עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Crash5,

שלום. יש לי בעיה עם הרזולוציה במשחק. בכל רזולוציה שאני בוחר ישנו פס שחור לכל אורך צד שמאל של המסך ובצד ימין של המסך חתוך וקטוע, כלומר חסרים פרטים. ברשותי GeForce2 GTS עם גירסאת דרייברים של 30.82. אודה לכם אם תעזרו לי בפתירת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by liav12,

לא הצלחתי להבין, המשחק הזה סינגל פלייר או מולטי? או שגם וגם... שווה לקנות? אגב עשיתי חיפוש ואין דיון ראשי..מדוע?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  3. טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים. יש לי את המחשב הבא : athlon xp 1.47 256 ram ddr gigybyte 7vtxh gforce 4 ti 4400 leadtek המחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים. אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2. ut 2003 unreal 2 america's army וכו... גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי. ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר. אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש. יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by liorgadidi,

שלום קניתי גיים פד כזה: https://www.hak.co.il/groupsale.asp?GroupSale=187 רק של "חברה" אחרת. עכשיו אני רוצה לשחק בו באיזה משחק כלשהו כי המשחקים שרציתי לשק בהם איתו עוד לא הגיעו אליי. באיזה משחקים שאני יכול להוריד מהרשה או משהו כזה אני יכול לשחק איתו? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by IlanF,

אני יודע אני מיושן... אבל עד שחבר שלי יביא לי את 3 אני מסתפק בזה עכשיו לשאלה... נתקעתי במקום אחד, משימה 3 או 4 (Kirov Park Meeting) אני משחק לפי המדריך הזה: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/hitman_2_d.txt אבל כשאני צריך לעלות מהביוב להרוג את הנהג של המכונית השנייה (אחרי ששמתי את הפצצה על המכונית הראשונה), הוא לא נמצא שם הוא אמור לעמוד מאחורי הבניין ולהשתין אבל הוא פשוט לא נמצא שם

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  6. Started by wrecker,

[shadow=red,left]Motor M4X Offroad Extreme[/shadow] קטגוריה: מרוץ מכוניות חברה מפתחת: City Interactive שפה: אנגלית שנת יציאה: 2008 על המשחק משחק נהיגה מהנה במיוחד של ג'יפים ורכבי 4X4 אקסטרים! המשחק משלב גם אפשרות של משחק ארקייד מהנה וגם אפשרות של סימולציה עם פיזיקה אמיתית שהופכת את המשחק לאחד ממשחקי 4X4 המעניינים והמהנים ששיחקתי עד היום. במשחק תוכלו לבחור מתוך 10 סוגי רכבים שונים שלכל אחד יכולות שטח שונות ושיפורים שתוכלו להוסיף או לשנות בהתאם לסוג המסלול או הנהיגה שתרצו. תפעול הרכב מחכה את המציאות ברמה גבוה מאפשרות שיגמר לכם הדלק וכובן אפשרות של 4X4 LOW \HIGH ונעילה קידמית ונעילה אחורית, הרכב כמובן גם יכול להתקלקל ולהתעקם מה שיגרום לכם לשלם במוסך סכומים לא קטנים ו…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by ryu,

מישהו? זה לא ממש ווארז נכון? :-\

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by BenSalem2,

למה אין סרברים מישראל שיתנו פינג נאה של 40? אני רוצה לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא אקנה משחק שאני אוכל לשחק בפינגים של 100+ זה כאילו אין שום טעם לקנות את המשחק עדיף להוריד... :screwy:

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by yirmi_opp,

אני ממש לא מצליח להשתלט על המכונית, אני משתמש בהגה והוא מכויל מאה פעם כבר... אני צריך לעשות סיבוב גדול כדי שהמכונית תסטה קצת לצד ואז היא עושה פניה חדה ואני מאבד שליטה... מישהו גם נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? בקשה זה מבאס לאללה....... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  10. אני באמצע המשחק ואני רואה שאני משלים הכל .. חוץ מלהציל את האנשים ... אך מצילים אותם ?... ב דיוק אני תקוע כולה יש שני אנשים להרוג במסך הראשון וטבח ועוד מישהו אם אני זוכר טוב להציל ...הבעיה היא שאני לא יודדע למה מתכוונים ניסיתי לקשור אותם כלום לא עוזר כלום ואני עדיין מוצא את עצמי משוטט במסך ???

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  11. היי חברי הפורום, אני חובב מושבע של משחקי התגנבויות, טקטיקה, תכנון ומחשבה מאחורי משחקיות וחוויה של משחקים - בעצם המשחק ראשון ששיחקתי שהייתי קטן, היה המשחק המדובר Hitman: Codname 47, ביניהם ספלינסטר סל, ועוד'. אז לפני יומיים, שיחררו סרטון חדש על המשחק Gameplay למשחק Hitman 5, נהניתי לראותו, אגב הסרטון באורך 12 דק': http://youtu.be/NWf3dPKYf1E תהנו

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. שלום חברים! יש SALE באוריג'ן עם 50 % הנחה על BF 3 ו BACK TO KARKAND. המחיר הוא באירו אבל 50% הנחה הופך אותו לאטרקטיבי יותר ( בחישוב שלי $32 לגרסה רגילה ו $9.90 ל DLC)

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by black_rose,

תודה מראש.כי אני כבר נואש.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by עמיר,

http://www.gamershell.com/download_18800.shtml פרסמו פה טיפים / דברים יפים שעשיתם

15. Started by er0101,

איך אני מוודא שהמשחק רץ אצלי בDX10? צריך לעשות משהו? המשחק בכלל יכול לרוץ נורמלי על 8600GT?

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

אם אני לא טועה זאתי עוד חבילת הרחבה למשחק FEAR. תסתכלו על ה-Gameplay שווה הצצה: http://www.gametrailers.com/player/22223.html

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by WHITE_ZOMBIE4,

טוב אז ככה אני יתחיל אם מספר תמונות שאני אצלם מדיי פעם מהמשחק הינה התמונה הראשונה בינתיים (היא לא מעניינת אני יודע אבל לא היה לי ממש כוח לשחק היא צולמה ב1600x1200x32 בAA ובAF הכי גבוהה אבל האיכות שלה ירדה בהרבה יחסית בגלל ששמרתי אותה כjpg דרך paint וזה ממש מוריד את האיכות)בסך הכול המשחק מזכיר מאוד את הקודם יש שיפורים פה ושם אבל דיי התאכזבתי כי זה ממש דומה לקודם (כפי שאתם רואים בתמונה הם אפילו לא טרחו לשנות את ההסבר של איך לרפא את עצמך) אבל לפחות אין את הבאגים המגעילים שהיו לי בקודם למי שלא יודע קווים שיוצאים מהדמיות וכדומה אם לעוד מישהו יש את המשחק שיביא גם הוא תמונות

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  18. מצאתי בבית עכשיו את Half Life 1.... (מקורי) אני לא יודע אני לא שיחקתי אותו... יכול להיות שיש לי גם את CS? על הדיסק הזה או בדיסק אחר?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by ronaldo a,

מה קורה אחים שלי? אני צריך דחוף קראק לפיפא 2006 אם למישהוא יש שיגיב לפה או לאימייל sagisidi12@walla.co.il תודה מראש שגיא

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by dor31,

איך אני משתמש באדרנלין באנרייל ואם למישהוא יש אתר עם מדריך מפורט לפקודות של הקונסולה אני יודע לו.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  21. https://wccftech.com/battlefield-2042-announced-coming-on-october-22nd-no-single-player/ https://www.vg247.com/2021/06/09/battlefield-2042-128-players-massive-maps-reveal/

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by daniel89,

אני לבל 37... יהיה מעניין גם (חוץ מהלבל) אם תגידו כמה זמן (כתוב לכם איפה שכתובות כל המשימות..) אתם משחקים.... דניאל.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by GAI2003,

שלום רב, יש לי בעייה במשחק, תמיד כשאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות של משחק, המשחק יוצא לי (נופל) ועל המסך אני מקבל את ההודעה הבאה: No Label Crash Time: 04/28/06 15:54:52 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (8421) UserName: MASTER ComputerName: 0SXXJOM9MJKICUI Application location: D:\משחקים\Sierra\SWAT 4\Content\System\ SWAT Build Number: 34688 Access Violation caused General protection fault! History: ASwatRagdollPawn::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick [(NetMode=0)] <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo […

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by yarl,

אני מחפש את התיקיה של ניד פור ספיד ב- דוקומנט אנד סטינג אבל אני לא רואה אותה בשביל להדביק את קבצי הציטים שהורדתי איך אני מצליח לזהות את התיקיה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים