משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את התיקיה של ניד פור ספיד ב- דוקומנט אנד סטינג אבל אני לא רואה אותה בשביל להדביק את קבצי הציטים שהורדתי איך אני מצליח לזהות את התיקיה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
Ubisoft מציגה דרישות חומרתיות מפורטות עבור אחד משני הכותרים הכי גדולים שלה לשנת 2020לכתבה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
שיחקתי כמה דקות, היה את הקטע שאני מביא אנשים לחוף ( זה אמור להיות איזה קרב מפורסם במשחקי מחשב כי יש אותו בעוד משחק) הרגשתי שאני סתם גורר אנשים קדימה בלי שום מחשבה, והכל היה בלאגן גדול מסביב, לא ממש התעניינתי מסביב ופשוט לחצתי על אנשים ללכת לחוף אחרי זה היו שני מוצבי אויב, זרקתי רימונים, ראיתי גם שהממשק דיי מעצבן, וזהו עזבתי את המשחק
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה המשחק הכי חדש בסדרה של המשחק battlefield ומאיזה חנות ברשת אפשר לקנות אותו
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אין מהלך יותר קטלני מזה, אם הוא מתוזמן כראוי הוא גורם ליריב לסחרחורת, מה שכן לא הכי קל לבצע אותו עם שלט... האמת יש גם את המהלך של סקורפיון ששולח כידון ומושך את היריב, וזה מאוד יעיל, get over here
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
במסך פתיחה של המשחק (איפה שבוחרים אם לשחק ברקיון או בגן באונד וכדומה) אחרי שאני לוחץ על רקיון, כותב את השם משתמש וסיסמא ומנסה להיכנס זה כותב לי "rakion.bin הפסיק לפעול" מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב אחרי בערך שנתיים שלא שיחקתי משחקי מחשב (צה"ל אתם יודעים) אני מנסה לחזור לדרך הוספתי כרטיס מסך למחשב לפני שבוע 2600XT, צנוע אבל מספק (אני חייל כאמור) עכשיו... המלצות מקום יש לי בשפע במחשב ( 1.5T) אז זרקו חופשי. מומלץ בתוספת תיאור קטן או 2
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני השיא שלי לא בדריפט בקניון זה 222,000 ושלכם?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בעעע בטעות מחקתי את המשחק והשמירות מישהו יכול להביא לי שמירה של המשחק..לא משנה מאיפה אפילו שזה סוף המשחק אני יוכל עדיין לבחור את השלב שהייתי בו בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בבקשה אחי אני חדש ואני חייב לינק לgta vice city אני יודג שזה 2 דיסכים בבקשה ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ראיתי שהמשחק יצא בקרוב לPC,האם יש תאריך מדויק?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק הידוע - America's Army Operations משחק חיה אחלה גרפיקה ובעיקר מציאותי מאוד ! אני רוצה לבנות חדר אבל אני לא מצליח ניסיתי כל דבר - התייאשתי חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי ! אם אתם כבר יודעים איך אז תסבירו לי גם איך להיכנס לחדר (עדיף עם כתובת IP) תודה מראש, מיכה.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
שיהיה הכל פתוח.. חיפשתי בכל העולם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לדעתי ב- populous הקוד הכי יפה הוא שאפשר להוציא כמה דרקונים שרוצים הרי געש קדחות וכל הקסמים שיש
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
קניתי (מארצות הברית) את המשחק HALF LIFE 2 :holiday collection 2006 וכשאני מתחיל להתקין הוא מבקש ממני cd key פתאום נופל לי האסימון... אין cd key בשום מקום על האריזה...גם לא על התווית מחיר או משהו כזה... בתוך האריזה יש כמה מדבקות אבל אני בספק אם זה שם...אם מישהו יודע מה אני יוכל לעשות אני ישמח לעצה...
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, לאחרונה עברתי למסך רחב 22" (Samsung 2243BW) והחלפתי כרטיס מסך ל2600XT. הרזולוציה שלי מן הסתם השתנה ל1650 על ה1080. הבעיה שלי שהרבה משחקים עכשיו מסרבים לעלות עם הודעות שגיאה כאלה ואחרות שבגדול אומרות שהם לא מצליחות להחליף לרזולוציה שלהם... זה קורה עם משחקים ישנים מאוד כמו x-com, וגם עם משחקים מלפני שנים בודדות כמו evil genius וmajesty. יש פתרון? (מלבד כמובן כל פעם להחליף בעצמי את הרזולוציה, דבר שיהרוס לי את כל הסדר של האייקונים על השולחן עבודה).
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
תמליצו על מישחק טוב אני משער שזה לא משנה באמת מאיזה ז'נר (רק לא מרוצים) שהוא לא כזה מפורסם כמו קרייסים ואלא אבל הוא עדיין טוב... כי פשוט חרשתי כבר על המשחקים המוכרים. חיכיתי שמישהו יבקש המלצה ואני פשוט יקח את אותה המלצה..צריך משחק קליל למערכת (קרייסיס ומטה) ועם עלילה טובה טיפה... משעמם כשאין עלילה...
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו יודע אם יש איפשהו בחיפה קנית SC2 מרוכזת בחצות בליל ההשקה?? ראיתי בכל מיני פורמים שיש ביקוש רב גם בחיפה ולדעתי אין סיבה שלא נפתח קבוצת מכירה גם בחיפה\קריות. אשמח לדעת אם כבר קיים רעיון כזה, אם יש ביקוש לרעיון? ואם מישהו מכיר חנויות משחקים שאפשר לפנות אליהן? חשבתי על באג סניף קריון, השאלה אם יש משהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא, נ.ב לי אישית פחות חשוב לי המחיר שנשיג, יותר חשוב שנשיג את זה ולא נצטרך להגיע לתל אביב.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
חוץ מ- MAFIA 2,שאולי עוד צפוי להיות משחק השנה,איזה עוד משחקים טובים יגיעו למדפים של החנויות עד סוף השנה? וכן,בלי להזכיר את Medal Of Honor החדש,גם אם המשחק היה בחינם לא הייתי משחק בו.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחק,קיימים פריזים מעצבנים כאלה ויחד איתם גם הקול קופץ וחוזר על עצמו(כאילו נתקע התקליט)..וזה מעצבןןןןןןן יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה?? כי לדעתי זה באג במשחק ולא המחשב שלי..
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום........הורדתי את המשחק CoD הישן...2 קבצי rar שכל אחד מהם שוקל 600-700 mb בערך. התקנתי את הראשון וההתקנה מבקשת להכניס את הדיסק השני וללחוץ על Ok. הורדתי DeamonTools פתחתי כונן G והעלתי לשם את הדיסק השני ולחצתי על ok אבל ההתקנה לא ממשיכה..למה? תמונות: http://loading.co.il/uploads/96KB-ss%20showing%20the%20files.JPG http://loading.co.il/uploads/53KB-ss%20from%20install.JPG http://loading.co.il/uploads/68KB-ss%20of%20opened%20hard%20disk%20G%20from%20DeamonT.JPG מה לא עשיתי טוב ? מי שיכול לעזור תודה
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הרצתי את שניהם על המחשב שלי... ופאר קרי הרבה הרבה יותר כבד!! מה אתם אומרים?? אההה ולדעתי פאר קרי גרפיקה יותר מרשימה
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ליאור חדשיאן, ואני המנהל החדש הפורום של משחקי אסטרטגיה וניהול וכן הפורום שתחתיו. אפשר לפנות אליי לכל בעיה והצעה בקשר לפורומים הנ"ל! מאחל לכם התקפות ואסטרטגיות מוצלחות
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-