עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sifo Jen,

איך במשחק אני עושה ALLY או משהוא כזה כדי לשחק עם חבר שלי באינטרנט ולעשות משימות יחד? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by gshhar,

1 הבנתי שהוא מאוד מאוד כבד. יש לי מעבד DUAL CORE וכרטיס מסך X1800GTO עם 2 ג'יגה זיכרון ומסך רחב. האם המחשב יסחוב לי את המשחק ברזולוציה שאני עובד איתה של המסך ? (1680X1050) 2 האם זה משחק מהנה וכיפי (אני מאוד אוהב FIRST PERSON) או מאכזב ?? תודה.

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by פיני1805,

מישהו יודע לאן אני בורח אחרי שהם מדליקים את הביקתה באש.. ברחתי דרך הגג לאיזשהו אסם אבל איך אני יוצא ממנו . זה כאילו שאני כלוא שם !!! עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by *NightMare,

אז ככה, יש לי קבצי BIN ו CUE של המשחק התקנתי אותו בעזרת DT ועד כאן הכל סבבה עכשיו כדי להפעיל אותו אני צריך No Cd Crack והורדתי כזה (מקוה שהוא טוב), פתחתי אותו אל התקיה שבה התקנתי את המשחק, והפעלתי המשחק עבד יופי עד שהפעלתי מחדש את המחשב, אז הוא כתב לי להכניס את דיסק המשחק ניסיתי שוב לפתוח את הNo Cd וזה עדיין עשה את אותו דבר, יש רעיונות לפתרון? יש לכם אולי NO CD טוב בישבילי אשמח אם תשלחו לי לפרטי

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  5. Started by orr1,

אני מחפס כבר חודש את הקראק לGTA מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. Started by Screw_Master,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=105751 כתבה מעאפנה, אבל המשחק נשמע לי מעולה, מאוד מאוד אהבתי את FABLE הראשון, שסיפק לי שעות של הנאה אבל היה קצר בצורה מאוד מאכזבת, אני מקווה שזה יהיה יותר טוב ;D מצד שני, בטח MICRO$OFT יכריחו את LIONHEAD לפתח את המשחק ל-DX10, נקווה שלא :-\ בהמשך אני בטח אמצא כתבות ברמה יותר גבוהה

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by tom123,

שיהיה הכל פתוח.. חיפשתי בכל העולם... תודה!

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by DorCo,

זה ממש מתסכל... ניסיתי לעדכן גירסא ל1.2 וזה לא עזר.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

אני רוצה לשחק במשחק תפקידים טוב,משו כמו דיאבלו בסגנון. שמעתי על המשחק FALLOUT.. זה משחק טוב? ויש עוד משחקים טובים [תפקידים]?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by WHITE_ZOMBIE4,

טוב אז ככה אני יתחיל אם מספר תמונות שאני אצלם מדיי פעם מהמשחק הינה התמונה הראשונה בינתיים (היא לא מעניינת אני יודע אבל לא היה לי ממש כוח לשחק היא צולמה ב1600x1200x32 בAA ובAF הכי גבוהה אבל האיכות שלה ירדה בהרבה יחסית בגלל ששמרתי אותה כjpg דרך paint וזה ממש מוריד את האיכות)בסך הכול המשחק מזכיר מאוד את הקודם יש שיפורים פה ושם אבל דיי התאכזבתי כי זה ממש דומה לקודם (כפי שאתם רואים בתמונה הם אפילו לא טרחו לשנות את ההסבר של איך לרפא את עצמך) אבל לפחות אין את הבאגים המגעילים שהיו לי בקודם למי שלא יודע קווים שיוצאים מהדמיות וכדומה אם לעוד מישהו יש את המשחק שיביא גם הוא תמונות

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by damti123,

שלום........הורדתי את המשחק CoD הישן...2 קבצי rar שכל אחד מהם שוקל 600-700 mb בערך. התקנתי את הראשון וההתקנה מבקשת להכניס את הדיסק השני וללחוץ על Ok. הורדתי DeamonTools פתחתי כונן G והעלתי לשם את הדיסק השני ולחצתי על ok אבל ההתקנה לא ממשיכה..למה? תמונות: http://loading.co.il/uploads/96KB-ss%20showing%20the%20files.JPG http://loading.co.il/uploads/53KB-ss%20from%20install.JPG http://loading.co.il/uploads/68KB-ss%20of%20opened%20hard%20disk%20G%20from%20DeamonT.JPG מה לא עשיתי טוב ? מי שיכול לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by erezh13,

שלום! יש לי פלייסטיישן 2 + צ'יפ משיח 2. עכשיו, אמרו לי שבשביל לצרוב משחקי פלייסטיישן 2 צריך דיסק DVD וצורב DVD, זה נכון? או שאני יכול להוריד משחק של פלייסטיישן 2 ולצרוב על דיסק רגיל של 700 מגה ולהשתמש בצורב רגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  13. קונסולה שהיא גם של נינטנדו וגם של סוני? מסתבר שהיה דבר כזה בעבר הרחוק - וכעת היא נחשפת לעיני הציבור לראשונה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. החלטתי להתחיל לשחק ב-MMORPG כלשהו ובגלל היותי בצבא רוב השבוע, הבנתי שאין טעם לשלם תשלומים חודשיים והחלטתי ללכת על האופציה של Guild Wars המאפשר קנייה חד פעמית של המשחק ללא תשלום חודשי. לאחר בדיקה קצרה הבנתי שיש שלושה כותרים למשחק: Guild Wars, Factions ו-Nightfall וכן גרסת הרחבה אחת - Eye of the North. שאלתי היא, מה הוא הכותר שעדיף להתחיל בו? האם זה משנה בכלל? וכן, האם יש Trial כלשהו למשחק, איזושהיא התנסות קצרה למשחק לפני שאקנה אותו?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by KingYes,

אני זוכר שפעם היו דיבורים.. האם יש עדיין משהו על הפרק? ומה השם של הכותר?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. נראה כמו שילוב היברידי בין HALF LIFE, UT3 וBORDERLANDS

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. Started by Vidati,

טוב אז ככה יש לי את המשחק המקורי, והרבה זמן לא נגעתי בו... אחרי ששיחקתי בPROSTREET עשה לי חשק לחזור למשחק הקודם. קיצור יש לי וויסטה ובהתקנה המשחק אומר שהוא לא יכול להתקין כי אין לי DX9.0C אז נכנסתי לתקייה של המשחק ומצאתי תקייה בשם DX9 וניסיתי להתקין אבל הוא לא מתקין ואמר שהמוצר מותקן כבר... מה עושים? תודה עריכה: ניראה לי שזה בעיה של DX10... אולי אפשר לבטל אותו ולהפעיל DX9 במקומו? או משהו כזה..

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by מאפיונר,

GTA IV יוצא למחשב מתישהו?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by Donald Mark,

אהלן אנשים יש לי ערוץ יוטיוב ואני מעלה המון סרטונים על משחקים כל יום , המון משחקים והמון כייף אם אהבתם תנו sub https://www.youtube.com/channel/UCNTBkQfUDquL-L-k-C-QMig תודה רבה ":D

20. Started by EyalRDT,

איך המשחקיות של guild wars האם היא דומה לWOW שהיא מבוססת תור או יותר נכון תן מכה קבל מכה וכך הלאה או שהיא בזמן אמת בסגנון דיאבלו או Oblivion?(משחקיות הרבה יותר חופשית)

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by Ben in Black,

אני לא מצליח לבנות קירות !! מה זה ?? איך עושים ?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by ben_20,

התקנתי את המשחק ואת חבילת הרחבה ואז אני נכנס למשחק ומופיע לי doom 3 cd key in invalid the cd key in located on your cd jewel case ויש לי שם ליכתוב סי די קי מה לעשות ניסיתי לכתוב סי די קי של המשחק וזה לא הולך ? תודה לעונים

23. Started by vermise,

יהיה livestream בלאן של CS 1.6 ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.