משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
או איך שקוראים לזה... אני יודע שיצא פאץ' אבל אני מדבר על הגירסא עם הSP והגירסא שאני יוכל לשחק איתה בשאר המשימות שביינתים אי אפשר לשחק בהן...
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
https://forums.geforce.com/search/more/sitecommentsearch/Dzoni90%20Dailymotion/ http://www.dailymotion.com/visited/user/dzonihacker90/1 הבחור הזה בעצם אומר שהוא בדק את חמישים הדרייברים האחרונים וכולם היו גרועים יותר ויותר והוא כביכול הקליט את הGTS 450 עם דרייבר ישן יותר והוא הציג ביצועים מרשימים מאוד הוא מזדהה ביוטיוב בשם Optimisation King90 לא מעט פעמים משמיץ את הדרייברים של NVIDIA אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני מחפש פתרון להפעלת Israeli Air Force במערכת הפעלה של Windows2000. תודה ...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חבר'ה, מכיוון שמבחר המשחקים הנורמלים כלא גדול במיוחד, אני מצפה למשחים הבאים אבל אין לי מושג מתי הם יוצאים... אם תוכלו להביא תאריך, זה יהיה סבבה... אז המשחקים הם: DRIVER 3 NFSU2 Colin Mcrae Rally 2005 HF2 (!) NBA 2005 זהו בערך... אם אני אזכר העוד משחק אני אעדכן
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
אני לא מכיר את כל הפונקציות , ולא יודע איך לשחק כל כך במשחק , אני שיחקתי הרבה COD וזה מאוד שונה מ COD ברשת איך מתקדמים לקבל טנקים , מטוסים , מסוקים ? איך אפשר לדבר .? - בכל המשחקים שהייתי היום לא שמעתי אף שחקן מדבר. גם איך בוחרים מפה ? אני כל הזמן לוחץ משחק מהיר וזה נכנס לי למפות שאני ממש לא יודע מה לעשות =- אני הולך לכיוון הנקודה הכתומה ואחרי 3 דקות של ריצה בשטח - צולפים בי..... באסה בקיצור - אני ראיתי סרטונים ב U TUBE אבל רובם מדברים על משחק קבוצתי - אני עדיין אין לי שמץ איך לתקשר עם הקבוצה , ואיך להתקדם בדברים שאני לא יכול לשחק בהם כמו מסוקים ומטוסים...
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
MW3 כבר התחיל לשעמם אותי ולעצבן אותי (לאגים, FMG..) והבנתי שהשניים הקודמים לו היו הרבה יותר מוצלחים השאלה שלי האם יש בכלל קהילה שעדיין משחקת בהם? והאם כדאי לקנות משחקים ישנים יחסית? וגם צריך לזכור שעוד כמה חודשים יוצא BO2.. דרך אגב, יש מקום יותר זול מסטים בשביל לקנות אותם? cod 4 עולה 20 דולר וMW2 שלושים דולר
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך זה שלא הוציאו לו מודים? עם איזה מנוע זה בכלל? הגרפיקה שלו עדיין מצויינת!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני בהתלבטות.... תהיתי לעצמי האם אנשים שמשחקים BF2 פה,מתכוונים לעבור ל-2142? המשחק יוצא בקרוב,אחרי הכל [תאריך יציאה-17 באוקטובר...בדיוק חודש מעכשיו]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שבוע טוב, האם יש מידע חדש אם המשחק HAZE יצא לPC? או שגורלו נגזר להיות משחק קונסולה בלבד?
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם יש אנשים שמשחקים במשחק האסטרטגיה אימפריה אונליין? אני משחק בעולם 161. יש כאן הרבה ישראלים ואם אתם רוצים אנו יכולים להקים ברית של שחקנים מישראל. כתובת המשחק: כאן www.imperiaonline.org
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פשוט אני תקוע בקטע שאני צריך לפרוץ מנעול ואני לא מצליח כבר ישתגעתי,אני כבר יומיים במקום הזה אם מישהוא יודעה איך עושים את זה, תעשו לי טובה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש מפות חדשות למשחק ?Age of Mythology - The Titans Expansion יש לי את המשחק הרבה שנים יש מפות חדשות שהם עידכנו שאני יכול להוריד אותם ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין זכות יוצרים על שם או משהו כזה? http://www.nzone.com/object/nzone_timeshift_home.html http://www.gamespot.com/pc/action/timeshift/index.html?tag=result;title;1
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כותרת. כתוב בדרישות המומלצות סדרה 6 של nvidia. האם הכרטיס שלי משתווה לה?
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שאלתי היא מה מהות התפקיד, איפה ניתן ללמוד זאת, האם שווה בגילי ה"מופלג" (31) להכנס לתחום הזה (אגב אני נשוי + 1), פשוט אחותי שעובדת בחברה מסויימת והיא טוענת שזה מתאים לי ושיש תפקיד פנוי במשבצת הזו אך איני יודע מה הדרישות, ומה עלי לדעת בשביל לעבוד בתחום הזה. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
גם משחק בסגנון warcraft 3 יהיה טוב , העיקר משחק שאוספים כסף, בונים בתים, קונים חיילים ותוקפים אם יש אשמח שתכתבו לי (אבל משהו עם גרפיקה נורמלית) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בערך מאז 99 לא שיחקתי הרבה במשחק אחד (כל הג'נרלס והניד פור ספיד שעברו אצלי הצליחו להחזיק שבוע-שבועיים של משחק וגמרנו), אין משהו איכותי??? אה כן, דווקא בהלף לייף 2 שיחקתי מעל שבועיים, אבל לא היה לי כוח להתמיד ולגמור אותו עד הסוף... :
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני לא זוכר אם זה בראשון או השני, שאפשר לתקוע חתולים ברובה ציד ולירות אותם על אנשים, או לערוף למישהו את הראש ואז לבעוט אותו לכיוון של אנשים והם מתחילים להקיא.. או שאשפר פשוט להשתין עליהם וזה גם עובד.. פשוט משחק של פריקת עצבים מצוין, רק שהגרפיקה שלו מאוד מיושנת כבר.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-