עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by e_dor,

שלום לכולם ! יש לי בעיה ממש מוזרה כשאני משחק ב-Splinter Cell, Pandora Tomorrow. אחרי כמה דקות משחק הוא שולח לי את ההודעה הבאה ואז הוא יוצא מהמשחק: General protection fault! History: FD3DRenderInterface::SetVertexStreams <- RenderBspSurface <- FRenderLevel::FRenderLevel <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop אשמח לדעת מה הבעיה וכיצד לפתור אותה. תודה רבה לכולם ! נ.ב הדיסק מקורי, דיסק DVD שקיבלתי עם הכרטיס מסך. ובהמלצות של המפרט בתוך המשחק הוא כותב שהכל טוב ותקין חוץ מ: NO No…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

הרי לכם 3 סירטונים חדשים של המשחק MOH:A לראשונה! http://www.gametrailers.com/player/23101.html http://www.gametrailers.com/player/23105.html http://www.gametrailers.com/player/23107.html שורה תחתונה: WOOOOW!!!!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לרכוש פס2, ואני צריך יעוץ בקשר למקום השנייה מצאתי את האתר הבא http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=718&CatCode= (אם זה בניגוד לחוקי הפורום-לנעול) השאלה שלי, אם האתר אמין והאם הגרסה של הפס2 מתאימה לשימוש בהתקנים שונים? (כי מאוד חשוב לי הגיבוי של המשחקים) *אם אפשר בלי תגובות כמו אל תקנה כי יוצא הדור החדש, את השיקולים שלי כבר עשיתי.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by H.I.V,

היום גמרתי אותו ומה שאני יכול להגיד זה דבר אחד: מעולה האקשן במשחק הוא מצויין הרמת קושי מאוד גבוהה ופשוט כיף לשחק בו אבל הבעיה היא שהוא די קצר שיחקתי בערך 7 שעות כדי לגמור אותו והוא נגמר בפתאומיות ובכלל לא ציפיתי ששלב אחרון יהיה כזה ויש לו בדיוק את אותה גרפיקה כמו למדל הראשון אלייד אסולט אבל המשחק ממש מצויין מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  5. אני משחק כהרגלי במשחק, Garry's Mod דרך הסטים. עכשיו המשחק עובד ברשת טוב מאוד, שאני מנסה לעשות משחק רגיל בלי אף אחד, אני מקבל את ההודעה הזו. עכשיו העיניין הוא שאתמול שיחקתי במשחק, היום בבוקר אני הפעלתי את המחשב ומנסה להריץ את המשחק וכלום רק הודעת שגיאה. תודה מראש לעזורים. [attachment deleted by admin]

6. Started by nadav1379,

יש לי בעיה אם הcs 1.6 מתי שאני פותח את ה all seeing eye ואני רוצה להתחיל לשחק אז נפתח לי חלון "waiting for steam to start up (this may take serveral mintes) ואז יש כפתור ללחוץ "try to launch thr game anyway" איך אני מסדר את זה אני מחכה כמה שעות וזה לא נפתח מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by aero,

שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by Eden 6600,

בהתחשב בכל העדכונים הדרושים, כמה זמן לוקח להתקין WoW? מפרט: intel pentium D 915 2.8GHz 512MB DDR2 80GB SATA2 מהירות חיבור לאינטרנט: 1.5 מגה מחובר עם ראוטר לשני מחשבים בבית

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by sagi_10,

צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  10. Started by Dadude,

?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. Started by judas_clown,

כמו שרובכם יודעים (מהדיונים שהיו בעבר בנושא), STARCRAFT 2 אמור לצאת בתחילת 2008 (מרץ לפי החיזויים נכון עכשיו) עכשיו, אני די בטוח שזה משחק שיימכר ויאזל מהמלאים מהר מאוד, זה אחד משחקי האסרטגיה המצופים ביותר אי פעם בערך. וזו הסיבה שאני חושב על PREORDER כבר מעכשיו. בדקתי, ויש אפשרות להזמין את המשחק כבר עכשיו, ב PREORDER מ SENDIT.COM (שזה (אתר מ UK, אמין זול ועם משלוח מהיר לארץ, מנסיון שלי בקניית משחקים ממנו בעבר) הדאגה היחידה שלי, היא שאם אני אזמין עכשיו, אז אולי תצא גרסה רגילה של המשחק, וגם גרסת אספנים, ואז אני אקבל את הרגילה (כמובן שאני מעדיף "אספנים" אם יש, בתור מעריץ שרוף של המשחק) מה אתם אומרים? יש סיכוי שבליזארד תוציא גרסאת אספנים? זה לא שהם לא עשו את זה בעבר.…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  12. סרטון שלי לייק וסאב תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by johnwoo,

איך אני מוריד את השורה שמראה לי כמה FPS יש לי בזמן משחק. הפעלתי אותה ועכשיו אני לא זוכר איך לבטל אותה. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

היי! כנראה שבשבוע הבא אני קונה את הX360 בארצות הברית... השאלה היא האים קיים כבר צ'יפ למכשיר או יש שמועות על משהוא מתקרב\ הערכת זמן למתי יהיה? כי אם אין עדיין זה אומר שאני צריך להתעזר בסטוקים של משחקים מארצות הברית בזמן הקניה כי להשיג בארץ יהיה בלתי אפשרי כמעט... תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by KingRaptor,

התקנתי את המשחק והכל עובד. הורדתי את הפאצ'ים והתקנתי אותם ברצף. אז ניסיתי לשחק (גירסא 1.21) וקיבלתי את ההודעה: Conflict with emulation software והמשחק לא עולה. המשחק הוא מקורי והותקן מהדיסק - כשהתקנתי רץ ברקע Daemon Tools (אם הפרט הזה עוזר) מה אפשר לעשות? בנוסף ראיתי שהרבה שרתים רצים על 1.1XXXXX מלא גירסאות ביניים של 1.1 - אני צריך להתקין את הגירסא הספציפית בשביל לשחק בהם?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by User_Name,

איך אני יכול להוסיף למשחק עוד תמונות שמייצגות את הדמות שלי? אני מתכוון לתמונה שבוחרים לדמות במהלך בניית הדמות. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by Jcs,

אז ככה קניתי את המשחק התקנתי אותו והכל בסדר אני מפעיל את המשחק לולץ בתפריט (LAUNCHER) PLALY ואז באה עודעה שאומרת שני צריץ DIRECT X 8.1 שיש לי ותמיכה של הכרטיס מסך ב T&L למה ואז המשחק נסגר מה הבעיה ומזה T&L. אני עובד על מחשב נייד HP מעבד פנטיום III 1000 MH כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON תודה מראש

18. שלום לכולם, אני יודע שמישהו העלה את העייה הזו פה כבר בעבר, ואני ניסתי לחפש לה את הפתרון אך לא מצאתי אני מבקש ממי שיכול שיעזור לי בבקשה, ותן לי הסבר מה לעשות, כי חבל עם כזה מחשב לא לשחק קצת NFS ;D תודה רבה קובי.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by pringles,

תציעו איזה מישחקי אסטרטגיה טובים יש חוץ מ ג'נראלס רד אלרט וורקראפט סטארקראפט הירוס

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by yossi21,

כל כך חיפשתי את המשחק הזה עד שלבסוף מצאתי אותו:

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by avi2014,

הגיע לנועה והמחיר שלו עומד על 3800 שקל. עכשיו שווה לקנות יענו אני יוכל לקנות לו משחקים שתומכים במכשיר? עכשיו איך הגרפיקה שלו לעומת מחשבי טובים כיום (x1800xt+amd3800 למשל) והשאלה החשובה כמה עולים משחקים מקוריים שלו??האם בכלל יש כאלה בארץ. ויש למכשיר ג'וק כמו לסוני?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  22. שלום לכל הגולשים בפורום משחקים... אני סטודנט ויותר מידי זמן למשחקים אין לי - אבל משחקים כשיוצא... אז אחרי האזהרה בכותרת אני מרשה לעצמי לתאר איפה אני נמצא אחרי שאני מגלה שהחומר שהזרקתי לעצמי רק הפך אותי למוטציה ולא הגן עלי ושהכושי הוא הבחור הבנ!@@## אני יוצא לרדוף אחריו. אני מניח שזה כבר ממש הסוף, אבל אני מגיע למעין דלתות כפולות ענקיות שמובילות למרפסת לאזור שמלא מוטנטים (אתם יודעים - אלא שצריך ללחוץ על כפתור, לפתוח אחת, ללחוץ על כפתור שני ואז נפתחת הדלת השניה....). ושם מתקעתי... מלא מוטציות ומפלצות ואני לא מצליח להרוג את כולם. (במיוחד את ה3 ענקיות עם הטילים שמטפסות עד אלי ומפציצות אותי....) למישהו עצות? טיפים? כי אין לי כוח למשוך ולנסות שוב ושוב....

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by fffSSS,

יש לי בעיה עם starcrft!!! הרחבה ויש לי גם את המשחק הראשון 2 דיסקים מקורים! התקנתי את starcrft הראשון לא הייתה בעיה התקנתי את השני ורשום בהתקנה installation failed starcraft spawn detected you must instal the full version of starcrft before installing vrood war.

24. כמו בכותרת... האם יש אפשרות לשחק 2 שחקנים ביחד באותו מסך אותו מחשב בCOD 5? בסוני יש אפשרות במשימות לפצל מסך ולשחק ביחד... האם אפשר גם במחשב? בהנחה שאפשר.. אז אפשר לקנות שלטים כאלה http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/288&cl=us,en ולשחק?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.