משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד פורד ספייד 2 אבל די כמה אפשר מה המשחק ראלי הכי חדש שיצא עד כו ? עם הגרפיקה הכי טובה ... למחשב כמובן ועם הכל הכי חדש כי אני יודע שיוצא כל שנה משחקי ראלי אני זוכר היה לי משחק מהמחשב הקודם '' ראלי עולמי '' משחק ישן אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל בלי רשת היה אפשר לשחק באותו מחשב אחד במקלדת ואחר בהגה או שניים במקלדת היה אפשר לשחק ראש בראש בקיצור עם יש עוד משחק כזה מחודש אשמח לקבל המלצות ולדעת מה המשחק בעל הסאונד והגרפיקה הכי יפה
-
הינה בתמונה:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אתם יודעים שצריך מעבדים+זכרוונות+כרטיסי מסך טובים בשביל להפעיל את המשחק ואף אחד לא ישפץ את המחשב שלו בשביל משחק ששווה (בערך) 200 שקל גם אתם חושבים כמוני?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למי שלא יודע, זו החברה שיצרה את המשחק Neverwinter Nights. הוא עובד על מפות וסיפורים חדשים שיופיעו בחבילת ההרחבה שתצא בעתיד הקרוב.
-
*זה כל הזמן נתקע לי, החלפתי כמה קראקים לא עזר, התקנתי פעמים, שמתי על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין יש לי תקיעות קטנות כאלה, וגם בתוך מבנים אני רואה כזה פתאום הכל בהיר כזה ומוזר כזה לא יודע להסביר... מוזר מעורפל בהיר והכל מתערבב כזה זה קורה לי בתוך מבנים, יש דרך לתקן את זה? זה בעיה במחשב? * עכשיו ספציפית יש לי קראק של RAZOR *ניסיתי להתקין את כל הפאטצ'ים שבלינקיה היתקנתי אותם ואז המחשק לא עבד לי והייתי צריך להתקין מחדש... *בהוראות גם באותיות שאומרים מה לעשות איתם אני רואה אותן בשפה אחרת יש דרך לתקן את זה שיביאו לי את האותיות באנגלית? ולפי CAN U RUN IT אני אמור להריץ על HIGH. הנה קישור לתמונה. יש לי WINDOWS 7 PROFESIONAL 64 BIT. המפרט שלי הוא: מעבדי Athlon II x4 Quad Core 640 S…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1)אני משחק רק נגד המחשב ולא ברשת אז איך אני יכול לראות כמה מדליות ונקודות וכישורים יש לי? 2)לפעמים שאני נפגע אז קורה משהו מוזר שכאילו הכל נהיה איטי יותר ושומעים פעימות לב ברקע כמו "זמן כדור" למה זה קורה ?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1-יש לי פינג יחסית גבוהה... אפילו שהורדתי את הHardware Acceleration.יש דרכים אחרים שאשפר לשפר תפינג? 2-לפעמים יש לי את ההודעה הבאה והמשחק נתקע כזה... Warning-Conectiuons Problems איך מסדרים את זה? 3-הFPS שלי אפילו שעשיתי אותו על MAX 100 ובטלתי את הSYUNC (סינכרון אנכי) אז עדיין הוא נמצא על 50 עד 70 ולפעמים 100 שאניט מסתכל על הרצפה (יש לי GFORCE 4 MX 64DDRAM) יש דרך אחרת לשפר FPS? 4-העם יש בוטים לSTEAM.? ובבקשה תעזרו לי אני רוצה לשפר את המשחק כדי שהוא יפעל טוב ברשת... תודה.
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קודם כל אחלה משחק כמה שהוא ישן הוא עדייין מצויין כל כך מהנה דבר שני יש אפשרות לעשות כל מני שטיות כל מני כפתורים שעושים פעולות אני רוצה לדעת על מה לחוצים כדי לקלל מישהו או לצחוק
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GS יש מצב לשחק באנדרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
^^ בשרת הישראלי כשהו מלא על GRAPHIC HIGH
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם זאת בעיה שרק אצלי?המשחק רץ על רזולוציה מקסימלית ופרטים מקסימלים בלי aa על איזה 30-40 ומדיי פעם 60 (FPS) או שככה זה והם עשו מנוע גרפי לא טוב כל כך(כמו שקרה עם Crysis)?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המוזיקה הכל טוב אבל המשחק לא זז חלק יש לי ראדון 9700 פרו 2.53 אניטל דריברים חדשים אוינדוס xp שתי זכורנות 256
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני היתקנתי משחק Worms World Party. ואח"כ מריץ משחק ופתאום נותן לי חלון הודעה שכתוב: Error ===== Warning: No default soundbank found check OK אני לוחץ "OK" ועולה לי משחק ושומעים קול בתפריט ראשית. ואז אני בוחר 2 משתמשים במשחק נגד לדוגמא. ואח"כ רואים נר עוגה יורד ואח"כ מסך שחור ופתאום יצא החוצה משחק זה לא עובד. אני נסיתי להתקין מחדש דרייבר כרטיס קול של הלוח אם. ועדיין אותו דבר שגיאה אותה פעולה. אני בבעיה. ולא יודע איך פותרים את הבעיה. מישהו יודע איך לתקן את התקלה,האם יש פיתרון לתקלה? איך פותרים את המשחק שיעלה לי? בתודה מראש מיכאל
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי משחק ישן של L.A.P.D השוטר הרובוט משחק הדמו יש לי ואני רוצה להתקין אותו אבל הוא לא קורא ווינדוס אקס פי ניסיתי לשנות במאפייני ההתקנה לווינדוס 98 זה לא נכנס גם כן האם יש דרך כלשהי להתקין את המשחק בכל זאת ?!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מעבד פנטיום 4, 2.0 ג'יגה 512 זיכרון וכרטיס מסך ati 9500 pro והסימס ניתקע לי(הולך באיטיות) אני לא יודע איך לתקן את זה מה לעשות ????????
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים...מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא הכל.... יש לי את המשחק הזה ב2 מחשבים בבית ששניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים ומעבירים נתונים ב600K בערך...תודות לאותו מודם בכבלים שהם מחוברים אליו עכשיו במשחקים אחרים של רשת שאני עושה משחק של מחשב אחד נגד המחשב השני אז אין לי פינג (כל עוד שזה מה שאני מתכוון) זאת אומרת שאם אני זז במחשב אחד עם הדמות המחשב השני רואה אותי זז חלק ובלי לחכות שניה ואותו דבר אם המחשב השני זז אני רואה אותו זז באותה שניה אבל במשחק Soldier of Fortune במחשב אחד אני רואה את התנועה של השחקן השני חלקה ובמחשב השני אני רואה את התנועה של השחקן השני בקפיצות כאלו ויש לי גם פינג שזה נראה לי מה שגורם לזה ואין לי מושג למה יש לי פינג עם 600K בשניה והרי אני משחק במשחק רשת…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לי יש את המשחק, מי שרוצה את הקופון לקנות את המשחק מוזמן לבקש, הקופון יעבוד רק עד ה30 לחודש אז אם אתם רוצים אותו תמהרו להגיד לי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז השאלה שלי זה אם אפשר לבטל את העייפות של השחקנים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
איך עושים שהכוונת לא תגדל ??? icq 161371997 תודה NucleaR-StrikE :AR15:
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אתם חושבים שבEDITOR יהיה אפשר נניח לבנות שלב ממש חדש? (הכוונה היא שזה לא יהיה באחד השלבים של המשחק אלא אם אפשר לבנות שלב מ0) ועוד שאלה אתם חושבים שיהיה אפשר לעשות נניח 2 קבוצות של חיילים שילחמו זה בזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שווה לי לקנות אותו?.... כאילו מה חדש בו.... יש מודלים חדשים לאנשים\רובים... וזהו... שניה ואני מקבל את CS:S ?... ועם יש מקום להשיג את CZ בזול בבקשה תמליצו. תודה אהה ושאלה חשובה הם סדרו את כול הבעיות עם הפינגים? למשל בראשון שצריך להוריד את רמת הסאונד ולשפר את כול הFPS הזה ע"י ביטול סינכרון אנכי...?... תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תודה לכל מי שניכנס השאלה שלי כזאת איך משיגים כסף? כאילו אני יודע שאפשר להרוג אנשים ויוצא כסף אבל זה לעיתים נדירות הכסף שיוצא וזה בעיה אין עוד דרך להשיג כסף? תודה רבה לכל העוזרים יום מהנה צהריים טובים ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-