משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדמו של המשחק כדי להתרשם מהמשחק עכשיו כשאני מנסה לפתוח את ההתקנה זה מה שבא לי יצאתי מכל התוכנות ומחקתי את תיקיית הtemp ואני מחובר לאינטרנט יש לי רשת יכול להיות שזו הבעיה? זאת הבעיה:
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
משום מה בימים האחרונים אני סובל מלאגים עצבניים ב GW. וזה ככה רק GW כי במבגביל אני משחק BATTLEFIELD2 וזה בסדר שם. מישהו יודע מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חוץ מ- MAFIA 2,שאולי עוד צפוי להיות משחק השנה,איזה עוד משחקים טובים יגיעו למדפים של החנויות עד סוף השנה? וכן,בלי להזכיר את Medal Of Honor החדש,גם אם המשחק היה בחינם לא הייתי משחק בו.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
למרות כל ההייפ שהיה סביב המשחק במשך השנה-אפחד לא מדבר על זה שהדמו יצא בפורום.מוזר. בכל מקרה אני מוריד עכשיו את הדמו מGamershell. אני אתן את חוות הדעת שלי לאחר שאשחק.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב יציאת המשחק starcraft 2 נכנס בי הנוסטלגיה והרצון העז לשחק שוב בstarcraft הראשון. כאשר העלתי את המשחק קרה משהו מוזר - כל הצבעים מבולבלים והמשחק נראה יותר גרוע ממריאו 1 עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי שזה בגלל הוינדוס 7 אז ניסית לעשות compadability נסיתי עם הכל אך שום דבר לא עוזר כל 2 -3 דקות המשחק נראה כמו משהו לא ברור ופשוט צריך לצאת ולהכנס עוד פעם זה מעצבן... מישהו בבקשה יכול לומר לי איך אני מתקן את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני וחבר שלי ניסנו היום לשחק ביחד בNFSMW בLAN אני פתחתי חדר בתוכנה Hamachi והוא התחבר אליו בתוכנה אנכנו ראוים אחד את השני והכול טוב ויפה. עכשיו אנכנו נכנסים לשחק ובמשחק לLAN אני פותח חדר ואז הוא ראה את החדר בתפריט של הLAN ולוחץ לו להתחבר(עד עכשיו הכול הולך מצוין) אבל הוא רשום לו מתחבר הרבה זמן ולא קוראה כלום! למשהו יש מוסג למה? נ.ב יש לו ראוטר יש מצב שזה בגלל זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לבל 37... יהיה מעניין גם (חוץ מהלבל) אם תגידו כמה זמן (כתוב לכם איפה שכתובות כל המשימות..) אתם משחקים.... דניאל.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי The all seeing eye והוא מצא את BF2 בלי בעיה (ד"א יש לי מקורי) אבל שאני מנסה להתחבר לשרת הוא מעלה את המשחק והכל אבל שהוא מגיע למסך של הwelcome (הראשי) הוא לא עושה כלום לא כאילו לא מתחבר לשום שרת כלום זה כמו שהפעלתי את המשחק רגיל מה עושים :s05:
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום קניתי גיים פד כזה: https://www.hak.co.il/groupsale.asp?GroupSale=187 רק של "חברה" אחרת. עכשיו אני רוצה לשחק בו באיזה משחק כלשהו כי המשחקים שרציתי לשק בהם איתו עוד לא הגיעו אליי. באיזה משחקים שאני יכול להוריד מהרשה או משהו כזה אני יכול לשחק איתו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פה דיון לפני כמה זמן על העלילה של המשחק FEAR (עשיתי חיפוש ואני לא מוצא) אז אם מישהו יכול לתת לי לינק לדיון או לספר לי בקצרה על העלילה כי ממש הסתבכתי איתה (או שהיא לא מובנת מספיק)
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
כל מי ששיחק בדמו של UT2K3 נהנה מתנועות ראליסטיות פשוט אמיתיות של הדמויות והנשקיםת, נפילה על המדרגות למשל או טיל שגורם לכם להתעופף באוויר או ליפול באיזה בור גורם את חביית ההריגה ב UT ליותר ויותר מהנה! פשוט הדבר הזה מדהים המנוע הפיזי של המשחק (KARMA) שמחשב את כל תנועה עד לפרטים הכי קטנים זה פשוט מדליק אחד היתרונות היותר גדולים של המשחק! אני פשוט לא יכול להתעלם מהפלא הזה אז הייתי צריך לפתוח עליו דיון, ואני מציע שתעלו תמונות שמראות את הקארמה בפעולה.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הורדתי את המשחר half life2 מהתוכנה אימיול, אך איני מצליח לצרוב את קבצי ה-.cue חוץ משל הדיסק החמישי. עזרו במהירות יבורך במזל טוב לכל מי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זה לא פעם או פעמיים שהמנהל אלדור "Fadida" נותן לי באן בלילה ואני אפילו לא יודעלמה הוא פשוט צוחק ונותן את הבאן. אני לא עושה לו כלום והוא נותן לי kick מהסרבר ורושם סיבות טיפשיות כמו: Wanta fanta ? או תלך לישון תחזור עוד שעתיים. מקווה שתטפלו בזה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רציתי להתלהב! גם אני יודע לשים CINEMATIC בהתחלה חעחע
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני השיא שלי לא בדריפט בקניון זה 222,000 ושלכם?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום! בעזרתם האדיבה של חלק ממשתפי הפורמים הרכבתי וקניתי מחשב חדש לבני שכולל בין השאר amd 1700 זיכרון 256 ddr מהירות 266 לוח אם גיגבייט ga-7vax-kt400 כרטיס מסך גיגבייט radeon 9000 pro 64mb מסך ctx pr705f (ה pr 711f, לא נמצא במלאי ויהיה רק בסוף פברואר). אגב המסך עושה רושם מצויין! חלונות xp הבעיה שלבני משחק ישן בשם rayman 2 שבשום פנים איני מצליח להתאימו כראוי. כל נסיונתיי לשנות את הגדרות התאימות אינם עוזרים ובלתי ניתן לקרוא תפריטי המשחק ומלל נוסף שהמשחק משתמש בו להדריך את השחקנים. המלל יוצא ענק, מרוח, מטוטש ולא ניתן לקריאה. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך אני משחק לעזעזל במשחק? המשחק יפה אבל אני לא מבין איך משחקים ואין הסבר , לחצתי על כל המקשים וכלום לא עובד.. מישהו יכול להסביר לי איך משחקים? וגם איך קוראים שם לכדורסל כי ראיתי שיש אבל אני לא מוצא..
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את הפאצ' אופשיין פיילס לpro evolution soccer 6 תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכלולם הורדתי את הדמו של הסימולטור LOCK ON ,כידוע משחקי סימולטורים מכילים המון מקשי שליטה וצריכים להיות בקיאים בהם לפני שמתחילים לשחק... עכשיו הבעיה היא שהאנגלית שלי ירודה(אני עובד על לשפר אותה) ואני צריך לפרש את מקשי השליטה בLOCK ON ולכן איני יכול להשתמש באפשרויות במשחק מכיון שאני מעוניין לפרש את זה עם תוכנה שנמצאת ברשותי שיכולה לפרש אבל לא שזה נמצא בתוך המשחק אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם. בתוגה מראש. ונ.ב אל תפנו אותי לאתר החברה. ============================== עריכה: מצאתי בסוף באתר החברה ננעל.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יוצרי משחק הבאטל רויאל המצליח הטריפו את הגיימרים עם הכרזה פתאומית על "סוף" המשחק בסיום העונה העשירית שלו - בדרך להשקת פרק חדש עם מפה חדשה ותוספות מעניינות למשחקיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפשת משחק חדש וטוב אים אתה יכולים להמליץ לי ואיפה אפשר להשיג אותו (עדיף לא לקנות ;D) ואני גם מחפשת את המשחק של דרגון בול זי אז אם משהוא יודע אז בבקשה תגידו לי !!!!!!!!!!! :-* שירן (אני בת)
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו בטוח?... כי לפי מה שאני קראתי בכל מיני מקומות...... שמנג'ר יצא ב16 לנובמבר לפני שבוע בערך.. ב16... אז איך זה שהוא לא ניתן להורדה בשום מקום ברשת.. ואותו דבר עם - PES4... לפי מה שרשום הוא יצא ב19... 4 ימים... מישהו יודע משהו שיעזור?...
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק כבר ב- Demo של Heroes 5 ? נראה לי שזה הולך להיות משחק טוב... רציתי לשאול , האם יש לכם מושג מה האופציה No eyecandies שיש בהגדרות ואיזה מצב עדיף בשביל Best Apperance ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-