משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חשבון הטוויטר הרשמי של שירות הסליקה הבינלאומי PayPal מאשר כי מבצע הקיץ המסורתי (והמאסיבי, אנחנו מקווים) של חנות פלטפורמת ה-Steam יחל בסוף השבוע הקרוב - החל מיום שישי ה-24 ביוני 2016. אילו משחקים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלכם לעונת המבצעים הקרובה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כמה דמויות אפשר לשחק בו זמנית בdungeon siege2 לי יש 4 דמויות אבל ראיתי ביוטיוב שיש 6 דמויות... מישהו יכול להסביר לי את העניין?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני משחק בשנתיים האחרונות בערך במשחק הנ"ל נגד אותם אנשים, בערך 5 במספר: אחד משקיען ונותן פייט טוב, לעיתים הוא מנצח ולעיתים אני. שני אותו דבר, רק חלש יותר. השאר ממש חלשים. אני מאוד סקרן לשחק נגד יריבים חדשים כדי ללמוד ולהתפתח עוד. אם יש מישהו שמעוניין לשחק, אנא צור עימי קשר או השאר הודעה כאן. תודה רבה, אורן.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הורדתי את הPATCH -XMP לUNREAL2 כדי לשחק באינטרנט את המשחק....... כל פעם שאני מפעיל את ההתקנה זה אומר לי שאני צריך את ה-PLAY DISC [יש לי מקורי(אם יש משהו מיוחד שלא לעניין בפומבי, אז בפרטי)* ]וניסיתי להכניס את שני הדיסקים וזה עושה את אותו הודעה כל הזמן!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שאלה איך אני בוחר נשקים במולטיפלייר ? לא מצאתי את האפשרות של "custom " כלומר נשקים מותאמים שלי... אשמח אם תתנו לי תשןבה תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אוקיי,אז ככה רציתי לדעת אם המחשב שלי יחזיק את המשחקים הבאים שאני כותב : BF2 HL2 DOOM3 ירצו לפחות על low-medium .. מפרט בחתימה תודה!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עיתונאי שמסקר את שני הצדדים ומחליט איזה דברים לשחרר לעיתונות...נשמע מעניין: http://www.gamershell.com/download_19938.shtml
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין counter strike שכלול בhalf-life2 או battlefield 2 לפי מה ששמעתי counter strike ממכר וטוב את המלצתכם בבקשה
-
אין לי על המחשב DEAMON TOOL אבל יש לי CloneCD יש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהסיר את התוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שכחתי איך אני מעלה נקודות ציון חדשות בחדר תיכנון עם העכבר הוא לא נותן לי לסמן אולי צריך לשנות משהו?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אחרי טקס חלוקת הפרסים האלטרנטיבי שלה,פלטפורמת המשחקים הגדולה ביותר מציגה לנו רשימה חדשה ומעניינת לא פחות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
המשחקים שאני מוכר זה Dragon ball xenovers 2naruto shippuden storm 4csgoFNAF 3For Honorgarry modGTA IVGTA VJUST CASUE 3L4D2THE WITCHER 2NARUTO STORM 3המחיר שלכם המשתמש שלכם תציעו לי כמה באלכםהמספר שלפון 0525600975http://steamcommunity.com/profiles/76561198067102035/home
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שרובנו משחקים בהרבה משחקים, תמיד ישנו משחק אחד לפחות שחרשנו עליו הרבה זמן או מכורים אליו ויכולים לשוב ולשחק בו בכל זמן, אז הנה שלושת המשחקים שאני מכור אליהם קשות נגיד(הסדר לא מחייב): 1)WWF95 The Road To Wrestlemania- אני כבר 9 שנים על המשחק הזה, יודע את כל השיטות קומבואים, וה"קסם" עם UNDERTAKER שבסוף שני הסיבובים ניתן לקבור את האויב, R.I.P כמה שהמשחק הזה ישן, זה משחק מכות מצוין למחשב WWF ויש שם המון כיף וצחוקים ומעל הכל יש את THE LORD UNDERTAKER!!!!. COMMAND AND CONQUER RED ALERT 2+YR XP: ללא ספק יצירת אומנות ע"י חברת WESTWOOD,ז"ל. משחק עם משחקיות פשוטה, גרפיקה דו מימדית אבל מה שכן מה שהוא עושה אי אפשר לעשות יותר טוב, אני מכור למשחק הזה כבר 7 שנים ועדיין הוא נראה…
-
- 123 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
אני יכל לשחק בו עד שהו מחליט לצאת מנו בלי הסבר. אני מריץ את המשחק על הרזולוציה הכי גבוהה והכל על הכי גבוהה. המחשב שלי יכל לעמוד בזה דיי בקלות הוא על OC רציני (הוספתי קירור מים חדש, דיי יקר הזבל הזה, 2000 ש"ח בערך)
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה ואני ממש ממהר לפתור אותה. אמש בלילה משהו קרה ומאז אני לא מצלייח לשחק קונטר בככל. אני מפעיל אותו וזה מה שאני מקבל: אם זה עוזר לכם אני משתמש ב HLGuard Pro. בבקשה תעזרו לי אני חייב לשחק קונטר, (התמכרות קשה אני יודע :-\).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה רוב הזמן השירות של steam "עסוק" ועמוס מדי בשביל לתת שירות לי(אני מניח שלרבים אחרים גם)? יש דרך כלשהי לשפר את המצב?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
משחק טוב?. מה המטרה של המשחק פחות או יותר .האם זה בסגנון שעושים כסף וקונים טנקים או שקונים כמה טנקים שרוצים בלי כסף או שיש הגבלה כי בשלב הראשון קניתי טנקים ולא ראיתי שום דבר שמזכיר כסף או משהו שמתבזבז אז קניתי כמה שבא לי.האם זה ככה? ב.איך מזיזים את המסך לאלכסון כמו שעושים במקש space אבל שהמסך יעצור ולא שאם אני עוזב את המקש הוא חוזר לברירת מחדל.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
28 שנים אחרי שנולדה בתור מוצר המיועד לעשירים בלבד, ה-Neo Geo חוזרת בגרסה מוקטנת מדליקה - עם מסך מובנה ובקרי שליטה כמו באולמות המשחקים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס קול קריאטיב ויש לי בעייה מוזרה אני שומע את כול האפקטים של המישחק אבל לא שומע דיאלוגים של הדמויות הגדרות המישחק או הגדרות בכרטיס תודה לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי את שני המשחקים האחרונים של gta ובשניהם יש את אותה הבעיה, שאני מריץ את המשחק המכוניות וחלק מהרקעים "נמרחים" ואני לא יכול לראות כלום, וזה מחמיר כל זמן שאני משחק יותר למישהוא יש פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=407340&sid=127 כל החתיכות נחטפו תוך דקות ספורות! איזה יפה המכשיר. וממש טוב! תהנו (:
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-