משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני תקוע עכשיו ואני מחפש את אזור המדע משהו כזה היצור הקטן הזה נכנס בתוך אנה ואני אמור להציל אותה... עכשיו אני מנסה להגיע לשם אבל הגשר לא שלם אני לא יודע מה לעשות זה מתסכל פאקינג מאוד!!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כאשר מקבלים משימה מהcommander ומבצעים אותה אני פשוט יודע שהפשר לשדר לו לתת לי משימה חדשה אבל אני לא הבנתי איך
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להתחבר למישהו עם ה IP שלו, החיבור נוצר, אנחנו בוחרים קבוצות וכאשר מתחיל המשחק מתקבלת השגיאה: "connection lost" והקשר מתנתק. יש לי ראוטר של edimax br 6104k, אבל גם כשניתקתי אותו נתקלתי באותה בעיה. הגדרתי ב firewall של Mcafee שיהיה למשחק גישה מלאה לאינטרנט ואין לי פיירוול אחר. מישהו פתר בעבר בעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חשבתי שהיום הזה לא יגיע לעולם! Brigade E5: New Jagged Union אמנם לא המשך ישיר או עלילתי ל-Jagged Alliance 2, אך נכתב ע"י מפתח המשחקים הקודמים שון לינג. הממשק התקדם לגרפיקה תלת מימדית ומרשימה ופירוט רב. המשחק מפותח ע"י חברת Apeiron ומופצת ע"י ענקית התוכנה הרוסית 1C שבשנתיים האחרונות פשוט מציפה את כל העולם במשחקים המפותחים ע"י חברות מזרח אירופאיות. לעוד מידע ותמונות: http://www.gamespot.com/pc/strategy/brigadee5nju/news_6130388.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=88038
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אוקי אז המפרט שלי בחתימה.. ולאחרונה הורדתי את המשחק בלודריין וכשאני מנסה לשחק המשחק פתאום נתקע.. נתקע לאיזה דקה והצלילים עצמם נתקעים ואז אחרי דקה ככה המשחק ממשיך... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
טיילתי להנאתי ברחבי האינטרנת ופיתאום ניתקלתי בתמונה הזאת אשר לקוחה כ WALLPAPER ממשחק ישן ששכחתי את שמו של שמשחק ניראה לי משו כמו ABUSE \ ODDאני לא בטוח בכל אופן למי שיודע ויכול לעזור תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את unreal tournamnet g.o.t.y מקורי לחלוטין הבעיה שלי איתו שלרוב השרתים שאני מנסה להתחבר - גם בארץ וגם בחו"ל - אני מקבל הודעת שגיאה connection failed - rejected by server ישנם רק מעט שרתים שאני כן מצליח להתחבר אליהם למשחק הזה אין CDKEY כמו שיש בהמשכים שלו - מדובר על המשחק המקורי משנת 99 או 2000, רק בגרסה שיצאה לאחר שהוא זכה בתואר משחק השנה. ניסיתי עם גרסה 346 וגם את 351 אבל זה לא עזר חשבתי שאולי מדובר על פורטים חסומים. יכול להיות? (אני יושב מאחורי ראוטר - אין לי מושג על איזה פורטים המשחק עובד) בנוסף, קראתי איפושהו שזה יכול להיות מנגנון נגד צ'יטרים (למרות שאני ממש לא) כמובן שאני מנסה להתחבר לשרתים לא מלאים או לכאלה שלא מקפיצים חלון של סיסמא יש למישהו רעיו…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, תגידו אנשים מישהו אולי בטעות יודע על אימולטור טוב למשחקי DOS בא לי לחזור אחורה עם המשחקים הישנים רק עד שאני מוצא אימולטור הוא לא על כול המסך והוא מריץ לי את המשחק באיטיות נוראית אה וגם אין סאונד... סומך עליכם תותחים. תודה ביי.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בשלב הראשון אחרי שמשחקים עם גאנדלף, נותנים לי לבחור את ארגורן,גימלי או זה שיורה תחיצים..עכשיו לא משנה מי מהם אני יבחר הוא נותן לי בכלל את סאם, שלא אמור לשחק בכלל בקטע עם השדים (שארגורן מביא את החרב אל שר השדים הזה) זה קרה לעוד מישהו? כי זה נראה ממש מטומטם
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקי כפי שראיתם המנוע unreal 3 גם עוד עמט יצא סוף 2006 יענו עוד שנה עכשיו הנה כמה תמונות תראו איזה גראפיקה מטורפת עכשיו לפי דעתי הדרישות היו מטורפות מה אתם חושבים 9800 pro עם a64 וגיגה ראם יוכל להריץ אז זה בכזותי גראפיקה עם fps נורמלי ? לפי דעתי זה הולך להיות המשחק של כול השנים תראו איזה קפיצת מדרגה מבחינת גראפית לעוד תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=84741&page=1 מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הורדתי bf2 ואין לי סי די קי מקורי..הבנתי שאפשר לשחק את זה ברשת בשרתים פרוצים ובלי סי די קי מקורי.. אז מישהו יכול להסביר לי איך משחקים את זה ברשת? אה ועוד משהו אתם יכולים להביא לי כמה שרתים פרוצים שאוכל לשחק? תודה רבה רבה לעוזרים!!!!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך אני מסיים את השלב הזה ? שמתי ראיית AOURA (מקש 2) ואין לי סימון או משהו אז מה צריך לעשות? השד הענק הזה זורק עלי שהידים מתאבדים אז אני עד עכשיו תפסתי אותם עוד שהם באוויר וזרקתי אותם עליו בחזרה אבל המניאק לא מת... איך מסיימים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
משחק חדש בפיתוח ישראלי בשם מפקד צבאות. יש בלינק (לחץ פה..)) 5 דפי הוראות לגבי מהלך המשחק ופעולתו. במשחק אתה מנהל מתקפות ובודק את מהלך ההתפתחות שלה ע"י קניית שיפורים ופיתוח המחקרים. המשחק עצמו די נחמד למרות שהוא לפעמים סובל מבאגים מעצבנים, אך פניה למנהל תעזור. הרשמה וכניסה פה: לחץ כאן. שם המדינה שלי היא LegendaryHeroes.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי כעבור שעה של משחק בgta המחשב נתקע לי! מי שהוא המליץ על TROUBLESHOOT שמציעים בפורום זה התוכלו לעזר לי?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני בא להתקין ויש תבעיה הזאת ניסתי לשנות תהגדות ל 16BIT וזה לא הצליח מישהו יודע מה הבעיה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש סגנון משחק כמו SRS או JUICED או ניד פור ספיד שיכלול מכוניות כמו AUDI או רנו ארופאיות בקיצור יש חיה כזאת? ואגב מה לפי דעתכם יותר יפה SRS או JUICED ?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את הדמו הזה,הוא קשור לביצועים של הכרטיס מסך וחשבתי שכדאי שתנסו אותו This is Ballistics - Velocity in its purest form! Ballistics is the Formula One of the future. Needless to say Ballistics is for the extreme speed freaks. Maximizing the use of the very latest 3D cards Ballistics is furiously fast and sweet to your eyes. Ballistics takes place during mans next century. Technology and increasing demand for hazardous entertainment has born a new form of racing. The Ballistics pilots run their hover bikes on magnetic fields inside a track that allows full 360º movement. The races take place in many different settings; all with their own unique design and …
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שאני צריך להורריד פאץ מסויים בשביל לשחק בNFSU2 ברשת הורדתי את הפאץ המקורי שהמשחק שולח אותי אליו אבל זה לא עובד בבקשה עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אני קניתי לא מיזמן פלפון די חדש MOTOROLA E-1000 אני ראיתי המון אתרים עם מישחקים להורדה אבל באף אחד מהם לא היה מקום אחד הגון לדרוג או הסבר אפילו טיפה מפורט אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון ואולי להסביר כאן יהיה נחמד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמריקאז ארמי פשוט שטן שלא נברא משהו יותר גרוע ממנו, אי אפשר להסירו - מנסיון להסיר, נתקע השלב בו אמור להיות מוסר המשחק. ניסיתי לחפש הסרה שונה ,או להסיר דרך Adia32 ,אך עדיין אותה בעיה. אמרתי - נגדיל ראש, הפעלתי במצב בטוח - אותו דבר. הברירת מחדל לפי דעתי,היא למחוק אותו ידנית,ואז להסיר את ה-DLL-ים שלו, אבל אין לי מושג איך עושים דבר כזה אפשר עזרה נוספת אולי? תודה רבה לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרתכם , הורדתי משחק (Monkeys) שבא בקובץ - cue ו- bin . איך אני יכול להפעיל משחק זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת clone cd (מה שיש כרגע..) התקנתי עם אלכוהול 120 ואני לא מצליח להפעיל את המשחק רושם שאני צריך להכניס סידי (היה אותו בעיה בadvent rising אבל בסוף הסתדר כשסמנתי אפשרות rmps מה אני עושה? איך אני מפעיל את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-