משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עקב יציאת המשחק starcraft 2 נכנס בי הנוסטלגיה והרצון העז לשחק שוב בstarcraft הראשון. כאשר העלתי את המשחק קרה משהו מוזר - כל הצבעים מבולבלים והמשחק נראה יותר גרוע ממריאו 1 עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי שזה בגלל הוינדוס 7 אז ניסית לעשות compadability נסיתי עם הכל אך שום דבר לא עוזר כל 2 -3 דקות המשחק נראה כמו משהו לא ברור ופשוט צריך לצאת ולהכנס עוד פעם זה מעצבן... מישהו בבקשה יכול לומר לי איך אני מתקן את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עדכון: סרטוני משחקיות חדשים נוספים מתוך Dawn of War 3 ממשיכים להרשים אותנו – הפעם גם ללא התוספות בשפה זרה. צפיה מהנה, ובואו לספר לנו מה ההתרשמות שלכם ממה שהוצג עד כה. משחק האסטרטגיה החדש מספק קרבות רחבי היקף ויחידות מאסיביות יותר מכל מה שראינו בסדרה עד עתה, וזה נראה מרשים מאוד תקופה טובה מאוד עוברת על המותג Warhammer 40K ביקום משחקי הוידאו – עם ההשקה המוצלחת מאוד שלTotal War: Warhammer הייחודי, כמעט במקביל לחשיפתו של Dawn of War 3 הסופר שאפתני מבית המפתחת Relic Entertainment. כעת, כנראה לרגל תערוכת E3 2016, אנחנו מקבלים צמד סרטוני משחקיות ראשונים של הכותר החדש, אשר מבהירים בצורה די טובה כי ההבטחה לקרבות גדולים ואלימים יותר מבעבר שהגיע…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? אני צריך דחוף קראק לפיפא 2006 אם למישהוא יש שיגיב לפה או לאימייל sagisidi12@walla.co.il תודה מראש שגיא
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
למי ששכח מהסידרה המעולה הזאת כנראה הושפע ובצדק מעודף הדחיות שלו . PUBLISHER:Ubisoft DEVELOPER:Gearbox Software GENRE(S):Historic First-Person Shooter PLAYERS: 32 ESRB RATING: M (Mature) RELEASE DATE:October 7, 2008 בינתיים גירסת הקונסולות שוחררה שלשום עם ציונים מעורבים ובממוצע של 77: http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/brothersinarmshellshighway דרישות המערכת גם כן פורסמו כבר: Supported OS: Windows® XP SP3/Windows Vista® SP1 (only) Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925) RAM: 1 GB (2 GB Recommended) Video Card: 128 MB DirectX® 9.0câcompliant, Shader 3.0âenabled (see supported list*) Sound Card: DirectX® 9.0â or 10.0âcomp…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב חברים אם תוכלו לעזור אני אשמח ....התקנתי את המשחק לפני כמה ימים ונכנסתי להגדרות של התצוגה להרים את הפילטרים והרזולוציה הרמתי הכל נגיד לאיכות גבוה רזולוציה 1024X768 כולל אנטי אלייזינג לX16, עכשיו צריך לצאת מהמשחק ולחזור כדי שההגדרות יכנסו לתוקף אבל הוא נותן לי מין הודע שמשהו לא בסדר בהגדרות שלי ואני שואל אותכם מזה ניסיתי את כל האפשרויות כולל רזולוציה יותר נמוכה ולא הצלחתי להרים יותר מX4 אנטי אלייזינג מה לא עשיתי התקנתי את הדרייבר הכי עדכני התקנתי דיירקט X הכי חדש התקנתי את המשחק שוב עשיתי ריסטרט למחשב וכלום שום דבר לא יודע למה זה אולי בגלל שהמשחק הזה פותח בטכנולוגית open gl ויש לי כרטיס של רדאון כמו שרשום במפרט שלי שזה תאמת כרטיס סוס אבל לא יודע כי לאח שלי יש גם רדאון …
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עברתי כמה שלבים ופתאום הוא קופץ לי לשולחן עבודה מישהו יודע מה בעיה ???
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הזמן האחרון פתאום שמתי לב שאני לא רואה חתימות ב Counter-Strike. מישהו יודע למה, ואיך לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק הנ"ל בכל רמות הקושי ואהבתי אותו מאוד אשמח אם תביאו לי שמות של משחקים דומים תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני לבל 37... יהיה מעניין גם (חוץ מהלבל) אם תגידו כמה זמן (כתוב לכם איפה שכתובות כל המשימות..) אתם משחקים.... דניאל.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המשחק עובד אצלי ממש גרוע כשאני שם על אופציות גבוהות זה לא עולה לי על 30 FPS, ואין שום דבר על המסך חוץ מקצת עצים!!!!! אפילו כשאני מוריד להגדרות בינוניות זה עדיין לא עולה על 40 התחלתי את האדיטור של המשחק ששם באמת אין כ-ל-ו-ם עך המסך ועדיין אני מקבל רק 40 FPS אז אני בטוח שמשהו דפוק במנוע של המשחק יש עוד מישהו עם מחשב טוב שמקבל ביצועים כאלה בסיזר?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זה נראה מסריח יש לי כרטיס מספיק טוב כדי להפעיל אותו GFORCE 2 MX 400 64 MB ויש TRIPLE BUFFER שהורס את כל איכות התמונה עזרו לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
ראיון עם CtlAltDefeat מאת IRTrogdor שלום CtlAltDefeat, קודם אני רוצה לברך אותך על הזכייה בטורניר החודשי של NOM לחודש דצמבר, ועל הזכייה בהזדמנות לשחק נגד White-Ra ב Best of 5 Showmatch . תספר קצת על עצמך, כדי שיוכלו להכיר אותך. קוראים לי יונתן, אני בן 17 מבאר שבע ומשחק כגזע זרג ב Starcraft 2. אני כרגע בליגת מאסטרז, זה המשחק הראשון שאני משחק בו באופן תחרותי. מה גרם לך להתחיל לשחק SC? רק אחרי שהמשחק יצא, קראתי באינטרנט על המשחק והחלטתי לקנות אותו על פי סיקור באינטרנט. בהתחלה שיחקתי בקמפיין וקצת עם חברים, אבל אז גיליתי שיש קהילה שלמה סביב המשחק וטורנירים גדולים, והתחלתי לשחק בלאדר, לקרוא מדריכים וכו' ולהתייחס למשחק בתחרותיות. האם אתה חבר בקלאן ישראלי? לא, אני חושב …
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
כי נמאס לי מהמחשב הלוזר הזה (רמה Very Hard) לנצח אותם כל הזמן 6-0. מישהו בא משחק? ;D
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
מעבד פנטיום 4, 2.0 ג'יגה 512 זיכרון וכרטיס מסך ati 9500 pro והסימס ניתקע לי(הולך באיטיות) אני לא יודע איך לתקן את זה מה לעשות ????????
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?
-
איך אני משחק לעזעזל במשחק? המשחק יפה אבל אני לא מבין איך משחקים ואין הסבר , לחצתי על כל המקשים וכלום לא עובד.. מישהו יכול להסביר לי איך משחקים? וגם איך קוראים שם לכדורסל כי ראיתי שיש אבל אני לא מוצא..
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
מגיע גם למחשב,ב22 במאי 2012,לקונסולות הוא יגיע ב 22 בפבואר http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake%27s_American_Nightmare http://www.gamespot.com/alan-wakes-american-nightmare/videos/alan-wakes-american-nightmare-announcement-trailer-6375699/ http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/05/08/alan-wake-39-s-american-ni
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כותר הפעולה המקוון והשאפתני של יוצרי Halo נחשף בצורה נרחבת עם מגוון סרטוני משחקיות חדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
היי התקנתי את המישחק על WIN7 , במישחק יחיד זה עובד 10 , אבל במולטי פלייר זה לא ניכנס אפילו לפתיחה ורושם שיש בעיה בקובץ ההפעלה EXE , קראתי קצת בפורומים באנגלית וניראה לי שיש בעיה עם ההפעלה במערכת דיירקס 10 , יש עוד מחשב עם WIN7 ושם זה פועל תקין, מה יכולה להיות הבעיה? רוני
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בACT II במקום שצריך ללכת בשקט, ואם מישהו רואה אותך, הוא מפעיל את האזעקה והמקום ננעל וצריך להתחיל את כל השלב מההתחלה. המקום מלא באויבים, וכל מקום שאני זז רואים אותי, מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
באחד המשימות צריך לגנוב טנק לוחצים על e הוא עולה על הטנק אחרי זה לוחצים על f (או על הלחץ האמצעי של העכבר) והוא פותח את המכסה של הטנק, כעת מישהו יוצא והשחקן מנסה לגנוב לו את הרימון ובשביל זה צריך ללחוץ על מקש מסוים. מה המקש? מצורף תמונה: http://up9.siz.co.il/up3/thoyd2z1mcni.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי חברי הפורום, אני חובב מושבע של משחקי התגנבויות, טקטיקה, תכנון ומחשבה מאחורי משחקיות וחוויה של משחקים - בעצם המשחק ראשון ששיחקתי שהייתי קטן, היה המשחק המדובר Hitman: Codname 47, ביניהם ספלינסטר סל, ועוד'. אז לפני יומיים, שיחררו סרטון חדש על המשחק Gameplay למשחק Hitman 5, נהניתי לראותו, אגב הסרטון באורך 12 דק': http://youtu.be/NWf3dPKYf1E תהנו
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק כדי להתרשם מהמשחק עכשיו כשאני מנסה לפתוח את ההתקנה זה מה שבא לי יצאתי מכל התוכנות ומחקתי את תיקיית הtemp ואני מחובר לאינטרנט יש לי רשת יכול להיות שזו הבעיה? זאת הבעיה:
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-