עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מיקרוסופט חושפת את מלוא היכולות של הקונסולה החדשה שלה, מבחוץ וגם מבפנים לכתבה

2. שלום לא מזמן התקנתי ACT OF WAR החדש שיחקתי הרבה וזה והיו לי בעיות במהלך המשחק מכייוון המתמונה הבהבה ואמרו לי שזה לא בריא אז סתם נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הפא'ץ החדש אחרי שהתקנתי אני לוחץ על הקיצור דרך וקופץ לי שגיאה: Wrong disc Inserted please insert CD\DVD Act Of War........ אבל הדיסק בכונן? מה עליי לעשות

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by chmmr,

בשלוש השנים האחרונות הייתי שחקן World Of Warcraft מאז ה beta האמריקאית, ה beta הארופאית, הגירסה הארופאית, ימי molten core ועד ה black temple של היום. תמיד הייתי שחקן hardcore שגמר כל instance אפשרי ושיחק (בשנה האחרונה) תמיד ב 2000+ arena team. אבל לאחרונה יותר מדי דברים קטנים מפריעים לי במשחק ואיני מוצא אותו מרתק באופן מספיק. השנה יוצאים שני משחקים חדשים Warhammer online , Age Of Conan שניהם mmorpg ואמורים להיות איכותים ובעלי משחקיות גבוהה שימשכו מיליוני אנשים. אני מתלבט איזה משחק לקנות כאשר אני נוטע לכיוון war בגלל הסיפור העשיר (מאז 1983) והגזעים שבו בניגוד ל aoc שבו ישנם רק human. מעניין אותי אם ישנם פה עוד שחקני mmorpg בעלי התלבטות זהה, ולאיזה כיוון הם ילכו.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום אני יודע שאסור לדבר על ווארז וכאלה אבל זה ממש לא..קיבלתי מבנדוד שלי משחק ...Brothers In Arms הדרך לגבעה 30...ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המשחק כשהדיסק לא בפנים... גם בנדוד שלי רוצה לקחת את המשחק חזרה ואני עוד רוצה לשחק בו...אז יש אוליי איזו תוכנה שמאפשרת להפעיל את המשחק בלי הדיסק? תודה מראש..ושוב זהו לא ווארז או משהו .חוקי חוקי יש לו עותק חוקי פשוט התקנתי אצלי והוא רוצה אותו פתאום חזרה...

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. אנא עזרתכם. HF

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by roma,

שלום לכולם! היום ניסיתי לעשות את המשימה הזאת (לצותת לשיחה של גרינקו ומס במעחית השקופה) וכל פעם לקראת סוף השיחה אני מאבד קליטה כאשר גרינקו אומר למס "TALK TO THAT..." ניסיתי לצותת מכל זווית אפשרית אבל לא הולך לי.... :'( עזרה! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by erezh13,

שלום! יש לי פלייסטיישן 2 + צ'יפ משיח 2. עכשיו, אמרו לי שבשביל לצרוב משחקי פלייסטיישן 2 צריך דיסק DVD וצורב DVD, זה נכון? או שאני יכול להוריד משחק של פלייסטיישן 2 ולצרוב על דיסק רגיל של 700 מגה ולהשתמש בצורב רגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by SilverCivic,

אהלן. התקנתי את הGTA IV , המשחק מדהים והגרפיקה מאוד מרשימה. הבעיה היחידה שיש לי היא עם הצללים (של הבניינים , מכוניות וכו'...) עם כל תזוזה קטנה של העכבר ושינוי זווית הצללים מופיעים ונעלמים במהירות , הדבר יכול לשגע גם את האדם השפוי ביותר כרגע אני כותב את הנושא ממחשב אורח לכן לא ניתן לצרף כרגע תמונת מסך , אם יהיה צורך אצרף בהמשך. האם זוהיא בעיה מוכרת? יש פתרון לדבר? שיחקתי עם הרזולוציות וההגדרות מסתבר שזה לא ממש עוזר.. פרטי המחשב : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E קירור : Arcti cooling Freezer 7 pro +מאווררים סטנדרטיים של המארז כמובן. זכרונות : OCZ Reape…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. שלום לכל הגולשים בפורום משחקים... אני סטודנט ויותר מידי זמן למשחקים אין לי - אבל משחקים כשיוצא... אז אחרי האזהרה בכותרת אני מרשה לעצמי לתאר איפה אני נמצא אחרי שאני מגלה שהחומר שהזרקתי לעצמי רק הפך אותי למוטציה ולא הגן עלי ושהכושי הוא הבחור הבנ!@@## אני יוצא לרדוף אחריו. אני מניח שזה כבר ממש הסוף, אבל אני מגיע למעין דלתות כפולות ענקיות שמובילות למרפסת לאזור שמלא מוטנטים (אתם יודעים - אלא שצריך ללחוץ על כפתור, לפתוח אחת, ללחוץ על כפתור שני ואז נפתחת הדלת השניה....). ושם מתקעתי... מלא מוטציות ומפלצות ואני לא מצליח להרוג את כולם. (במיוחד את ה3 ענקיות עם הטילים שמטפסות עד אלי ומפציצות אותי....) למישהו עצות? טיפים? כי אין לי כוח למשוך ולנסות שוב ושוב....

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  10. האם יש משחקים שתומכים במעבד 4 ליבות..? ???

11. נראה כמו שילוב היברידי בין HALF LIFE, UT3 וBORDERLANDS

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. אני לא יודע אם באיזו גירסא כדי לשחק? מצד אחד אני ממש אוהב לשחק בשלט של ה XBOX פלוס בטלוויזיה האיכותית שלי 100HZ ומצד שני אם יש הרבה תכנים יותר טובים ב BLACK EDITION שיצאה רק ל PC (בזיון) אז אולי עדיף לשחק בזאת?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by pp12,

gta liberty city stories יתמוך בדירקט 10?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  14. אהלן חברים, יש לי את המשחק Max Payne 2 והגעתי בו ל-Episode 3 Part 3 (די רחוק נדמה לי) ואז נאלצתי לפרמט את כונן C (המשחק מותקן על כונן D) ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה והכל. מה ששכחתי זה שהתיקייה שבה המשחקים ששמרתי שמורים נמצאת ב-My Documents שבכונן C ולא בתיקייה של המשחק בכונן D. עכשיו למעשה איבדתי את כל המשחקים ששמרתי ואת השלב שאליו הגעתי ואני צריך להתחיל מהתחלה. זה מאוד מייאש ואני בטוח שאתם מבינים. העזרה שנאי מבקש מכם היא ממישהו שהגיע לאותו שלב שאני הגעתי או אפילו שלב אחד לפניו או משהו כזה, ומוכן לשלוח לי את הקבצי שמירה שלו, כדי שגם אני אוכל להמשיך ולהנות מהמשחק הזה מהמקום שבו הפסקתי.... מקווה מאוד שאתם מבינים ומוכנים לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by ZomberGaming,

משהו שניסיתי לעשות בעקבות משהו שקיים מקווה שתאהבו תהנו ותגיבו תגובות מה לשפר להוסיף רעיונות או כל דבר אחר יתקבל בברכה משתדל לאצלם קטעים טובים בישבילכם הצופים להבא זה רק ילך וישתפר כמובן בעזרתכם בזכות עצות רעיונות וגם ביקוש אז פשוט צפו תגיבו כאן מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=_0vKAWDTn3k&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dragons-dogma-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9b%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e/

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. שלום, לאחרונה יש לי פרץ של נוסטלגיה ואני מרבה לשחק במשחקי אסטרטגיה משנות ה90, רציתי לדעת אם AoE הראשון ניתן להורדה חוקית או לא. מכיוון שמדובר במשחק ישן למדי (1997 אם אני לא טועה) ישנו סיכוי סביר לדמי שניתן להוריד אותו, לא? נ.ב. במקרה שהוא לא זמין להורדה לשלוח הודעה פרטית שמנחה אותי לאתרים שבהם ניתן "לקנות" את המשחק, תודה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by CashMAn,

מישהו יודע איך אני עושה מספרת במשחק ?!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by ben_20,

התקנתי את המשחק ואת חבילת הרחבה ואז אני נכנס למשחק ומופיע לי doom 3 cd key in invalid the cd key in located on your cd jewel case ויש לי שם ליכתוב סי די קי מה לעשות ניסיתי לכתוב סי די קי של המשחק וזה לא הולך ? תודה לעונים

20. Started by STRENGTH,

אני משחק ב CREER ואז עברתי מלא שלבים.. ועדיין אני לא יכול לקנות חלקים.. השאלה איך אני קונה הכל נעול שם וכל המכוניות האחרות כבר מה זה מהירות ביחס אלי.. מה עושים?! צריך עוד לחכות?! בבקשה תעזרו לי!!! :'(

21. Started by Battlefield man,

hello can you pleas tall where is funest to play on source or on condition zero on online? ?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

איך במשחק אני עושה ALLY או משהוא כזה כדי לשחק עם חבר שלי באינטרנט ולעשות משימות יחד? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by sagimonza,

מישהו מעוניין ב world of warcraft?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  24. אני צריך ציטים לטוני הוק אנדרגראונד 2 וגם אתרים של ציטים....

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  25. האם יש איזשהיא תוכנה שתאפשר לי רטט בגיימפד גם במשחקים שלא כוללים תמיכה ברטט?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.