עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by hitman47,

נשאר לי עוד הרבה ? http://img335.imageshack.us/img335/5708/cod2qx8.jpg

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by rasta22,

שלום אנשים קניתי מחשב חדש עם core 2 duo וכרטיס מסך 7600gt אז ככה : איך אני יכול לדעת מבחינת גרפיקה למה הכרטיס מסוגל .( בינתיים אני משחק fear gta and far cry ועוד שאלה בקשר לGTA מה בכלל צריך לעשות שם לא הבנתי איפה אני מקבל משימות הסתובבתי עד שנהרגתי ואז יצאתי מהבית חולים ומשם אני לא יודע לאן ללכת או מה לעשות תעזרו בבקשה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by EzX1,

ברשותי כרטיס מסך x1800xt 512 מעבד כפול ליבה 3800 אי אמ די ו 2 גיגה זיכרון האם הטסט הזה של פייר החדש משקף את המערכת המשחק על המקסימום שלו והאם אפשר לשחק חלק אם התוצאות האלו תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by see4,

אתמול סיימתי לשחק FEAR איזו חוויה , לקח לי 4 ימים רצוף ...ואז כשסיימתי ישר התחלתי לחפש משהו אחר , בדקתי FAR CRY גרפיקה נחותה אפקתים גרועים , בדקתי BF2 לא אהבתי את הסגנון , HL2 אין השקעה בקרבים עצמם יותר כמשחק הרפתקאות ....קיצר אני מחפש משחק ברמת הגרפיקה של FEAR או יותר , עם אותה אווירה של לחץ ודיקאון , ולא DOOM3 או QUAKE4 אני רוצה להתעמת עם אנשים לא מפלצות ... FEAR 2

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. http://img64.imageshack.us/img64/9494/149014992321490om9.jpg מה זה הפאקינג FPS הזה?! יש לי מחשב חדש .. חודש-חודשיים ..... משו טוב .. אני רק אגיד את הכרטיס מסך x1600xt 256 MB 128 Bit ddr3 אבל מה ? כשאני שם בקאונטר סטרייק על 3D יש לי 50 FPS + ולא עומד על 100 FPS רק אם אני שם על OPENGL

6. Started by elad76,

עד עכשיו היה לי FX5200 ואני זוכר שהמשחק עבד לי על מדיום.. רציתי לדעת אם אני אוכל לשים אותו על ההגדרות הכי הכי גבוהות 1280?? עם 1900GT256MB

7. Started by SciFi7,

שלום נתקעתי בPrince of Persia T2T בקטע של The Arena שזה הבוס הראשון היא תמונה מהמשחק: http://www.gamesover.com/PoP_3/pop_4_5_2.jpg מה לעזעאל אני צריך לעשות?! אני מטפס מיליון פעם על השני מקומות עושה E לפעמים הוא מעיף אותי לפעמים אני מצליח להכניס בו את החרב אבל זה רק בכתף הרשע שבתוכי אומר בעיניים אבל איך אני מגיע לעיניים?! תודה מראש לעוזרים. במדריך כאן כתוב http://www.gamesover.com/PoP_3/level4_5.htm שאני צריך ללחוץ B3 אבל מה זה b3 ?!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by n9555,

CS:S BETA נתקע על 99%כבר כמה ימים ולא משלים...מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. מה מהשחק בדיוק?

10. Started by n9555,

אני נכנס למשחק ואז עושה חפש שרתים ב middlr east על כול ה latency וזה לא מצא שרתים ואז עשיתי אותו דבר אבל על כול אזור בעולם ואין לי שרתים!!!

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by בלוסטון,

המפרט בצד...\ והעיקר שיעבוד חלק.. תודה

12. Started by Shoshan,

המשחק על ההגדרות הכי טובות 75 FPS כרטיס מסך: Geforce 7900GT מה צריך לשנות בהגדרות כדי לראות את המים נורמלי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. אני מחובר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי עם ראוטר וה I.P. שהמשחק נותן לי זה ה I.P. הפנימי שלי ברשת, ואם אני נותן את ה IP החיצוני שלי המחשב השני לא מצליח להתחבר גם כן. אולי צריך לדעת באיזה port המשחק משתמש בכל אופן אני לא יכול להתארח במקרה הזה כי גם המחשב של מי שאני רוצה לשחק נגדו מחובר דרך ראוטר. אם מישהו יודע איך אני יכול לארח אני אודה לו מאד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by LazyBoy,

איזה הפתעה.. כרגיל blizzard לא עומדים בלוחות הזמנים שלהם. http://www.gamespot.com/news/6160380.html?tag=lastword;link

15. Started by Shadowman,

סתם משהו שעלה לי לראש... לאלה שראו את הסרט ושחקו במשחק... מה אתם אומרים.? אז הרעיון לא כזה מושלם.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  16. מחפש את האתר שרושם את יציאת המשחקים הכי חדשים? היה לי אתר שבו רשום את כל הקבוצות שיחרור ובו למשל רילאודד הוציאו משחק מתי שהם משחררים זה רשום... תודה למי שיביא לי את האתר

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by simon15,

שלום חבר'ה היום התקנתי את המשחק c&c generals.. המשחק פשוט לא עולה לי... עולה רק הלוגו של המשחק .. וזהו יוצא.. מישהו יודע מאיפה נובעת הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים..!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by n9555,

זה פשוט נותן לי הודעות של כמה שגיאות ואני לא מצליח להפעיל את זה..... הורדתי את זה משרת של 3dgamer.com עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. בhalf life 2/episode one האם יש איפשהו בשני המשחקים האלה מראה או משהו כמו מראה (כמו מים) כך שאני יוכל לראות את השחקן אותו אני משחק (גורדון פרימן)? אני שיחקתי את המשחקים הנ"ל פעמיים כל אחד ולא מצעתי מקום כזה (או שפשוט לא חיפשתי טוב)

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by okpimp,

קניתי את המתאם שמאפשר לחבר את השלט של הפליסטישין2 למחשב ולאקסבוקס..... עכשיו הוא עובד טוב במשחקים כמו פיפא וNBA07 אבל ניסתי לשחק איתו בOBLIVIONן וגוסט ריקון.. גוסט ריקון לא ראיתי בכלל באפשרות של ג'ויסטיק ובאובליוויון הוא עובד אבל אני לא מצליח לשלוט על הסטיק הימני כדי להזיז את המצלמה.... אה וגם בסקארפייס זה ככה כמו בOBLIVION יש דרך לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by xlSnaK,

אני מתקין מתקין והכי בסוף יש לי שגיעה.... מה זה?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. מפרט כולל כרטיס גרפי: AMD Althon 4200 Dual-Core HardDisk-250GB 16MB KG RAM-Corsair 2GB nVidia GeForce FX7600GT (המפרט המוצג הוא מפרט אך-ורק של רכיבים פנימיים במחשב) האם אני יכול להריץ את המשחק למרות שכרטיס מסך זה לא מדויק לפי הדרישות?(על גרפיקה מקסימלית ורזולוציית 1024X786 לפחות) תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by dennis14,

רציתי לשאול מה דעתכם על מספר משחקים שיצאו בשבועות האחרונים: 1) JUST CAUSE 2) SCARFACE:THE WORLD IS YOURS 3) HEROES OF ANNIHILATED EMPIRES 4) JOINT TASK FORCE 5) PARAWORLD 6) CALL OF JUAREZ 7) AGE OF EMPIRES III:THE WARCHIEFS 8) ROGUE TROOPER 9) FACES OF WAR

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by the_big,

^^^^^??????

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by oziz_2,

הי, קיבלתי את המחשב החדש, והייתי רוצה לדעת על איזה משחק כל אחד מכם לפי דעתו היה ממליץ לי לרכוש.. כרגע יש לי באטל פילד 2, אל לייף 2 ,קוואק 4 ,והנסיך הפרסי. על איזה משחקים נוספים הייתם ממליצים??? ??? אשמח לשמוע דעתכם תודה מראש

• 12 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים