עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by swisaman,

צריך המלצות למשחקי COOP טובים,עד 4 או אפילו 6 אנשים אם אפשר. לכולם יש מחשבים טובים יחסית,גראפיקה לא כל כך משנה אלא יותר שיתוף הפעולה בין כולם וההנאה ביחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by Galit17,

הורדתי את JVM.DLL ושמתי והוא עדיין רוצה אותו. הוא רושם לי: couldn't find jvm.dll chjeck if yuou have jre in your game directory הורדתי גם את זה וזה לא עזר: http://www.java.com/en/download/index.jsp ואני מצליחה לשחק ללא בעיה ב דמו ואפילו עובד חלק בהגדרות הכי גבוהות אז למה הדמו מאפשר והמשחק המלא לא?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  3. חבר קנה את המשחק FIFA 2007 והוא טוען שהמשחק לא עובד טוב נתקע , ואפילו לא רואה את הכדור (אני חושב שזה חשוב לראות את הכדור ;D ) שאלתי אותו איזה כרטיס גרפי יש לו והוא הקריא את זה : MSIMS-STARFORCE GeForce FX 5200 (NVIDIA GeForce FX 5200) אני יודע שהכרטיס קצת חלש - אבל עדי כך שלא יעבוד המשחק כמו שצריך ? או שצריך לבצע עדכונים? (אם כן אז מאיפה ?) תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Teliran1,

היי, הורדתי שמירה למשחק NINJA BLADE מכיוון שהשמירה נמחקה לי. עכשיו שמתי תשמירה החדשה במסמכים שלי בתיקייה של המשחק. ועכשיו כשאני נכנס למשחק ומנסה לטעון אותה המשחק קורס ורושם שגיאת "אל תשלח".. מישהוא יודע מה לעשות? :-\

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הפיזיקס החדש של אנוידיה? אני רואה שהבעיה פזורה ברשת http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=656177 שיניתי את התאריך במחשב ופתאום המשחק עובד איזה בולשיט \: גם כן הווינדוס העלובים האלה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by matan007,

מחשב חדש נקנה לפני שלוש חודשים כבר וכמאט כל משחק טוב שיצא בזמן האחרון שחקתי! יש למישהוא המלצה על משחקי FPS שווים? תנו רשימה כי ברוב המשחקים החדשים כבר שחקתי. אני מחפש משחקים ל- SP ולא ברשת.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9e/

8. Started by Myt0s,

שלום..אני עכשיו בשלב 19 כשזורקים אותי מהמסוק ......מישהו יכול להסביר איך אני אמור לעבור את זה בלי כמעט כדורים (10) אולי יש איזושהי שיטה ..? תודה

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by ns,

מה אתם חושב שהי טוב??? :AR15: אני חושב Counter strike :AR15:

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

בקרוב יצא ה BETA של CABAL SEA, המשחק יהיה בחינם (כמו EU ו JP) ואם ישראל נכללת באסיה (נשמע הזוי אבל אי אפשר לדעת). למי שלא יודע מדובר במשחק RPG בסיגנון WOW רק שהוא בחינם (ולדעתי יותר יפה ומהנה). בקרוב יגיע ה BETA. http://www.cabalsea.com/index.aspx

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by 3d7,

הורדתי והתקנתי את Steam. עכשיו, השאלות שלי הן: 1. איך אני יכול להגדיר לאיזו מחיצה ותיקייה להוריד ולהתקין משחקים? 2. באיזה פורמט אני מוריד משחקים מ-Steam (קובץ ISO או משחק שמותקן על הדיסק הקשיח)? 3. האם משחק שנקנה דרך Steam עובד רק באמצעות Steam או שאפשר להריץ אותו כמו שמריצים משחק רגיל? 4. האם כשאני קונה משחק דרך Steam אני יכול להריץ אותו רק על המחשב שבו הורדתי את המשחק או גם על מחשבים אחרים שיש לי בבית? 5. איך אפשר לגבות משחק שקניתי דרך Steam? יש אולי עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  12. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (או כמעט הכל) יעזור לכם להחליט מה לקנות או לפחות לאיזה כיוון לפזול. http://videogames.yahoo.com/ongoingfeature?eid=463075&page=0 תהנו.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by The Dom,

פתחתי כבר ת'ראד אבל לא ממש עזרו לי בו. מפני שאחד מהגאונים כאן אמר לי להוריד סטים חדש ולהיכנס לחשבון שלי דרכו אז זה מה שעשיתי. עכשיו הבעיה- באמצע ההתקנה של CSS יש לי הודעת שגיאה וכתוב לי שאי אפשר לסיים את ההתקנה אבל הCSS עובד נורמאלי לגמרי, אבל מה שכן- חסרות לי מלא תיקיות. ז"א, אם אני רוצה להתקין סקין של רובה- אני לא יכול מפני שחסרות לי המון תיקיות שאני צריך לשים שם קבצים של הסקין. אם אני פותח תיקיות חדשות בשם התיקיות שצריכות להיות זה גם כן לא עובד. החשבון שלי מקורי. איך לעזאזל אני משחזר תיקיות ? (לא מצאתי בתמיכה שלהם כלום לגבי זה)

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by GameGems,

אז מה שזה קצת באיחור, אני משחקת במשחקים בזמן שלי

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by alex_2007,

יש לי עוד מאת יום הולדת הורים שלי לא יודעים מה לקנות אז עם שאלו אותי אני חשבתי על פליישטישן 2 הוא לא יודע מה בבקשה תנו לי רעיונות על מהשו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  16. קודם כל אני יגיד שאין לי מושג אם זה חוקי או לא. אני רוצה להפעיל משחק PS2 על המחשב שלי. יש לי את התוכנה PCSX2 בגרסתה האחרונה. האם אני יכול להשתמש במשחקים מקוריים לPS2? האם אפשר להוריד רומים ולשחק אותם ללא דיסק?... תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  17. Started by TemaniH,

שלום, רציתי לשאול לגבי השם של הפורום. הרי כרגע יש קרב על השם dota. Valve מנסה לקחת את השם dota לעצמה ורוצה שלז'אנר יקרא MOBA. אין לי בעיה עם MOBA, אבל יש לי בעיה עם זה שהיא רוצה את DOTA כשם רשום שלה. כשהסיפור עדיין פתוח... השאלה היא: האם זה נלקח בחשבון? מה רע בשם DOTA? הרי MOBA זה מושג חדש כרגע בעוד DOTA זה השם הנפוץ... לפחות לעת עתה... ועד שVALVE יירדו מהרעיון המטופש שלהם(להשתלט על השם DOTA)

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. Started by goma,

שמעו דבר ראשון יש כזה דבר מכשיר אמריקאי או ארופי? דבר שני כמה בערך עולה מכשיר? האם זה בא עם שלט אחד שניים, ואם זה בא אם איזה משחק? דבר שלישי מה הממצוא שאמור לעלות למשחק אירופה אמריקה? אני יודה מאוד אם תענו לי על שאלות אלה. כי אני שוקל ברצינות לקנות gamecube. תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by Tommy,

נתקלתי בבעיה הזאת גם ב FIFA 06 WORLD CUP וגם ב FIFA 07 DEMO כשאני מנסה להתקין הוא מגיע לחלון שאתה מאשר את החוקים וזה ולא רואים כלום ואז שאתה מאשר הוא אומר לך שאין לך דיירקט איקס 9...יש לי בדוק ! וזהו לוחץ OK ויוצא .... לא הצלחתי למצוא לזה פתרון ובGOOGLE מצאתי אנשים עם הבעיה הזאת אבל לא מצאתי פיתרון מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by binyamins,

1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. אף פעם לא הצלחתי לסיים את המשחק, למרות שיש לו פתרון, מישהו שיחק פעם וזוכר?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. אהלן אחרי התקנה מחדש של המשחק התקנתי שוב את המשחק וPB עושה לי בעיות שאין את הקובץ PNKSTRB ניסיתי כמה פעמים להתקין מחדש את PB ולעדכן אותו וזה לא פתר את הבעיה הורדתי את הקובץ החסר (PNKSTRB) אבל אני לא יודע איפה אני אמור לשים את הקובץ הזה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. שלום, אני וחבר שלי הקמנו קבוצת משחק (קלאן) ב-CS1.6 וכמו כל קלאן רציני, אנו צריכים שרת אימונים ואירוח משחקים. אנא, עזרו לנו להחליט מאיזו חברה כדאי לשכור את השרת, הן מבחינת עלות, והן מבחינת איכות - שיהיה שרת איכותי ואמין! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Oranili,

כמה FPS יש לכם ב SURF JAPAN? לי בין 50 - ו70 עם X1950 PRO וכמה FPS בDE_DUST2 ? עם 18 אנשים ואיזה כרטיס מסך ? לי יש 40 האם זה תקין? תודה ושעולה הפינג ה FPS יורד?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by homart,

אהלן!!! הגעתי לשלב האחרון, שוולד נמצא למעלה על הנברשת ואני למטה, הורדתי אותו מהנברשת (יריתי בפינםי הכתובים) ועכשיו הוא נמצא קצת יותר למטה והוא לא מפסיק לזרוק עליי את הפצצות האלו..... מה עושים בשביל לגמור?? זה נראה שאני יכול להמשיך ולהתחמק מזה שנים!! תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.