עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by עמיר,

http://www.gamershell.com/download_18800.shtml פרסמו פה טיפים / דברים יפים שעשיתם

2. Started by EAD,

http://www.gametrailers.com/player/36136.html נראה פשוט מדהים מאוד אהבתי את FEAR (על מחשבים חזקים), והמשחק הזה פשוט נראה הרבה יותר אלים, מפחד ועם דם מן הקודם. אז מתי יוצא ? ;D ומה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by taltola,

מה ההבדל בין השרתים של 30HZ לכאלו שיותר? מה זה משנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by naoriko,

שאני בא להיכנס למשחק אני עושה START GAME וזה מבקש ממני ID [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by 3d7,

הורדתי והתקנתי את Steam. עכשיו, השאלות שלי הן: 1. איך אני יכול להגדיר לאיזו מחיצה ותיקייה להוריד ולהתקין משחקים? 2. באיזה פורמט אני מוריד משחקים מ-Steam (קובץ ISO או משחק שמותקן על הדיסק הקשיח)? 3. האם משחק שנקנה דרך Steam עובד רק באמצעות Steam או שאפשר להריץ אותו כמו שמריצים משחק רגיל? 4. האם כשאני קונה משחק דרך Steam אני יכול להריץ אותו רק על המחשב שבו הורדתי את המשחק או גם על מחשבים אחרים שיש לי בבית? 5. איך אפשר לגבות משחק שקניתי דרך Steam? יש אולי עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by MightYaad,

אני רוצה משחקים שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני... המשחקים צריכים להיות בסגנון קרבות אבל לא מכות אלא יותר בסגנון של מלחמת רובוטים (סגנון רובוטריקים) או משהו בסגנון.... אני זוכר שלפני המון זמן שיחקתי משחק כזה בXBOX אבל אני לא זוכר את השם שלו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by fffSSS,

יש לי בעיה עם starcrft!!! הרחבה ויש לי גם את המשחק הראשון 2 דיסקים מקורים! התקנתי את starcrft הראשון לא הייתה בעיה התקנתי את השני ורשום בהתקנה installation failed starcraft spawn detected you must instal the full version of starcrft before installing vrood war.

8. Started by alex_2007,

יש לי עוד מאת יום הולדת הורים שלי לא יודעים מה לקנות אז עם שאלו אותי אני חשבתי על פליישטישן 2 הוא לא יודע מה בבקשה תנו לי רעיונות על מהשו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  9. כמה זמן זה דואר אקספרס??

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by dsane,

אבי הביא לי את המשחק מארה"ב והוא לא מוכן להתקין לי אותו בתענה שהמשחרק מיועד רק לארהב איך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. היי. יש לי כמה משחקים מקוריים שהעטיפות והכיתוב מאחורה באנגלית... את רד-אלרט 3 קיבלתי עם הכל בעברית מאחורה, על פי מה זה נקבע? מעניין אותי לדעת כי אני מעדיפה באנגלית [בלי סיבה מיוחדת]... תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by dror_gh,

חבר שלי קיבל XBOX 360. כמו שאתם יודעים המשחקים לזה עולין המון כסף. יש לכם מושג אם יש צ'יפ כרגע ל XBOX 360? אם כן מה טיבו ומהו מחירו ? ואם לא אז מתי בערך יהיה לו צ'יפ ? תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  13. http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect/news.html?sid=6190714&tag=recent_updates;title;4 מה שהכי טוב זה שאת הDLC הראשון שיצא יכלילו בגרסת המחשב ואנשים חשבו שהPC מת ... עכשיו נשאר לחכות לGTA4

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  14. או שזה משחק בפני עצמו? אה ואיך המשחק?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14050 מצד אחד אפשר לראות את זה כדבר טוב ולהגיד בצדק שיש משחקים מאוד מושקעים ל360 מי צד שני כמה משחקים כאלה כבר יהיו וזה סימן שאלה גדול כי משחק שהעלות הכוללת שלו זה 40 מיליון דולאר צריך למכור הרבה כדי להיות ריווחי וזה בלי לדבר על זמן פיתוח ארוך יותר באופן משמעותי יחסית למשחקים רגילים

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  16. שחקנים תהיו מוכנים הגענו לשלב חצי הגמר והגמר של הטורניר נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. Started by homart,

אהלן!!! הגעתי לשלב האחרון, שוולד נמצא למעלה על הנברשת ואני למטה, הורדתי אותו מהנברשת (יריתי בפינםי הכתובים) ועכשיו הוא נמצא קצת יותר למטה והוא לא מפסיק לזרוק עליי את הפצצות האלו..... מה עושים בשביל לגמור?? זה נראה שאני יכול להמשיך ולהתחמק מזה שנים!! תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by TheSaintn,

שלום, עשיתי PRE ORDER ל- MW3.. שמתי לב שהשעון של ה רליס דייט שלי גבוה ב8 שעות יותר משל כל מי שאני משחק\מדבר איתו... כלמור כל מי שקנה גם כבר התחיל לשחק ב 9 ואני צריך לחכות עד 5 בערך... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? או לפחות מה הסיבה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  19. אולי זו גרסת ה-Pro המשודרגת ואולי מצעד הכותרים הבלעדיים היוקרתי - מה שבטוח הוא שהקונסולה הסלונית הנוכחית של היצרנית היפנית כבר נכנסת לספרי ההיסטוריה בתור אחת מהמצליחות ביותר לכתבה

20. Started by dovik,

2. מוד ZY-EL. אחרי התקנת מסך חדש יותר גדול התמונה התקרבה באופן קיצוני. רואים את הגיבור ובקושי קצת מרחב מסביב.. משחקים מסביב לרזולוציה של המסך ושל המשחק לא עזרו. האם יש עוד פתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by r1plet,

שלום, כבר מזמן יש לי את הבעיה הזו, לא משהו רציני אבל רצוי למצוא פתרון... באונליין, בכל פעם אחרי טעינת המפה, במשך כ30-60שניות אני מקבל סטאטרינג קליל, אחרי כחצי דקה-דקה הכול נעלם. המשחק עובד על הגדרות מקסימליות על הרבה מעבר ל180FPS. הסטאטרינג נוכח גם בתדרי הסטוק של הכרטיס וגם בOC הנוכחי. /pb_ sleep 500 לא עזר משחק עם ההגדרות, VSYNC וDUAL VIDEO CARDS גם כן לא עזרו יש לכם רעיונות? :

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by Demon.M,

שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי פורמט למחשב, לאחר הפורמט אני התקנתי את המשחק מחדש אני נכנס למשחק ברשת והמשחק לא מוצא לי שום סרברים (לפני הפורמט הכל עבד), כמו כן כאשר אני פותח משחק אף אחד לא יכול למצוא אותו ואני לא יכול למצוא משחקים שאנשים אחרים פותחים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by shloosh,

דבר ראשון,זהו משחק חייתי בהחלט!! פשוט מעולה! הורדתי את הסרטון של המשחק ,שזה מראיפ בעצם את המשחק עצמו! ואפילו אצל המתכנתים של המשחק שהדגימו אותו ,המשחק פעל לאט!! ותחשבו איזה מחשב יש להם!!!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  24. Started by Tommy,

הפעלתי FAR CRY על הגדרות הכי גבוהות ויש לי בעיות ...גם לא רואים חד וברור כמו שצריך להיות וגם יש קטעים שחורים על הרצפה...תעזרו לי בבקשה...

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9e/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.