עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yam_sh,

בשלב עם גוסט בכביש המהיר זה מגיע לי לקטע שנקרא THE TRUCK ויוצא לווינדוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מישהו שעבר תקטע הזה יכול להביא לי שמירה של אחרי הקטע הזה??? או להסביר לי איך לפתור תבעיה...

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by F430,

ידוע למישהו על האיזשהו פאץ למשחק בשביל וינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  3. Started by Battlefield man,

הי תקידו יש שרתים ישראלים כי ה ping הורג אותי

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו הדגם שלי זה SCPH-39003 Serial B3331598

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by ronbubl,

אינני יודע אם זהו הפורום המתאים, אך אני מחפש אם ישנה דרך להתקין את אחד ממשחקי HOMM (עדיף את 3) על ה - IPAD2. נא לא להציע תחליפים כגון PALM HEROES או לחילופין MIGHT AND MAGIC HEROES KINGDOMS (אשר בהתחלה מאוד התלהבתי עד שהבנתי שזה מצריך חיבור לרשת והמשחק מבוגג ובצרפתית או משהו לפי הביקורות). PLS HELP

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. טקס ה-Game Awards 2015 מכתיר את The Witcher 3 ויוצריו בתור הדבר הטוב ביותר שקרה לעולם הגיימינג השנה. ומי נותרו מאוכזבים? ביום חמישי ה-3 בדצמבר התקיים לו אחד מטקסי הפרסים המרכזיים של עולם המשחקים, והוא קבע באופן כמעט חד צדדי שהפרק השלישי בעלילותיו של צייד המכשפות גראלט הוא הכותר הטוב ביותר לשנת 2015. פאנל שהורכב מ-30 עיתונאים ומבקרי משחקים מכל רחבי העולם קבע כי The Witcher 3 הוא משחק השנה של 2015, כמו גם משחק התפקידים הטוב ביותר של השנה – ואילו סטודיו CD Project RED הפולני שיצר אותו סטודיו הפיתוח הטוב ביותר. אם לשפוט לפי דעות השחקנים ברחבי הרשת, נראה כי רבים מהם מסכימים בהחלט עם קביעות אלו. טקס הפרסים אפילו הצליח לרשום דרמה משלו כשמהיוצר של סדרת …

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  7. שלום, אני מחפש משחק FSP בסגנון CS... שאפשר לעשות בו FCM/PCW או משהו בסגנון... וגם שיהיה אפשר לקנות לו שרת(CS,COD)... ושלא יהיה כבד מדי.. שירוץ על מחשבים סבירים(כמו סורס+-) שתהיה לו קהילה בארץ... גרפיקה רצו סבירה אך לא חובה... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  8. יש לי בעיה מוזרה במשחק הזה ורק איתן! כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by mrtikit,

הבנתי שהיה משחק כזה מתי הוא יצא ואיך קראו לו?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה להתקין את העדכונים של המשחק ואני חייב את הסדר של ההתקנה מהראשון עד האחרון תודה...

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. אף פעם לא הצלחתי לסיים את המשחק, למרות שיש לו פתרון, מישהו שיחק פעם וזוכר?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  12. שלי בדריפט רגיל(לא בקניון) 222,000 אבל לא לצחוק אני לא חרש

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by liav12,

הגעתי לסוף המשחק... סיימתי את המשחק בכך שהרגתי את הדרקון הענקי הזה, אך בסיום אחרי הכתוביות הוא יצא לי ל Main Menu של המשחק. השאלה שלי היא: אני לא אמור להמשיך לשחק במשחק? כאילו להמשיך את הסיפור בלחזק את הדמות, לבנות בית, לסיים את המשימות הקטנות וכו'? כי עדיין לא עשיתי את כל זה.. והאם יש תוספות למשחק? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  14. למישהו יש מידע או שיודע אם הולך לצאת המשחק השני בסדרה? תודה,

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by The-Star,

מי שלא שמע ולא ידע המשחק שוחרר מהבטא הסגורה ועכשיו הוא פעיל לכולם ובחינם , כמובן שצריך לשלם עם רוצים להתקדם , אבל ניסיתי ומה אני אגיד לכם התאהבתי במשחק מחדש הם עשו פה ממש עבודה טובה ! . לינק להרשמה\הורדה : http://ageofempiresonline.com/

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לקנות את המשחק GTA SA לPC ואני מחפש מחירים בחנויות אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול (עד 250) שיכתוב פה קישור לאתר האינטרנט של החנות בבקשה תכתבו רק דברים שקשורים למחיר תודה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by stingeR-,

חפשו לי בבקשה ציטים למשחק הזה

18. מה אפשר עוד להוסיף..? מישהו מכיר משחק טוב שדומה ל CRIMSON SKIES ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by uzana2004,

סוף כל סוף הצלחתי להפעיל אותו(בואו לא נרחיב על זה) מה שרציתי לדעת זה האם יש איזה מדריך(עדיף בעברית) לשחק במשחק עצמו ז"א הסבר על הדמויות ואיזה אפשרויות יש במשחק...

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  20. אני מאשים רק את המסך הזקן שלי (15" בן 7 שנים) בכך שמשחקים נראים עליו חשוכים מדי יחסית למה שראיתי אצל אנשים אחרים. ברוב המשחקים אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י משחק עם האפשרויות brightness ו- gamme, אבל ב-Syberia האפשרויות האלה לא קיימות. נוצר מצב שבחלקים גדולים מהמשחק אני כמעט ולא רואה כלום ונאלץ לעבור עם העכבר על כל הקטעים השחורים כדי לראות אם יש שם משהו מעניין... או לעצור את המשחק (המסך הופך לכתום- בהיר), לראות מה קורה ולחזור לשחק. זה מעצבן נורא. יש למישהו פתרון יצירתי? האתר הצרפתי של microids לא אינפורמטיבי יותר מדי...

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by jungle-man,

ניתן להוריד בחינם מSTEAM (לא יודע אם אני מחדש למישהו), ניתן לשחק ללא דמי מנוי חודשי, בכל אופן נראה כמו חיקוי עלוב לWOW מכל אספקט. התאכזבתי - לא מומלץ.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  22. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (או כמעט הכל) יעזור לכם להחליט מה לקנות או לפחות לאיזה כיוון לפזול. http://videogames.yahoo.com/ongoingfeature?eid=463075&page=0 תהנו.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  23. קניתי את STARCRAFT2 ואני ממש נהנה. אבל בגלל העבודה אני משחק מקסימום שעתיים ביום. האם יש דרך לתת לאחיינים שלי לשחק במשחק בזמן שאני בעבודה? כלומר שלהם יהיה פרופיל נפרד משלי (על החשבון שלי כמובן) במחשב אחר, בצורה שלא תשפיע על הפרופיל שלי? האם זה אפשרי? האם בליזארד מאפשרים דבר כזה מבחינת הרשיון?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by Zeev86,

לפחות תסגרו אותו. אני מביא לכם את השרת שלנו, של MGAMERS, כדי שתוכלו להוריד משם את הדמו במהירות טובה ובלי שום הרשמות, ואתם עוד מוחקים את זה? http://bf2demo.mgamers.co.il/

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  25. זוכרים את משחק התפקידים החביב של Obsidian משנת 2004? מהיום הוא זמין בגירסה מעודכנת לחלונות, OS X, לינוקס ואפילו SteamOS לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מלך-התמיכה-knights-of-the-old-republic-2-מקבל-עדכון-עשור-לאחר-ה/

דיונים חדשים בפורומים