עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם Dungeon Siege יכול לרוץ על האיכות הגבוהה ביותר שלו על כרטיס מסך gforce2 mx 200 של Leadtek? נ.ב זה אחי זה לא אני.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by CreativeX,

שאלתי כבר בדיון הרשמי אבל אף אחד לא עזר... קיצר אני צריך עזרה בשלב התשיעי של דום, עם המוביל הזה שלוקח אותך לכמה אזורי security... קיצר אני תקוע שם, אני אמור לפתוח שם דלת אחת, אבל היא נעולה ולא נפתחת, אז חיפשתי שוב ושוב מחשב כלשהו שיפתח את הדלת הזאת, אבל לא מצאתי כלום, מישהו יכול לעזור לי? הנה הדלת שאותה אני חושב שצריך לפתוח: http://uploaded.fresh.co.il/2004080502426untitled.JPG

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by O.A,

אני צריך צלף טוב! אני פשוט רוצה צלף וצריך לעשות36 פגיעות אך לא הצלחתי אז חשבתי שמישהו יכול לעזור לי בזה שאני יביא לו את הUSER שלי והוא בטובו יוכל להסיג לי את הצלף באימונים אבל רק את זה של הצליפה עם הM16 של ה36 פגיעות לפחות

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  4. Started by yotam360,

איזה משחקי דפדפן אתם מכירים??? אני מכיר מפקד צבאות, ogame, הגורל (שזה משחק דפוק) ועוד כמה ששחכתי. אז אם אתם מכירים תנו את הלינק לאתר בבקשה.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by RUONXHEV,

Metro: Last Light הוא משחק ההמשך של METRO 2033. השחקנים יגיעו שוב למוסקבה השוממת, אשר בעיצומה של מלחמת אזרחים בגלל "נשק יום הדין" המאיים להשמיד לנצח את העולם שנותר. THQ מבטיחה את אחד הסביבות המפורטות והמרהיבות ביותר שנראו אי פעם בתעשיית משחקי המחשב. המפתחת 4A Games מבטיחה חווית משחק מפחידה ומרתקת, אשר משלב קרבות מיוחדים במינם. החוויה תהיה בעלת אקט הישרדותי משהו, מה שישאיר רגש מסוים אצל השחקנים שללא ספק יזכרו את מה שהם עברו במשחק. כמו כן, מובטח גם מצב מרובה משתתפים מיוחד ומהנה. THQ הסבירה כי "Metro 2033 היה יצירת מופת פגומה משהו. הוא כלל עולם מרתק ומקורי, אך המשחק לא כלל אמצעי פרסום כמו שהיה צריך ולכן לא זכה לחשיפה המתאימה. לא נעשה את הטעות הזו שוב: Metro: Last L…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by ben_20,

התקנתי את המשחק ואת חבילת הרחבה ואז אני נכנס למשחק ומופיע לי doom 3 cd key in invalid the cd key in located on your cd jewel case ויש לי שם ליכתוב סי די קי מה לעשות ניסיתי לכתוב סי די קי של המשחק וזה לא הולך ? תודה לעונים

7. Started by kisharon,

מישהו יודע אולי משהו לגבי quake 4? מתי הוא יוצא...תמונות..איפה בכלל זה עומד ???

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by sahargt,

יש לי בעיה במחשב החדש במשחקים כגון Launch Gothic III, Microsoft Flight Simulator X זה עובד לאט ומקרטע מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320KS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 300MHZ CL4

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  9. אימולטור או משהו בסגנון ???

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by vourt,

בעיקבות מעבר המחשב לסלון והנוחות חושב לעבור ולנסות להתרגל לשחק במשחקים כמו COD , FEAR בגמפד אכותי. אפשר להתרגל ולשחק עם גימפד באותה רמה כמו מקלדת ועכבר? תודה!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  11. לפניכם דוגמה נוספת לכך שעירוב בין גיימינג ופוליטיקה הוא לא צעד חכם, ברוב המקרים לכתבה

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by stingeR-,

חפשו לי בבקשה ציטים למשחק הזה

13. התפתחות מפתיעה בהחלט בעולם הגיימינג הופכת את החברות ZeniMax ו-Bethesda לחלק ממערך פיתוח הגיימינג האישי של חברת מיקרוסופט - בתמורה לתשלום אימתני של 7.5 מיליארד דולרלכתבה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  14. Started by Shmoolik,

היה לי פעם את המשחק הזה כבר שאני לא יודע במדיוק איך קוראים לו. אפשר היה לבחור שם את UNDER TAKER , YOKOZONA , DIESEL , BINGO THE CLOWN ועוד כל מיני. אהה ו BAM BAM BIGOLO.. אבל אני לא מתכוון למשחק WWF WRESELMENIA , כי הוא ממש ישן , אז לא זה. אחד אחר. וגם לא WWE RAW שהוא יחסית חדש.

15. Started by Guarding angel,

היי אני משחק ב-Rogue Trooper (משחק טוב מאוד ) אך בשלב 2 המשחק נתקע לי כול שניה והסאונד נתקע גם כן ואין אפשרות לשחק האם לעוד מישהו קרתה הבעיה הזו? האם מישהו יוכל לעזור? בתודה מראש

16. Started by shiran,

שלום אני מחפשת משחק חדש וטוב אים אתה יכולים להמליץ לי ואיפה אפשר להשיג אותו (עדיף לא לקנות ;D) ואני גם מחפשת את המשחק של דרגון בול זי אז אם משהוא יודע אז בבקשה תגידו לי !!!!!!!!!!! :-* שירן (אני בת)

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by sxs,

הפעם בבנק. אני משיג את המפתחות מהמנהל, הורג את כולם אבל הכספות לא נפתחת(הדלתות עם הסורגים האלה נעולות!) מה עושים? :AR15:

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  18. אחד המשחקים המצליחים ביותר בדור הנוכחי יזכה לגרסה מתקדמת יותר ב-Xbox Series X, ב-PlayStation 5 וגם במחשבים האישיים - ויוענק חינם לכל מי שרכשו אותו בגלגול הנוכחי לכתבה

19. Started by cb,

למרות כל ההייפ שהיה סביב המשחק במשך השנה-אפחד לא מדבר על זה שהדמו יצא בפורום.מוזר. בכל מקרה אני מוריד עכשיו את הדמו מGamershell. אני אתן את חוות הדעת שלי לאחר שאשחק.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by alexta-z,

שלום יש לי את המשחק SHELLSHOCK 67 וכשאני מנסה להכנס למשחק הוא רושם : DIRECT3D : ERROR ERROR 8876017C האם אני צריך לחכות לפאטצ רשמי או שזאת בעיה בכרטיס מסך או הדרייברים (כמו תמיד) יש לי RADEON8500...

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by F430,

ידוע למישהו על האיזשהו פאץ למשחק בשביל וינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  22. Started by yotam360,

תוגה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by yosi58,

התקנתי את farcry 2 בחלונות 7 גירסת 64 ביט המשחק מתחיל לעלות ולאחר בחירת שלב ראשון כאשר המשחק עולה הוא נעלם כלא היה !! יש למשהוא פיתרון?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  24. אוהבים את סדרת Total War: Warhammer? לא כדאי לכם לוותר על הדילים בחנות הגיימינג המקוונת הגדולה ביותר שיוכלו לספק לכם את כל התכנים שלה בעלויות מקוצצות לכתבה

25. Started by -ox-,

אני זוכר שהיה פה דיון לפני כמה זמן על העלילה של המשחק FEAR (עשיתי חיפוש ואני לא מוצא) אז אם מישהו יכול לתת לי לינק לדיון או לספר לי בקצרה על העלילה כי ממש הסתבכתי איתה (או שהיא לא מובנת מספיק)

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים