משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה משחקים בעיתיים כמו MAX PYNE בהתחלה הוא עבד לי חלק וטוב אבל פתאום לא יודע מה נהיה אבל כל פעם שהוא טוען לי משחק כשהוא גומר לטעון הוא יוצא לי ל-WINDOWS או שהוא מביא לי מסך כחול כזה שיש לי משהוא עם הזיכרון ועושה ריסט. לתפריט של המשחק הוא נכנס אבל למשחק עצמו הוא לא מצליח להיכנס. יש לי XP PRO ויש לי את הדריבר הכי מעודכן לכרטיס מסך (nVidia GeForce 4 mx440 64MB) - 5216 תעזרו לי אני נואש ותודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל אבל הוא כותב לי: PLEASE INSERT THE CORRECT DVD-ROM אבל שמתי את הדיסק שעליו יש את ההתקנה... (יש לי רק דיסק אחד) . מה לעשות? אה כן, הורדתי פרוץ בלי לקנות את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שהצל של האנשים היא כאילו בריבועים כאלה.. (לא חלקה).. למה זה ככה? שמתי את ההגדרות הכי גבוהות.. תראו את המערכת שלי בצד.. (מפרט שלי) איך לסדר את זה? ועוד שאלה.. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק? מה הם עושים?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני התקנתי תמשחק סדרתי תהגדרות ואז יש סרטוני הקדמה בחלון קטן כזה ואז שזה הופך לחלון מלא זה יוצא ישר.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק אני מתחבר אבל אני לא מצליח להירשם ולפתוח חשבון חדש... ותגידו מאיפה אפשר להוריד את המשחק מו שמעתי הוא דומה לדיאבלו ושמעתי שהוא חינם
-
אני משחק במשחק GETTING UP ואחרי שהתחלתי משימה אחת כתוב לי LOADING... וככה זה רבע שעה. זה מעצבן! זה כותב טוען ולא עושה כלום. יש תמונה זזה של הLoading אבל לא קורה כלום אגב עכשיו נתקעתי בשלב השני איך אני מגיע לסימטה?(אם מישהו קנה את זה חוץ ממני)
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק gunz שאני נכנס לשחק 1 מול 1 בחדר עם סיסמה אז למשל שאני הורג אותו אני מקבל exp ובתורות הבאים שאני הורג אותו אני לא מקבל בכלל בכלל EXP רק הוא מצליח לקבל .. שאני הורג אותו ניהיה מעליו את העיגול הזה ( שאומר לאגים) ואז אני לא מקבל EXP ולא נראלי שזה קשור אליו כי זה קרה לי עם כמה ילדים .. מה אני אמור לעשות .. ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://img64.imageshack.us/img64/9494/149014992321490om9.jpg מה זה הפאקינג FPS הזה?! יש לי מחשב חדש .. חודש-חודשיים ..... משו טוב .. אני רק אגיד את הכרטיס מסך x1600xt 256 MB 128 Bit ddr3 אבל מה ? כשאני שם בקאונטר סטרייק על 3D יש לי 50 FPS + ולא עומד על 100 FPS רק אם אני שם על OPENGL
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במשחקים. רוב המשחקים שאני מפעיל במחשב שלי (NFSMW, POP2 ועוד) פועלים לי מהר מידי. זאת אומרת רמת ה-FPS גבוה מידי. עכשיו העלתי את קצב רענון המסך והורדתי את גרסת הדרייברים הכי חדשה לכרטיס שלי. עכשיו שאני מחליף כרטיס מסך ומנסה את המשחק עם geforce FX5200 תתפלאו, במשחקים פועלים ביותר עקביות. כמובן שההגדרות הרבה יותר נמוכות וכו אבל אין כמו קפיצות כאלה באמצע המשחק. מה אני צריך לעשות (במשחקים אין שום פגם והם תקינים ב-100% אחוזים). (אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד) למישהוא יש רעיון :nixweiss
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 931b 5ms ושיחקתי devil may cry 4 והקצב ריענון במשחק מוגדר על 60 ושזה על 60 ה fps מוגבלל עד 60 ושאני מעלה במשחק את הקצב ריענון של המסך ל 75 אז המקסימום fps על 75 ולא הפעלתי v sync גם לא בדרייבר למה זה קורה?? ה fps שלי מוגבלל לקצב ריענון של המסך? למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו זה קרה? הורדתי עוד גרסה של המשחק וגם שם זה עושה לי את זה
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל עבד פיקס אבל אז החליפו לי מעבד..כי הוא נישבר לאותו אחד ושמו לי קירור חדש על הכרטיס מסך והפיפא מראה לי את זה: אני לא בטוח שזה קשור לזה....אבל. תודה
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הגירסה 1.33 אז ככה פעם שיחקתי ופתאום קרס לי המשחק היהאיזה חלון של המשחק שאמר שהמשחק קרס ומאכשיו אני לא יכול לשחק עם DINAMIK KIGHTS ולפני שהמשחק קרס היתי יכול .היו רואים איך שהאנשים מזיעים את כל החפצים,מה זה יכול להיות ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9100 של sapphire וכשאני נכנס לשחק המסך מתחיל לשנות צבעים מכחול לירוק לאדום למישהו יש מוזג למה זה ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ואחרי שאני מוודא שה F lock ושאר המקשים לא נעולים אני לוחץ על PrintScreen לתמונה שאני רוצה (מהמשחק) ואחרי שאני יוצא ממנו הוא כאילו לא נשמר בקליפבורד! כלומר אני לא יכול לעשות Paste ! (הדבק) אז איך אני יכול לצלם את התמונה שלי מ Far Cry ואחר כך להדביק אותה (בצייר) ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רואה את השחקן עם חולצה סגולה ב OPTIONS ויש גרפיקה כזאת כאשר אני מסתקל על הים מרחוק קו האופק כזה עקום הדרייברים מעודכנים מה זה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטרנט. גם אחרי שעדכנתי לגירסא 1.20 מה עושים?? אולי זה בגלל שיש לי רשת?!?!?!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט בצד.. הוא לא עובר את המגבלה של 25 FPS.. =\ זה תמיד 25.. ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות..
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קודם כל - המשחק מ-ק-ו-ר-י !!#@$@ דוד שלי קנה לי כשהוא היה בגרמניה אז ככה .. המשחק יענו סבבה והכל רק פשוט בעיה אחת.. אין לי Windows vista .. וזה דורש vista בשביל להריץ אותו.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה ....אני מת לשחק במשחק אבל כשאני משחק הכל עובד טוב ויפה ואחרי 10 + דקות ניתקע לי המחשב...אותו דבר ההמשך של המשחק zero hour......ככה שזה אותה בעיה ...ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך איי טי איי רדון 9600 אבל זה לא עוזר ...גם וירוסים אין .... יש מצב שמישהו יכול לעזור לי בזה ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כול פעם שאני נכנס למשחק Super-Bikes Riding Challenge זה רושם לי את זה http://img89.imageshack.us/img89/6006/15001500148815131501ge3.jpg מה זה אומר? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מסנה להפעיל את המשחק עשיתי את כל הדברים שצריך ושאני מעלה את המשחק הוא מנסה להעלות אותו ואז אחרי כמה שניות זה רושם לי שיש תקלה וזה צריך ליסגר אני לא יודע מה יש לו מי שהו יכול לעזור לי??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-