עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כותר הפעולה העדכני ביותר של Activision פוצח בשבוע היכרות ראשון מסוגו בגלגול הנוכחי לכתבה

2. Started by gangsta,

שלום רציתי לבקש למי ששחק בכל סידרת prince of persia (הכוונה לסידרה החדשה ש ubisoft פיתחה) אם הוא יכול להסביר לי תעלילה כי אני שחקי ואני לא טוב באנגלית אז אם משהו הבין ויכול להסביר לי בבקשה תעלילה ?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by coorva,

שלום הורדתי קובץ הרחבה ל- vice city עם סיומת rar . ה - winzip לא מצליח לפתוח לי אותו. כיצד אני פותח ומפעיל את הקובץ? תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by User_Name,

יש לי בעיה, אני לא יכול לראות את התמונות של השחקנים בצד (Portraits) שאני משחק ברשת, ניסיתי להתקין את המשחק פעמיים מחדש על חלק, וזה לא עובד, מה לעשות? תודה. ???

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  5. תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל ציון יותר גבוה מאשר למחשב למרות שלמחשב יש שליטנ יותר טובה וגרפיקה יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  6. החלטתי להתחיל לשחק ב-MMORPG כלשהו ובגלל היותי בצבא רוב השבוע, הבנתי שאין טעם לשלם תשלומים חודשיים והחלטתי ללכת על האופציה של Guild Wars המאפשר קנייה חד פעמית של המשחק ללא תשלום חודשי. לאחר בדיקה קצרה הבנתי שיש שלושה כותרים למשחק: Guild Wars, Factions ו-Nightfall וכן גרסת הרחבה אחת - Eye of the North. שאלתי היא, מה הוא הכותר שעדיף להתחיל בו? האם זה משנה בכלל? וכן, האם יש Trial כלשהו למשחק, איזושהיא התנסות קצרה למשחק לפני שאקנה אותו?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  7. וזה קורה המווון בבקשה עזרה.. והדרייברים שלי מעודכנים...ויש לי מחשב חדש... מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  8. האם Dungeon Siege יכול לרוץ על האיכות הגבוהה ביותר שלו על כרטיס מסך gforce2 mx 200 של Leadtek? נ.ב זה אחי זה לא אני.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by IG,

משחקים פשוטים כדוגמאת באבלז, שלא מחייבים קישור אינטרנט ורצוי גם כאלה שלא דורשים התקנה למערכת... ורצוי גם כאלה שלא דורשים הרבה חשיבה... תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by e.s,

איך אני יכול לשחק עם חבר שלי במשחק worms world party?? מה צריך לעשות?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  11. לכל החובבים שחיכו הרבה זמן למשחק חדש בסידרה. סוג של ספין אופ , נראה מעניין ואפילו לא יקר בהזמנה מוקדמת. https://store.steampowered.com/app/882100/XCOM_Chimera_Squad/

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by wrecker,

http://www.youtube.com/watch?v=MCybGWAxaa4 נראה כמו שילוב של DIRT ו GRID וגם נחמד שהחזירו את השלג

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  13. התקנתי את הCS מחדש לאחר בעיות עם הכרטיס המסך החדש ממה שראיתי בנתיים הבעיות תוקנו אבל אני רוצה להיות בטוח וכמו כן אני צריך עזרה בסידור שלו מחדש על ידי פקודות. דבר ראשון עם מישהו מכיר את הפקודה שיראה לי בצד את הFPS שלי בבקשה לרשום, ויש עוד פקודה שהוא יראה FPS גבוהה כי הוא בדרך כלל מראה עד 75 עם אני לא טועה. עאני צריך גם את הפקודה של החלפת נשק מהירה נגיד אני לוחץ אחד הוא יעבור לסכין ישר בלי עוד לחיצה על העכבר. אני צריך גם פקודה שמפסיקה את הרעש הזה של הצרצרים באזטק נגיד אני מכוון שאני ילחץ V הרעשים שלהם יפסיקו. וזוה נראה לי תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by dj_horse,

קודם כול רציתי לשאול איזה גירסה עדיפה עליכם ומה אתם קניתם במידה וקניתם? בנוסף רציתי לשאול האם בגירסה הסטנדרטית ניתן לשחק און ליין וגם לשחק במגדל פיקוח?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by ETB,

אני לא מצליח לעבור את הבותקה עם הצלף והמקלען. אי אפשר לתקוע להם כדור בראש בגלל הסורגים, מה עושים? איך שמים תמונה?, שהיא תעבוד כמו שצריח.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד פה לא פירסם את זה כבר, יצא הסרטון השני מתוך הGTA הבא. http://www.gametrailers.com/player/20932.html?type=flv

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  17. אימולטור או משהו בסגנון ???

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

בעעע בטעות מחקתי את המשחק והשמירות מישהו יכול להביא לי שמירה של המשחק..לא משנה מאיפה אפילו שזה סוף המשחק אני יוכל עדיין לבחור את השלב שהייתי בו בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by Lyor,

קרה למישהו שלפעמים בסצינות של הסרטי מעבר יש אי-סינכרון בין הסאונד לסרט עצמו (הסאונד מקדים את הסרט באיזה 5-6 שניות)??? אני לא חושב שזה בגלל המפרט שלי, כי המשחק רץ דיי חלק אבל עם זאת הוא דיי ישן. בבקשה עזרה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by rikus,

טוב, אני פשוט חייב לשתף כי זה נראה לי מאוד מוזר שאף אחד לא דיבר פה על המשחק מירוצים הכי מדהים בכמה שנים האחרונות. עקבתי אחריו כבר כמה זמן מאז שהוא היה אמור לצאת אבל התקמצנתי הרבה זמן עד שקניתי אותו במבצע בסטים. מדובר במירוץ באגי/אופנע שטח הכי מהיר, הכי פסיכי, עם הכי הרבה שינויי בגובה, קפיצות באוויר למשך שניות ארוכות ועוד המון דברים בלתי אפשריים, והכל במהירות מסחררת. שלא לדבר על SLIP KNOT ועוד כמה להקות גראנג' מטאל שממש מוסיפות לאדרנלין ולכיף. הגרפיקה גם ממש משובחת, וזה משחק משנת 2010! זכה כבר בהמון פרסים, כולל מירוץ המכוניות הטוב ביותר ל-2010. אז NAIL'D רבותיי, גמרתי בנתיים ליגה אחת והיה מדהים, לא פחות ממדהים ממש נעצרה הנשימה. מי שלא שיחק את זה לא יודע מה זה אדרנלין …

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by stingeR-,

חפשו לי בבקשה ציטים למשחק הזה

22. תודה.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by tal^_^,

שלום, יש לי סים סיטי 4, לאחר שהתקנתי אותו, והכנסתי את ה CD (המקורי! לא צרוב!) כי לשחק המחשב חשב למשך כמה שניות כאילו הוא טוען את המשחק, אבל לאחר כמה שניות לא קרה כלום, המחשב הפסיק לחשוב, ולא טען את המשחק, ולא הראה שום שגיאה, מישהו יודע למה? יש לי XP ואת שאר המפרט ניתן לקרוא בצד. תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  24. לדעתי ב- populous הקוד הכי יפה הוא שאפשר להוציא כמה דרקונים שרוצים הרי געש קדחות וכל הקסמים שיש

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. [move]תעזרו לי בבקשה למצוא משחק רשת בין שני מחשבים משהו חמוד ולא כבד מידי [/move]

• 2 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.