עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Domovoi,

http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=846978&page=0&HighLight= ??? :

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by tal^_^,

שלום, יש לי סים סיטי 4, לאחר שהתקנתי אותו, והכנסתי את ה CD (המקורי! לא צרוב!) כי לשחק המחשב חשב למשך כמה שניות כאילו הוא טוען את המשחק, אבל לאחר כמה שניות לא קרה כלום, המחשב הפסיק לחשוב, ולא טען את המשחק, ולא הראה שום שגיאה, מישהו יודע למה? יש לי XP ואת שאר המפרט ניתן לקרוא בצד. תודה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  3. אימה פסיכולוגית בחנות ה-GOG וכותר פלטפורמה מהיר ומאתגר במיוחד בחנות ה-Epic Store מצפים לכם, ואתם צריכים להזדרז לכתבה

4. Started by SweeT_EviL,

כאן רשום שהוא יצא ביוני 2007 http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html?q=Resident%20Evil%204 אני רואה עכשיו שהוא נפרץ... והוא לא קיבל ניוק WTF?!

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by fish123,

מישהו פה יודע מתי XIII 2 יוצא?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by dani,

יש לי Need for Speed Underground וכשאני מנסה להפעיל אותו אז הוא קורס (ועושה דוח שגיאה) יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? הורדתי את הקטליסט 4.9 ו Directx 9C

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by yam_sh,

בשלב עם גוסט בכביש המהיר זה מגיע לי לקטע שנקרא THE TRUCK ויוצא לווינדוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מישהו שעבר תקטע הזה יכול להביא לי שמירה של אחרי הקטע הזה??? או להסביר לי איך לפתור תבעיה...

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by ben060,

שלום הגעתי לשלב של ה BOAT שבו יש סירה וצריף להטמין בה את הפצצה, אחרי זה מגיע מסוק שצריך לפוצף אותו. אין מפוצצים אותו לפני דהוא הורג אותי, ניסיתי כבר עשרות פעמים. אין דרך להימלט?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  9. תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל ציון יותר גבוה מאשר למחשב למרות שלמחשב יש שליטנ יותר טובה וגרפיקה יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by Battlefield man,

הי תקידו יש שרתים ישראלים כי ה ping הורג אותי

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  11. זוכרים את משחק התפקידים החביב של Obsidian משנת 2004? מהיום הוא זמין בגירסה מעודכנת לחלונות, OS X, לינוקס ואפילו SteamOS לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מלך-התמיכה-knights-of-the-old-republic-2-מקבל-עדכון-עשור-לאחר-ה/

12. Started by N.S,

לדעתי 1.5 הכי טובה משלושתם

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

טוב הצלחתי להפעיל את המחשק וכל זה.. אך עכשיו יש בעיה חדשה! כשאני משחק באחד השלבים אני רואה את כל הגופים קיצור את כל המחשק בירוק סלט כזה.. קיצור תמונה שטוחה צורתית בצבע סלט! ניסיתי לשחק עם האפשרויות לא עזר! אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי! ושכחתי להגיד שאני עובד עם TI 4200 128DDR ועם מפרט די חלש. תודה :-\

14. Started by stingeR-,

פשוט תורידו , תגובות אחר כך. http://www.yairnet.co.il/downloads/Counter-Strike-Stav[www.YairNet.co.il].mp3

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה להתקין את העדכונים של המשחק ואני חייב את הסדר של ההתקנה מהראשון עד האחרון תודה...

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  16. שלי בדריפט רגיל(לא בקניון) 222,000 אבל לא לצחוק אני לא חרש

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  17. שחקנים תהיו מוכנים הגענו לשלב חצי הגמר והגמר של הטורניר נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד …

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. אימולטור או משהו בסגנון ???

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  19. אולי זו גרסת ה-Pro המשודרגת ואולי מצעד הכותרים הבלעדיים היוקרתי - מה שבטוח הוא שהקונסולה הסלונית הנוכחית של היצרנית היפנית כבר נכנסת לספרי ההיסטוריה בתור אחת מהמצליחות ביותר לכתבה

20. Started by maphisto,

אוי לאחר כולה שבוע משחק סיימתי את NWN וזה ממש אכזבה אני חייב לציין. פשוט עלוב לעומת החלק השני. זושה שלקח להם כמה שנים של פיתוח להוציא משחק הרבה פחות טוב מהראשון ושני. ההבדל ברמת המשחק ניכר הרבה יותר מאשר בדיאבלו 1 מול דיאבלו 2. ממש חבל , ועוד אני נמנע מלהשתמש במילים בוטות\גסות.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by gal_6,

מחר אני מקבל מחשב חדשש..מחשב שיריץ בהגדרות הכי גבוהות כל משחק.. אז אני צריך המלצות למשחקים כי במחשב הישן לא עלו כל המשחקים ושיחקתי כבר far cry half life2 doom 3 mafia חוץ מכל אלה יש עוד המלצותתת?? ושיהיו משחקים טובים תודה רבה לעוזריםםם!!!

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by marlboro,

ראיתי את הפוסט שנפתח עם המשחק Prehistoric. איזה זיכרונות נראה מי יצליח להביא את המשחק הנוסטלגי ביותר אני מביא את Wizball מי שזוכר את המשחק יודע שלא מדובר ב Pinball

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  23. תודה.

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by Demon.M,

שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי פורמט למחשב, לאחר הפורמט אני התקנתי את המשחק מחדש אני נכנס למשחק ברשת והמשחק לא מוצא לי שום סרברים (לפני הפורמט הכל עבד), כמו כן כאשר אני פותח משחק אף אחד לא יכול למצוא אותו ואני לא יכול למצוא משחקים שאנשים אחרים פותחים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by SilentBob,

הגירסה המשופרת ל-Divinity: Original Sin תושק בסוף החודש, ובמקביל משחק ההמשך מסיים את קמפיין הקיקסטארטר שלו עם גיוס מרשים בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/סדרת-משחקי-divinity-ממשיכה-לפרוח/

• 0 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.