עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by matan1806,

טוב אז שבוע הבא אנחנו נשמח לעשות טורניר שאתם תבחרו לכן תענו על הסקר הזה על מנת ששבוע הבא יום שלישי האופציה בעלת יותר קולות תזכה ויתקיים הטורניר שנבחר.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  2. החלטתי להתחיל לשחק ב-MMORPG כלשהו ובגלל היותי בצבא רוב השבוע, הבנתי שאין טעם לשלם תשלומים חודשיים והחלטתי ללכת על האופציה של Guild Wars המאפשר קנייה חד פעמית של המשחק ללא תשלום חודשי. לאחר בדיקה קצרה הבנתי שיש שלושה כותרים למשחק: Guild Wars, Factions ו-Nightfall וכן גרסת הרחבה אחת - Eye of the North. שאלתי היא, מה הוא הכותר שעדיף להתחיל בו? האם זה משנה בכלל? וכן, האם יש Trial כלשהו למשחק, איזושהיא התנסות קצרה למשחק לפני שאקנה אותו?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by icebreak,

2 תמונות מ QUAKE 4 http://news.gaminghorizon.com/media2/1123101360.1841.html כמה תמונות חדשות של ה XBOX 360: http://www.gamebrink.com/forums/showthread.php?t=109 http://360hacker.net/articles/07-22-2005/xbox-360-disassembled-motherboard-pics-leaked/ http://www.xboxyde.com/news_1743_en.html פרומו פשוט מצחיק ל CIVILIZATION 4 http://www.civanon.org/main.html

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by Vidati,

טוב אז ככה יש לי את המשחק המקורי, והרבה זמן לא נגעתי בו... אחרי ששיחקתי בPROSTREET עשה לי חשק לחזור למשחק הקודם. קיצור יש לי וויסטה ובהתקנה המשחק אומר שהוא לא יכול להתקין כי אין לי DX9.0C אז נכנסתי לתקייה של המשחק ומצאתי תקייה בשם DX9 וניסיתי להתקין אבל הוא לא מתקין ואמר שהמוצר מותקן כבר... מה עושים? תודה עריכה: ניראה לי שזה בעיה של DX10... אולי אפשר לבטל אותו ולהפעיל DX9 במקומו? או משהו כזה..

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by slim_shady,

קניתי הרחבה מקורית כדי לשחק בבטל נט ואני מקבל את השגיעה הזאת- ואני לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות, כיביתי את הפיירוול וניסיתי לחפש באתר של בליזרד אבל לא מצאתי שם כלום , תעזרו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by EyalRDT,

איך המשחקיות של guild wars האם היא דומה לWOW שהיא מבוססת תור או יותר נכון תן מכה קבל מכה וכך הלאה או שהיא בזמן אמת בסגנון דיאבלו או Oblivion?(משחקיות הרבה יותר חופשית)

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by stingeR-,

פשוט תורידו , תגובות אחר כך. http://www.yairnet.co.il/downloads/Counter-Strike-Stav[www.YairNet.co.il].mp3

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by vermise,

יהיה livestream בלאן של CS 1.6 ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by sahargt,

יש לי בעיה במחשב החדש במשחקים כגון Launch Gothic III, Microsoft Flight Simulator X זה עובד לאט ומקרטע מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320KS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 300MHZ CL4

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  10. ואני לא מתכוון לווארז. אני מחפש משחקים כמו DAEV, קין, ציויליזציה (1-2), קרמגדון (מהראשונים). יש דרך להשיג אותם באופן חוקי?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  11. אולי זו גרסת ה-Pro המשודרגת ואולי מצעד הכותרים הבלעדיים היוקרתי - מה שבטוח הוא שהקונסולה הסלונית הנוכחית של היצרנית היפנית כבר נכנסת לספרי ההיסטוריה בתור אחת מהמצליחות ביותר לכתבה

12. אאה ועל הדרך אני ישאל....איפה התמונות של המיפגש?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  13. Started by matan007,

מחשב חדש נקנה לפני שלוש חודשים כבר וכמאט כל משחק טוב שיצא בזמן האחרון שחקתי! יש למישהוא המלצה על משחקי FPS שווים? תנו רשימה כי ברוב המשחקים החדשים כבר שחקתי. אני מחפש משחקים ל- SP ולא ברשת.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by Idanez,

go to 193.200.158.155 תהנו. אני וחבר מנהלים את השרת.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by amit123,

תקשיבו... בhl2 episode one אני לא יכול להפעיל את הhdr בצורה מלא רק bloom(אין בכלל את האפשרות,לא שהיא קיימת אבל לא עובדת) וגם בכל המשחקים שקשורים אליו(cs.hl2 והדמו של דארק מסייח..)כשאני משנה את ההגדרות אחרי שהתחלתי את המשחק אז הוא נתקע ואני חייב לסגור את המשחק דרק הtask maneger (כתוב שהתוכנית לא מגיבה)מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by freesoul23,

בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by MaorSwan,

שמתי הכל על ההגדרות הכי גבוהות והכל עובד מעולה, אבל כשאני מנסה לשנות רזולוציה ל-FHD הוא מחזיר לי את זה לרזולוציה נמוכה יותר ולא נותן לי.. חיפשתי באינטרנט ועוד אנשים מתלוננים על הבעיה הזו, נתקלתם בה? יש לכם אולי פיתרון?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by GAI2003,

שלום רב, יש לי בעייה במשחק, תמיד כשאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות של משחק, המשחק יוצא לי (נופל) ועל המסך אני מקבל את ההודעה הבאה: No Label Crash Time: 04/28/06 15:54:52 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (8421) UserName: MASTER ComputerName: 0SXXJOM9MJKICUI Application location: D:\משחקים\Sierra\SWAT 4\Content\System\ SWAT Build Number: 34688 Access Violation caused General protection fault! History: ASwatRagdollPawn::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick [(NetMode=0)] <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo […

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by 114508534,

יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו , הוא עובד אבל מה , רואים הכל כזה בלבן מגעיל ואם מסתובבים עם הדמות אז רק לפעמים רואים צבעוני כמו שזה אמור לעבוד יש אולי איזשהו תיקון לבעיה הזאתי ?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by AliceInChains,

כאשר אני הורג משהו במשחק הוא פשוט קופא במקום ולא צונח לרצפה משהו נתקל בזה פעם?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. אין מהלך יותר קטלני מזה, אם הוא מתוזמן כראוי הוא גורם ליריב לסחרחורת, מה שכן לא הכי קל לבצע אותו עם שלט... האמת יש גם את המהלך של סקורפיון ששולח כידון ומושך את היריב, וזה מאוד יעיל, get over here

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. כשפתחתי את המשחק זה רושם לי את ההודעה: הבעיה בחומרה או במשהו אחר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  24. Started by omrik10,

אתמול קניתי את הרחבת Gods & Kings ל Civ 5, וההרחבה נחמדה מאוד, הוסיפו את נושא הדתות ואת המרגלים מה שנותן עוד אספקטים למשחק. אמנם בCiv קודמים זה היה מתחילת המשחק עד כמה שאני זוכר, כך שקצת מרגיש ששילמתי על משהוא שבעבר היה בחינם, אבל לא נורא. אגב, למה הדיון הראשי של המשחק נעול? לא ראיתי דיון אחר בקשר למשחק.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by sagimonza,

מישהו מעוניין ב world of warcraft?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים