקים שאני חזק בהם משחקים כולל ההרחבה act of war 10 company of heroes 9 Faces of War 6 Warhammer 40000 - Dawn of War 5 generals + 10 Joint Task Force 5 Battle For Middle Earth II 10
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי הרבה משחקי אסטרטגיה שאנ י מת לשחק עם אנשים ברשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך לתוכנה GameSpy Arcade איך משתמשים בא פשוט אני לא יודע שם כלום.האמת נרשמתי אבל חוץ מזה כלום
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קנו לאחיין שלי הגה ודוושות כמו של מכונית למחשב. הבעיה שמשחקי מכוניות פשוטים לא תומכים בדוושות היה רק משחק אחד שהתקנתי שעבד כראוי עם מה שקנו לו, יש משחקי מכוניות כלשהם שמתאימים לכרטיס מסך הזה וגם יש בהם אפשרות לשחק עם הגה ודוושות? אשמח לקבל גם משחקים שלא בהכרח תומכים אבל עובדים כי כל שאר משחקי המכוניות שהתקנתי לא מצליחות לעבוד. יש מצב שNEED FOR SPEED MOST WANTED יעבוד?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק המדובר אמור להגיע לחנויות בשבועות הקרובים בגרסאותיו השונות(נראה לי ל360 הגיע כבר), IGN פרסמו עליו כבר ביקורת ובה מרעיפים עליו שבחים מכל עבר, כנראה שבהחלט המשחק עומד בציפיות שלו, קיבל 9.0 אצלם. http://xbox360.ign.com/articles/739/739175p1.html בכל מקרה אולי לאיזה אחד מבעלי ה-360 יצא להניח את ידיו עליו והוא יכול לספר לנו ממקור ראשון איך הוא?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק באינטרנט במשחק ואני לא יודע איך. ניכנסתי ל online אחרי זה על ירד הפאץ.ושוב נכנסתי ל online ושם לחצתי על create .ויש שם מקום אני חושב להרשם רשמתי שם משתמש ואמייל שלי וקוד שלי. עכשיו יש שם גם קוד שצריך להכניס של המשחק .השאלה איזה קוד צריך להכניס לשם הכנסתי את הקוד של הדיסק .אני לא יודע אם בגלל זה אבל זה לא עבד. מישהו יכול להדריך אותי?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בשלב 4 כל מה שהיה צריך לעשות זה לפוצץ את השער.אחרי זה בשלב 5 יענה אני יוצא מהבסיס של הרעים.אלה שהפצצתי להם את השער. שלב 5 מתחיל שרואים איזה 5 ירוקים שאיתי נילחמים עם האדומים ואז אני בא לעזור להם .יש לירוקים גם בסיס קטן משלהם.לי אין בסיס בכלל אני מתחיל רק עם פרשים וחיילים.טיילתי קצת בשלב ומצאתי 2 מנורות מזהב .אולי יש עוד. יש לאדומים בסיס מדי חזק שהחיילים לא מספיקים להרוג את כולם . לכן אני לא יודע מה עושים ומהם המנורות האלה שלקחתי.. בקיצור אני צריך הסבר מה המסימה בשלב הזה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב,עכשיו כש-BF2142 קרוב מתמיד,ואחרי שהתנסיתי בדמו והשתכנעתי,אני סבור שאני אקנה את המשחק השלם... מכיוון ואני מקווה שאני לא היחיד שחושב ככה,חשבתי לתומי לעשות קנייה קבוצתית דרך אחת מחנויות המשחקים בארץ [פריק או אולגיימס] בזמנו,כאשר Unreal tournament 2004 יצא,אירגנו דרך אתר GAMER ו-VGAMES קנייה קבוצתית שהכילה בסביבות ה-40 איש...ככה יצא ששילמנו מחיר נמוך בהרבה [המחיר המקורי היה 230,אנחנו שילמנו 175+קיבלנו פאד לעכבר של UT במתנה] באופן עקרוני-הייתי פונה לאתר עם קהילה יותר ייעודית לעניין [כדוגמאת קהילת BATTLEFIELD בגיימר],אבל מבדיקה קצרה אפשר להשתכנע ש-90% מהקהילה לא מעוניינים בכלל לקנות את המשחק [בייחוד קהילת גיימר,שהם ממש נגד BF2142],לכן חשבתי שאולי אפשר לארגן את כל העסק דרך א…
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/review.html קיבל 8.1 אכזבה לפי דעתי :-\ באתרים אחרים הוא קיבל ציון סמוך ל 8
-
- 9 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המשחק אומר לי שאני צריך להכניס דיסק והעלתי דרך דיימון וגם שמתי קראק מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק בכיף וליהנות מהמשחק עם מקלדת בלבד? או שדרוש סטיק ע"מ להפיק מהמשחק את המקסימום???
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם! למה לעזאזל הדמו מנתק אותי מהשרת כל פעם אחרי 2-3 דקות? האם זה קורה גם לכם?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה יהיו ההבדלים במחירים ?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/738/738858p1.html בקיצור הם מרוצים מהמכשיר מאוכזבים מהידית
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את כול הקודים לgta4 ויי סיטי (((שיהיה את כול הקודים כולל להתיס מכונית))) בבקשה תעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-