משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שאני מחפש את הפקודות שמשנות את מראה החירור - כלומר,שהוא יראה יותר אמיתי - מאשר סתם מקודה שחורה. את הפקודות יש ברוב הקונפגים, אבל אני לא רוצה קונפיג של מישהוא אחר,אני רוצה רק את הפקודות שישנו את המראה של החירור,ואני יוסיף אותם לקונפיג שלי. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי COUNTER STRIKE CONDITION ZERO ואני רוצה שהוא יופיע בSTEAM איך עושים את זה??? בבקשה תעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב אז אני בשלב שהגשר שאני אמור לעבור שבור וצריך להגיע לשם איכשהו...... איך לעזעזל מגיעים לשם??? כבר הרגתי את כולם הייתי בכל מקום מקום אפשרי אפילו ב"עולם" השני שעוברים דרך הפורטלים... איך מגיעים לשם?? אני אמור לפגוש איזה צבא שם או משהו כזה.... תודה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות קיבלנו פירוט טכני רשמי ראשון אודות מכונת הגיימינג של הדור הבא, לפני מספר ימים הגיעה העת לחשוף את בקר המשחק המעודכן שמציע שינוי יסודי ביחס לעבר - וכעת נראה כי היצרנית היפנית מתכוננת לחשוף את העיצוב השלם של המכונה לקראת ההשקה המוצהרת בסוף השנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אח שלי מצא אותו בGAMESPOT ומצאתי עליו קצת מידע, http://www.google.co.il/search?hl=iw&rlz=1G1GGLQ_IWIL261&q=2+days+to+vegas&meta= תראו תמונות ומה שרשום בIGN, לפי התמונות של המכוניות זה נראה כמו GTA או WHEELMAN כזה חחחח.. אז כמה שאלות: ידוע מתי יצא ? אם יצא בכלל ? זה סדרה של משחקים ? מה אתם חושבים עליו עריכה: יצא בQ4 2009 לפי האתר הרשמי של היצרן: http://www.steelmonkeys.com/en/projects/2dtv_game
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איך אני יכול לשחק עם חבר שלי במשחק worms world party?? מה צריך לעשות?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com שבודק אם המחשב שלך מספיק חזק למשחק מסוים אז שאני שם משחקים כבדים כמו bf2142 אז זה מראה לי שזה לא יוכל להריץ לי אותו על ההגדרות הכי גבוהות מכיוון שמהירותצ המעבד שלי לא מספיקה.... מפרט בצד...
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי פרץ של נוסטלגיה ואני מרבה לשחק במשחקי אסטרטגיה משנות ה90, רציתי לדעת אם AoE הראשון ניתן להורדה חוקית או לא. מכיוון שמדובר במשחק ישן למדי (1997 אם אני לא טועה) ישנו סיכוי סביר לדמי שניתן להוריד אותו, לא? נ.ב. במקרה שהוא לא זמין להורדה לשלוח הודעה פרטית שמנחה אותי לאתרים שבהם ניתן "לקנות" את המשחק, תודה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק FSP בסגנון CS... שאפשר לעשות בו FCM/PCW או משהו בסגנון... וגם שיהיה אפשר לקנות לו שרת(CS,COD)... ושלא יהיה כבד מדי.. שירוץ על מחשבים סבירים(כמו סורס+-) שתהיה לו קהילה בארץ... גרפיקה רצו סבירה אך לא חובה... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה התקנתי את המשחק שוב batman arkham asylum דרך הסטים. המשחק עבד מעולה עד לשלב של החידה הראשונה של הרידלר ואז זה היה נתקע כל פעם שהיתי מתמקד שם על התמונה ובעצם מוצא תרמז.בדקתי תעניין ואז אמרו לי לכבות את ה physx וזה באמת עזר. אבל עכשיו המשחק נתקע לי שוב פעם בקטע ספציפי גם.כשמחפשים תשוטר שמעשן במקטרת ועולים שם במדרגות בחוץ לכיוון הבניין של המדיקל אם אני לא טועה ושיש שם איזה 8 איש בחוץ מחכים לך. זה כזה נתקע ומביא הודעה ש windows מחפש פתרון לבעייה וזהו .. על המחשב הקודם לא היו לי תבעיות האלו החומרה הנוכחית שלי intel i2500 gigabyte z68x-ud3p-b3 creative x-fi xtremegamer fetality pro gigabyte gtx460 oc edition 2x2gb ddr3 windows 7 home primium x64
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14050 מצד אחד אפשר לראות את זה כדבר טוב ולהגיד בצדק שיש משחקים מאוד מושקעים ל360 מי צד שני כמה משחקים כאלה כבר יהיו וזה סימן שאלה גדול כי משחק שהעלות הכוללת שלו זה 40 מיליון דולאר צריך למכור הרבה כדי להיות ריווחי וזה בלי לדבר על זמן פיתוח ארוך יותר באופן משמעותי יחסית למשחקים רגילים
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום, עשיתי PRE ORDER ל- MW3.. שמתי לב שהשעון של ה רליס דייט שלי גבוה ב8 שעות יותר משל כל מי שאני משחק\מדבר איתו... כלמור כל מי שקנה גם כבר התחיל לשחק ב 9 ואני צריך לחכות עד 5 בערך... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? או לפחות מה הסיבה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איזה מנועים גרפיים הייתם משלבים כדי שיצא משחק עם הגרפיקה הכי מושלמת שתוכלו לתאר!!! הייתי רוצה שיעשו את זה..... הייתי משלב בין המנוע הגרפי של באטלפילד 2 (גרפיקה מעולה)+אלף לייף 2 (גרפיקה מציאותית)
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם כל מי שרוצה לקנות משחקים מלאים מוזלים ילחץ על אתר הזה https://www.g2a.com/r/user-58f5a85d4c48f
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שאני בא לשחק אז מופיע לי כן או לא שזה שואל אם אני רוצה הפעיל ב-safe mod או לא ואז בשניהם שאני לוחץ המשחק כאילו בא ואז נתקע וחקתי והתקנתי כמה פעמים והתקנתי את כל התוכנות שהמשחק מבקש מה עושים? תודה
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כותרת.. אני חייב סיריאל למשחק Heroes Of Annihilated Empires תודה!
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מחשב חדש נקנה לפני שלוש חודשים כבר וכמאט כל משחק טוב שיצא בזמן האחרון שחקתי! יש למישהוא המלצה על משחקי FPS שווים? תנו רשימה כי ברוב המשחקים החדשים כבר שחקתי. אני מחפש משחקים ל- SP ולא ברשת.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רב, יש משחק בשם מייפל סטורי ישראל ושאני משחק בו יש לי פסים צבעוניים על המסך אז אשמח אם אפשר לסדר את זה ואשמח לדעת גם מה הרזולוצייה של המשחק אז אם אתם יודעים איך לסדר את זה נא תנו לי הסבר טוב. תודה רבה מקרב לב
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שנכנסתי לסטים ראיתי שכבר אפשר להזמין את המשחק הזה, מישו מכאן כבר הוריד(קנה מהסטים אני מתכוון)?! ואם כן תנו חוות דעת על המשחק,הוא נראה משחק טוב וגם כתבו עליו ככזה
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טחרי שעשיתי פורמט התקנתי BF1942 והבעיה היא כשהוא עושה LOAD הוא ניתקע לי על הרבע הראשון ולא זז, אבל המחשב עצמו לא ניתקע וגם המישחק לא, הוא פשוט לא עולה, ולפני זה הוא עבד מצויין. (יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם DX9.0)
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
עוד שבוע חולף - ועוד הצעה בחנות ה-Humble Store שכמעט בלתי אפשרי לסרב לה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
איך משתמשים בקראק NOCD במשחק kingpin לחצתי עליו ואז עלה לי החלון הזה (בשחור עם ה-Y ו-N ) לחצתי Y ולא קרה כלום איך מעלים את המשחק בלי דיסק
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל עובד. הורדתי את הפאצ'ים והתקנתי אותם ברצף. אז ניסיתי לשחק (גירסא 1.21) וקיבלתי את ההודעה: Conflict with emulation software והמשחק לא עולה. המשחק הוא מקורי והותקן מהדיסק - כשהתקנתי רץ ברקע Daemon Tools (אם הפרט הזה עוזר) מה אפשר לעשות? בנוסף ראיתי שהרבה שרתים רצים על 1.1XXXXX מלא גירסאות ביניים של 1.1 - אני צריך להתקין את הגירסא הספציפית בשביל לשחק בהם?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק צוללות אבל שאפשר לשחק בו ברשת... מצאתי את זה http://classics.gamerival.com/gameplayview/navy-battles.html?fromint=1&randint=354 הוא נחמד מאוד אבל אין לו אפשרות למשחק באינטרנט... מישהו מכיר אולי? תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-