עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by STRENGTH,

בעעע בטעות מחקתי את המשחק והשמירות מישהו יכול להביא לי שמירה של המשחק..לא משנה מאיפה אפילו שזה סוף המשחק אני יוכל עדיין לבחור את השלב שהייתי בו בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201072&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0101200&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 הם אותו הדבר רק מה אחד גירסה אירופאית ואחד גירסה אמריקאית... אז בעצם מה ההבדל?? מה לקנות??

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by CZSDF,

יש למשיהו מושג על CALL OF DUTY 7 תמונות הוא משהו ועל BF 3

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by orr1,

אני מחפס כבר חודש את הקראק לGTA מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  5. Started by aldema,

יש לי FEAR עם סיומת TAR אז אני פותח את זה כרגיל עם DAEMON ??? אם יש לי X800GT 256 אז לשים על איזה הגדרות גראפיקה??

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by gman_il,

הי חברים. הגעתי למשימה של סין , המשימה השלישית , אבל איך שאני מעלה אותה , המסך נכבה והוא מאבד את סיגנל אליו. האם מישהו נתקל בבעיה? התקנתי את פאצ' 1.02 וזה עדיין לא עוזר , אני לא יכול להמשיך לשחק במשחק!!! עזרה בבקשה!!!!!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by Xt,

המקום לדבר על כל מה שקשור במשחק הכדורסל החדש והמצוין ... ולי כבר יש שאלה.. למישו יש מושג איך עושים את ההטבעות עם האליופים בתחרות הטבעות?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  8. אנא עזרתכם. HF

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by alons126,

שלום לכולם! התקנתי את Darksiders 2 של skidrow כדי לראות איך הוא.. המשחק פועל מעולה רק שאין לי קול בסצנות מעבר או בחלק מתפריטי המשחק, רק בקטעים שאני משחק את המשחק יש רק את הקולות של האפקטים במשחק..לא דיבור ולא מוזיקה הרצתי את המשחק על מחשב מיושן שיש אצלי בבית ולא הייתה לו שום בעיה עם הקולות אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. התקנתי את המשחק מחדש התקנתי את הדרייברים לכרטיס קול מחדש עדכנתי את הדרייברים הורדתי התקנה אחרת אפילו כי חשבתי ששלי פגומה ועדיין אותה הבעיה הורדתי עדכון של skidrow כדי לראות אם זה מסדר את הבעיה אבל שום דבר מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  10. היי יש להורדה את הדמו, גרפיקה מדהימה ........................ http://www.bigdownload.com/about/age-gate/?destination=http%3A%2F%2Fwww.bigdownload.com%2Fgames%2Fdarkest-of-days%2Fpc%2Fdarkest-of-days-demo יתרון מאוד מיוחד לכרטיסיי NVIDIA פיסקס תמיכה מלאה , עובד גם טוב על ATI. רוני

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by nushag,

שלום תותחי הפורום אני במשימה השניה- אחרי ניקוי המחסן - שרדתי גם את המשאית - אני מגיע לשדה מוקשים עם עוד חייל: איך אני עובר אותו - ניסיתי לירות על האדמה ולזרוק רימונים אבל אחרי שני צעדים אני ממריא כמו סקאד! אנא עזרתכם הדחופה. המיואש

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by avivasban,

יש לי כרטיס מסך 8500gt geforce 512mb זיכרון 2.0gb והמעבד דואל כור e6750 2.66 GHZ אתם אומרים המחשק יעבוד אצלי ואני חדש כאן אני חשוב ששמתי במקום הנכון זה ממש חשוב לי כי ההורדה של המשחק זה כמה ימים

13. Started by Born2Kill,

משחק מרוץ מכוניות ראלי, אין פה מה להרחיב, תהנו: http://www.gamershell.com/download_21201.shtml לאלה שיש להם ויסטה וכרטיס DX10, תביאו תמונות...

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by zerocool15,

נכנס ל cs v 1.6 וכשמנסה להיכנס לסרבר וכתוב conefting to network server קופצת שגיאה: counter-strike: hl.exe - application error The instruction at "0x07be57b9" reference memory at "0x07f51198". The memory could not be "read" Click ok to terminate progeam חיפשתי מלא בפורמומים ולא מצאתי פתרון הנה עזרווו העברתי את הזכירון הורטואלי כונן אחר ו הורדתי ג'אבה כמו שהיה כתוב בחלק מהפורמים לא ניסתי להוציא תזיכרון ולהכניס אותו שוב לא חושב זה יעזור שאר המשחקים עובדים טוב מעבד פנטיום 2.4 וינדווס 2000 סרברק פאק 4 ו256 זיכרון ראם שמעתי שיש גם פאטש לזה רק שלא הצלחתי למצוא אותו עזרה..

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by Delux,

זה נראה מסריח יש לי כרטיס מספיק טוב כדי להפעיל אותו GFORCE 2 MX 400 64 MB ויש TRIPLE BUFFER שהורס את כל איכות התמונה עזרו לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by djhenrya,

הנה המייל המדובר : אז מצד אחד - יש כמעט חודש שאפשר לשחק חינם. מצד שני - השרתים נופלים בפברואר. אני חושב שזה קצת מדכא - מצד שני המשחק לא היה טוב במיוחד. נראה לי שקשה לעמוד בסטנדרטים של WOW.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  17. תעזרו לי בבקשה יש לי ניד פור ספיד אנדגרונד 1 על דיסק צרוב וכשאני מתחיל את ההתקנה הוא מבקש ממני את הסיסמה של הדיסק (בדיסק מקורי יש על האריזה)

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  18. אני חולה על הסוג הזה אבל אני לא מצליח לימצוא כותרים טובים!. אני ממש אהבתי את וNFS 5 ואני ממש רוצה משהו אחר,סיימתי 5 פעמים... שמעתי שNFS החדש יהיה בסיגנון אבל אני לא יכול לחכות אני מקווה שתעזרו לי בבקשה . אני פתוח להצעות.... תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  19. Started by slim_shady,

קניתי הרחבה מקורית כדי לשחק בבטל נט ואני מקבל את השגיעה הזאת- ואני לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות, כיביתי את הפיירוול וניסיתי לחפש באתר של בליזרד אבל לא מצאתי שם כלום , תעזרו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by DrStyle,

נכנסתי למשחק.. חשבתי סתם משחק לא משהו.. בסוף תראו איזה הגדרות אף פעם לא ראיתי X16 בAA וגם אף פעם לא ראיתי לבחור SHADER בקיצור למישהו יש קצת מידע על המשחק איך הוא?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by artyom,

יש לי קירטועים בPROSTREET ולא משנה על איזה גרפיקה אני שם יש קרטועים (תקיעות קטנות) וזה ממש מעצבן. זה קורה רק בגריפ כשיש הרבה מתחרים... אז מה הבעיה? חשבתי שזה המעבד אבל אני לא בטוח (הוא דיי חלש, ואני הולך להחליף אותו כנראה).

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  22. מודעת שהגיע לרשת מוקדם מהמיועד מגלה כי מבצעי הקיץ בחנות המשחקים המקוונת עשויים להתחיל כבר ביום חמישי הקרוב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%99%d7%97%d7%9c%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by ravid,

אז ככה: איך אני מתחיל את תוכנת המודים מאיפה מפעילים אותה אין לי שום תוכנת מודים של שתי הדיסקים!!!! אני מחפש מלא מדריכים ולא מצאתי אני אשמח אם מישהו יעזור!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by רועי שלום,

היי, יש לי מחשב ומפרטו: core 2 duo 3 ghz two gb ram windows 7 ואני רוצה להכניס לו radeon x1300pro במפרט כתוב שהדרישת כרטיס מסך מומלצת היא geforce 8800gt. חבר אומר לי שהradeon שהזכרתי שווה בכוחו ל 8600. לכן, רציתי לשאול אם תחת המפרט הנ"ל יעלה אצלי NFS HOT PURSUIT החדש בגרפיקה גבוהה ואפקטים גבוהים, כלומר אף ברזולוציה 1920 על 1024? או במילים אחרות איך ייראה אצלי המחשב עם המפרט הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  25. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם!! איפה אני יכול להשיג מכוניות להורדה ב TEST DRIVE UNLIMITED בגירסת ה PC? יש לי את האאודי S4 וניסן סקייליין. ראיתי שב XBOX יש עוד מכוניות.. מישהו יכול לעזור??

• 1 תגובה
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.